Αεκαρα

Ρε μόντε, το ΜΟΝΟ που δεν έκανε χτες ο ΠΑΟ ήταν να κλειστεί για να κρατήσει το σκορ, γι αυτό και η ΑΕΚ του έκανε τόσες φάσεις και μετά το 2-0 και μετά το 3-1.

και το δευτερο κ το τριτο γκολ, προκυπτουν απο αντεπιθεση κ μακρια καθετη πασα. νταξει δεν επαιξε ταμπουρι, αλλα δεν επαιξε κ αυτο το “ολοι μπροστα” που του στοιχισε τελικα στο κυπελλο. επαιξε (ορθα) με την ταχυτητα του σισε και την αναγκη της ΑΕΚ να ανοιχτει για να βαλει γκολ.

Πόσα λεφτά σπαταλήθηκαν δηλαδή; Η ομάδα συνεχίζει με τα προ διετίας αποκτήματα + τον Γκοβού που (πλέον) δε στοιχίζει και τόσα πολλά.

Για τη διαιτησία αν εσύ είδες πρόθεση να σπρώξουν τον ΠΑΟ, ανεξάρτητα αν έχεις δίκιο ή άδικο για τη φάση αυτή, εγώ σηκώνω τα χέρια. Λες και δεν έχεις δει παρόμοια σφυρίγματα στο παρελθόν υπέρ και κατά οποιασδήποτε ομάδας.

Τέλος, δεν ξέρω αν είμαστε νεκροί ή πεθαμένοι, ξέρω ότι έχουμε πάρει σχεδόν όλα τα ντέρμπι που έχουμε παίξει φέτος και όσα χάσαμε (δύο με την ΑΕΚ δηλαδή), χειρότεροι από τους αντιπάλους δεν είμασταν - τυχαίο δεν μπορεί να είναι. Μη βάζεις τη φετινή ΑΕΚ στην ίδια κατηγορία με τον ΠΑΟ, ούτε κατά διάνοια…

στα δυο με ΑΕΚ που χασατε, ειχατε μια ανουσια κατοχη χωρις ευκαιριες

στο ντερμπυ με γαυρο, κοιμηθηκε ο θεος, κ αφου δεν σας εβαλε 3 στο πρωτο, εχασε ψιλοδικαιολογημενα

χθες αν γινοταν το 2-2 δεν κερδιζε ο βαζελος. δεν εγινε ομως, ε η ΑΕΚ φταιει κ ο εποπτης στη μια φαση

σκεψου οτι με τοσα λεφτα που δαπανηθηκαν, ο ΠΑΟ μπορει να ελπιζει μονο στη δευτερη θεση του τσουλου (πρωταθλημα δεν υπαρχει, ακομα κ αν κερδισει στο φαληρο κατ εμε) και αν η ΑΕΚ δεσει λιγο με αυτους τους (απαραιτητους) γυρολογους που πηρε, μεχρι κ ανταγωνιστικη μπορει να γινει στα πλεηοφφ.

επισης τα πρωτα χρυσα χρονια της παραγκας σου υπενθυμιζω οτι η αεκ επαιρνε ολα τα ντερμπυ…

Δεν είπα ότι έπρεπε να κερδίσουμε, είπα ότι δεν ήμασταν και χειρότεροι.

Στο ντέρμπι με γαύρο είχαμε από ένα ημίχρονο. Γιατί ο θεός κοιμήθηκε στο 2ο και όχι στο 1ο δηλαδή;

ΑΝ γινόταν ΙΣΩΣ να μην κέρδιζε ΙΣΩΣ και να έβαζε άλλα δύο. ΑΝ είχε δοθεί το φάουλ στο Λέτο ΙΣΩΣ και να μην σκόραρε η ΑΕΚ ποτέ. Και ΑΝ δεν είχε δοθεί φάουλ υπερ μας ΙΣΩΣ να μην είχαμε σκοράρει ποτέ και να τελείωνε 0-0 το ματς. Επί της ουσίας από το παιχνίδι πήρατε ό,τι σας άξιζε και ίσως και λίγο παραπάνω. Και δεν φταίει η διαιτησία για αυτό.

Πάλι για λεφτά που δαπανήθηκαν μιλάς. Πόσα δαπανήθηκαν, ξαναρωτάω.

Τα πρώτα χρυσά χρόνια της παράγκας η ΑΕΚ είχε καλύτερη ομάδα και έπρεπε να πάρει κάποια πρωταθλήματα. Τι αποδεικνύει αυτό;

ο φετινος ΠΑΟ που αγκομαχάει να κερδίσει την χειροτερη ΑΕΚ της ιστοριας ενδεχομένως, είναι δλδ για πρωτάθλημα? τι ακριβώς συζητάμε, γιατι σε έχασα…

λέω για τα λεφτά, γιατι η ΑΕΚ ψώνισε απο το καλαθι, πάει άπατη, ε και δεν της φταίει κ κανένας. παράλληλα μπορεί κ να πάρει τιτλο μετα απο χρόνια, την ιδια στιγμη που αν ανασυνταχθεί κ κλέψει κ 1-2 ματσακια απο τον ΠΑΟ στα πλεηοφφ, μπορει μεχρι κ δευτερη να βγει (δυσκολο ναι, αλλα οκ)

ο ΠΑΟ μετα το επικο double, κινδυνευει να μην παρει τπτ παλι, ενω πληρωνει πολλα. τι δεν καταλαβαινεις ?

επισης αν χτυπησει ο σισε, ΠΑΟ δεν υπαρχει

πάντως η αεκ με τέτοια ΑΣΤΕΙΑ αμυντική λειτουργία, δεν πάει πουθενά. το ένα γκολ είναι πιο παιδικό από το άλλο… κούρσες διακοσίων μέτρων χωρίς να βρεθεί ούτε ένας να κάνει φάουλ ξέρω γω, νταξ, βασικά πράγματα γαμώτο. μπροστά κάτι πάει να κάνει που και που, αλλά είμαστε τόσο χωνί, που δεν έχει τπτ νόημα. και δε μιλάω μόνο για την αμυντική γραμμή που χορεύει παραδοσιακούς χορούς την περισσότερη ώρα… κυρίως το κέντρο μου τη δίνει στα νεύρα που χει γεμίσει περιπατητές και ηδονοβλεψίες. ε με τέτοια θλιβερή κατάσταση, δεν έχει νόημα ούτε καν να μιλάμε για διαιτησίες και λοιπές αηδίες.

δέλλας γκολάρα ε :lol:

Συζητάμε ότι οι φετινοί ΠΑΟ και ΑΕΚ απέχουν μίλια, δεν είναι στο ίδιο επίπεδο που τους τοποθετείς εσύ. Συζητάμε επίσης ότι δεν υπήρξε κανένα αγκομαχητό, είδα άνετη επικράτηση δύο φορές μέσα σε 10 ημέρες. Και τέλος συζητάμε ότι είναι αστείο να λέμε ότι το χθεσινό ματς το χάσατε από τη διαιτησία.

Τώρα τι θα γίνει στα paly off κανείς δεν ξέρει. Σε 6 παιχνίδια τα πάντα μπορεί να συμβούν.

Όσο για το Σισέ και με τον ΠΑΟΚ που δεν έπαιξε, και με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα, πάλι κερδίσαμε. Άρα μάλλον υπάρχει ΠΑΟ και χωρίς τον Σισέ. Και τέλος πάντων παίκτης της ομάδας μας είναι και αυτός, κακό είναι να αποτελεί βασικό συστατικό της;

φιλε αντικειμενικα και χωρις υπερβολες στο 1-0 του πρωταθληματος στον πρωτο γυρο κανατε το πρωτο σουτ σας νομιζω στο 45’ και την πρωτη ευκαιρια σας στο 90’. νομιζω οτι σε αυτο το ματς ησασταν χειροτεροι.

οσο για το 0-2 στο κυπελλο δεν ησασταν χειροτεροι μεν αλλα και παλι δεν κανατε φαση δε (πλην του νινη στο 45’ -μιλαω για πριν το 2ο μας γκολ φυσικα-. εκει οντως δεν εισασταν χειροτεροι. εισασταν απλως κακοι οπως και η αεκ η οποια ειχε λιγη περισσοτερη τυχη για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.

αντικειμενικα και παλι, στην εδρα μου και με 10 παικτες απο τον 30’ (αποβολη βυντρα ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ) δεν θα κερδιζες πριν δεκα μερες. αλλωστε ο βυντρα καρφωσε και γκολακι.

επισης μαγκια σ που κεριδσες τον παοκ με δεκα αλλα: ειχες τυχη και ικανοτητα να βαλεις ενα φαουλ και 2ον η στατιστικη λεει αυτο στα σουτ: 17-3…
http://superleaguegreece.net/game/1011164/
ε οχι και οτι επιθετικα υπηρξατε χωρις τον σισε. 2 σουτ κανατε… (35’ παιξατε με δεκα, μετα εμειναν και τα μπαοκια…).

Ειλικρινα πολυ κλαψα απο τους ΑΕΚτζηδες.
Χασατε γιατι το αξιζατε οσο για το οφσαιντ ναι εχετε δικιο αλλα για το πρωτο γκολ της ΑΕΚ κουβεντα. (οχι απο ολους αλλα απο αρκετους).
Μην βλεπουμε μονο αυτα που θελουμε.
Μεσα σε δεκα μερες εφαγες 6 γκολ απο εμας.
Οσο για το Σισε δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.
Πηραμε εναν επιθετικο για να στησουμε την ομαδα πανω του.
Ο Γκοβου θεωρητικα ειναι πολυ καλος (καλυτερος του Σαλπι) αλλα δεν βγηκε και αν ειχαμε και απο αυτον 7-8 γκολ οπως περυσι απο Σαλπι κανεις δεν θα μιλαγε για μονοπλευρο Παναθηναικο.
Και αν το κρητιριο ειναι ποσο ευκολα ή δυσκολα σε κερδισα τοτε ο Ολυμπιακος επρεπε να ηταν στην ιδια θεση με εσενα.
Δεν ειναι κοντρα με την ΑΕΚ αλλα να τα βλεπουμε ολα.
Εγω σαν Παναθηναικος δεν λεω οτι χτες μαγευτηκα, τα προβληματα που εχουμε ειναι πολλα αλλα τουλαχιστον δεν ειμαστε αδιαφοροι οπως στον πρωτο γυρο.
Και εχουμε κοψει τις βαθιες ψηλες μπαλιες για να βρουμε τον Γαλλο.

Μεσα σε ολα αυτα,βγηκε η αποφαση,1 αγωνιστικη και 100 χιλιαρικα προστιμο,αρα με κοσμο στο κυπελο.

@drenie

δε νομίζω οτι υπάρχει κλάψα από τους οπαδούς της αεκ.ίσα ίσα αποδεχόμαστε οτι δίκαια χάσαμε από τον παο αν και μπορούσαμε βάσει απόδοσης στο 2ο ημιίχρονο να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω.οι οπαδοί του παο δεν αποδέχονται μονίμως την ήττα από την αεκ και λένε συνέχεια για κωλοφαρδίες,διαιτησίες και τα λοιπά.

@mandrake

δεν συμφωνώ οτι παο και αεκ φέτος απέχουν μίλια.φαίνεται και με μια ματιά στα μεταξύ μας ντέρμπι που είμαστε σε νίκες 2-2.

ζητω συγνωμη για τα παρακατω λογια αλλα δεν κρατιεμαι, βρισιες ειναι οποιος θελει ας μην τις διαβασει.

[SPOILER]γαμω τον Χρι@@ο και την Πανα@@@@ια τους και το Μου@@ι της μανας τους![/SPOILER]
συγνωμη για αυτο.

σημερα φυσικα και εγινε μια αλλοιωση αποτελεσματος. αν ο αντιπαλος σου που χανει μεινει με 10 στο 50’ δυσκολα βαζει γκολ μετα. ομως δεν με νοιαζει αυτο. καθολου. ουτε λιγο! με νοιαζει οτι πηγα να δω την ομαδα μου να παιζει με μια υποδεεστερη ομαδα. την ομαδα μου που μου εχει δωσει τρελες χαρες (οχι προσφατα δυστυχως) και που ειμαι περηφανος οπαδος της. και αντ’αυτου ειδα 2 ομαδες Β’ εθνικης να μαχονται για το ποια θα ειναι η χειροτερη. ειλικρινα, κατα τυχη, μιας και δεν ειμαι γκουρου -γκαντεμης ισως ειμαι- δευτερολεπτα πριν την ισοφαριση ευχηθηκα να το φαμε γιατι δεν μας αξιζε η νικη. ουτεμια φαση δεν ειδα απο την αεκ σημερα. ουτε μια (απο το 35’ και μετα που ειδα το ματς). ΝΤΡΟΠΗ! σε ολους! πρωτα στον χιμενεθ που δεν τους γαμαει επαρκως και δεν τους εχει περασει τιποτα απο τη φιλοσοφια του ως τωρα. σορυ αντιμπαγεβιτσικοι αλλα επι ντουσαν η ομαδα ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ηταν καλυτερη. μετα στους τραγικους παικτες που διαλεγουν παιχνιδια, που δεν μπορουν καν να κυκλοφορησουν τη μπαλα και που ειναι για τον π@@@τσο γενικα! ε και λιγο στον διαιτητη που μας στερησε τους βαθμους αλλα αυτο στα @@@ μου πλεον…

ειλικρινα, υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι ο ριερα θα τιμωρηθει? εγω πιστευω οτι δυσκολα… απο την αλλη υπαρχει καποιος που να μην πιστευει οτι αυτο που εκανε σηκωνει και τιμωρια απο την ομασπονδια για μπολικα ματσακια???

Παιδια τα πραγματα ειναι απλα. Θα τερματίσουμε γυρω στην 6η με 7η θεση και θα αποκλειστουμε και απο τον ΠΑΟΚ στο Κυπελλο. Ετσι απλα…

Kι εγω ρε συ Μanson με ποιον θα γλεντησω στο Κυπελλο?
(Απευθυνομαι αποκλειστικα στον Manson).

Ο Manson είπε οτι θα σε γλεντήσει λογικά ο [SIZE=“7”]ΠΑΟΚ[/SIZE]

Ναι, Ζιοπα λογικα απο τον ΠΑΟΚ θα χασεις στον τελικό αν και τον Ατρόμητο βλεπω στον τελικό να σου πω την αληθεια.

Aς με γλεντησει ο ΠΑΟΚ ρε αιωνιε οκ,αλλα αρνουμαι να κανω διαλογο με ανθρωπο που ειναι ΠΑΟΚτσης και που εχει για avatar ενα δολοφονο!
Καληνυχτα.

Παμε στον Manson.Οταν σε προκαλω και δεν ανταποκρινεσαι,παυω κι εγω να σε προκαλω γιατι τελικα το θεμα δεν ειναι ουτε να μαλωσουμε ,ουτε να διαφωνουμε ασχημα!
Να 'σαι καλα!:slight_smile: