Αεκαρα

Ναι ρε φίλε…το πρόβλημα σου δεν μπορώ να καταλάβω!!!

Ειπα εγω οτι αποτιναξες κανενα ηθικο χρεος;;;

Εγω ειπα οτι η Ρεαλ κι η καθε Ρεαλ μπορει να ληξει το ηθικο της υποθεσης, αφου τοσο της χρειαζεται για να μη χρωσταει.

Κατι που η αεκ δεν μπορει να κανει.

Προσπαθω να καταλαβω που κολλαει η απαντηση σου, αλλα δεν τα πολυκαταφερνω. :?

Δεν πειράζει…

Άντε μωρή ΑΕΚάρα ένα Χιναράκι είναι! :metal:
Το κακό είναι ότι με την απεργία των μέσων μεταφοράς και την πρόβλεψη του καιρού δεν θα υπάρξει η αναμενόμενη προσέλευση κόσμου…

απόψε η ΑΕΚ παίζει όλη τη χρονιά.

καλή μας επιτυχία

Tha eimai sth 15 opos panta. Gia ma vlepo kinisi…

Δεν μας βλεπω καλα σημερα. Ποτε δεν ημουν τοσο απαισιοδοξος για ματς. Δεν μας βλεπω καθολου καλα.

υπαρχουν 2 πραγματα…(που ισως να μην παιξουν ρολο, αλλα υπαρχουν)

το 4-0 επι της λαρισας το οποίο είναι μαγική εικονα μπορεί να δώσει αντι για μια αυτοπεποίθηση, μια υπεροψία στην ομάδα και να μπει λάθος στο ματς…
και από την άλλη
υπάρχει το 8ημερο διακοπών που είχαν οι ρωσοι πριν το ματς…

ο θεος βοηθος…

*πάντως αφήστε τα χ γιατί ενα γκολ μπαίνει με το τίποτα…

η διαφορά μας κρίμσον είτε σου αρέσει είτε όχι είναι οτι η αεκ είναι μεγάλη ομάδα ενώ η αελ όχι.γιαυτό η αεκ μπορεί να αντέξει πιο πολύ στα προβλήματα της.έχει πολύ περισσότερο κόσμο να την ακολουθεί η αεκ.

στα του μάτς με την ζενίτ.ειλικρινά είναι από τα μάτς που μου είναι πολύ δύσκολο να προβλέψω τί μπορεί να γίνει.παρόλα αυτά θα στηρίξουμε την ομάδα πηγαίνοντας στο γήπεδο.εγώ θα είμαι στην 14.

τουλάχιστον άκυρο αυτο που λες…
αν δείξω εγώ εναν ισολογισμό με 150.000 μειον και εσύ με κάτι εκατομμύρια(λέμε τώρα) τι σχέση εχει το όνομα…?? :? εδώ μιλάμε για άδειες για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα μια ομάδα…

*και καλη επιτυχία…

δε πιστεύω οτι είναι άκυρο γιατι όπως έγραψα και πιο πάνω η αεκ είναι ομάδα με πολύ πιο μεγάλο λαϊκό έρεισμα από την αελ.οπότε τυχόν προβλήματα που άλλες ομάδες μπορεί να τις κατέστρεφαν, τις ομάδες με πολύ μεγάλο λαικο έρεισμα(παο,παοκ,ολυμπιακός,αεκ κλπ) δεν τις καταστρέφουν.

εγω είπα οτι αν θέλει έναν θετικό ισολογισμό για μια άδεια δεν παίζει ρόλο το όνομα…
αν ειναι ετσι , παραδέχεσαι οτι σε ευνοούν…μια που είσαι η αεκ…
γιατι οι νόμοι είναι για όλους και εσυ μου λες εγώ είμαι η αεκ και εσύ η λαρισα…

αν δεν καταλαβαίνεις τι λέω δεν πειράζει…

*edit: παναγιά μου . . .

καταλαβαίνω τι λές.όμως αυτό που λές πουθενά δε γίνεται.

το λές και μόνος σου οτι εγώ είμαι η αεκ και εσύ η λάρισα.εκεί είναι η διαφορά μας.όπως και εκεί είναι η διαφορά σου με τον ολυμπιακό,με τον παοκ,με τον παναθηναικό κλπ.

ε οκ ρε οριτζιναλ, τοτε να παιρνεις και σφυριγματα γιατι εισαι μεγαλυτερη ομαδα, τι να κανουμε

τι αλλο θα διαβασουμε θεε μου

ρε φίλε τι να κάνουμε που είμαι μεγάλη ομάδα και εσύ όχι.ισχύει θες δε θές.

κέρδισα…

επομενη φορα που θα παρει σφυριγμα ο ολυμπιακος ομως που ειναι μεγαλυτερη ομαδα, να μη βγει ο αδαμιδης να κλαψουριζει

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ

ναι εντωμεταξύ έχετε πάει την κουβέντα αλλού για αλλού και λέτε πράγματα τα οποία δεν έχω πει κάν.οτι να ναι…

φίλος και εγώ ΑΕΚ είμαι, αλλά γινεσαι γαυρος ε. να το προσέξεις :wink:

Αδίκως τσακώνεστε.

Ο ορίτζιναλ αναφέρει ένα γεγονός που όντως υφίσταται. Ζούμε σε κόσμο που το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, πόσω μάλλον στην Ελλάδα των μεγάλων αντιθέσεων. Αν περιμένετε από το ποδόσφαιρο να είναι η όαση όπου όλα θα λειτουργούν ισότιμα και ρόδινα, στην καλύτερη είστε αφελείς.

Διαφορετικά αντιμετωπίζεται ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ που έχουν εκατομμύρια κόσμου πίσω τους, διαφορετικά η ΑΕΚ, διαφορετικά η Λάρισα κ.ο.κ. Όπως διαφορετικά θα αντιμετωπιστεί για φοροδιαφυγή ο μεγαλοεπιχειρηματίας και διαφορετικά η μικροεπιχείρηση της γειτονιάς.

Ή μήπως είναι τυχαίο που η μόνη ομάδα που εφαρμόστηκε ο νόμος και έπεσε κατηγορία για χρέη είναι τα Γιάννενα της φτωχής Ηπείρου?

Επομένως, εκτός κι αν περιμένετε η επανάσταση να ξεκινήσει από τα γήπεδα, αράξτε δείτε μπαλίτσα και αγχωθείτε με πράγματα που σας αφορούν άμεσα.