Σε τι εχει εξελιχθει ακριβως ο Καραμπελας;;; :-s
Εγω θεωρω φαβορι τον παοκ, λογω σταθεροτητας.
Οι διαφορες ειναι μικρες παντως.
Ο ΑΡΗΣ σε ξανακερδισε στην εδρα σου πριν δυο χρονια.
Σε τι εχει εξελιχθει ακριβως ο Καραμπελας;;; :-s
Εγω θεωρω φαβορι τον παοκ, λογω σταθεροτητας.
Οι διαφορες ειναι μικρες παντως.
Ο ΑΡΗΣ σε ξανακερδισε στην εδρα σου πριν δυο χρονια.
O Αρης βασικα εχει 3 νικες στην Αθηνα τα τελ. 50 χρονια.
Το υλικο της ΑΕΚ ειναι τραγικο. ο διαχειριστης του δε φαινεται αν ειναι και ο καλυτερος, αλλα με αυτο το υλικο δεν εισαι για πολλα ετσι κι αλλιως.
Αν ο Κωστένογλου σώσει τη Λάρισα, και ο Χιμένεθ αποφασίσει να μας εγκαταλείψει το καλοκαίρι (δικαιολογημένα), είναι μια καλή λύση για του χρόνου. Σαν τον Γκουαρντιόλα ένα πράμα. :lol:
Το θέμα δεν είναι ότι μας κέρδισε ο Άρης. Εδώ πήρε νίκη εκτός με Ατλέτικο. Απλά η άμυνα μπάζει και γι’ αυτό δεν φταίνε μόνο οι αμυντικοί. Αυτό είναι το πρώτο πράμα που πρέπει να στρώσει ο Χιμένεθ, αν όχι τώρα, από του χρόνου. Στην ανάγκη ας συμβουλευτεί τον ειδικό (Σάντος).
O AΡΗΣ με την αεκ στην αθηνα εχει ΣΥΝΟΛΟ 3 νικες, και οχι μονο τα τελευταια 50 χρονια.
Απλα εχοντας κανει νικη προπερσι, δεν ειχε να σπασει καμια παραδοση, που εγραψε ο φιλος.
δυστυχώς η νοοτροπία στην ομάδα είναι χάλια…
Να κάνω μια πρόβλεψη…
ΠΑΟ-ΑΕΚ 3-1
Άνετη επικράτηση του παναθηναικού και παραίτηση χιμένεθ!!!
Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος:lol::lol::lol::lol:
ΔΙΑΝΑ!
FAIL! #-o:lol:
Ετσι, ετσι, δινε αντι-προγνωσεις!
Μανσον, ποιοι παιχτες το ξημερωσαν μπουζουκια?? Ξερουμε??
Κατα τ’αλλα, εξακολουθουμε να ειμαστε μια σχιζοφρενικη ομαδα. Δεν μπορειτε να πειτε παντως συντροφοι! Δεν βαριομαστε ποτε!
αυτοί:
[B]Τα’πιναν μέχρι πρωίας Γκερέιρο, Γιάχιτς και Μπέρνς[/B]
Να… πνίξουν τον πόνο της ήττας από τον Άρη, στο πλέον κοσμικό μπαρ της Αθήνας, αποφάσισαν το βράδυ του Σαββάτου τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.Μετά από δυο μπουκάλια ουίσκι που κατανάλωσαν, μέχρι τις 6 τα ξημερώματα, αποχώρησαν για τα σπίτια τους.
Οι Μπέρνς, Γκερέιρο και Γιάχιτς, λίγες ώρες μετά τη νέα απογοήτευση που προσέφεραν (οι δυο πρώτοι ήταν και βασικοί) στους φίλους της Ένωσης είπαν να επισκεφτούν το γνωστό μπαρ, όπου και ο Σιντνέ Γκοβού, είχε καταθέσει τα… διαπιστευτήριά του προ καιρού, για να το ρίξουν λίγο έξω.
Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες το “κιτρινόμαυρο”… τρίο αποδοκιμάστηκε έντονα από ομοϊδεάτες θαμώνες για την επιλογή του να διασκεδάσει μετά τη νέα ήττα, αλλά αυτό δεν πτόησε σε τίποτα την παρέα.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές το διασκέδασαν με την ψυχή τους και σχεδόν την ώρα που ανέτειλε ο ήλιος αποχώρησαν από το γνωστό μπαρ, αφού είχαν καταναλώσει δυο μπουκάλια ουίσκι.
Οι ομοϊδεάτες θαμώνες δεν πιστεύω να έχουν τολμήσει ποτέ να βγουν βράδυ ενώ δεν κάναν σωστά τη δουλειά τους το πρωί.
δεν με νοιαζει που βγηκαν μετα την ηττα απο τον Αρη και 4 να ριχναμε παλι το ξενυχτι θα το κατεκρινα! και δεν ειναι το ιδιο ο αθλητης με τον εργαζομενο ξερωγω…αλλο ο ποδοσφαριστης που ειναι αθλητης και πρεπει να κανει ζωη με καποια ορια για να ειναι σε καλυτερη φυσικη κατασταση.
Ναι αλλά δε λέει πουθενά κάποιο ρεπορτάζ ότι οι συγκεκριμένοι ξενυχτάνε κάθε μέρα, μία φορά το έκαναν και μάλιστα έχοντας ρεπό την επόμενη.
Απλά έχει πλάκα όταν συζητάμε με τους φίλους μας σε φάση “πω μαλάκα, χτες ήμουν με μια γκόμενα σ’ ένα κλαμπ μέχρι τις 3 μετά πήγαμε σπίτι μου, γάμησα και κοιμήθηκα στις 6. Βέβαια σήμερα στη δουλειά δεν την πάλευα μία, τίποτα δεν έκανα και με το που πήγε 5 σηκώθηκα και έφυγα να την πέσω για ύπνο”.
Και στην ίδια συζήτηση με φίλους λίγο πιο μετά “το είδες το αρχίδι, 4 φάγανε και μετά το γλένταγε στα μπουζούκια, γι αυτό σέρνεται η ομάδα, να του κόψει τη μπάλα ο πρόεδρος του καριόλη!”.
chisP, επειδή εσύ έρχεσαι πάντα λιώμα στη μάχη των τιτάνων, δε σημαίνει ότι το χουνε όλοι
βασικά ρε chrisp υπάρχει η μικρή διαφορά οτι ο μπέρνς,ο γιάχιτς και ο γκερέιρο παίρνουν το χρόνο κατά μέσο όρο 500.000 ευρώ ενώ οι εργαζόμενοι για τους οποίους λές παίρνουν το χρόνο με το ζόρι 12.000 ευρώ.ε ναι αν ο άλλος παίρνει 500.000 παίζοντας μπάλα τότε θα κάνει καλή ζωή για να αποδίδει όταν παίζει μπάλα.
Δεν ισχύει αυτό, τα χουμε ξαναπεί.
Η οικονομική εξήγηση των υψηλών αμοιβών των ποδοσφαιριστών έγκειται στην ορολογία “σπανιότητα ταλέντου”. Δεν τους επέβαλαν οι ίδιοι τους μισθούς τους, η αγορά τους επέβαλε. Η σύνδεση “παίρνει τόσα λεφτά άρα πρέπει νάναι πιο πειθαρχημένος” είναι τέρμα άκυρη.
Και εγώ εξάλλου δεν αναφέρθηκα σε κάποιον ποδοσφαιριστή που είναι ΚΑΘΕ μέρα στα κλαμπς και τα μπουζούκια. Αυτος, ναι, είναι αντιεπαγγελματίας. Αλλά οι συγκεκριμένοι τρεις βγήκαν Σάββατο βράδυ μετά από αγώνα και την επόμενη μέρα είχαν ρεπό. Πραγματικά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα, δεν θα χάσουν τη φυσική τους κατάσταση επειδή βγήκαν μία φορά.
Προφανως… Τον οπαδο δεν τον αφορα τι ζωη κανει ο παίκτης, τον αφορά τι κανει μεσα στο γήπεδο. Και ο Νικολαΐδης με τον Τζόρτζεβιτς καπνιζαν ενα πακετο την ημερα. Ε, και; Λόγους να κράζουμε τους παίκτες της ΑΕΚ φετος θα βρουμε πολλους. Το Venue δεν ειναι ενας απο αυτους.
Παντως ο μανωλας χωρις τον Δελλα διπλα δεν μπορει,οσες φορες επαιξε με αλλον αμυντικο πλην Δελλα ηταν μετριος κ με αρκετα λαθη.
Ισχυει απολυτα… Γενικα διπλα στον Δελλα ανεβαινει και ο Μανωλας και ο Νασουτι. Νασουτι και Μανωλας μαζι ομως ειναι τραγικοι…
Για το Νασουτι, οι μαγικες λεξεις ειναι Ροναλντο Γκιαρο.
Ο τεραστιος αυτος σεντερ μπακ εχει κανει στη θητεια του στον ΑΡΗ τους Αβρααμ, Νασουτι και Λαζαριδη να μοιαζουν με τον Πικε.
Νταξ, ο Αβρααμ συνεχιζει τα καλα παιχνιδια, με παρτενερ το Μελμπεργκ, βεβαια, αλλα οταν λειπει αυτος…
Πραγματικα μεγαλος παιχτης και ηγετης πισω …εγω προσωπικα παιχτη που να βελτιωνει τοσο πολυ τος συμπαιχτες του και να μαζευει τα ασυμμαζευτα εχω να δω απο το Χενρικσεν.
Νταξ, μπορει να πειτε οτι ειμαι υπερβολικος …δεν ειπα ποτε οτι εχουμε καλη ομαδα, αλλα για το συγκεκριμενο, απλα, παρακολουθηστε τους αγωνσες του ΑΡΗ.
συμφωνώ και εγώ με το απο πάνω…
και πολύ περισσότερο απο έμενα ο αδερφός μου
Κοντρέρας