Αεκαρα

Ζιοπα σορυ αλλα ειμαι λιγο εκνευρισμενος αυτη την στιγμη για να ανταποκριθω ακομπλεξαριστα σε καζουρες.

Aγαπητε,δεν σε δουλευω καθολου.Σεβομαι τον εκνευρισμο σου γι αυτο και σου ειπα οτι παυω να σε προκαλω.Δεν σε ειρωνευομαι.
Αναγνωριζω την ανωτεροτητα σου και το σεβομαι.
Σου μιλαω μπεσα για μπεσα!

Ρε παιδιά τι μπορούμε να κάνουμε??! Θλίβομαι! Πάει και το ποδοσφαιράκι! Καμία προοπτική! Δεν υπάρχει ένας γ%@&*! λεφτάς να τον μπριζώνει αυτό που γίνεται να σώσει την κατάσταση!?!?!

υπάρχει.! ο μελισσανιδης και δίνει 50 εκατομμύρια(μάλλον αποπληρωμή 20ετους δανείου) για όλες τις μετοχές τις λαρισας και το γήπεδο(κάνει 42)…αν και το διέψευσαν

θλιψη:( αν δεν παρουμε το κυπελλο μιλαμε για τη χειροτερη πορεια της αεκ δν ξερω και γω απο ποτε.ας μου πει καποιος επειδη τον αγωνα δν τον ειδα μονο τα γκολ αν ο μητρογλου ειναι οφσαιντ γιατι ετσι μ φανηκε στο βιντεακι.δεν ειχε και ριπλει.οχι οτι εχει σημασια κλαιν δλδ.

δεν υπάρχει οφσάιντ…ουτε στην πρώτη πάσα ούτε στην τελική

το γκόλ του μήτρογλου είναι κανονικό.

Δεν ξέρω αν είδατε ότι ο Μπλάνκο που έβγαλε τη σέντρα για το γκολ, δεν πανηγύρισε μαζί με τους άλλους παίχτες. Να σημαίνει κάτι άραγε αυτό;

ok θενξ το δα απο μια καμερα και δν μπορουσα να καταλαβω…

ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ

Το προσεξα και 'γω αυτο! Να φυγει και αυτος να το κλεισουμε το ψιλικατζιδικο μας.
Τι να πουμε παλι, απογοητευση, απογοητευση, απογοητευση.

το είδαμε…αλλά σήκωσε τα χέρια και πανηγύριζε κανονικά…και περίμενε να έρθει να πανηγυρίσει κάποιος μαζί του.μια που η προσπάθεια του κατέληξε σε γκολ…μάταια…όλοι πήγαν στον λυμπεροπουλο…

Εκδικηση για τις ανασκαφες του α’ γυρου. Oh, wait.

:wacko:Τελικα το βαρελι δεν εχει πατο,συνεχιζει κ πιο κατω.

Όπως παρουσιάζει το gazzetta, η φετινή ΑΕΚ με τις εννέα ήττες κάνει τη χειρότερη πορεία της τα τελευταία 15 χρόνια, ενώ ήδη έχει ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ της μεγαλύτερης διαφοράς βαθμών από την κορυφή!

Nα τελειωσει το πρωταθλημα και το κυπελο,να φατε ολοι σας ενα βρωμοξυλο μαλακισμενα γιατι αυτο σας αξιζει στην τελικη,εχετε φερει τον οπαδο της ΑΕΚ στο σημειο να ντρεπεται για αυτη την ομαδα,90 λεπτα μιση ευκαιρια,90 λεπτα ουτε ενας συνδιασμος,τιποτα ρε μλκ,τυφλες μπαλιες στο γαμο του καραγκιοζη,αμυνα για τα μπαζα τελειως.

Και εσυ μανολο χιμενεθ,αντε τον μπουλο σου αγορι μου,μας εχεις βγαλει την ψυχη με τις μαλακιες που λες κ κανεις,λεγαμε για τον μπαγεβιτς που βαζει τον μπλανκο δεξια κ ειχαμε αγανακτησει,και πας μου κανεις κ εσυ το ιδιο???#-o#-o?Ξαφνικα θυμηθηκες τον λεοναρντο χτες που τον ειχες βαλει στο ψυγειο μετα τη ξανθη?:?

Ε δηλαδη ρε μαγκες τι θα γινει,ειπαμε υπομονη,υπομονη,υπομονη,αντε μπας κ αλλαξει τιποτε προς το καλυτερο,στηριξη,ξανα μανα στηριξη,ε καποια στιγμη θα ερθει η εκρηξη,δεν μπορεις αλλο να παρακολουθησεις αυτο το εκτρωμα,δεν γινεται πως να το κανουμε.

ποσο καλυτερα πιστευετε οτι θα μπορουσε να παει η φετινη αεκ ? δλδ κ εμενα εχει αρχισει να με κουραζει ο χιμενεθ, αλλα απο την αλλη, αυτους εχει, αυτους βαζει

καλά οχι και στο απυρόβλητο όμως…
ακόμη και στη λαρισα προπονητές παρουσιάζουν έργο και καποιες αλλαγές…
ο χιμενεθ περισσότερο σαν ανάχωμα ειναι για τις διαμαρτυρίες των οπαδών παρά σαν προπονητής που θα δείξει έργο(έστω και με αυτούς που έχει)

*ναι είμαι πολύ εναντίον του χιμενεθ

Σάκης Τσιώλης είναι ελεύθερος :stuck_out_tongue:

έχει ακουστεί εδώ και καιρό και για τους δυο δικέφαλους.!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ! :D:D:D

κλαίω με αυτόν που έγραψε το κείμενο…

καλά μωρέ…πήγαν κλέφτες μεχρι εκεί και επειδή ηταν ο Νεστορίδης, θα έλεγαν , συγγνώμη πάμε αλλού?? :lol:/#-o

*δεν γελάω ούτε κοροϊδεύω το τι έπαθε ο άνθρωπος…