Στην ΑΕΚ έχουμε χορτάσει από παράγοντες που ξέρουν από μπάλα.
Αν και νομίζω ότι δεν θα μας κάνει καλό αυτός. Εδώ στην Παναχαϊκή που ήταν τον έκραζαν για να έρθει ο Κούγιας…
Tον εκραζαν δικαιολογημενα γιατι πηρε οτι να’ναι παιχτες.
Βασικα οι μανατζερ και οι διαφοροι ‘καλοθελητες’ που εχουμε σε αυτη
την πολη τον πιασανε κοροιδο.
Αν παντως ερθει στην ΑΕΚ και φτιαξει μια ομαδα που να ξερουν
το αντικειμενο κατι θα μπορεσει να κανει.
Δεν χρειάζεται να ξέρει μπάλα, για αυτό εχουμε Παππα και Νοτιά να τον βοηθήσουν που ξερουν το know how…
Μακάρι ρε παιδιά, μου χουν λείψει οι ατακάρες Πανούτσου για Μακρή.
Ντουέτο Κούγια - Μακρή δεν γίνεται; Να τους τα βρούμε πρώτα.
το γκαζετα μιλαει για καποιον δαλακουρα…
Γελαει ο κοσμος με αυτα τα πραγματα,ποιος μακρης κ ποιος δαλακουρας ρε,κοροιδα ψαχνουν ο αδαμιδης κ ο παππας? Δεν εχουν που να κρυφτουν μετα την ξεφτιλα και τους επιασε πανικος να βρουν καποιον λακαμα για να ξεφορτωθουν την ομαδα?
Eδω με το καλημερα θες 10 μυρια μονο για την αδειοδοτηση και για να ξεμπλοκαρεις τις μετοχες στη Μorgan Stanley,χωρια ολα τα υπολοιπα.
καλα ενταξει εγω πιστευω κανουν τα κλασσικα μετα απο καθε αποτυχια, τρεχουν για το γηπεδο, τρεχουν για παικτες-το γεναρη-, τωρα για επενδυτες -ειναι και της παρουσης με την αδειοδοτηση-. μαλακιες να εχουμε να λεμε…
Eπίσης, ξέρετε ποιος παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις και είναι απρόβλεπτος, ε;
κανας tiger φανταζομαι,…
Aυτό ήθελα να υποννοήσω αλλά ειρωνικά… :lol:
Με τον Δαλακούρα έχουν γίνει και γινονται επαφες, ο ίδιος λέει: “Δεν έχουμε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ΑΕΚ” και το θέτει πολύ προσεκτικά γιατί όντως δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο ίδιος, ο Παππάς τον έχει προσεγγίσει και συζητάνε. Έχει πολυυυυυ μεγάλη διαφορά να προσεγγίζει κάποιος έναν επιχειρηματα να μπει στην ΑΕΚ από το να εκδηλώνει ο ίδιος ο επιχειρηματίας ενδιαφέρον.
το πρωϊ ο μακρής το σκεφτόταν, τώρα διαβάζω αγοράζει
ετοιμαστείτε για Δ εθνική…
Ο Καρπετόπουλος πάντως σήμερα έχει πολλά δίκια για τον Ντέμη. Και το ίδιο θα συμπλήρωνα κι εγώ πως ισχύει και για τον Ντούσαν. Δεν ξέρω πως έχει καταφέρει έτσι αυτή η ομάδα να τρώει τους δικούς της ανθρώπους.
Την σεζόν 1999-2000 ενας προπονητής που λεγόταν Τουμπάκοβιτς έφυγε από την ΑΕΚ και στην θέση του ήρθε ο Γιάννης Παθιακάκης που είχε κάνει προπονητής στον Ακράτητο και τον Απόλλωνα. Την σεζόν 2000-2001 ενας προπονητής που λεγόταν Μπάγεβιτς έφυγε από την ΑΕΚ και στην θέση του ήρθε ο Μανόλο Χιμένεθ που είχε κάνει προπονητής στην Σεβίλλη:
-
Ο Παθιακάκης, που όταν ανέλαβε, η ΑΕΚ ήταν 6η είχε πει πως αν η ΑΕΚ δεν τερματίσει τουλάχιστον τρίτη δεν θέλει να πληρωθεί καν. Ο Χιμένεθ όταν μιλάει για τα επιτεύγματά του στην ΑΕΚ αναφέρει διαρκώς ότι η ομάδα είναι τρίτη.
-
Ο Παθιακάκης οδηγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου νικώντας τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ. Στην πορεία για τον τελικό είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό νικώντας τον με 3-0 στην Ν. Φιλαδέλφεια. Ο Χιμένεθ έχει την ευκαιρία να στεφθεί κυπελλούχος νικώντας τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Στην πορεία για τον τελικό απέκλεισε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ παίρνοντας θριαμβευτικές εκτός έδρας νίκες.
-
Με Παθιακάκη η ΑΕΚ έζησε δύο ονειρικές ευρωπαϊκές βραδιές. Το 4-4 και το 2-0 με την Λεβερκούζεν που είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της ομάδας του Μπάλακ και του Ζε Ρομπέρτο. Με Χιμένεθ η ΑΕΚ ήθελε απλά μια ισοπαλία με την Ζενίτ για να περάσει στην επομενη φάση και έφαγε τρία.
-
Όταν η ΑΕΚ έφαγε έξι γκολ από τον Ολυμπιακό με Παθιακάκη, ο τελευταίος παραιτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου και δεν ανέβηκε καν στο πούλμαν της ομάδας. Όταν η ΑΕΚ έφαγε έξι γκολ από τον Ολυμπιακό με Χιμένεθ, ο τελευταίος ζήτησε προστασία από τον Αδαμίδη μη τυχόν και τους κυνηγήσουν οι οπαδοί.
Ήμουν εξαρχής της αποψης ότι ο Χιμένεθ πρέπει να κριθεί από το καλοκαίρι και μετά (αν και μετά την εξαρα δεν ειμαι και τοσο σίγουρος), απλά επειδη πολύ ασυλία έχει πέσει, αναφέρω κάποια πραγματάκια επειδη όταν έχουμε να κάνουμε με Έλληνες προπονητές απο Απόλλωνα και Ακράτητο είμαστε πολυ πιο αυστηροί σε σχέση με Ισπανούς από την Σεβίλλη.
θα συμφωνουσα μαζι σου στο να μεινει ο μανολο αλλα εχει αρχισει να μου τη δινει το οτι ΔΕΙΧΝΕΙ να το παιζει διπλο ταμπλο και γενικα οτι μπορει να την κανει για πισω, ισπανια. εαν ηταν σταθερος και γουσταρε να μεινει και το εβγαζε και στους υπολοιπους αυτο τοτε θα ημουν εντονα υπερμαχο του να μεινει ενω τωρα το σκεφτομαι.
συμφωνω εν μερει με αυτα που ειπες αλλα μην ξεχναμε οτι τοτε η αεκ ειχε πολυ καλυτερη ομαδα. ειχαμε ελληνες κλπ. και γενικα ειχαμε πολλη ποιοτητα ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ με το σημερα…
@μανσον
Δε νομιζω να αμφιβαλεις πως ειχαμε καλυτερο υλικο τοτε ομως.
Τουλαχιστον ετσι θυμαμαι,ισως να τα μεγαλοποιω γιατι ημουν αρκετα μικρος τοτε,αλλα θυμαμαι διδυμο τσιαρτα-ντεμη και μου τρεχουν τα σαλια τωρα.
εδιτ:το ιδιο λεει και ο αποπανως
Έριξαν γκαζάκια στο σπίτι του Σκόκο. Ο παίκτης έλειπε εκείνη τη στιγμή μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του.
το άρθρο λέει οτι ήταν μέσα…
*θεϊκό ελληνικό ποδόσφαιρο…κάθε μέρα και κάτι…
Εμένα μ’ αρέσει που όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο όλοι το αποδοκιμάζουν και “ντροπή!” και “να τους χώσουν φυλακή τους χούλιγκανς!” και όταν βγαίνουν ανακοινώσεις οργανωμένων του στυλ “καταλάβετε σε ποια ομάδα παίζετε αλλιώς θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα” και “όποιος δεν ιδρώνει τη φανέλα θα ιδρώσει απ’ το κυνήγι”, αμέσως επικροτείται και “καλά τα χώνουν στα μαλακισμένα, τους αδιάφορους”.
Πριν απο λιγο ο Καρπετοπουλος ειπε ενα ωραιο,ειπε τον Χιμενεθ,(Αποτυ)Χιμενεθ!!!:lol::lol::lol: