Αεκαρα

μολις έγινε ντου απο τα παοκια ,για καμια 40 ατομα λεει στο sport-fm

ναι εγινε,και μπηκαν ολοι οι παικτες της αεκ στα αποδυτηρια.
δεν προλαβα να δω αν χτυπησαν κανεναν,ενα απο τα ορκ που ειχαν μπει μεσα παντως εριξε φωτοβολιδα πανω στους παιχτες ενω εμπαιναν στη φυσουνα.

μετα εδειξε τα ματ (αφου ξυπνησαν) να εχουν στριμωξει 2-3

αχ ρε ελλαδιτσα. ησουν μια ζωη σκατα αλλα τωρα απογινες. βλεπω το ματς και με ξενο (αγγλο) σπικερ και εχει φρικαρει… θα ειναι μαλακια να φαει ο παοκ ολες τις βαριες τιμωριες (μαλακια επειδη οι αλλοι μενουν ατιμωρητοι) αλλα του αξιζει βεβαια. οσον αφορα τη φωτοβολιδα ειχε πεσει και αλλη στο πρωτο μερος και ο διαιτητης την αφησε μεσα στο γηπεδο και παιχτηκαν αρκετες φασεις μεχρι να την βγαλουν απο τον αγωνιστικο χωρο…

πεφτω απο τα συννεφα

Το έχεις πει σε κανέναν από κοντά αυτό ή μόνο γενικά, αόριστα και πίσω από pc?:-k

Ορκ όπως το λες…και δυστυχώς υπάρχουν σε [U][B]όλες [/B][/U]τις ομάδες

εγω το εχω πει. σιγα που θα σας φοβηθουμε! τι θα μας κανετε ντα??? :lol:
οσο για τα ορκ εχεις δικιο. οχι οτι δεν θα γινοντουσαν αλλου ολα αυτα, απλως εσεις εχετε μια ταση γενικοτερα!

Ξυνή μας την έβγαλαν την πρόκριση οι μαλακες…

Kλασσικα καθυστερημενα Μπαοκια.

Σορρυ αλλα απο τοτε που θυμαμαι αυτη την ομαδα παντα τις ιδιες μαλακιες κανουν οι οπαδοι.

Ε στα του ματς πολλες διακοπες και τιποτα ουσιαστικο. Μια ευκαιρια Ιβιτς και μια Σκοκο. Μας εκατσε το γκολ και αυτο ηταν ολο!

Φυσικά και το έχει πει από κοντά…5 μήνες Αξιούπολη Κιλκίς ήμουν…Λες να είχα πρόβλημα να τους το πω ??? Και όταν το λέω δεν αναφέρομαι στους φυσιολογικούς ανθρώπους αλλά στους καθυστερημένους…Δεν τους τσουβαλιάζω…

ΝΤΟΥ!:stuck_out_tongue:
Εκφράσεις τύπου “μπουγατσόφατσες”,“Τούρκοι”, “Βούλγαροι” κ.λ.π ξεφεύγουν από τα οπαδικά όρια και την καζούρα
Οι νότιοι την έχουν δει κάπως…πρωτευουσιάνοι μη χέσω

Για μένα και οι γαύροι που μπήκαν στο Καραισκάκης, και οι εδώ του thread που την έπεσαν στον Μπάγεβιτς και τα δικά μας τα μαστουρωμένα τα ίδια σκατά είναι

συμφωνω με τον απο πανω για το ματς! στον τελικο τα πραγματα δεν θα ειναι ονειρικα. ο ατρομητος δεν ειναι απολωνας ομως θα τους κερδισουμε πιστευω και θα σηκωσουμε την κουπα! ολοι μεσα!!!

στο πρωτο εχεις απολυτο δικιο αν και δεν συγκρινω το “μπουγατσοφατσες” με το τουρκοι η το βουλγαροι. τα 2 αυτα τα θεωρω προβλητικα, το πρωτο απλως χιουμοριστικο… εχεις πολυ λαθος στο οτι την εχουμε δει καπως… εσεις τ νομιζετε αυτο… ειλικρινα.

στο δευτερο εχεις δικιο…

Ενώ το χαμουτζήδες κλπ είναι δείγμα φιλίας,ε ??? Και στην τελική όσοι έχουν πρόβλημα με την πρωτεύουσα ας μην κατεβαίνουν…

Όσο για το δεύτερο σημείο του post σου συμφωνώ απόλυτα !!! :slight_smile:

Εγώ διαφωνώ, οι γαύροι είμαστε οι χειρότεροι όλων :!:

Και αυτό το ίδιο είναι
Τέσπα μην το συνεχίζουμε
Το ματς αν και “τελικός” ήταν χάλια…ελπίζω να μη την πατήσετε από τον Ατρόμητο:lol:

Απορω πραγματικα αν αξιζει να ασχοληθεις με οποιαδηποτε πτυχη του ελληνικου “ποδοσφαιρου”

Χαλια θεαμα,χαλια ομαδες,παικτες που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους,αστειοι φιλαθλοι,αστειοι προεδροι,γελοιες εφημεριδες και ο καταλογος δεν εχει τελειωμο…

και δυστυχως αυτα ισχυουν για ολες τις ομαδες ανεξαιρετως

Γαυροι ηταν και αυτοι ρε,μεταμφιεσμενοι.Υπαρχουν κασετες .

Παντως για τον τελικο ειμαι με Αεκ.Γιατι πρεπει ο [B]καλυτερος [/B]Ελληνας ποδοσφαιριστης της τελευταιας δεκαπενταετιας να παρει επιτελους εναν τιτλο (εστω και …ελληνικο) !

E, τι να παρει; Ευρωπαϊκό;

[-X

Ουτε μια καλη κουβεντα δε μπορουμε να πουμε.

-θα μπορουσε να ειναι μελος της εθνικης που πηρε το [B]EURO [/B],you know, το 2004 και να ειχε παρει ευρωπαικο + το οτι εχει κανει και θητεια στη [B]Γερμανια [/B]αρα θα μπορουσε και εκει να παρει τιτλο.

τελικά ο τσιρίλο κάτι ήξερε που είπε να κάνουν τα παόκια μπουρδέλο την τούμπα.

Έλα μωρή ΑΕΚάρα πάμε για κύπελλο να χαμογελάσουμε λίγο φέτος!!!