Αεκαρα

Kαλή επιτυχία στην ΑΕΚ την Τετάρτη…
Για να δούμε τι θα κάνετε και σε ένα ζόρικο μάτς…
Σας θέλω ανεβασμένους στον επόμενο αγώνα Πρωταθλήματος

εμείς στα ντέρμπι κερδίζουμε.εσείς έχετε το πρόβλημα στα ζόρικα μάτς φέτος

3 Ντέρμπυ έχεις πάρει φέτος και τα 3 στο ΟΑΚΑ
ΑΕΚ-ΟΣΦΠ 1-0
ΠΑΟ-ΑΕΚ 0-2
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 4-0
Δεν σε έχω δεί να νικάς εκτός ΟΑΚΑ:lol:
ι

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 0-4

Και ξέχασες ΑΕΚ-ΠΑΟ 1-0
:slight_smile:

τα ντέρμπυ στο ΟΑΚΑ δε θεωρούνται κανονικά ντέρμπι?

Εκτός έδρας ποιά μεγάλα ματσάκια έχεις πάρει?
Χωρίς να μετρήσουμε την κοινή έδρα το ΟΑΚΑ

Εύχομαι πάντως στην Τούμπα φέτος να κάνεις την έκπληξη

σιγουρα. αλλα οι 3 “κοφτες” πισω απο τον γκερειρο και ο σκοκος σοτν αξονα εδειξαν να αποδιδουν πολυ καλα… ειδωμεν…

χωρίς να μετρήσουμε το ΟΑΚΑ χωρίς να μετρήσουμε την κοινή έδρα. ε ρε φίλε τί θες να μετρήσουμε? οτι εσύ έχεις κερδίσει 1 ντέρμπι φέτος?αυτό με τον ΠΑΟΚ στο καραισκάκη.τα άλλα τα έχεις χάσει όλα.τα ξεχνάς αυτά μάλλον…

Φίλε Original ξεχνάς και το 2-1 επί του Παναθηναικού…

αυτο νομιζω οτι οχι μονο εμεις αλλα και εσεις οι ιδιοι [B]πρεπει[/B] να το ξεχνατε…

ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ:lol::lol::lol:

Σημερα ο χιμενεθ παιζει το κεφαλι του,προκρινεται στον τελικο κ παιρνει το κυπελο,μενει κ για του χρονου για να φτιαξει αυτος ομαδα,γυρναει με αποκλεισμο κ αδεια χερια,χαιρεταει μετα τα πλευ οφφ η μπορει να παραιτηθει κ μονος του πιο νωρις.(αν κ δεν παιζει γιατι θα κατσει μεχρι να τον διωξουν για να παρει αποζημιωση)

Θα κατεβασει ρομβο γραφουν τα ρεπορταζ,αλλα εχω καποιες αμφιβολιες κατα ποσο ειναι σωστο να κατεβει ετσι,δηλαδη με βαση το 4-0 του πρωταθληματος που για μενα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο γιατι ο παοκ εχει πολλες ελλειψεις δεν μπορεις να ξερεις επειδη σου κατσε σε ενα ματς ο ρομβος αν θα σου βγει κ στην τουμπα.

Για μενα θα επρεπε να φορτωσει καλα την αμυνα γιατι στα πλαγια με γεωργεα/καραμπελα μπαζουμε και να χτυπησει στις στημενες φασεις με τους ψηλους,ντιοπ,δελλα,ματεος κλπ.

ενα ταμα θα κανω σημερα να περασουμε. ναι μικρη και ευημερη χαρα το κυπελλακι αλλα ας γινει μια αρχη και γενικοτερα ας μην πεσουμε πιο χαμηλα. γιατι αν δεν το παρουμε ο πατος ειναι ακομη πιο κοντα. μακαρι να το σηκωσουμε, ο χιμενεθ να διαψευσει τους επικριτες του (και εγω σε αυτους σε μερικα θεματα) και να μεινει και του χρονου παρουσιαζοντας μια καλη ομαδα που δεν θα παιζει φρικτα…

συγνωμη το να πεφτει φωτοβολιδα ΠΑΝΩ σε καποιον παικτη δεν σημαινει ΒΑΡΥΤΑΤΗ τιμωρια??? η και διακοπη του ματς…?

Όχι στην Ελλάδα…

Ενίοτε βοηθά στο να μπει και γκολ.

Όχι όταν πετυχαίνει αντίπαλο…Μόνο όταν πέφτει στην περιοχή της αμυνόμενης ομάδας βοηθώντας τον επιθετικό να κάνει απόβαση στο αντίπαλο τέρμα… :slight_smile:

Oτι θελετε λετε.Τιμωρειται ΑυστηροτατΑ με μια ολοκληρη αγωνιστικη.

Ρωτηστε τον Θεοδωρο για του λογου το αληθες !

καλα αφηστε την φωτοβολιδα και δειτε τωρα τι γινεται.
ουρουκ χαιζ.

Μια ζωή τα ίδια !!! Πάλι φταίει το αθηναϊκό κατεστημένο ??? Μπουγατσόφατσες…