Μην ανησυχείς, όπου νάναι θα μάθουμε από έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές ότι την φωτοβολίδα την πέταξε στον Ντιοπ οπαδός του Ολυμπιακού που είχε πάει μεταμφιεσμένος στο ΟΑΚΑ.
καθολου περιεργο θα ελεγα
Κοιμηθήκαμε ρε παιδιά πάλι, τι πράγμα ήταν αυτό.
Πάντως, συμφωνώ με Mule: τα αποδυτήρια χρειάζονται ποδοσφαιράνθρωπους που να έχουν φάει το γήπεδο με το κουτάλι κ όχι τεχνοκράτες. Τι να κλάσει τώρα ο Κομι-πως-τον-λένε…
Εδώ ρε μάγκες δεν έχουμε ηγέτη στο χορτάρι, θα έχουμε στα αποδυτήρια;
Συν άπειρο στο ποστ του Mule. Από τα καλύτερα και πιο εμπεριστατωμένα ποστ που έχω διαβάσει, από χθες…
Κι ας είμαι και ΑΕΚτζής, συμφωνώ σε όλα…
Συμφωνω και εγω με τα λεγομενα του Mule, η ομαδα μπηκε απροετοιμαστη για το τι θα συναντησει και επαιξε υπεροπτικα… Αλλα αυτος ο πολεμος που δεχεται ο Ολυμπιακος ειναι απιστευτος… Κανει δηλωσεις ο γελοιος ο Αδαμιδης για τις καθυστερησεις και φυσικα βγαζουν ανακοινωση και τα βαζελακια και κανεις δεν βγηκε να πει οτι αυτα ειναι γελοιοτητες και οτι απο την στιγμη που εδειξε 4 λεπτα καθυστερησεις και δεν παικτηκε μπαλα για 2 λεπτα μετα το γκολ γιατι ειχαν πεσει καπνογονα, ειχαμε και αλλες καθυστερησεις με ‘‘τραυματισμους’’ πεσιματα κτλ, αρα καλα εκανε και αφησε και αλλο το ματς. Δηλαδη δεν το εχουν ξαναδει αυτο? Καμμια απο τις αντικειμενικες κωλοφυλλαδες δεν γραφει τιποτα για το γεγονος οτι καλα εκανε ο διαιτητης και το συνεχισε, ουτε για την φωτοβολιδα, κατι που αν ειχε γινει στην ΑΕΚ θα το ακουγαμε και εγω δεν ξερω ποσο καιρο…
Αλλα γνωστα ολα αυτα, εμεις φταιμε που τους δινουμε δικαιωματα να μιλανε. Καλα εκανε ο Μαρινακης και τους εκοψε το αυριανο ρεπο και καλα θα κανει να ριξει και κανα προστιμο, τοσα παιρνουν δεν θα τους λειψουν. Καποιοι παικτες ηταν τραγικα αδιαφοροι και αυτο ειναι ανεπιτρεπτο για δευτερο ντερμπι. Ο Ντουντου εχει καταντησει ανεκδοτο, ας φαει παγκο να παιξουν και αλλοι που περιμενουν. Επισης αν ο Βαλβερδε δεν κοψει τα κολληματα δεν θα μας βγει σε καλο. Αν εβαζε χτες τον Μητρογλου εγω πιστευω οτι θα εμπαινε σκυλιασμενος μεσα ο καγκουρας… Ή τον Ζαιρι που ειναι παικταρας και δεν παιζει και παιζουν κατι αλλοι τραγικοι…
+1000 Αδαμιδης my ass…
Επισης ειμαι ο μονος που θελει αρχηγο τον Τοροσιδη αντι του Ντουφυ; Αν επαιζε προχτες πιστευω οτι θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα, και περυσι που ημασταν ρδελομπου αυτος το πηρε το ματς
τορο-αβρααμ να μοιραστουν το περιβραχιονιο.
Χαλαρα ομως.Που κολλαει ο Ντουντου ακομα δεν εχω καταλαβει!
Καλά και ο Τοροσίδης μια χαρά μπλαζέ εμφανίζεται σε κάποια ματς.
Τεσπά, δυστυχώς συνειδητοποιώ ότι ο Ολυμπιακός που μάθαμε σιγά σιγά πεθαίνει. Βασικά νομίζω πέθανε οριστικά με την απόσυρση Τζόλε. Μπορεί με Κομινάκηδες να υπάρξει άρτια τεχνοκρατική διαχείριση, αλλά εγώ προσωπικά έχω να νοιώσω χαρά με αυτή την ομάδα από το 4-0 του Λεμονή με ΠΑΟ και γενικά εκείνη τη σεζόν με τα μαγικά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ (χίλιες φορές για μένα η ήττα από Ρεάλ τότε, παρά οι “επαγγελματικές” νίκες με Άλκμααρ και Άρσεναλ πέρσι).
Οι μόνες φορές που κάπως ένιωσα μια ανάταση ήταν τα ματς με Μπενφίκα, Χέρτα, η κεφαλιά του Ντάρμπισαϊρ στον τελικό κυπέλλου του 2009, τα τελευταία 15 λεπτά με την Σταντάρ και οι δύο νίκες επί του ΠΑΟ πέρσι που για να είμαστε ειλικρινείς δεν κερδήθηκαν ούτε λόγω μπάλας, ούτε λόγω πάθους αλλά απλώς μας έκατσαν 2 φάσεις και βοήθησε η λουζεριά των βάζελων.
Αλλά γενικά εδώ και τρία χρόνια, τα πράγματα έχουν γίνει πολύ επίπεδα, καμία αυξομείωση συναισθημάτων κανένα πραγματικά μαγικό βράδι.
Δε λέω, ωραίο και δουλεμένο το ποδόσφαιρο του Βαλβέρδε, μαέστρος ο Ιμπαγάσα, παιχταράς ο Μιραλλάς και πιθανότατα θα καθαρίσουμε τα πιο πολλά παιχνίδια με του μικρούς άρα θα πάρουμε και το πρωτάθλημα. Αλλά εμένα θα είναι ένα πρωτάθλημα που δε θα μου λέει τίποτα, όπως τίποτα δεν μου είπαν και τα πρωταθλήματα από το 2007 και μετά για παράδειγμα. Αν τώρα στο β’ γύρο τα δεδομένα στα ντέρμπυ αλλάξουν, εδώ είμαστε και τα ξανασυζητάμε.
Θέλει χρόνο να δέσει μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες κρισπ. Και αν θέλει κάμποσο χρόνο να δέσει “ποδοσφαιρικά” και τεχνικά, θέλει ακόμα περισσότερο για να βγάλει τη χαρά που ζητάει να πάρει ο φίλαθλος, να δει τη ψυχή της ομάδας δηλαδή, το οποίο έρχεται μετά από κατακτήσεις, τίτλους, δυνατά παιχνίδια κλπ που δένουν τον παίκτη με τη φανέλα του. Ένας από τους βασικούς λόγους που σας κερδίσαμε φέτος, δεν έιναι ότι είμαστε καλύτεροι, αλλά ότι σχεδόν η ολόιδια ενδεκάδα πέρσι είχε χάσει.
Αυτοί που λένε για τη φωτοβολίδα έχουν ανάψει ποτέ στη ζωή τους;Λέω εγώ.Γιατί και στον κ@λο σου να την βάλεις δε θα καείς(όποιος πει αν το έχω δοκιμάσει τον λαμβάνει).
…Σόρυ για τη βρισιά αλλά τέρας είμαι και εγώ, έσπασα.
Για την ιστορία :
Λίγα χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 1986, ο δάσκαλος Χαράλαμπος Μπλιώνας παρακολούθησε τον ποδοσφαρικό αγώνα Λάρισα-ΠΑΟΚ όταν μια φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ του έκοψε την καρωτίδα. Και τότε όλη η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί από το γεγονός, αλλά κανείς δεν φρόντισε για τη λήψη ουσιαστικών μέτρων.
Το επόμενο κρούσμα έλαβε χώρα πέντε χρόνια αργότερα: στις 13 Ιανουαρίου 1991, ο οποαδός του Ολυμπιακού Γιώργος Παναγιώτου έχασε τη ζωή του στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, λίγη ώρα πριν από τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Φωτοβολίδα των οπαδών της ΑΕΚ καρφώθηκε στην κοιλιά του και πέθανε από αιμορραγία.
Ωχχχ … σορρυ … έχεις δίκιο αυτοί δεν κάηκαν … :? …
Πανάσχετε άλλο φωτοβολίδα με όπλο και άλλο αυτό που έπεσε στο γήπεδο.
Προφανως και δεν καιγεσαι απο την φωτοβολιδα, αν βεβαια την ριξουν απο την κερκιδα και πεσει πανω σου… θα εχεις καποιο προβλημα. Τα περιστατικα που αναφερει ο darksoulg7 μαλλον προηλθαν απο πιστολι που ριχνει φωτοβολιδες οπως λες…
Το θεμα ειναι αλλο ομως… εχεις δει εσυ πουθενα να υπαρχουν φωτοβολιδες μεσα στο γηπεδο, να περναν οι παιχτες απο διπλα και γενικα να γινεται παιχνιδι???
Υ.Γ. : Δεν χρησιμοποιω την φωτοβολιδα σαν δικαιολογια για την ηττα, απλα μολις επεσε μεσα στο γηπεδο θα επρεπε ο διαιτητης να το διακοψει αμεσως το παιχνιδι.
Νομίζω είχε διακοπεί πριν πολλά χρόνια ενα ματς ΟΣΦΠ απο φωτοβολίδα και παίξατε μετά στη Ρόδο και χάσατε το πρωτάθλημα;Κάτι τέτοιο αν δεν κάνω λάθος.
Κοίτα εγώ έχω δει και γκελ σε μπαλόνι και άλλα όμορφα.
Με το γράμμα το νόμου έπρεπε να διακοπεί.Όμως αν εσύ ήσουν διαιτητής θα ακύρωνες το γκολ στο τελευταίο λεπτό (άλλο αν κράτησε 7) σε ντέρμπι;Να στο θέσω αλλιώς.Αν γινόταν το ίδιο στη τούμπα θα το ακύρωνες;
Αλλά εγώ έλεγα για κάτι θεόκουφα που διάβαζα, ότι αν χτύπαγε ο Ντιοπ στη φωτοβολίδα(που είχε πέσει ήδη) θα τραυματιζόταν και άλλα τέτοια ωραία.
Μη θυμηθώ και τιμωρία έδρας ΠΑΟ επειδή είχαν ανάψει φωτοβολίδες(Τις είχαν μετρήσει κιόλας,25-30, κάπου εκεί :lol: ) και δεν έπεσε καμία στο γήπεδο.
Γενικά όποτε ανάβει φωτοβολίδα κάτι θα συμβεί.Να μην πω και για Bruce-who lit the flare-Dickinson.
Ας πέρνουν φακούς.
Aς μην ψάχνουμε δικαιολογίες στην φωτοβολίδα, οκ έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι αλλά δεν μπορείς να χάνεις από αυτήν την αεκ. Απλά. Όσο για τα παραπάνω λεπτά τι να πω? Προφανώς όλοι αυτοί που γκρινιαζουν είναι αμύριστοι από μπάλα οπότε κάπου εδώ σταματάει η κουβέντα. Μπαίνει το γκολ στο 90 και μέχρι το 93 οι άλλοι έκαναν φιέστα τίτλου…
καλά η ήττα του ολυμπιακού δεν έχει να κάνει με την φωτοβολίδα…
απλά έτυχε να είναι εκεί…
σε αυτή τη φάση πιο τραγικό είναι που ο ντιοπ παίρνει την μπάλα, περνάει τον ντουντου, βγάζει την συρτή σέντρα και ο ντουντου ακόμα να τον φτάσει…χθες που το είδα(δεν το ειχα παρατηρήσει στο Live) γελούσα…μετά απο αυτό πρέπει να το σταματήσει το ποδόσφαιρο(ο ντουντου)
Δε νομίζω ότι για να βγάλει ένας παίκτης πάθος στο γήπεδο θα πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα. Ισχύει ότι οι τίτλοι και οι έντονες καταστάσεις δένουν μια ομάδα ακόμα περισσότερο αλλά ο πιο προσεκτικός παρατηρητής θα διαπιστώσει ότι τα ίδια ακριβώς συνέβαιναν και στην πρώτη θητεία Βαλβέρδε. Ο άνθρωπος δίνει έμφαση στην τακτική και λίγο τον απασχολεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του. Γούστο του και καπέλο του και καλά κάνει, αν έτσι το βλέπει. Κάποιος όμως πρέπει να το κάνει, δεν ξέρω ποιος.
Πιθανότατα όλο αυτό έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζω εγώ το ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα κάποια πράγματα και μάλλον οι εξελίξεις με έχουν αφήσει πίσω… :roll:
…Πες το τραγουδάκι σου …
Αυτά που εννοείς , στο χωριό μου τα λέγανε καπνογόνα … αν στο δικό σου , τα λένε φωτοβολίδες , πάω πάσο…
http://img.pathfinder.gr/Media/i/4/4011/12702.jpg
Από κει και πέρα , για τα παιδιά που λένε , ότι δεν αποτελεί δικαιολογία η φωτοβολίδα … το παράδειγμα που δίνει ο xxxloko , για μένα δείχνει ακριβώς γιατί διαφώνω … ΟΛΟΙ θυμούνται ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ … κάνεις δεν θυμάται τι έγινε και πως …
Φυσικά , θα μπορούσαμε να κερδίσουμε , και όπως εξελίχθηκε το ματς , αλλά και πριν κάν ξεκινήσει … αλλά δεν παίζει η Μπάρτσα με τη Δόξα Κρανούλας , για να το πάρεις απο τα αποδυτήρια το ματς … αυτές οι λεπτομέρειες δίνουν τις κούπες …
Και όταν με τα ψέμματα , ο βάζελος μ έχει φτάσει και κινδυνεύω στο τέλος του πρώτου γύρου , λόγω προγράμματος , να είμαι και από κάτω … ενώ ακούω παπαριές τύπου Χριστοδουλόπουλου , με το που έχω χάσει , στο στύλ : " Eίμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό " κλπ , εγώ προσωπικά αρρωσταίνω …
Αυτή είναι η οπτική μου δηλαδή … δεκτές όλες οι απόψεις