Αεκαρα

Σωστός, δεν το σκέφτηκα… :slight_smile:

καλα περα απο το σκηνικο με τα καπνογονα να πεφτουν πανω στους παικτες την ωρα που φυγαδευονται εγω πεθανα στα γελια με την ατακα απο τα μεγαφωνα “στηριξτε την ομαδα μονο οπως εσεις ξερετε!”… κορυφαια ατακα! ταιριαζε γαντι στη στιγμη! :lol:

εντιτ. αναβληθηκε και η συνεντευξη τυπου απο οτι διαβαζω. 3ο μηδενικο στην αμυνα με τον μπαοκ και 7/11 σε ντερμπι. αρκετα καλα… (αμυντικα γιατι επιθετικα ειμαστε σχετικα μαπα στα ντερμπι πλην των 2 τεσσαρων).

:lol::lol:

Ισχυει!

Εν τω μεταξυ, με το που λεει ο πατερας μου, τωρα στα τελευταια λεπτα (στο 88’ το ειπε) θα γινει κολαση. Ε κυριολεκτικα με το που τελειωνει τη φραση γινεται ντου :stuck_out_tongue:

Υ.Σ. Αυτος ο μπασταρδος που παει γκαζωμενος με φωτοβολιδα οταν οι παικτες μας τρεχουν στα αποδυτηρια και επιτιθεται ειναι μεγαλος μαγκας. Θα βλεπει το βιντεο και θα το δειχνει στους φιλους του. Μπραβο αγορι μου!

Μπραβο για την προκριση στην ομαδα,επαιξε δυναμικα,πιεζε καθολη τη διαρκεια του ματς ψηλα,και οπως ειχαμε πει για το πλεονεκτημα στα στημενα που εχει η ΑΕΚ επιβεβαιωθηκε με την κεφαλια-ψαρακι του Δελλα.:thumbup::thumbup:

Τωρα για τα υπολοιπα με τα επισοδεια που μπηκαν μεσα και οσα εγιναν δεν θελω να ασχοληθω,οι καφροι δεν εχουν χρωμα,αν πετυχαινε τον σαχα στο προσωπο η φωτοβολιδα ποιος ξερει τι θα γινοταν.:thumbdown:

δυστυχως εχουμε και εμεις και ολοι τετοιους. το ασχημο ειναι οτι κανεις δεν τους συνετιζει. ουτε η αστυνομια, ουτε οι ομαδες, ουτε κανεις.
την ιδια εχουν και πολλη πλακα οι γαυροι που τωρα με αυτα τα επεισοδια νιωθουν λιγη ανακουφιση πως δεν ειναι οι χειροτεροι καφροι :lol:

Ο Λύμπε ειναι ο καλυτερος έλληνας ποδοσφαιριστης της τελευταιας δεκαπενταετίας ή είναι ο καλύτερος έλληνας [B]άτιτλος[/B] ποδοσφαιριστής της τελευταίας δεκαπενταετίας? Πάντως τελικό και γω με ΑΕΚ μονο και μονο για ολα αυτα που τραβαει τα τελευταια χρονια

ναι οντως. και εγω δεν πιστευω οτι ειναι ο καλυτερος της 15ετιας. ειναι ομως ο καλυτερος εν ενεργεια της 15 ετιας! :lol:

To βρηκες μπραβο !

Παντως αυτος με τη φωτοβολιδα που λετε,πηγαινε να φαει ανθρωπο εε!φρικαρα μολις το δα.

εντιτ.γτ ποιος ειναι καλυτερος απο τον Λυμπε ?

To πρώτο.

συγχαρητηρια για την προκριση…τελικα εμεις στα 2 σημαντικοτερα παιχνιδια της χρονιας φανηκαμε πολυ λιγοι…και οταν λεω εμεις,μιλαω και για τους παικτες και για τους προπονητες αλλα και τους φιλαθλους

εγω τσαρτα και ντεμη τους εχω σαν τους κορυφαιους ελληνες στη θεησ που επαιζαν και ετσι εχω και τον λυμπε. δυσκολευομαι ομως να πω ετσι ευκολα οτι τους ξεπερναει…

εντιτ, @παοκτσης: εσεις νομιζω καταστραφηκατε μετα τη φυγη του σαντος… απο κει και περα ο καθε προπονητης σας προσπαθει να παιξει οπως ο σαντος μα δεν ειναι ευκολο. καμμια “νεα” ταυτοτητα στην ομαδα.

αυτο αλλωστε εγινε και στην αεκ στην αρχη της θητειας του χιμενεθ και ελπιζω να μην το ξαναδω…

Μπράβο στην ομάδα που κατάφερε να προκριθεί. Ίσως το πρώτο δύσκολο ματς που έκρινε τίτλο που κατάφερε να το κερδίσει.

Για τους χούλιγκανς, ο Ντέμης κάτι πήγε να κάνει, αλλά δεν ήταν σωστό… όταν όμως υπάρχουν συμπεριφορές Μπέου, Ψωμιάδη, Κούγια τι να περιμένεις από τον οπαδό;

Αφού δεν μπορούν να βάλουν παντού κάμερες ή/και να συλλαμβάνουν επ’αυτοφόρω όσους κάνουν τα επεισόδια, ας μαντρώσουν όλα τα γήπεδα ή ας ξηλώσουν τις κερκίδες.

ετσι οπως το θετεις ειναι πολυ γενικο και χωρις να ξερω καν τα κριτηρια δν μπορω να πω…παντως σε αλλη θεση μπορω να σκεφτω μερικους…anyway βγαινουμε off topic… Ο Λύμπε πάντως αξιζει σιγουρα τίτλο εστω και αν ειναι το ταπεινο κυπελλο ελλάδος

Mε το υψος του Δελλα, η κεφαλια δεν ηταν ψαρακι αλλα καρχαριας

πραγματικα σημερα σπαστηκα απειρα με αυτα που εγιναν γιατι 50 μαστουρωμενοι δεν με αφησαν να χαρω οσο θα θελα προκριση μεσα στην τουμπα

ενταξει μετριο ματς παλι,αλλα ημασταν ανωτεροι.το γκολ του δελλα συγκινητικο.:cry:
ελπιζω παντως να μη το χασουμε απο το τρενο.αν και ικανους μας εχω ε
τελικοοοοοοοοοοοος:trumpet::trombone:

τουλαχιστον αυτο το ματς μου φτιαξε λιγο τη διαθεση μετα απ τη ξενερα με τον βολο… αν και σημερα παλι κακοποιηση του αθληματος οι φασεις μετριουνται με το ενα χερι… τεσπα καλα τελειωσε απο αγωνιστικη πλευρα απο αποψη οπαδιλικιου τα πατε ολα εσεις δεν θα κατσω να το σκαλισω και αλλο το θεμα…

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3809&page=849

salute!

ααα και κατι αλλο ακυρο ξερει κανεις ποσο θα κανει το εισιτηριο για τελικο ποτε βγαινουν κτλ; :stuck_out_tongue:

Πιο πολυ χαρηκα για τον μαμελουκο που παει με το καπνογονο στη φυσουνα, τον τσακωνει ο Δελλας και προλαβαινουν να τον μαζεψουν οι μπατσοι.
Εγκληση και παρασταση πολιτικης αγωγης απο τους παικτες της ΑΕΚ, μπας και κατσει μεσα μερικους μηνες να τη βρει με τα αλβανα και τα ρωσσακια.

Επισης… ηλιθιε Αδαμιδη… Δεν ειχες λογο να βγαλεις την ομαδα και να τελειωσει το ματς. Διακοπη με υπαιτιοτητα του παοκ και ασ’ τους να παλευουν του χρονου για παραμονη ετσι οπως καταφεραν να καταντησουν την ομαδα τους οι βλακες.

Που θα λενε τα μετροσπορ και τα σπορ του βορρα για σιγανοπαπαδιτσες και κουλες. Αι τελειωσε τους να γελαμε 10 χρονια με το αθηναικο κατεστημενο.

όνειρα κάνεις?