Αεκαρα

Δεν σε κοβω σε δυο βδομαδες παντως…

Θα δείξει. Όντως έπαιξε καλύτερα ο Παναθηναϊκός χθες αλλά πιστεύω σε ένα τελευταίο κέρασμα για τη τρέχουσα σεζόν.

Πάντως:

Την απίθανη γιόμα να πνίγεις, αν θες σαν τον Καρνέζη να γίνεις

Καλα ο Ντιοπ πουλαει συνεχεια τη μπαλα,δεν το χει στις πασες,ασε που ειναι κ αργοκινητος.Ο σκοκο εξαφανισμενος για αλλο ενα ματς,τουλαχιστον περσι-προπερσι επαιζε στα ντερμπι,τωρα ουτε σε αυτα δεν φαινεται.Λιγα πραγματα.

Ελπιζω να καταφερει να μπαλωσει ο μανολο καποιες τρυπες στην αμυνα γιατι αυτο το πραγμα που βλεπουμε εχει καταντησει σουρωτηρι,δεν ειναι αμυνα αυτο,καμια αλληλοκαλυψη πουθενα,αν δυνατον δλδ να παρακαλαμε καθε φορα μην τυχον τραυματιστει ο 35χρονος Δελλας…

σημερα στο σπορτφμ.γκρ γραφουν πως η ΑΕΚ “παγώνει” τον μπλάνκο, γιατι δεν δεχτηκε να πουληθει στην Τουρκία, την ίδια ώρα που ο ίδιος λέει συνέχεια πως θέλει να μείνει. γιαυτο υποτιθεται πως η πρωτη αλλαγη του μανολο ηταν ο μπαχα κ όχι ο ισμαελ…

ή μας δουλεύουν ή πραγματικά η ΑΕΚ δεν έχει λεφτά ούτε για χαρτομάντηλα…

το καλοκαίρι που θα ποζάρει με τα πράσινα, πάρτε κάδους κ βενζίνη να κάψουμε την φανέλα του… αδαμίδη

θλίψη. ο τζεμπουρ έφυγε, ο μπλάνκο φεύγει, με ποιόν θα παίζουμε μπροστά?

Το γαμώτο είναι ότι ο Μπλάνκο νοιάζεται πραγματικά για την ΑΕΚ. Για τον Τζεμπούρ χέστηκα που έφυγε… Ο Μπλάνκο [I]πρέπει[/I] να μείνει.

Πάλι καλά που έπαιξα το ματς 2πλό στο στοίχημα…
Είναι λογικό η ΑΕΚ να έχει σκαναμπανεβάσματα φέτος απο την μια όταν παίζει Κύπελλο τα δίνει όλα και στο πρωτάθλημα είναι της πλάκας…

Βλέπω ταρίφα στο Καραισκάκη μια 3άρα θα έρθει το μάτς
Ολυμπιακός-ΑΕΚ 3-0

με αυτα τα σκαμπανεβασματα και εκει που δν το περιμενεις να κανει κατι τρελα αποτελεσματα το διπλο στο καραισκακης ειναι στανταρ…

λεγαμε με τον αδερφο μου το μεσημερι…θελεις βαγγελι(πχ),φερε διπλο…:stuck_out_tongue:

*ηρθε η ωρα να δεχτει και κριτικη ο “προπονητης των εφημεριδων”

ναι ρε φίλε, πες τα! είμασταν ισοπεδωτικοί με τον παναθηναϊκό στο κύπελλο και ξεφουσκώσαμε τώρα με τον άρη :lol:.

3 σερί ήττες εντός, καλά το πάμε!

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΜΑΔΑ. ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΠΗΓΗ ΓΕΛΙΟΥ…

Πως τον βλεπετε τον μανολο κ τις επιλογες του στα τελευταια 3-4 παιχνιδια? :drunk::wacko: Eυτυχως δεν τον λενε μπαγεβιτς γιατι θα τον ειχαν ηδη ξυλοφορτωσει απο καιρο…:twisted:

Ο Μάκος τραυματίστηκε και τον έβγαλε;

Μαλλον το παιδι δεν αντεχε να τρεχει για Μιτσελ κ Γκερειρο στην αρχη κ για τον Ντιοπ στη συνεχεια… :p:p Καλα μπορει να μου πει καποιοσ αν ο Σκοκο το κανει επιτηδες… Για δημοσιες σχεσεις παει στο γηπεδο…?:-k:-k

Δεν είναι θέμα επιλογών νομίζω, μάλλον αναγκάζεται να βάζει αυτούς.

χιμενεθ στηριζω γιατι πηρε κατεστραμενη ομαδα.θελω να δω να κανει αυτος την προετοιμασια.και μετα να εχω ολοκληρωμενη αποψη.

Kαθιστε ρε καρντάσια, δυο χρόνια ο Μπάγεβιτς έπαιρνε συνεχως παραταση εμπιστοσυνης και θελετε ο Χιμενεθ να θαφτει απο τωρα; Δεν λεω ότι δεν εχει και αυτος καποιες ευθυνες. Για σημερα παντως όχι αλλα την Τεταρτη ας πουμε ειχε. Εντάξει δεν αντέχεται να γινεται μάγκας ο κάθε Μιχαλήτσος και ο καθε Τσιώλης στην πλάτης της ΑΕΚ αλλα ο Ισπανός ειναι ο τελευταιος που φταιει. Θα μου πεις το ροτεϊσιον μας μαρανε… ε, Καραμπελας, Λυμπε παιζουν πόσο καιρο σερί δεν έπρεπε καποια στιγμή να ξεκουραστουν; Ποτε θα γινοταν; Την αλλη εβδομαδα με τον Παναθηναϊκό; Η ομάδα πρέπει να εχει την χειροτερη φυσικη κατασταση της κατηγοριας και οχι μονο. Μιλαμε δεν αντέχει δυο ματς την εβδομαδα για κανεναν λόγο και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα βγουμε champions league μεσω των πλει οφ δυστηχως.

Aν έχετε φτάσει στο σημείο να θεωρείται απώλεια ο Καράμπελας τότε κλάψτα…

Υ.Γ: Έχουν γίνει εγκλήματα από τη διοίκηση της ΑΕΚ. (π.χ. απώλεια Djebbour χωρίς ένα euro)
Υ.Γ2: Ο Μίτσελ ξέρει μπάλα. (Δεν ξέρω αν έχει δυνάμεις)
Υ.Γ3: Είδα αδιαφορία από πολλούς παίκτες.
Υ.Γ4: Θα έχετε βελτιωθεί σε έναν μήνα ή θα κάνουμε περίπατο;

Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για Κύπελλο, δυστυχώς πρέπει και με ΠΑΟ να βάλει παρόμοια εντεκάδα ο Χιμένεθ. Θέλουμε Δέλλα, Μανωλά, Λύμπε για να προχωρήσουμε.
Αυτός που ξεχώρισε πάντως χτες ήταν ο Μπέρνς. Πολύ γρήγορος. Άντε ήρθε καιρός να κάτσει λίγο πάγκο ο Σκόκο. Ας παίζει ο Λαγός, που είναι και πιο δραστήριος και θα τον έχουμε και του χρόνου.

Ο Καράμπελας θεωρείται απώλεια γιατι έχει εξελιχθει σε ένα πολυ καλο αριστερό μπακ φετος και οχι επειδη η ΑΕΚ ειναι χαλια. Περιπατο δεν θα κάνετε γιατι ουτε εσεις εχετε την ομαδα να ανταποκριθείτε σε συνεχόμενα παιχνίδια και δεδομένου πως θα εχετε φορτωμένο πρόγραμμα λόγω και των δυο παιχνιδιών με την ΤΣΣΚΑ θα έλεγα πως, έστω και για λίγο, η ΑΕΚ ειναι το φαβορι.

Κατα τα άλλα, στο μπασκετ πάμε φουλ για Α2…

Οταν βγαινει ο προπονητης και μας λεει οτι δεν υπαρχει ΑΕΚ χωρις Δελλα και Λυμπεροπουλο καταλαβαινετε πως εχει η κατασταση.

«δεν μπορώ να φανταστώ στο μέλλον μία ΑΕΚ χωρίς Δέλλα, Λυμπερόπουλο»

H διαχειρiση των τελευταιων παιχνιδιων απο τον χιμενεθ δειχνει οτι μεσα στην απεγνωσμενη προσπαθεια που κανει για να βρει λυσεις καπου το εχει χασει,αλλαγες επι αλλαγων,πειραματα με παικτες που αποδεδειγμενα δεν μπορουν να βοηθησουν(βλεπε νταντομο,αργυριου),κανει καλη εμφανιση ο λεοναρντο κ τον αφηνει εκτος αποστολης χωρις λογο ας πουμε,ενδεκαδα που σε καθε παιχνιδι εχει 4-5 αλλαγες παικτων,με δηλωσεις που φασκουν κ αντιφασκουν.

Φυσικα και δεν φταιει ξαφνικα για ολα τα δεινα της ΑΕΚ ο χιμενεθ ετσι ουτε θελουμε να φυγει,το πιο σωστο θα ειναι να κριθει την νεα χρονια,με τη δικη του προετοιμασια,τις δικες του επιλογες κλπ,ομως δεν μπορουμε να κανουμε κ τα στραβα ματια,κατσε ρε αλανι χιμενεθ οταν βλεπουμε οτι κυριακη-τεταρτη μια ΑΕΚ που ειναι για λυπηση,μου χανεις 0-3 απο τα δευτερα της ζενιτ,μου χανεις 0-4 απο το βολο,κερδιζεις 0-2 τον ΠΑΟ στο κυπελο εστω κ με τυχη,προηγεισαι 1-0 στον επαναληπτικο κ στο τελος καταφερνεις να χασεις 2-3 κ σε σωζει ο Θεος στο 97,μου χανεις 1-2 απο τον Αρη που εχει να κερδισει δεν ξερω ποσα χρονια παραδοση,που εχει απο τις χειροτερες επιθεσεις του πρωταθληματος.Ε κατσε ρε μεγαλε,κατι λαθος κανεις κ συ δεν μπορει.

Δηλαδη ΟΚ,κερδισαμε καποια ντερμπυ,μετα τι,καμια βελτιωση πουθενα,εχεις μια αμυνα που ειναι σουρωτηρι,ενα γηπεδο-εδρα που περναει οποιος θελει ,με 5-6000 οπαδους να αντεχουν ακομα να πηγαινουν στο γηπεδο,μια διοικηση που ειναι δεσμια των χιλιων προβληματων της.