Αεκαρα

αλλο το να πας στο σπιτι του αλλου και μαλιστα πισωπλατα (χωρις καν να εμφανιστεις) και να προκαλεσεις και φθορα στην περιουσια του με τετοιο τροπο και αλλο ν πας σε ολη την ομαδα και να τους κραξεις η να μιλησεις μαζι του. εγω και να πηγαιναν σπιτι του να του ελεγαν να βγει εξω να του μιλησουν δεν θα το κατεκρινα φυσικα αλλα ντροπη αυτο που εγινε. ακομη και να ειναι αυτος ο ενας που λεγεται οτι δεν υπογρεφει για την αδειοδοτηση ο χειρισμος ειναι λαθος. ετσι μονο να τον εκνευρισουν μπορουν και αυτο μπορει να εχει αρνητικες συνεπειες.

εχουμε πολλους χουλιγκανους και μαλακες και εμεις και ολοι αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο να πανε να του βαλουν γκαζακια κανονικοι αεκτζηδες…

Ναι αλλά εγώ δεν αναφέρθηκα σε οπαδούς που πάνε να μιλήσουν με τους παίκτες.

Αναφέρθηκα συγκεκριμένα σε ανακοινώσεις συνδέσμων που μιλάνε για κυνήγια και άσχημα ξεμπερδέματα, οι οποίες όχι μόνο δεν ενοχλούν αλλά επικροτούνται κιόλας.

δεν πηρε το αυτι μου καποια τετοια ανακοινωση και αν την επαιρνε θα εβριζα και αυτους που τις επικροτουν και πιο πολυ αυτους που τις εβγαλαν φυσικα. μονο την πρωτη ανακοινωση της οριτζιναλ ειχα διαβασει που περα απο τα “οποιος δεν μπορει να σηκωθει να φυγει” δεν νομιζω να αφηνε υποσχεσεις για ξυλο εκτος αν δεν το προσεξα…

Γενικά μιλούσα, όχι για την ΑΕΚ και την ορίτζιναλ συγκεκριμένα.

Πάρε μία:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 24/12/2010

[…]
Μήνυμα προς τους παίκτες μας. Κύριοι, μια και καλή για να τελειώνουμε. Ο μόνος λόγος του εκνευρισμού που υπάρχει, είναι η δική σας συμπεριφορά και μόνον αυτή! [B]Όποιος δεν γουστάρει να ιδρώνει την φανέλα στο γήπεδο ας φύγει μόνος του γιατί θα την ιδρώσει από το κυνήγι![/B] Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα του λιμανιού! Δεν είναι ομάδα για μέτριους! Έτσι απλά.
[…]

οκ αυτο εινια αλλο. εγω νομιζα οτι το σκηνικο πηγαινε στην προκειμενη και οτι επεσε καμια απειλη που δεν πηρε τ αυτι μου. εγω δεν καταλαβαινω κιολας γιατι στο σκοκο που στα τελευταια ματς παιζει καλα…

Η κατασταση στην ομαδα ειναι τραγικη,οι παπανοτιαδες θα βαλουν τα τελευταια φραγκα για να αποφυγουμε εστω προσωρινα την ξεφτιλα με την αδειοδοτηση και μετα θεωρουνται τελειωμενοι.

Χθες ολη η μερα ηταν ανακοινωσεις επι ανακοινωσεων,διαψευσεις,γκαζακια,φουμαρα για μακρηδες και δαλακουρες που τους ξεφυτρωσαν απο το πουθενα σαν σωτηρες,ο αδαμιδης κατεβηκε και παρακαλεσε τους ελληνες να παρουν τα μισα λεφτα για να πληρωθουν κ οι ξενοι παικτες,ο κοσματος ετρεχε να βρει τον Νοτια στην ΝΥ να τον πεισει να τσονταρει κανα διφραγκο,συνδεσμοι ανακοινωσαν συλλαλητηριο 3 απριλη,καποιοι πηγαν να κανουν επισκεψη στα σπατα.Βρωμα η δουλεια…

μπα εγω πιστευω οτι η ομαδα θα την παλεψει εστω και οριακα… μπορει να αποδυναμωθει παρα πολυ αλλα πρωτοδικεια κλπ μου φαινονται σχετικα απιθανα…

Και εδω που τα λεμε ηρθε ο καιρος να καθαρισει μια κ καλη η μποχα της παρεας του 2004 και τα καταλοιπα που εχουν μεινει απο το 2007 κ μετα.Ανθρωπους που δεν γουσταρουν ουτε καν να ερχονται στο γηπεδο για να δουν την ομαδα στην οποια ειναι μεγαλομετοχοι και κανουν διοικηση με e-mails απο την ΝΥ η βαζοντας μπροστινους σορρυ αλλα ετσι δεν γινεται προκοπη.

Βγαλανε στην φορα τον διαχειριστικο ελεγχο που δηθεν θα πεφτανε τα τσιμεντα με τις αποκαλυψεις και τελικως κανενας δεν καταλαβε τιποτα,ηδη εχει ξεχαστει κιολας.

σε αυτο για τον διαχειριστικο ελεγχο υμφωνω και επαυξανω. πολλες φορες εχω αναρωτηθει γιατι δεν εγινε ολοσωστα και γιατι δεν αξιοποιηθηκε. και πιο πολυ απο ολα γιατι δεν γινεται υποχρεωτικα για καθε ομαδα.

στα υπολοιπα, απλως δεν πιστευω οτι θα φτασουμε ως εκει… διαισθηση, ελπιδα και πεποιθηση…

Πάρτε και μία της original

Έξι ημέρες μετά και ο μόνος που νοιάζεται είμαστε εμείς, ο κόσμος της ΑΕΚ. Οι αδερφές, γιατί για αδερφές πρόκειται, ακόμα να παραιτηθούν. Τα λόγια τους μείναν λόγια. Λόγια φόβου για να μην φάνε ξύλο, για να μας ικανοποιήσουν έστω στιγμιαία. Τόσο ΑΔΕΡΦΕΣ. Φαίνεται πως για εσάς κυρίες μου οι παχυλοί σας μισθοί, η ζωάρα που κάνετε από την ΑΕΚ πίνοντας το ουίσκι σας σε πολυτελή ξενοδοχεία, η καβ… και το ψώνιο σας, να βγαίνει ο εαυτός σας από την αφάνεια, έχοντας τον τίτλο του προέδρου της ΑΕΚ, (γιατί αν δεν τον είχατε ούτε η νονά που σας βάφτισε δεν θα ήξερε το όνομα σας), είναι ποιο σημαντικό από το σεβασμό απέναντι στην ομάδα και πολύ περισσότερο τον κόσμο της. Εσείς ΑΔΕΡΦΕΣ ζείτε από την ΑΕΚ ενώ εμείς ζούμε για την ΑΕΚ και αφού δεν παραιτήστε θα σας παραιτήσουμε εμείς. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

ΓΝΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 21 1975 - ORIGINAL 21 1982

Και δε θέλω καν να σχολιάσω την εμετική ανακοίνωση των φίλων του ΠΑΟΚ μετά τα επεισόδια με την ΑΕΚ. Όπου ουσιαστικά επικροτούν όλα τα επεισόδια και όλη τη βία που υπάρχει στα ελληνικά γήπεδα.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δε μπαίνει χέρι στις ομάδες που δίνουν εισιτήρια σε τέτοιους συνδέσμους…

χερι μπαινει μονο οταν υπαρχουν διοικησεις (που να εχουν και την υποστηριξη της μεγαλυτερης μεριδας του κοσμου). ο ντεμης εβαζε πχ χερι.

από ποιους να μπει χέρι?? δεν εννοείς απο τις ίδιες τις ομάδες… όπου ο κάθε τσοπάνης πρόεδρος/ιδιοκτήτης δεν αποφασίζει να αλλάξει πελατολόγιο.
που σε κάθε καφρίλα των οργανωμένων της ομάδος του φοβάται να ανοίξει το στόμα του.γιατί νομίζει οτι αυτή είναι η δύναμη των ομάδων…οι οργανωμένοι…#-o
η δύναμη μιας ομάδας είναι ο απλός κόσμος που πάει στο γήπεδο…

απο την κυβέρνηση? που μεσολαβεί σε κάθε πρόβλημα των ομάδων.? και μετά πετάει ψευτο-απειλές σε κάθε κρίση?

από την “αρχή” του πρωταθλήματος.? που είναι οι ίδιες οι ομάδες? που σε κάθε μάζωξη τους το θέμα της συζήτησης είναι σχεδόν παράνομα πράγματα??

δεν υπάρχει καμιά ελπίδα…αμα ο απλός κόσμος δεν πάει στο γήπεδο και δεν παρεμβαίνει σε κάθε ασχήμια δεν θα αλλάξει τίποτα…

Δεν είπα να μπει χέρι στους συνδέσμους (που και εκεί πρέπει να μπει). Είπα να μπει χέρι στις ομάδες που δίνουν εισιτήρια σε τέτοιους συνδέσμους. Μετά, να μπει χέρι και σε αυτές τις εγκληματικές ομάδες.

Η κλήση του Μαρινάκη στον εισαγγελέα για ανακοίνωση της Θ7 θα μπορούσε να ήταν μια καλή αρχή. Από ότι φαίνεται όμως, δεν υπάρχει τέτοια διάθεση από κανέναν.

Μόνο αν η ανακοίνωση είχε ηχογραφηθεί σε κασέτα.

ναι αλλά απο ποιον απο το κράτος/δικαιοσύνη? άντε να γίνει μια φορά για κάποιο βαρβάτο γεγονός…από εκεί και μετά τίποτα…

όταν λες να μπει χέρι σε αυτές τις ομάδες, το ξέρεις οτι μιλαμε για όλες, έτσι? ποιος σύνδεσμος δεν εχει βγάλει ανακοίνωση που να υπονοεί οτι δεν θα κάνει επεισόδια, που δεν θα ρίξει ξύλο.? ακόμη και τις λαρισας πολλές φόρες εχει ξεφύγει…άρα θα έπρεπε σε όλες …

αμα δεν παρέμβουν οι απλοί οπαδοί και να ξυπνήσουν και οι πρόεδροι/ιδιοκτήτες δεν θα γίνει τίποτα…θα περιμένουμε στα 10 χρονιά να παρέμβει ενας εισαγγελέας, και 15 να τιμωρηθεί μια ομάδα που θα βοηθάει και υποστηρίζει οργανωμένους κάφρους…

Eμετος για αλλη μια φορα. Ειμαστε αβοηθητοι ρε παιδια. Πριν απο 10 χρονια ειχαμε οπαδους και φιλοξενουμενων σε καθε εδρα, σε 10 χρονια απο τωρα θα παιζουμε σε χωματινα γηπεδα. Μονο πισω παμε.

όπως βλέπετε μπορούμε και πολύ χειρότερα και κάπου εκεί θα φτάσουμε γιατί πολύ απλά δεν έχουμε τη θέληση να αλλάξει κάτι.Την αλλαγή πρέπει να τη φέρει ο καθένας πρώτα στη δική του ομάδα.Πχ εγώ βλέποντας που έχει καταντήσει το ποδόσφαιρο και η ομάδα μετανιώνω που δεν υποβιβάστηκε η ΑΕΚ τότε με το 44(καλά το ότι ο Ψωμιάδης κυκλοφορεί ελεύθερος δεν το σχολιάζω καν)

εδώ και 2 χρόνια δεν ασχολούμαι καθόλου με μπάλα.Βλέπω κάνα ματσάκι αεκ όταν με τραβάει καμιά παρέα ενώ τελευταία φορά που πήγα γήπεδο ήταν στο ΑΕΚ -Μπόκα που πάλι φίλος με τράβηξε για να έχει παρέα.Είμαι της γνώμης πως όσο πάμε γήπεδο νομιμοποιούμε τους απατεώνες που διοικούν το ποδόσφαιρο μας(στην περίπτωση της ΑΕΚ ο Αδαμίδης που δεν ξέρω αν είναι απατεώνας αλλά είναι φαιδρός από κάθε άποψη).Όσο βλέπουν μια ικανή μάζα θεατών και τηλεθεατών τα αφεντικά των τριών μεγάλων ομάδων αλλαγή δεν θα δούμε

Ο Σταύρος Αδαμίδης είχε υποβάλει την παραίτησή του στον Πέτρο Παππά την Δευτέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ζήτησε από τον πρόεδρο της ΑΕΚ να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν μαζί. Tο ίδιο αναμένεται να κάνει ο Νίκος Νοτιάς.

Θα φυγουν ομαδικως.:stuck_out_tongue: Επομενη μερα υπαρχει? Μην δουμε κανενα ΧΧ προεδρο στην ΠΑΕ ετσι οπως παει…

ειμαι απο αυτους που λεω οτι ποτε δεν θα απεχω κτλ. αν ερθει αυτο το εκτρωμα στη διοικηση την αφηνω την αεκ. μεχρι να ξαναφυγει. εκτος αν γινουν συλλαλητηρια κλπ οποτε μεσα…

ουστ κοπριτη!