Αεκαρα

Oυτε της ΑΕΚ τα χρεη αφορουσαν κατα κυριο λογο το κρατος. Αλλιως δε θα μπαινε ποτε σε κανενα 44. Βεβαια εδω πανω ακουτε τις αρκουδες του καθε μετροπολις οποτε φυσικα εχετε το ακαταλογιστο.

Αλλα ηταν τα νομικα προβληαμτα που αντιμετωπισε τοτε η ΑΕΚ. Το βασικο, οσο αστειο κι ανα ακουγεται αυτο, ειναι οτι πληρωσε τους περ/ρους παιχτες.

Δεν καταλαβαίνεις τι λέω…
Όταν λέω άλλο ΑΕΚ και άλλο Άρης εννοώ ότι η ΑΕΚ όποιες και αν είναι οι συνθήκες ΠΑΝΤΑ ο στόχος της είναι το πρωτάθλημα κάτι που καλώς ή κακώς δεν ισχύει για την ομάδα σου!!!Κατανοητό τώρα?
Έχεις ιδέα τι γίνεται σε όλο τον πλανήτη με τα χρέη των ομάδων?Π.χ. για την Μάντσεστερ , την Ρεάλ , την Λίβερπουλ κλπ κλπ!Γιατί τέτοιο κόλλημα με την ΑΕΚ που στο κάτω κάτω της γραφής σου επαναλαμβάνω ότι δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή επένδυση ή σπατάλη τα τελευταία 2-3 χρόνια!!!

Κάτι που δεν έκανε η ομάδα του φίλου μας που χτυπιέται για το αν κλέβουμε πρωταθλήματα…

έχεις δίκιο…το να παίρνει υπάλληλος στην παε 1 εκατομμύριο την χρονιά δεν είναι σπάταλη…(αβλεψία λέγετε, ίσως και απάτη, αλλά δείχνει τον ανύπαρκτο έλεγχο και διαχείριση στην παε)

ή το να πάρεις δάνειο(ω ναι.!) λίγες εβδομάδες μετά απο το 44 που είχες δεσμευτεί οτι δεν θα ξαναχρεωθει η αεκ με την μια, δεν είναι μια μορφή υποκρισίας…σβήστηκαν χρέη σε μια μέρα για να μπουν στη θέση τους άλλα για να προχωρήσει η ομάδα…

ή να κάνεις κινήσεις που συστηματικά κάνουν να χάνει η ομάδα λεφτά χωρις κανένα όφελος…

και αυτό το παράδειγμα με τις μεγάλες ομάδες πάντα μου έμοιαζε άκυρο…
άλλη δύναμη εχει η ρεαλ και άλλη η λαρισα…οι οπαδοί αυτών των ομάδων ειναι περισσότεροι εκτός της χωράς τους…έχουν μεγάλη αναγνωρισιμότητα αυτοί οι σύλλογοι άρα διαφορετικές δυνατότητες…\

η ρεαλ είχε πουλήσει μια τεράστια έκταση που είχε στον δήμο και ξεχρέωσε ενα πολύ μεγάλο χρέος που είχε…
η μπαρτσελονα αν βρεθεί στον πάτο πουλάει τους μίσους παιχταραδες και ξεχρεώνει σε μια μέρα…(και έχει και έτοιμους άλλους.)
ετσι και πολλες μεγαλες ομαδες…
η αεκ τι θα πουλήσει? τον… καραμπελα??
και στην τελική εδώ είναι ελλαδα…το τι συμφωνίες μπορεί να κάνει μια ισπανικη ομάδα με το κράτος(οταν εμπλέκεται) δεν μπορεί να είναι το ίδιο με την χώρα μας…

και γιατί να πάρουμε σαν παράδειγμα τις μεγαλύτερες ομάδες και οχι τις μοκανο και λα κορουνια ας πούμε…που και οι δυο εξαναγκάστηκαν απο τις ομοσπονδίες τους να γίνουν κομπάρσοι στο πρωτάθλημα τους αλλιώς δεν θα έπαιρναν πιστοποιητικά για συμμετοχή…
αλλα εδώ ποιος να βρεθεί να ο κάνει αυτό…

και στην τελική εδώ είναι ελλαδα…το τι συμφωνίες μπορεί να κάνει μια ισπανικη ομάδα με το κράτος(οταν εμπλέκεται) δεν μπορεί να είναι το ίδιο με την χώρα μας…

δεν εχει ξαναγίνει ομάδα να συζητιέται ακόμη και για παρουσία της στην δ’ εθνική(για όποιον δεν θυμάται) και με την μια να χτυπάει πρωταθλήματα…!!!

απλά έχουμε το κακό χούι να σκεφτόμαστε με την μια, τι έχει κάνει ο άλλος? ε άρα και εγω είμαι νόμιμος…

Λιγο τα’χεις μπερδεψει μεγαλε. Το ανα θα παρεις δανειο και μαλιστα απο τη Μοργκαν Στανλευ δε σημαινει οτι δεν πρεπει να’χεις χρεη ή να μπορεις να κανεις ανοιγματα. Δανειο παιρνεις επειδη …μπορεις… ειναι στο χερι σου να πεισεις τον πιστωτη σου οτι μπορεις να τον αποπληρωσεις… και καπως ετσι καθοριζονται και οι οροι του δανειου. Αν μπορεσε η ΑΕΚ και η καθε ΑΕΚ να πεισει την τραπεζα οτι αξιζει το ρισκο, μαγκια της.

Κι αυτο με το χτυπημα πρωταθληματος δεν καταλαβα. Η ΑΕΚ κατεβασε ενα μαγαζι, προσπαθησε μπαλαντζαροντας επενδυση,ρισκο,αποπληρωμη χρεων να αποπληρωσει με τους καλυτερους δυνατους ορους τα χρεη τη και ετυχε να παει καλα απο την πρωτη χρονια (χρονια πολυ ειδικων συνθηκων που δεν μπορει να επαναληφθει ουτε απο την ιδια την ΑΕΚ). Δεν εγκληματισε η ΑΕΚ επειδη εκμεταλλευτηκε το μομεντουμ, τη θετικη αυρα και την τραγικοτητα των αλλων 2 και χτυπησε πρωταθλημα, ουτε αυτο συνεβη επειδη επενδυσε στους υπερπαιχτες Σιμο Κρασσα και Γιαννη Σοαρες. Με μπατζετ πολυ χαμημοτερο του ταβανιου της η ομαδα ετυχε κι εφτασε ως εκει, πετυχαινοντας και πολυ καλο αποτελεσμα στο επιπεδο της αποπληρωμης (οπως και να’χει, αλλο να κανεις πορεια 9ου και ναχεις 10000 εισητηρια, κι αλλο 27000 εισητηρια μεσο ορο που ειχε η ΑΕΚ εκεινη τη χρονια)

@Davidian21

H αεκ εκμεταλλευτηκε το μομεντουμ, με την ανοχη καποιων.

Αλλοι υποφερουν για χρεη 4-5 εκ ? και η αεκ με δεδομενο οτι πρεπει να ριξει ποσα σε αποπληρωμες, επενδυει στο πρωταθλημα.

Αν κι η αεκ, ας πουμε, ειχε λογιστικους ελεγχους καθε 3 μηνες, ενας θεος ξερει που θα βρισκοταν.

Εγω δε σχολιασα το οτι η αεκ χτυπησε πρωταθλημα με Κρασσα και Σοαρες, αλλα το οτι επειδη αυτη τη χρονια πλησιασε, τις επομενες εκανε το μυθο, ξεχνοντας αποπληρωμες και λοιπα.

ΥΓ.: Δεν ξερω ποιος βλακας ακουει μετροπολις εκει πανω και δε με νοιαζει κιολας.

Βασικά ίσως να μην εξηγήθηκα καλά…

στο αρχικό δάνειο η αεκ χρεώθηκε ενώ ήξερε οτι θα μπορεί να πληρώνει μόνο τους τόκους, αρχικά…(βασικά αν μπορούσε να πληρώσει τις δόσεις πιο είναι το νοημα να πάρει δάνειο…)
αλλά στην [U]άτυπη συμφωνία[/U] με το κράτος η θέση της αεκ ήταν οτι δεν θα χρεωθεί σύντομα και οτι θα πορευτεί με οτι έχει και οτι μπορεί να πάρει σε τιμή ευκαιρίας(σε παίχτες)…και δεν θα ανοίξει άλλες τρύπες…πράγμα που δεν έγινε…
και εχω την εντύπωση οτι λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν πόσο ήταν αυτό το δάνειο και που πήγαν τα λεφτά…αν ξέρεις πες κάτι γιατί όλοι λένε για αυτό αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα…:?

όσο για το πρωτάθλημα δεν είπε κανείς να μην το πάρεις…μακάρι να το παίρνεις κάθε χρόνο…
αλλά εμείς(εγώ) λέμε ότι είσαι ένα βήμα μπροστά λόγο του 44…και λόγο του οτι είσαι η αεκ…

πέρυσι ας πούμε η λαρισα ειχε πρόβλημα με τον ισολογισμό γιατί τα έξοδα ήταν 150.000 παραπάνω και τα έβαλε ο πρόεδρος απο την τσέπη του…
εγώ δεν καταλαβαίνω πως σε οικονομικούς έλεγχους άλλων ομάδων να έχουν προβλήματα εκατομμυρίων και άλλες να κινδυνεύουν για 150.000 ευρο…
δεν πιστεύεις οτι εκεί παίζει ρόλο η “φανέλα” και το όνομα…??

*δεν γίνετε να έχεις δάνειο και να υπάρχει υπάλληλος με αμοιβή 1.000.000 ευρό.!! για να συμβαινει αυτό σημαίνει οτι δεν γίνεται σωστή δουλειά…στην καλύτερη…γιατί στην χειρότερη υπάρχει άπατη…δεν έχει σημασία αν είχες τον σοαρες(μια χαρά ήταν)…δεν είναι μόνο οι παίχτες…

δεν τα λέω εναντίον της αεκ…κουβέντα κάνουμε…απλά ο οπαδός μια ομάδας που δεν είναι μια απο τις τρεις περιμένει την παραδοχή, οτι ναι, το όνομα παίζει ρόλο σε όλα τα θέματα…

Μίλησα για τα 2-3 τελευταία χρόνια!Δεν μίλησα για την εποχή του κοντορουφιάνου όπου όντως γίνανε κάποιες παράλογες σπατάλες!Νομίζω ότι ήμουνα σαφής!!!
Δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό στο να πάρεις δάνειο και δεν καταλαβαίνω τι ζόρι μπορεί να τραβάει ένας οπαδός αντίπαλης ομάδας με αυτό…οι όροι και οι συμφωνίες που γίνανε γι’ αυτό είναι εσωτερικό θέμα και αφορά αποκλειστικά τους ΑΕΚτζήδες!
Μια χαρά είναι το παράδειγμα με τις μεγάλες ξένες ομάδες!Δεν έκανα σύγκριση με τις δικές μας και εννοείται ότι αυτές δεν έχουνε πρόβλημα πτώχευσης γιατί μπορούν να βρουν ανά πάσα στιγμή πόρους εσόδων!Αυτό όμως δεν παίζει ρόλο γιατί αν κατάλαβα καλά το εξετάζετε από πλευράς ηθικής το θέμα!Όταν λες ότι πάω να κλέψω το πρωτάθλημα επειδή δεν έχω ξεχρεώσει την ρύθμιση που έγινε πριν 4-5 χρόνια…ε θα σου πω κι εγώ ότι αν πάρει φέτος το Τσου Λου η Ρεάλ θα το έχει κλέψει αφού με τέτοια ανοίγματα πήγε και πήρε Κακά , Ρονάλντο και Μουρίνιο!Δεν είμαι αυτής της λογικής αλλά προσπαθώ να μπω στην δική σας! :roll:

μα το άρθρο 44 και η σπατάλες ήταν κοντά σε χρονική περίοδο…
εγώ για τότε λέω…
δεν γίνεται να ξεχνάμε μια περίοδο επειδή ηταν ο κοντός…
με αυτήν την περίοδο μπορείς και στέκεσαι τώρα στα πόδια σου(και αν…)… αυτή ήταν η κρίσιμη εποχή για την αεκ…

οσο για το δάνειο εγώ ρώτησα πληροφοριακά και οχι για να πω κάτι…αλλά εσύ το πήρες αλλιώς…οκ…

και σου ξαναλέω οτι δεν είναι μόνο η ρύθμιση…είναι και η συμπεριφορά της αεκ μετά από αυτή την ρύθμιση…

Μα δεν με βοήθησαν πουθενά αυτές οι σπατάλες!Το αντίθετο…
Π.χ. το ότι τύπωσε ο άλλος 80.000 φανέλες Ριβάλντο και βούλιαξε την Empire που με ωφέλησε σαν ομάδα?Μάλλον προβλήματα μου δημιούργησε…

βρε αυτό λέω.!!
οτι είχες τεράστια πρόβλημα, μπήκες στο 44, έκανες τρομερές σπατάλες, τώρα έχεις πάλι πρόβλημα στα οικονομικά αλλά συνεχίζεις να είσαι εδώ.!!!
πως γίνεται η λαρισα για 150.000 που μπήκε μέσα η παε να έχει πρόβλημα και στην αεκ να μην κουνιέται φύλλο.!!??

Γιατί που θα έπρεπε να ήμουν?

στον πλουτωνα…

τι που να ήσουνα? το λογικό ειναι οτι μετά απο μια κακοδιαχείριση, και μετά απο μια δεύτερη, και μετα απο μια τρίτη περίπτωση οικονομικών προβλημάτων να έχεις κάποιο πρόβλημα…
αλλά η αεκ δεν βλέπω να εχει κάποιο πρόβλημα…!! το μόνο της πρόβλημα είναι αν θα ανανεώσει ο σκοκο(που το έκανε), και οι άλλοι παιχταραδες…
αμα σου φαίνεται εσένα φυσικό αυτό οκ…πάω πάσο και σταματάω εδώ…

Γιατί δεν έχω πρόβλημα ρε αδελφέ?Είδες πουθενά να κάνω τις σούπερ μεταγραφές και να μοιράζω χρήμα δεξιά και αριστερά?Εκτός αν το πρόβλημα σου είναι ότι μετά από σήριαλ 1000 επεισοδίων κατάφερα να κρατήσω τον Σκόκο…ΕΛΕΟΣ

έχεις δίκιο…τρομερά προβλήματα…

*καλά κρασιά…άλλο λέω κάθε φορά το θέμα σου εσύ…!

Ok, εννοειται πως αυτα δεν πιανονται. :roll: :lol:

Ισονομια λεγεται η λεξη που ψαχνεις.

Οπως εσυ μπορεις να παραμεριζεις τα χρεη σου για να φτιαχνεις ομαδα, ετσι θα 'πρεπε να μπορουν κι οι υπολοιποι.

Ναι, αλλα η Ρεαλ κι η καθε Ρεαλ μπορει να αποτιναξει το ηθικο της υποθεσης σε μια βραδια, καθως τοσο θα της χρειαστει για να μη χρωσταει φραγκο.

Τελοσπαντων, δε χρειαζεται να ασχοληθουμε αλλο …δε βγαζει πουθενα.

Στα επιστρέφω τα καλά κρασιά ΒΛΑΚΑ

Δεν αποτίναξα κανένα χρέος…και όντως δεν βγάζει πουθενά!!!

^ μας δουλεύεις?

To διαβασες καθολου;;;