Αεκαρα

έβαλε σε δύσκολη θέση σήμερα την λαρισα (με το πρώτο γκολ) αλλά δεν μπορεί να πει τίποτα η λαρισα…
με 4-0, και αυτό το ασυνάρτητο ποδόσφαιρο(της λαρισας) δεν έχει νοημα να ασχοληθείς καν…

Tι εγινε στο πρωτο γκολ? Ο Μπλανκο στην ιδια ευθεια ηταν…

οπως είπε και ο δημοσιογράφος ειναι οφσάιντ ο λυμπεροπουλος που κάνει κίνηση, προσπαθεί να κάνει σουτ αλλά πιάνει αέρα… οπότε επηρεάζει την φάση(καθαρά)ο μπλανκο είναι πίσω από αυτόν…(και οχι οφσάιντ)

άλλα τι το θες…αμα φτάσει το σκορ στο 4-0 τι πεις…?? άμα είχε μείνει στο 1-0 είναι αλλιώς…αλλά με 4-0 αστο καλύτερα

*πάντως η εικονα της αεκ ήταν σοβαρή αλλά οχι κάτι σούπερ…(φαντάσου χάλια η λαρισα)

Ναι, δεν υποστηριζω οτι παιξαμε καμια μπαλαρα. Παιξαμε σοβαρα ναι, οπως λες και εσυ.

Παντως στο πρωτο γκολ θεωρω οτι σωστα μετρησε η ολη φαση. Δλδ, αποκρουει ο Αμπαρης, δεν πιανει κοντρολ ο Λυμπε και παει στον Μπλανκο. Τι επηρεαζει και βλακειες, ο τερματοφυλακας ειχε σηκωθει και παρει ηδη θεση.

Μικρη σημασια εχουν τωρα ολα αυτα. Παμε γερα με Ζενιτ την Πεμπτη :slight_smile:

οχι,οχι…είναι καθαρά άκυρο το γκολ…
είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάνει κίνηση και προσπαθεί να βάλει γκολ…

*ξαναλέω…μην θαμπωθεί η ομάδα της αεκ απο το 4-0 και την πέμπτη πάει με αέρα να παιξει.,.
**ο μανωλας εκτός απο ενα δυο λάθη μου αρεσε πολυ…έχει τρελό θράσος…!! πολύ κάλος…

Μαγικη εικονα το 4-0 μην τρελενομαστε,κακο συνολικα παιχνιδι με δυο ομαδες που παιζανε κλωτσοσκουφι,λιγες ευκαιριες,μια λαρισα που καιγοταν για βαθμους θα περιμενε κανεις εστω να δειξει μια αντισταση,τιποτα απολυτως,μολις εμεινε με 10 παικτες κατερρευσε τελειως.

“Τελικος” με ζενιτ,επιβαλλεται να παρουν το αποτελεσμα που χρειαζεται η ομαδα για να προκριθει.

πάλι δεν ειδα την ομαδα γμτ

το πουλέν μου ο αραμπατζής πως ήταν?

Θεατης…

μια φορα δεν ειδα και ριξαμε τεσσαρα:evil:

Μην ξαναδεις τοτε! :stuck_out_tongue:

αγόρια κατάλαβε κανείς τι έχει γίνει με το χρέος που ανακαλύψαμε πάλι ?

η αεκ πάντως δεν μπήκε καν στον κόπο να σχολιάσει το δημοσίευμα.πιθανόν να μην ισχύει το τόσο μεγάλο ποσό.

Ή πιθανον να ειναι η συνηθεια που εγινε λατρεια. :slight_smile:

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=81686#ixzz17texSO9g

Πιο παλια διαφωνουσαμε με τον dude (νομιζω, δεν ειμαι σιγουρος) για το ποιος ηταν ο “κλεφτης” του πρωταθληματος το 2008.

Αλλα ετσι ειναι…

Μπαινεις στο 44, ξανακανεις χρεη, γινονται ρυθμισεις, ξανακανεις χρεη.

Ετσι μπορει να κανεις επενδυσεις για να χτυπας πρωταθλημα και τσ.λ. και να πουλας τρελιτσα οτι δε σε θελουν και για πρωταθλητη ή να ανανεωνεις το Σκοκο με 1 εκ. ? ετησιως, οταν αλλοι δεν εχουν να κανουν μεταγραφη.

και ο αρης μπήκε αν δε κάνω λάθος στο 44.

Το προβλημα δεν ειναι το 44.

Ασχετα που ο ΑΡΗΣ χρωστουσε 20 εκατομμυρια κι οχι 70, με τα περισσοτερα να ειναι σε ιδιωτες και οχι στο κρατος, οπως στην περιπτωση της αεκ.

Το θεμα ειναι οτι η αεκ κανει και ξανακανει χρεη σαν να μην τρεχει τιποτα ειναι το προβλημα.

Έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα ρε φίλε!Επειδή μπήκα στο άρθρο 44 το 2004 που ήταν νόμος του κράτους και όχι κάποια ειδική ρύθμιση δεν δικαιούμαι να ξαναχτυπήσω πρωτάθλημα ποτέ???Μην μας τρελάνετε τελείως…
Και χρέη ξαναδημιουργούνται γιατί δεν βάζει κανείς σοβαρά χρήματα στην ομάδα…πράγμα που δεν συμβαίνει μόνο στην ΑΕΚ!!!

Και φυσικά το έλλειμμα που αναφέρεται στο συγκεκριμένο άρθρο (δεν μπορώ να ξέρω αν τα νούμερα είναι πραγματικά) οφείλεται σε παλιότερες αμαρτίες και όχι στην χρήση του τελευταίου χρόνου!Είναι δεδομένο ότι έχει γίνει τρομερό συμμάζεμα!Το μεταγραφικό πάρε-δώσε μόνο επιβαρυντικό δεν ήταν για τα ταμεία της ομάδας,ούτε έκανε κάποια εξωφρενική κίνηση!Οι υπάλληλοι της Παέ και τα άσκοπα έξοδα μειώθηκαν δραματικά…Αλλά όταν τρέχουνε δάνεια και τόκοι…

Kι εγω μπηκα στο 44 για να ξερω οτι ειναι νομος του κρατους.

Το θεμα ειναι οτι εγω πληρωσα το οτι μπηκα στο 44 με το να μην εχω παιχτες και να πεσω Β’ Εθνικη.

Δεν ειπε κανεις να μην ξαναχτυπησει η αεκ πρωταθλημα, αλλα δε γινεται με το που ξεχρεωνεις να πας να χτυπησεις πρωταθλημα στις πλατες αλλων.

Και για τι παλιοτερες αμαρτιες μου μιλας;;;

Με το 44 ξεχρεωσες …παλι για τα παλια θα λεμε;;; Ο,τι εγινε, εγινε αφοτου η αεκ ξεχρεωσε.

Συγκρίνεις ανόμοια μεγέθη…άλλο ΑΕΚ άλλο Άρης και δεν σου φταίει κανένα άρθρο 44 που έπεσες στην Β’ Εθνική (δεν υπήρχε άρθρο 44 το 1997!!!)!
Τι για ποιες παλιότερες αμαρτίες σου μιλάω?Η ομάδα ακόμα πληρώνει δάνεια για τα παλιά χρέη όπως και παλιές οφειλές σε προπονητές και παίχτες!Εσύ που νομίζεις ότι οφείλεται το μεγάλο έλλειμμα?Στην ανανέωση του Σκόκο? :?

Ρε φιλε εισαι σοβαρος;;;

[I]“Αλλο αεκ, αλλο ΑΡΗΣ;;;”[/I] 8O

Με λιγα λογια, σαν να λες ξερωγω οτι ο γαυρος θα μπορει δικαιωματικα να λεει αιωνια :“Ειμαστε μεγαλυτερος συλλογος, γι’ αυτο θα σας γαμανε τα κορακια.”

Κατα τα αλλα, μιλαω για το 2006, και οχι για το 1997.

Εγω ξερω οτι οταν μεχρι προτινος εισαι χρεωμενος μεχρι τα μπουνια, πληρωνεις τα χρεη σου, πληρωνεις τις οφειλες σου, καλυπτεις το ελλειμμα και μετα τα σκας για παιχταραδες.

Πρωταθλημα κυνηγας οταν μπορεις, και οχι στις πλατες αλλων.

Εκτος αν εισαι αεκ, βεβαια, μαλλον…