Αεκαρα

:bow2::bow2::bow2:

οι μπάουγκ του νότου μας εγκαλούν για γραφικότητα ??? που διαβάζουν πρωταθλητή και γαύρο? με μητρόπουλο/θεοδωρίδη ? με δηλώσεις για “πελάτες/κότες” κτλ ? οι “επιστήμονες”? #-o :lol: #-o :lol:

έλα ντάξει αυτή η συζήτηση δεν έχει καν νόημα/ δεν υπάρχει :roll:

ας συνεχίσει ο αδαμίδης να κάνει τα μανατζερικά του καλά, κ λίγη γαυροσύνη στις δηλώσεις, θα την αντέξουμε (προσωπικά δεν μου πολυαρέσει, αλλά αφού δουλεύει)… όποιος έχει ακούσει τις συνεντεύξεις του, ξέρει για τι άτομο μιλάμε. το “θα σας μπιμπιπ” αναπαράγεται από τις γαυροεφημερίδες, τώρα που ο ολυμπιακός των γυρολόγων κατάφερε σε άλλο ένα σοβαρό ματς να χάσει. από τη μισή/ημιθανή ΑΕΚ.

ευτυχώς ήττα στην ήττα οι γαύροι γίνονται άνθρωποι όμως, μιλάνε καλά, μιλάνε για μπάλα κ αφήσανε τις γραφικότητες των παλαιότερων χρόνων κ γίνανε αρσακειάδες, να μιλάνε με το σεις κ με το σας κ να τους ενοχλούν οι δηλώσεις αδαμίδη…:wink:

ρε πως αλλάζουν οι καιροί… :roll:

εισαι μεγαλος:respect:

Πού να το γραφες και σωστά! :lol:

manson τι ξέρεις για ροτεν κ γήπεδο ? στο ραδιο είπαν πως ο παπάς πήρε τηλ κ είπε θα βάλει λεφτά…

μάλλον μιλάει για τη δική του προεδρία.Πόσες πίκρες έχει ποτιστεί η ΑΕΚ από οσφπ με Αδαμίδη???Όσο ζει ο Αδαμίδης την κάτσατε…:p(λέμε τώρα)

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να ζήσει χωρίς γραφικότητα.Δείτε πόσες αθλητικές έχουμε και ποια είναι η ποιότητα τους για να μην μιλήσουμε για την ποιότητα μπάλας που έπρεπε να μας πληρώνουν για να πάμε γήπεδο.Έτσι λοιπόν δίδαξε ο Κόκκαλης ,έτσι πορεύεται ο Μαρινάκης και φυσικά ακολουθεί και ο Αδαμίδης.Και στην τελική οι οπαδοί είναι οι πιο γραφικοί αφού αυτοί συντηρούν το όλο σύστημα των εφημερίδων και των κοιλαράδων δισεκατομυριούχων βλαχοπροέδρων με τα τεράστια “εγώ” και τα κόμπλεξ επίδειξης για το ποιος την έχει μεγαλύτερη(την κοτεράρα,την ομαδάρα,την μαγκιά)

Αν εξαιρέσω μερικούς blackmetallers οι Γάλλοι είναι φλώροι…
τουλάχιστον ο Rothen ξέρει περισσότερη μπάλα από όσους έχουμε…

http://kourkouti.yooblog.gr/

και γω το παρατηρησα αλλα λεω ασε τον ChrisP do the talking :stuck_out_tongue:

θεος κουρκουτι, οπως παντα :lol::lol::lol:

ωραίος κ ο σπυρόπουλος

Έχω κανει το γνωστο ορθογραφικό λάθος ή έχω μπερδεψει την σειρα των λέξεων; Βαριέμαι να ψαχνομαι τωρα… :stuck_out_tongue:

Εντιτ: Μοντε, οτι ξερεις ξερω. Ο Ροτεν θα δοκιμαστεί και αν είναι σε καλή κατάσταση θα υπογραψει. Για γήπεδο δεν ξερω τι να πω. Ο Νοτιας λεει θα σπρωξει χρημα. Τι να πω τωρα…

Δεν παιχτηκε μπαλα τουλαχιστον για κανα 2λεπτο, οποτε καλα εκανε και κρατησε 6 λεπτα. Και ωραια και ο Κοκκαλης εχει πει καποια γραφικα, αλλα ηταν ο Κοκκαλης, οχι ο Αδαμιδης… Ο διορισμενος που δεν ειναι καν κανονικος προεδρος και βρισκεται στον χωρο 1 χρονο… Αλλα τα κανει για να κρατησει την θεσουλα του και να το παιξει καποιος. Και εμεις δεν κλαιμε ποτε, οι γνωστη κλαψα ειναι η ΑΕΚ που μια ζωη ειναι η κατατρεγμενη και η αδικημενη, παιζει δεν παιζει μπαλα…

ok, σε μερικα χρονια λοιπον που θα εχει και ο Αδαμιδης καλη προυπηρεσια στο χωρο, τοτε θα εχει το ελευθερο να γινει οσο γραφικος θελει?και γαμω τις λογικες…

καλώς ήρθες στην χώρα μας φίλος. φαντάζομαι ούτε τις γαυροεφημερίδες διαβάζεις, ούτε ραδιόφωνο ακους, ούτε φίλους γαύρους έχεις, ούτε το φόρουμ διαβάζεις, ούτε μας κλαις εδώ που μιλάει ο αδαμίδης κ σοκάρει με την προκλήτικότητα του τον μεγάλο λαό του θρύλου, μεγαλωμενο στις βρυξέλλες και τη σκάλα του μιλάνου. εκεί στο άγιο όρος λοιπόν που μένεις, με τις κατσίκες και τις πέτρες, ναι “κανείς εδώ δεν τραγουδά, κανένας δεν θα κλαίει”.

:lol: :lol: :lol: #-o #-o #-o :lol: :lol:

ελα ας το αφήσουμε με τον αδαμίδη. εμάς μας αρέσει, εσάς όχι. ε θα το αντέξουμε…:wink:

Αυτα που γραφουν οι γαυροεφημεριδες τα κραζω πρωτος παρα πολλες φορες, αλλα οχι να το παιζει μαγκας και ο Αδαμιδης ο διορισμενος και να κλαιει για τα 100% δικαια λεπτα των καθυστερησεων. Ακομα και σε νικη, διαμαρτυρεστε, αν αυτο δεν σας φαινεται κακομοιρια, παω πασο…

δεν διαμαρτυρήθηκε. ειρωνεύτηκε. κάτι που [B][U]οι ανθρώποι[/U][/B] του γαύρου “με το επίπεδο” άρχισαν¨από την αρχή του πρωταθλήματος…

he who lives by grafikotita, dies by grafikotita

όλοι οι γαύροι του φόρουμ ποτέ δεν κλαίτε. το ξέρω το ξέρω. πάντα κλαίνε οι άλλοι, οι απέξω.

εσύ έχασες κ μουρμουράς για το εργασιακό status του Αδαμίδη, λες κ εισαι ο ΣΔΟΕ και σου κρύβει εισοδήματα…

ποιος ειναι ο κακόμοιρος ???

έλα το αφήνω ειναι ακόμα μέρα χαράς (μέχρι το κάζο στον σπλιτ τουλάχιστον :P) για να διαφωνούμε για μαλακίες…

και εσυ κλαιγεσε 3 σελιδες για το ‘κλαψιμο’ του ‘διορισμενου’…ποιος ειναι ο κακομοιρης τωρα?
(ή ξεχνας τα πιο προσφατα εστω γραφικα που ελεγε ο Μαρινακης μετα το ντερμπυ με Παο, λες και μιλουσε 16χρονο)

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα ‘κλάμα’ στις δηλώσεις Αδαμίδη, καφενειακό οπαδισμό ναι (απ’αυτόν στην Ελλάδα όσο θες), κλάμα είχε στο ματς με τον Αστέρα, προχτές όχι.

Οπότε τζάμπα λακρυμολογία εδώ και τόσες σελίδες. :stuck_out_tongue:

[B]Μετα το περσινό παρτυ του Σκοκο στο Καραϊσκάκη:[/B]

[B]Για την φωτοβολίδα που αναγκασε τον Ντιοπ να κάνει πάσα και όχι να μπει με την μπάλα στα δίχτυα:[/B]

[B]Για την ανανέωση του Σκόκο πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (σκάνδαλο, σκάνδαλο)…[/B]

[B]Για τις δηλώσεις Αδαμίδη:[/B]

[B]Και μετά από οοοοοοολα αυτα:[/B]

Έχεις δίκιο Ανγκους. Οι γαβροι δεν κλαίνε. [B][U]Και ειδικά εσυ…[/U][/B]

[SPOILER]Εσυ απλά [B]ΜΑΣ ΣΠΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΜΑ[/B][/SPOILER]