χαρά στο κουράγιο σου μάνσον…
αυτό σκεφτόμουνα και εγώ…
“γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις…”
έχω λιώσει:lol:
manson, ορεξη ναχεις μονο, τπτ αλλο:lol:
κλαιω-not-in-an-angus-kind-of-way
Μην κάνουμε βέβαια, συγκεντρωτικά ποστ με το δικό σας κλάμα γιατί η ένδειξη “Server too busy” θα κρατήσει μέχρι το λάηβ του μπον τζόβι.
Eμεις ειμαστε κλαψιάρηδες εκ φυσεως. Εσεις όμως που ειστε και περηφανοι οπαδοι δεν εχετε καμια δικαιολογια… [-X
Σε αυτό συμφωνώ απολύτως.
Angus, κόψε επιτέλους το κλάμα!!
Μην του μιλάς απότομα, θα κλάψει…
Ρε σεις στην παράγκα πως θα κλέγαν οι γαύροι;
Αν πρέπει να γίνει σύγκριση θα γίνει ΑΝ ο ΠΑΟ κάνει τα ίδια και θα δούμε σε 5 χρόνια ποιός θα κλαίει, γιατί τώρα έχω μπερδευτεί για το ποιός είναι ο πιο ρουφιάνος.Ο Πατήρ ή ο Μαρινάtor;
Και οι δυο το ιδιο ειναι…
Θα μου πεις κολλητάρια είναι.Παίζει και αυτό.Ρε μπας και μας δουλεύουν και τα έχουν έτοιμα όλα;Μπααα.
Eτοιμα δεν τα εχουν. Ισα-ισα, όταν ο Μαρινάκης αποφασισε να πάρει τον Ολυμπιακό ρωτησε τον φιλο του, τον Πατέρα να του δώσει μερικες συμβουλες για το πως λειτουργεί το παρασκήνιο, να του δωσει κανα χρησιμο τηλεφωνο κτλ κτλ. Ο Πατερας τοτε ηταν εκτος Παναθηναϊκού, δεν περίμενε ότι θα επιστρεψει συντομα και ισα-ισα τον βολευε να γίνει ο Ολυμπιακός πάλι πιο δυνατός από τον Παναθηναϊκό γιατι με το τέλος του πρωταθληματος θα είχε το επιχείρημα πως “με εμενα η ομάδα πήρε νταμπλ, έφυγα και ο Ολυμπιακός γυρισε στα πρωταθλήματα”. Οποτε είπε στον Μαρινάκη όλα τα… “μυστικά της επιτυχίας”. Γιατι με τον Ολυμπιακό κυρίαρχο θα μπορούσε το καλοκαίρι να επιστρέψει σαν θεός στον Παναθηναϊκό και να πιεσει και τον Τζιγγερ να του πουλήσει τον Παναθηναϊκό (που τοτε δεν πουλούσε). Επειδη όμως ο Τζίγγερ δεν ειναι κανας χαζός (για παραγοντας ποδοσφαιρου δεν κανει αλλα χαζος δεν ειναι) του την εφερε μαεστρικα. Ένα ωραίο πρωί άλλαξε τακτική, είπε στον Πατέρα “ελα να αναλάβεις” και ουσιαστικά τον παγιδεψε. Ο Πατέρας που ειχε υπολογίσει ότι ο Τζίγγερ θα ξεφτιλιζόταν από τον Μαρινάκη δεν μπορούσε να πει δημόσια “οχι” στην προεδρία της ΠΑΕ, γυρισε και τωρα εχει να αντιμετωπισει έναν παραγοντα που ο ίδιος έκανε δυνατό (Μαρινάκη)… Τα ήθελε και τα επαθε ο Πατερας…
Εγώ ξέρω ότι έλεγε τα κόλπα όταν ήταν ακόμα στον ΠΑΟ.
Οπότε…
Και ο Τζίγκερ δεν έφυγε(του είπαν να φύγει δλδ) για να παγιδεύσει τον πατέρα.
[B]Απολογούνται ΑΕΚ και Αδαμίδης[/B]
Βαρύτατο πρόστιμο το οποίο σωρευτικά μπορεί να φτάσει και στη μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, είναι η ποινή που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ για γεγονότα που έβαναν χώρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Συγκεκριμένα, το κατηγορητήριο είναι βαρύ όσο αφορά τη συμπεριφορά των οπαδών της Ένωσης, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Η ΑΕΚ καλείται να απολογηθεί κυρίως για το άναμμα δεκάδων καπνογόνων, τη ρίψη πολλών από αυτών εντός του αγωνιστικού χώρου και στο στίβο, καθώς και τη ρίψη φωτοβολίδων. Στο κατηγορητήριο αναφέρεται άναμμα 110 καπνογόνων, ενώ μερικά εξ αυτών εκτοξεύτηκαν εντός γηπέδου. Επίσης, γίνεται λόγος για εισβολή στον αγωνιστικό χώρο ορισμένου αριθμού φιλάθλων της Ένωσης με τη λήξη του ντέρμπι, που είχαν ως στόχο τους πανηγυρισμούς.
[B]Όσον αφορά τον Σταύρο Αδαμίδη, εγκαλείται για τη φράση «[U]πω πω κάτι γ…σια[/U]» που φέρεται να φώναζε στους διαδρόμους των αποδυτηρίων.[/B]
Την ΑΕΚ την περιμένει ένα βαρύτατο πρόστιμο για όλα τα παραπάνω. Η ποινή της έδρας φαντάζει ακραίο σενάριο, ωστόσο το δικαιοδοτικό όργανο έχει τη δυνατότητα να την επιβάλει, αν εξαντλήσει την αυστηρότητα του.
:lol2::lol2::lol2:
θα το τραγουδάμε στο καινούριο γήπεδο έτσι και τύχει να κερδίσει η αελαρα στο κύπελλο…
μαλακία κάνανε που μπήκαν στο τέλος του μάτς.όσον αφορά τα καπνογόνα/φωτοβολίδες μάλλον στα ελληνικά γήπεδα δε θα εκλείψει το φαινόμενο αυτό ποτέ και να πώ την αλήθεια εμένα μου αρέσει όταν ανάβουν καπνογόνα στους πανυγηρισμούς κάποιου γκόλ.βέβαια να μήν τα πετάνε μέσα γιατί θα υπάρξει κίνδυνος τραυματισμού παίχτη.
ο ροτεν ερχεται να υπογραψει για 1.5 χρονο
τον ρωτησαν αν κανει παρεα με τον γκοβου?
Eπιθετικο χαφ/10αρι δεν ειναι ο Ροτεν, απ’οσο θυμαμαι?
Βαλτο ρε Γκεντζογλου γαμω το, ΒΑΛΤΟ!
Κατα τα αλλα, μιλαμε για λασποπολεμο το ματς, αθλιο το γηπεδο. Το ματς ανοιχτο, η Χαιντουκ πιεζει σε γενικες γραμμες παραπανω, αλλα ειλικρινα δεν ξερω τι θα γινει στο τελος…
Τι βούρκος είναι αυτός!!! :?
Καλά τα πάμε…μια χαρά και το Χ αν χάσει η Άντερλεχτ…