το μονο που μπορω να φανταστω για κατι τετοιο (ναι, ειμαι δυσπιστος) ειναι τη χερκουλες να τον ζηταει τσαμπε επειδη εχουμε οικονομικα προβληματα και οτι αυτο ομως δεν γινεται. τοσο απλα. αν μας ειχαν κανει προταση και αυτος συζητουσε μαζι τους κτλ σιγα μην δεν μαθαινοταν.
βασικα σιγα μην φυγει ο μανολο. εχει την ευκαιρια να παρει τιτλο. χαζος ειναι να μην τον κερδισει για να βαλει ενα μικρο μπονουσακι διπλα στο ονομα του…?
και εγώ είμαι δύσπιστος σε αυτό…εκτός αν άπλα αυτος τους άφησε μερικές ελπίδες και αυτοί το έδεσαν κόμπο…
*άμα χάσει κύπελλο θα φύγει 4 νανοσεκοντ μετά την λήξη
μπορει ναι μπορει και οχι. δεν ξερω πως θα αντιδρασει γιατι σιγουρα πανω απ ολα θα νιαστει για το πως θα προστατευσει το ονομα του. κανεις δεν ξερει με τουτον εδω…
οκ…το αλλαζω…
άμα χάσει κύπελλο θα [B][I]τον φύγουν[/I][/B] 4 νανοσεκοντ μετά την λήξη (οι οπαδοί)
“αυτη ειναι μια σωστη τοποθετηση!” :lol:
αναμενομενο…
μαζεψου ρε
πες μου 1 λογο.
Δεν θα κατσω να κουβεντιασω μαζι σου σαν να απολογουμαι κιολας για την ORIGINAL 21 και τον ΧΧ.
Πες καλυτερα εσυ εναν λογο για οτι εγραψες.
:lol2:
Eγω πάντως έχω μεγάλο θέμα με την Original επειδη ασκούσε εσωτερικό πόλεμο στην διοίκηση που κατάφερε να δημιουργήσει την πιο υγιή ΑΕΚ της τελευταία 30ετιας από όλες τις αποψεις: γιορτή στο γήπεδο, πρωταθλητισμός κάθε χρόνο, ηγέτες στο ρόστερ, μη λαμόγικη νοοτροπία. Στο ότι εκείνο το εγχείρημα γκρεμίστηκε και επιστρέψαμε σε μια μίζερη κατάσταση από την οποία μόνο ένα μεγαλολαμόγιο μπορεί να μας βγάλει με αποτέλεσμα να πρέπει να διάλεξουμε ανάμεσα σε αλήτες τύπου Μακρή και Μελισσανίδη, στο ότι ένα από τα πιο υγιή εγχειρήματα που επιχειρήθηκε να γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρό απέτυχε, η Original έχει τεράστια ευθύνη. Από εκεί και πέρα, εδώ είμαστε για να αναλύσουμε και λάθη εκείνης της διοίκησης και μαλακίες που έκανε και ευθύνες που έχει στις απώλειες των τροπαίων κτλ κτλ (από αυριο όμως που θα ξαναμπω) αλλά όλα αυτά που γραφω ειναι μάλλον αναμφισβήτητα. Τωρα ο κ. ΧΧ θυμήθηκε ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ηγέτη. “Η ΑΕΚ θέλει ηγέτη σαν τον Νικολαΐδη. Να τον αποθεώνουμε ή να τον βρίζουμε αλλά να είναι ηγέτης” έλεγε προχθες. Εμ, Μητσάρα όταν χάνουμε κάτι το εκτιμάμε. Τότε φώναζες: “Κοιτα πως κατάντησες την ΑΕΚ ρε κοντέ”. Ε, γαμήσου τώρα και κάτσε να παρακαλάς Νοτιοπαππαδες.
Ειδικα ο ΧΧ εδωσε οσο γινοτανε τοπο στην οργη με τον “1 και ενα milko”. Αν δεν γνωριζουμε πραγματα και καταστασεις ας μην παπαγαλιζουμε τους καθε λογης κοσμαδες και παναγιωτοπουλους.
Απο εκει και περα τι να λεμε… για να μιλας με καποιον προϋποθετει αυτος ο καποιος να εχει και 5 γνωσεις γυρω απο το τι λεει. Αμα ειναι να μιλας με παπαγαλακια, τον καιρο σου χανεις.
btw βλεπω το ντεμοτεχνειο μια χαρα εκανε τη δουλεια του μεσα στην ΑΕΚ. Τη διοικηση που καθιερωσε την ΑΕΚ της σφαλιαρας και της 4αρας πολλοι τη θεωρουν ως ευλογια και ιδανικο.
Ε αντε γαμησου λοιπον… εγω αγαπησα μια ΑΕΚ μεγαλη και πρωταγωνιστρια. Οχι ενα κομπλεξικο μιζερο και υψοφοβικο σωματειο.
Αυτό που εσείς οι συνδεσμίτες νομίζετε ότι γνωρίζετε καταστάσεις που δεν γνωρίζουν οι “απλοί” οπαδοί είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό.
χαχαχαχα λατρευω οριτζιναλ
κατ αρχας τουλαχιστον οι πρωτες 3 χρονιες του ντεμη βασικα θα βαζα απο 2004/05 εως 2007/08 ηταν ισως απο θεματα διοικητικα και οικογενειακα η καλυτερη αεκ που χω δει και αν δεν ηταν οι σοφιστες της οριτζιναλ ισως να ταν ακομα ετσι… χμ νομιζω οτι οι οριτζιναλ αρχιζε να θαβει ντεμη απο ενα ματς με ατρομητο δευτερη χρονια στο τιμονι με αεκ οταν εδωσε 2 της οριτζιναλ και απο τοτε δεν σταματησε ουτε στιγμη να θαβει ντεμη αρα δεν βλεπω πολυ τοπο στην οργη…
ο ντεντμητ τουλαχιστον σε θεματα αεκ εχει δειξει οτι ξερει καποια πραγματα ασχετως αν σε καποια δεν συμφωνω αρα μου φαινεται αστοχο να χαρακτηριζεις οτι δεν ξερει που παν τα 4 καθως εχει δειξει οτι ξερει την παρουσα φαση πολυ καλα αλλα και παρελθον.
θες τοτε να κουβεντιασω εγω??? [-X
εντιτ επειδη τωρα ειδα τα 3 τελευταια ποστ: θενκς στο σαβαλεκο.
θελετε δεν θελετε η καλυτερη αεκ απο το 96 και επειτα ηταν επι ντεμη. θελετε δεν το θελετε ο ντεμης ηταν ηγετης. θελετε δεν το θελετε ο μπαγεβιτς αγαπησε πολυ την αεκ και πολεμηθηκε παρα μα παρα πολυ απο ανθρωπους που πριν τον μισησουν τον λατρευαν (αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν μαλακιστηκε-αλλα ειναι αδικο που δεν “συγχωρεθηκε” πραγματικα). μην ειστε κομπλεξικοι γιατι εσεις ειστε παπαγαλακια. κρυβεστε πισω απο το οτι δεν χανετε ματς και το “κριτικη σκεψη” σας εχουν μαθει να το γραφετε με “Η”, δηλαδη “κρητικη σκεψη” δηλαδη βεντετες και μαλακιες…
αντε ρε μαλακες να ενωθουμε ολοι! ξεκολληστε τα μυαλα σας. μονο εμεις τρωγομαστε ΤΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟ ΠΟΛΥ! τοσο κανεις αλλος δεν τρωγεται… επισης οσο περιεργο και αν σας ακουγεται αυτο -ειναι αληθεια ομως- ειστε ενας μεγαλος λογος που πολυς κοσμος δεν παταει γηπεδο…
Συνδεσμιτης εισαι και φαινεσαι.
Στο “ο ντουσαν αγαπησε την ΑΕΚ” σταματησα να διαβαζω
Ο διαχειριστικος ελεγχος αλλα δειχνει… στα περι καλυτερης ΑΕΚ.
Γιατι η ΠΑΕ ΑΕΚ στη δικη του ενος απο την R (γιατι ενας ηταν ) λιγους μηνες μετα εστειλε μαρτυρα υπερασπισης τον τοτε αντιπροεδρο;
Αδιαβαστος εισαι… βαριεμαι να σου τα αναλυσω ολα σε ενα βραδυ. Ξεκινα με αυτα τα 2 για αρχη.