A ρε Ντέμη. Μονο εσυ εφτυσες τελικά τον Ολυμπιακό…
Υποθετω ότι πήραμε των Μανωλά?
ΜΙΛΑ!
Δεν τα βρηκαν στο οικονομικο με τον Μαρινακη αλλα μιλησαν. Αυτό μονο φτάνει για μενα…
Αϊντε παλικαρι μου, στο καλο. Η ΑΕΚ δεν χανεται, εχει να βγαλει πολλους τετοιους ακομα.
Sorry αν δεν εγινα κατανοητος αλλα δεν μιλαω για τον Κωστα Μανωλα. Μιλαω για τον Στελιο…
τον μεγάλο εννοεί, για αντικαταστάτη του Αλεξανδρή στις ακαδημίες. Μην τρελαίνεστε. Ο μικρός ο Μανωλάς δε νομίζω πως ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή.
Νομιζω πως πιο πολυ ‘‘καιει’’ τους αεκτσηδες το να παει ο ‘‘μεγαλος’’ Μανωλας, που αποτελει σημαια της αεκ, παρα ο πιτσιρικας παρ’ολο που πρακτικα το δευτερο φαινεται πιο σημαντικο.
Με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟ
Η ΑΕΚ θα έχει τελικά τον κόσμο της στο πλευρό της στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό καθώς η τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα με πρόστιμο 15.000 ευρώ.
Παλι καλα…:roll:
O πράκτορας μας στον ΟΣΦΠ πριν τους δείρει και κάνει τα αποδυτήρια ανω κάτω θα τους πηδήξει κιόλας
Love is in the air…
αυτο πονεσε…και εγω για τον κωστα νομισα.
δακρυα μονο για εναν απο τους μεγαλυτερους παιχτες που περασε ποτε απο την αεκ, αγαπηθηκε τοσο πολυ απο τον κοσμο και εγινε ινδαλμα μιας ολοκληρης ποδοσφαιρικης εποχης.δεν το περιμενα με τιποτα…
Αν καταφέρει και τον Στέλιο Μανωλά ο Μαρινάκης θα μας τσακίσει την ψυχολογία
Σώπα μωρέ, μου φαίνεται μούφα η φήμη.
Γιατί να φέρει κάποιον που θα μας κάνει και εμάς να μουρμουράμε;
Ας δεί τι έγινε με τον Κετσπάγια που δεν ήταν και και τόσο “Αεκάρχης” :roll:
Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο…τον ανηψιό ίσως, αλλά και πάλι πολύ δύσκολο:):!:
Μεσα σε ολα αυτα πηραμε τον μπαχα ως αντιτζιμπουρ.
…και ο Βέλιος πέταξε για Έβερτον…καλό για το παιδί…κακό για το πρωταθλημά μας:):!:
Ετσι οπως ειναι το πρωταθλημα μας καλυτερα που εφυγε.
Εκει δεν νομιζω οτι θα παρει ευκαιριες αν δεν δουλεψει σκληρα,
και αν δουλεψει θα βελτιωθει παρα πολυ.
Μετά τον Μίτσελ και τον Μπάχα, η ΑΕΚ καλύπτει ακόμα μία “τρύπα” στο ρόστερ της, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Νταβίδ Ματέος, της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 24χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι από τ’ αγαπημένα παιδιά του Μουρίνιο, αλλά όπως ο ίδιος ο Πορτογάλος λέει: “Είναι πολύ κρίμα που δεν έχουμε χώρο για να παίξει αυτό το παιδί”
Για περισσοτερα http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/pairnei_ntavid_mateos_h_aek.762641.html
Και οσοι να πουν πως με δανεικους δν φτιαχνεται ομαδα θα τους απαντησω… "Τοσα χρονια ολη η Ελλαδα με δανεικα δν ζει…? Η Α.Ε.Κ Σας πειραξε…?
Ακομα κ το ανελπιστο πρωταθλημα που χασαμε απο τον Ιονικο μεσα στο ΟΑΚΑ με τους δανεικους Bruno Alves :bow2: :bow2: :bow2: κ Assounsao πηγαμε να το χτυπησουμε… :lightsabre:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!
ΟΛΗ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: