Ολυμπιακός

Πανάσχετε άλλο φωτοβολίδα με όπλο και άλλο αυτό που έπεσε στο γήπεδο.

Προφανως και δεν καιγεσαι απο την φωτοβολιδα, αν βεβαια την ριξουν απο την κερκιδα και πεσει πανω σου… θα εχεις καποιο προβλημα. Τα περιστατικα που αναφερει ο darksoulg7 μαλλον προηλθαν απο πιστολι που ριχνει φωτοβολιδες οπως λες…
Το θεμα ειναι αλλο ομως… εχεις δει εσυ πουθενα να υπαρχουν φωτοβολιδες μεσα στο γηπεδο, να περναν οι παιχτες απο διπλα και γενικα να γινεται παιχνιδι???

Υ.Γ. : Δεν χρησιμοποιω την φωτοβολιδα σαν δικαιολογια για την ηττα, απλα μολις επεσε μεσα στο γηπεδο θα επρεπε ο διαιτητης να το διακοψει αμεσως το παιχνιδι.

Νομίζω είχε διακοπεί πριν πολλά χρόνια ενα ματς ΟΣΦΠ απο φωτοβολίδα και παίξατε μετά στη Ρόδο και χάσατε το πρωτάθλημα;Κάτι τέτοιο αν δεν κάνω λάθος.
Κοίτα εγώ έχω δει και γκελ σε μπαλόνι και άλλα όμορφα.
Με το γράμμα το νόμου έπρεπε να διακοπεί.Όμως αν εσύ ήσουν διαιτητής θα ακύρωνες το γκολ στο τελευταίο λεπτό (άλλο αν κράτησε 7) σε ντέρμπι;Να στο θέσω αλλιώς.Αν γινόταν το ίδιο στη τούμπα θα το ακύρωνες;
Αλλά εγώ έλεγα για κάτι θεόκουφα που διάβαζα, ότι αν χτύπαγε ο Ντιοπ στη φωτοβολίδα(που είχε πέσει ήδη) θα τραυματιζόταν και άλλα τέτοια ωραία.
Μη θυμηθώ και τιμωρία έδρας ΠΑΟ επειδή είχαν ανάψει φωτοβολίδες(Τις είχαν μετρήσει κιόλας,25-30, κάπου εκεί :lol: ) και δεν έπεσε καμία στο γήπεδο.
Γενικά όποτε ανάβει φωτοβολίδα κάτι θα συμβεί.Να μην πω και για Bruce-who lit the flare-Dickinson.
Ας πέρνουν φακούς.

Aς μην ψάχνουμε δικαιολογίες στην φωτοβολίδα, οκ έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι αλλά δεν μπορείς να χάνεις από αυτήν την αεκ. Απλά. Όσο για τα παραπάνω λεπτά τι να πω? Προφανώς όλοι αυτοί που γκρινιαζουν είναι αμύριστοι από μπάλα οπότε κάπου εδώ σταματάει η κουβέντα. Μπαίνει το γκολ στο 90 και μέχρι το 93 οι άλλοι έκαναν φιέστα τίτλου…

καλά η ήττα του ολυμπιακού δεν έχει να κάνει με την φωτοβολίδα…
απλά έτυχε να είναι εκεί…
σε αυτή τη φάση πιο τραγικό είναι που ο ντιοπ παίρνει την μπάλα, περνάει τον ντουντου, βγάζει την συρτή σέντρα και ο ντουντου ακόμα να τον φτάσει…χθες που το είδα(δεν το ειχα παρατηρήσει στο Live) γελούσα…μετά απο αυτό πρέπει να το σταματήσει το ποδόσφαιρο(ο ντουντου)

Δε νομίζω ότι για να βγάλει ένας παίκτης πάθος στο γήπεδο θα πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα. Ισχύει ότι οι τίτλοι και οι έντονες καταστάσεις δένουν μια ομάδα ακόμα περισσότερο αλλά ο πιο προσεκτικός παρατηρητής θα διαπιστώσει ότι τα ίδια ακριβώς συνέβαιναν και στην πρώτη θητεία Βαλβέρδε. Ο άνθρωπος δίνει έμφαση στην τακτική και λίγο τον απασχολεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του. Γούστο του και καπέλο του και καλά κάνει, αν έτσι το βλέπει. Κάποιος όμως πρέπει να το κάνει, δεν ξέρω ποιος.

Πιθανότατα όλο αυτό έχει να κάνει με το πώς αντιμετωπίζω εγώ το ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα κάποια πράγματα και μάλλον οι εξελίξεις με έχουν αφήσει πίσω… :roll:

…Πες το τραγουδάκι σου …

Αυτά που εννοείς , στο χωριό μου τα λέγανε καπνογόνα … αν στο δικό σου , τα λένε φωτοβολίδες , πάω πάσο…

http://img.pathfinder.gr/Media/i/4/4011/12702.jpg

Από κει και πέρα , για τα παιδιά που λένε , ότι δεν αποτελεί δικαιολογία η φωτοβολίδα … το παράδειγμα που δίνει ο xxxloko , για μένα δείχνει ακριβώς γιατί διαφώνω … ΟΛΟΙ θυμούνται ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ … κάνεις δεν θυμάται τι έγινε και πως …
Φυσικά , θα μπορούσαμε να κερδίσουμε , και όπως εξελίχθηκε το ματς , αλλά και πριν κάν ξεκινήσει … αλλά δεν παίζει η Μπάρτσα με τη Δόξα Κρανούλας , για να το πάρεις απο τα αποδυτήρια το ματς … αυτές οι λεπτομέρειες δίνουν τις κούπες …
Και όταν με τα ψέμματα , ο βάζελος μ έχει φτάσει και κινδυνεύω στο τέλος του πρώτου γύρου , λόγω προγράμματος , να είμαι και από κάτω … ενώ ακούω παπαριές τύπου Χριστοδουλόπουλου , με το που έχω χάσει , στο στύλ : " Eίμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό " κλπ , εγώ προσωπικά αρρωσταίνω …

Αυτή είναι η οπτική μου δηλαδή … δεκτές όλες οι απόψεις :slight_smile:

δηλαδή να χαίρομαι που δεν είδα το ματς; Τέσπα, η χρονιά έτσι κι αλλιώς για τον Ολυμπιακό φέτος είναι μεταβατική. Ομάδα που δουλεύεται τώρα, αλλαγή προπονητή μετά από 1,5 μήνα προετοιμασίας, διοίκηση δίχως εμπειρία και με την έπαρση των πολλών φράγκων, ελάχιστοι πάλιουρες για να εξηγήσουν κάποια πράγματα για το ποια ματς είναι ντέρμπι (από το ματς προχθές, ελάχιστοι παίκτες μας ήταν και πέρσι παρών σε ελληνικό ντέρμπι) και γενικά, το ξέρουμε πως ακόμη έχουμε πρόβλημα στα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια.

Το πρωτάθλημα ίσως το πάρουμε, γιατί εμείς έχουμε τουλάχιστον ένα μάτι καλό, αλλά θα συμφωνήσω με τον Κρισπ στο παρακάτω. Από του χρόνου θέλουμε να περιμένουμε μεγάλες νίκες. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης, δεν είδα πόσο κακός ήταν ο Ντούντου, αλλά χρειαζόμαστε επειγόντως κάποιον που θα αναλάβει το ρόλο του Ιμπαγάσα, όταν αυτός δε θα μπορεί. Ήδη είναι μεγάλος σε ηλικία, δε μπορούμε να φτιάχνουμε ομάδα που θα στηρίζεται μόνο πάνω του.

Soz για την οφτόπικ παρέμβαση, αλλά για την ιστορία, το περιστατικό που λες ήταν την σεζόν 1990-1991, ο οσφπ κυνηγούσε τον παο στην βαθμολογία και έπαιζε στη ν.φιλαδέλφεια με την αεκ.
Το ματς ήταν 1-2 στο 82’ περίπου όταν έπεσε ένα [U]δακρυγόνο[/U] (άγνωστο αν ήταν από τους αεκτζήδες ή απ’τα ματ) κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική και οδηγώντας στη διακοπή του ματς.
Τότε δεν υπήρχε ο κανονισμός του να παίζεται όσος χρόνος υπολειπόταν από το διακοπέν ματς, οπότε κάπου ένα μήνα μετά το ματς ξανάγινε στη Ρόδο από την αρχή και τελικά η αεκ νίκησε 1-0 με γκολ του Μπατίστα στις καθυστερήσεις, βγάζοντας οριστικά εκτός τίτλου τον οσφπ (που στο μεταξύ είχε χάσει κι άλλο έδαφος) και ‘χαρίζοντας’ τον τίτλο στον παο.

στηρίζουμε φανέλα οσφπ εκείνης της εποχής με σπόνσορα diana. \m/

Nαι ρειιι …το ξέρω … δεν διαφωνώ … απλά χρησιμοποιήσα το παράδειγμα , όχι για να συσχετίσω τα δύο γεγονότα , ως προς τις φωτοβολίδες / καπνογόνα / δακρυγόνα …
αλλά για να πω ότι τέτοιες λεπτομέρειες κρίνουν τα πρωταθλήματα κάποιες φορές , και στο τέλος όλοι αυτά θυμούνται και όχι τι είχε γίνει …

Έχω μπλούζα άσπρη - μπλε με χορηγό Φίατ μπροστά , που πιστεύω αγγίζει μεγαλύτερα επιπέδα επικότητας από την Diana… αν θυμάσαι τι χρονιάς ήταν , ως πιο παλιός , θα βοηθήσεις … γιατί δεν βρίσκω τώρα πικ στο ιντερνετ :lol:

Να και η Diana ¨:bow:

Την είχα κάποτε την diana!!

Τη φανέλα με το FIAT δεν την έχω δει ποτέ ζωντανά.
Μόνο σε φωτογραφίες της σεζόν 1981-82. 8O8O

Εντιτ. Η φανέλα lotto με την diana είναι λίγο μεταγενέστερη, νομίζω 1993-94. Το 1990-1993 τη φανέλα την έφτιαχνε η diadora.

Mην ξεχναμε και την μπλε Diana με την οποια κερδισαμε την Μονακο στην Γαλλια με γκολ του Βαιτση (1992 νομιζω)

Οχι περισσοτερο απο Fiat φιλαρακι!
επισης εχω την μπλε ΑΣΠΙΣ με Γιαννακοπουλο!

Ε, αν έπεσε δακρυγόνο, δεν νομίζω να επεσε από την κερκίδα. :stuck_out_tongue:

Απο μπατσο ΑΕΚτζη… αυτοι ειστε:p

γαύροι ρουφιάνοι κοτόπουλα με κράνη,λέει το σύνθημα…:stuck_out_tongue:

Οκ, ενταξει… #-o

Θα κατσουμε τωρα να αναλυσουμε τι ειδους φωτοβολιδα ή καπνογονο ηταν και πως επεσε στο γηπεδο? Το θεμα ειναι οτι βαση των κανονισμων επρεπε να διακοπει το ματς πριν ακομα μπει ο Ντιοπ στην περιοχη. Αυτο λενε οι κανονισμοι, τι να κανουμε τωρα?

καθε πατερας αεκτζης λεει το συνθημα

H Φιατ ήταν το 82-83 και το 83-84 και ήταν Asics.
Μπορείς να την δεις στα dvd που κυκλοφορούν από την 4άρα στον βάζελο στο κύπελλο το '83 με το χατ-τρικ του Αναστό και στην πρόκριση επί του Ajax μερικούς μήνες μετά (όπου εντός έδρας ήταν η φοβερή “πατριωτική” παραλλαγή λευκή φανέλλα με μπλέ μανίκια!)
Diadora δεν θυμάμαι ποτέ να φορέσαμε, η Diana ήταν κάπου αρχές δεκαετίας '90 και ήταν Lotto αν θυμάμαι καλά.