για να δούμε ματέος και μπάχα τί θα κάνουν.ο μπάχα γράφουν οτι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον παο.ο ματέος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής?
O Mπαχά ερχεται σαν ελευθερος. Ο Ματέο ερχεται σαν δανεικος για εξι μηνες με προοπτικη ανανεωσης του δανεισμου του μεχρι το 2012, με άλλα λόγια ερχεται για 1,5 χρονο. Ο Μιτσελ όμως ερχεται δανεικος για ενα εξαμηνο με οψιον αγορας το οποιο φτανει στο 1,5 μυριο. Αυτό σημαίνει πως αν δεν πωληθει καποιος παίκτης το καλοκαιρι ο Ισπανός δυσκολα θα μεινει. Θα πόνταρα στον Μανωλά με δεδομένο πως μπορει να αντικατασταθει απο τον Μορα που μενει ελευθερος το καλοκαιρι. Επίσης, την Δευτερα ακουγονται φημες πως θα ανακοινωθει άλλη μια μεταγραφη…
Μαπα ματς στην ξανθη,2 φασεις 2 γκολ η ΑΕΚ απο νωρις κ μετα απλα κρατουσε το σκορ κ οτι κατσει σε καμια αντεπιθεση.Θετικη η πρωτη εμφανιση για μιτσελ.
Ο Σκοκο στον παγκο, ο Λυμπε και ο (καλός) Μίτσελ αλλαγές νωρις νωρις για να μην κουραστουν ενοψει βαζελου, γενικα πολύ άνετο απόγευμα. Κανει μπαμ πως η ομάδα τα πηγαινει πολυ καλυτερα όταν δεν ειναι αμεση ανάγκη να κανει παιχνίδι… Θυμίζει λίγο ομάδα Σάντος αυτο που βλεπουμε στον δευτερο γυρο γενικα…
Aυτη τηv ατυχια με το Βολο να μην ειχαμε
έχεις δίκιο. το πρόβλημα όμως είναι οτι η ΑΕΚ του χιμενεθ ειναι σχεδόν το αντίθετο της ΑΕΚ του μπάγεβιτς. στον Α γυρο παίρναμε τα εντός κ εκτός ήμασταν χάλια, τώρα το ανάποδο. δυστυχώς χθες, αν κ η ομάδα κατι έπαιξε, το αποτέλεσμα ειναι λιγο μαγική εικονα γιατι τα γκολ έρχονται από υπερτσαφ της ξάνθης κ την κλάση του λύμπε. κανονική φάση, δεν κάναμε και πάλι, κ αν δεν ειχε μπει το γκολ στο 3’, πιστευει κανενας οτι θα καναμε περιπατο ? ειναι κριμα που μια ομαδα που θεωρητικα εχει τη δυναμη μπροστα, να μην μπορει να παιξει ποδοσφιαρο πρωτοβουλιας κ να μας δειχνει αλλη μια φορα, πως αν το βαλει, δεν το τρωει, αλλα αν το φαει μπορει να διασυρθει.
ο μιτσελ εδειξε ορεξατος πάντως.
O Γεωργιαδης ειναι παικτης της ΑΕΚ κατα 90%.
φεύγει ο μπλάνκο :!: ετσι διαβαζουμε σημερα :!: ρε ειναι κριμα :!:
όντως κρίμα. Δεν έχουμε ελεύθερη θέση για ξένο πια
Ριχτε καναα λινκ ρε παιδες, που τοδατε αυτο ? ειναι σιγουρο ?
αυτο που διαβασα εγω ειναι οτι ηρθε προταση 500.000? απο μια ομαδα και η ΑΕΚ την δεχτηκε αλλα αρνηθηκε ο Μπλανκο επειδη δεν θελει να φυγει απο την Ελλαδα. νταξει αν τον αφησουν να φυγει θα ειναι μεγαλο λαθος!
εντωμεταξυ ειμαστε πολυ κοντα σε Γεωργιαδη
Ποιός γεωργιάδης ρε φίλε?
Πλάκα μου κάνεις και αυτό στον Θρύλο θα έρθει…εδώ πουλάς τον Μπλάνκο και θές και Γεωργιάδης…
Γελάει ο κόσμος με τον Αδαμίδη…όχι Αεκάκι δεν έχει γίνει η ΑΕΚ αλλά κάτι χειρότερο…
:lol:
Nαι, ο περουκας θελει πολυ να τον δωσει στον θρυνο (αλλο ενα παραρτημα του μαριδακι βλεπεις) αλλα δυστηχως για αυτον ο παίκτης στην ΑΕΚ θα ερθει το καλοκαιρι και η ομάδα του και φραγκο δεν θα παρει και στην β εθνικη θα ειναι. Πηγαινε πες κανα ανεκδοτο τωρα οτι ο ολυμπιακος ειναι η πιο καθαρη ομαδα της ελλαδας… :lol::lol::lol3::lol3:
Χμ… δεν θα σου απαντήσω αλλά μόλις κλείσει τον Γεωργιάδη στείλε μου pm
Δεν έχεις λεφτά…πάρτε χαμπάρι…εχεις την πιο αστεία ομάδα της Ελλάδος…
Δεν ασχολούμαι ομάδες που είναι τέταρτές στην Ελλάδα…
ΥΓ
Πάντως σε θέλω στα ημιτελικά για να σου δείξω ότι το 1-0 στο ΟΑΚΑ ήταν μαγική εικόνα…αλλά πρόσεχε μην μου αποκλειστείς απο τον ΠΑΟ
To βλεπω… :roll:
Δεν εχω λεφτα αλλα η πρόταση για τον Γεωργιαδη ήταν 500.000 και τρεις παίκτες. Δηλαδη τι θελει ο περουκας; Ο Μπεκαμ ειναι ο Γεωργιαδης; Ειναι προφανες πως εχει παρει χαρτακι να μην πουλαει σε ομαδες που δεν φορανε κοκκινα και δεν ειναι απο τον πειραια. Δυστηχως για αυτον βγηκε ο ίδιος ο Γεωργιαδης (που τα εχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ, μεχρι και ποιο νουμερο θα φοραει και ακριβολογω) και τον εκανε ρομπα λεγοντας πως ο ίδιος θελει να παει στην ΑΕΚ και εθαψε για τα καλα τον περουκα. Βγηκε μετα ο ιδιος ο περουκας και μιλουσε για αχαριστο παικτη και άλλα τετοια γραφικα. Δεν πειραζει. Θα εχει εναν ξενερωμενο παικτη μεχρι το τελος της χρονιας, θα υποβιβαστει για αυτον τον λόγο και μετα ο παίκτης θα ερθει στο τσαμπα. Και καλύτερα να ερθει και στο τσαμπα γιατι όπως λες δεν εχουμε λεφτα και αυτη η υπέρβαση που πηγε να γινει με τον Γεωργιαδη καλύτερα να γινει με τον Μπλάνκο. Αυτα…
Εγω να δεις ποσο σε θελω στα ημιτελικα αλλα κοιτα να νικησεις μεθαυριο για πρωτη φορα φετος σε δυσκολο παιχνίδι και ΑΝ περασω και εγω τον Παναθηναϊκό τα λεμε… Πρέπει πρωτα να νικήσεις όμως επιτέλους ενα δυσκολο παιχνίδι και φετος δεν το πολυεχεις… Ποιος ειναι διαιτητης στην Τουμπα ειπαμε;
Ρε συ μανσον σοβαρά, για ποιό λόγο του απαντάς ;
η μεταγγραφή του τόρρες και η κατάντια της λιβερπουλ, είναι ένα παράθυρο στο τι μας περιμένει στο μέλλον, αν δεν μπουν λεφτά άμεσα.
σε λιγα χρονια, δεν θα υπάρχουν πουθενα πιτσιρικάδες τυπου μανωλά ή μάκου, που θα ειναι ΑΕΚάρες, γιατι έτσι. θα υπάρχουν μονο επαγγελματίες, μιας κ η ΑΕΚ δεν εχει επιτυχιες για να φτιαξει νεους οπαδους. ετσι αν δειτε αυριο παπασταθό στον γαύρο, μην κλάψει κανείς. όπως εμείς θέλουμε βέλλιους, έτσι θα έρχεται κ ο ολυμπιακός κ θα σου παίρνει τους Ελληνες, γιατι κανεις δεν ειναι ντέμης να καταστρέψει την καριέρα του, για μια υστεροφημία
το σκεφτόμουν πολύ χθες, βλέποντας τον τορρες χαμογελαστό. καλά έκανε το παιδι. τα βλέπω να έρχονται και κατα δω…
Με τόσα λεφτά, δίναμε όλη την ομάδα Χ 2 Η Liverpool την καλύτερη έκανε. Ο παίχτης ήθελε να πάει, φέτος στόχους δεν έχει η ομάδα - οπότε και χωρίς αυτόν την παλεύει. Το μόνο λάθος ήταν ότι τα ξόδεψε με τη μια τα λεφτά.
Με 50 εκατομμύρια κλείναμε τρύπες εμείς και φτιάχναμε και γήπεδο.
έλα ρε ολυμπιακάρα που αν θυμάμαι καλά πέρσι βγήκες 5ος…
Ε, σε τέταρτες αναφέρθηκε! :lol: