Αεκαρα

Και είστε και κότες στο να το παραδεχτείτε! :lol:

Ναι… γιατι οσο να πεις η ip σου με τρομαζει.

Εμένα με τρομάζει το iq σου, δεν πίστευα ότι πάει τόσο χαμηλά.

Με ηξερες και απο χθες και ειχες αποψη για το που μπορει να παει;
Για την ιστορια η ενσταση μου ηταν στη λεξη “συνδεσμιτης” με μια δοση χιουμορ για οποιον “δικο μας” το πιασει…

Πάντως, πρέπει να το παραδεχτούμε. Ποτέ κανείς δημοσιογράφος δε θα έπαιρνε σοβαρή συνέντευξη από τον Τσουκαλά ή τον Αλέκο ή τους αρχισυνδεσμίτες του ΠΑΟ και θα τους μιλούσε σαν να είναι παράγοντες της ΑΕΚ. Το ότι ο Χατζηχρήστος και η original κατέληξαν να θεωρούνται παράγοντες της πορείας της ΑΕΚ, σε μια από τις χειρότερες περιόδους της, μπορεί και να μην είναι τελείως τυχαίο.

Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ τσουκαλα και Χατζηχρηστου. Ο δευτερος τουλαχιστον εχει και καποια μορφωση. Επισης στον γαυρο υπηρχε ο Σιγγελιδης να αναλαβει. Ε στην ΑΕΚ δεν υπηρχε κανεις. Τι να κανουμε τωρα δηλαδη… καποιος επρεπε να ασχοληθει με τα ερασιτεχνικα τμηματα.

γι αυτο θα σε φαει η μαρμαγκα… σιγουρα εισαι πιο κομπλεξικος απο τον μπαγεβιτς με αυτα π κανεις…

Τι κανω δηλαδη;

οταν δεν διαβαζεις μια απαντηση επειδη δεν σ αρεσει η εστω οταν δεν απαντας γι αυτον τον λογο εισαι τραγικος ρε φιλε τι να σ πω… τι μπαινεις σε φορουμ αν θες να εχεις περιορισμενο “μενου”???

Τι να κατσω να κουβεντιασω μωρε με καποιον που γραφει οτι ο φτουσαν αγαπησε την ΑΕΚ?
Αληθεια, το 1997 που επεστρεψε στη Φιλαδελφεια ως αντιπαλος και ολο το γηπεδο του πετουσε 5χιλιαρα που ηταν ολες αυτες οι φωνες αγαπης στο προσωπο του;

Για ποια αγαπη μιλας; Αυτη που θελησε να κουβαλησει τη μιση ΑΕΚ στον ολυμπιακο; Αγαπησε την ΑΕΚ ποιος; ο προπονητης του κροκους και της παραγκας; Αργοτερα… για ποια αγαπη μιλαμε; Αυτη της μιζας και του… βασιλομπιλαρου;

Δεν καταλαβαινεις οτι στο 2011 ειναι τραγικο να μιλαμε για τον βατραχο; Γαμω την προσωπολατρεια μας γαμω.

Και αυτό της original προσωπολατρεία είναι κατά κάποιο τρόπο. Που απλά προδόθηκε και έγινε μίσος (προσωπο-μίσος). Το ότι κάποιοι πιστεύουν πως θα έκαναν διαφορετικές επαγγελματικές επιλογές από τον Μπάγεβιτς αν ήταν προπονητές της ΑΕΚ (εύκολα λόγια τη στιγμή που ακόμη δεν έχει βρεθεί τέτοιος άνθρωπος στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και που να μην κράχτηκε) τους κάνει να φτάνουν στο άλλο άκρο και να μη βλέπουν πως ο Μπάγεβιτς στις τελευταίες 2 επιστροφές του [U]επέλεξε[/U] να μπλέξει με την ΑΕΚ από ενδιαφέρον για την ομάδα και γιατί κι ο ίδιος δε νιώθει άνετα με αυτά που του σέρνουν. Ούτε για τα λεφτά που τον έφεραν σε εμάς (Ολυμπιακό), ούτε για τις καλές συνθήκες που θα είχε σε άλλες ομάδες (Άρης)

Κατά τα άλλα, αναρωτιέμαι τι δεν είναι προσωπολατρεία; Είναι προσωπολατρεία το να θεωρείς πως ο Μπάγεβιτς είχε θετικά αισθήματα για την ΑΕΚ και απλά υπερβάλλει η original και δεν είναι όταν πιστεύεις πως η original - ένας απλός σύνδεσμος φιλάθλων- έχει πάντα δίκιο;

δεν τεκμηριωνεις. επειδη οντως δεν ξερω ακριβως τον προυπολογισμο της πενταετιας με το α και το ω μπορεις να μου δωσεις καποιο λινκ για να το διαβασω (οχι ωρα για σπορ πλιζ).
β ερωτηση και παλι δεν τεκμηριωνεις! ποια εννοεις σαν δικη του ενος! δεν απαντας ουτε εσυ στα ερωτηματα σου…

δεν το σχολιαζω καν αυτο

μη μπερδευεσαι το οτι εφυγε απ την ομαδα για να παει στον ολυμπιακο και το οτι πετουσαν χαρτονομισματα (και εγω θα το χα κανει αυτο στο πρωτο ματς) δεν σημαινει οτι ο μπαγεβιτς δεν εκανε πραγματαγια την αεκ απλα ετσι οπως εφυγε θα ηταν τρελο καποιος να τον χειροκροτισει! το οτι λες προπονητης της παραγκας, σε αυτο διαφωνο… ισως τα μοναδικα καθαρα πρωταθληματα που πηρε ο ολυμπιακος μαζι με αλλα 2/3 στην νεα χιλιετια ηταν αυτα τα πρωτα 2 με μπαγεβιτς…
ξεχνας οτι η οριτζιναλ των εδιωξε απ την αεκ το 04 και καταστραφηκε η ομαδα μας, η οριτζιναλ τον εδειρε περσυ… (που οποιοςδηποτε αλλος θα χε φυγει ασαπ μετα απο αυτο)

To ότι “δεν ξέρω” και μαθαίνω από κοσμάδες και παναγιωτόπουλος είναι δικό σου συμπέρασμα και αστήρικτο. Τι έδωσε τόπο στην οργή, πλάκα μας κάνεις; Η Original έκανε πόλεμο από το “Μια αγάπη έχω στην καρδιά” μέχρι τις φανέλες που φόραγε η ΑΕΚ. Και από την στιγμή που παραιτήθηκε ο Νικολαΐδης την ξαναείδαμε το προηγούμενο καλοκαίρι στην Καλλιθέα. Είχαν περάσει φαίνεται δύο άψογα χρόνια χωρίς Νικολαΐδη που η ΑΕΚ του Θανόπουλου δεν χρειαζόταν καθόλου κριτική. Ο κοντός την είχε χάλια, ο Θανόπουλος άψογα… Μάλλον για την Original ή μάλλον (για να ακριβολογω και να μην τσουβαλιάζω όλα τα παιδια της Original) για τον ΧΧ, ο Θανόπουλος ήταν καλύτερος πρόεδρος από τον Ντέμη σε κάποια θεματάκια if u know what I mean. Αλλά εγώ δεν έχω γνώσεις μωρε, είναι παπαγαλάκι…

Ας δουμε μερικά βιντεάκια από την ΑΕΚ της σφαλιάρας και της τεσσάρας:

Μα πως την είχε καταντήσει έτσι αυτός ο κοντός…

Για πες μας λοιπόν, τι ακριβώς δείχνει ο διαχειριστικός;

Κανείς ένα μεγάλο λάθος. Ο ΧΧ ΕΙΝΑΙ θεσμικό πρόσωπο στην ΑΕΚ πλέον…

Φυσικα και εισαι παπαγαλακι… οταν μου μιλας για πολεμο επειδη δεν γουσταραν το τραγουδι του “ρουβα” και τη μαυρη φανελα. Αυτο ειναι πολεμος;

Οταν εγινε η ιστορια στο Περιστερι, για καποιους απο εμας ο “1 και ενα Milko” πεθανε. Ο ΧΧ συνεχισε να μας τα ζαλιζει με “τον δικο μας ανθρωπο”. Καμια αντιδραση δεν υπηρξε ποτε και πουθενα παρα μονο στο ιντερνετ. Κλαιν μαιν…

Τα βιντεακια δεν μου λενε τιποτα… επει νικολαιδη ειχαμε δηλωσεις μαργαριταρια “ας χανουμε και ας κερδιζει το ποδοσφαιρο”.

Ο διαχειριστικος δειχνει υπερογκες αμοιβες σε ασχετους, λεφτα σε μανατζερ χωρις κανεναν λογο και μιζες… πολλες μιζες. Οταν σε 3 χρονια κανεις 80τοσες μετεγγραφες ή εισαι ηλιθιος ή παιρνεις μιζα. Ο Ψωμιαδης μπροστα του ηταν Αγιος λεμε.

Και ναι… ο ΧΧ ειναι προεδρος της ΑΕΚ. Απο την αλλη ξερεις ποσο ευκολο ειναι να τον ανατρεψετε ολοι οσοι τον κραζετε;

Μωρε μια χαρα σου τα τεκμηριωνω αλλα επειδη αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο να απαντησω στα υπολοιπα θα σου απαντησω μονο σε αυτο…

Καλο ειναι να ξερουμε και 5 πραγματακια πριν μιλησουμε. Οσο και αν δεν αρεσει αυτο στο αλλο το βλακομετρο…

Κατσε και δες το βιντεο. Τα μοναδικα ατομα της R που διακρινονται σε αυτο μπροστα μπαινουν για να τον προστατευσουν. Οι υπολοιποι που τον κοπανανε μονο την ORIGINAL δεν χρεωνουν.

Για να μαθαινεις και 5 πραγματα οταν εμεις κραζαμε τον ΧΧ γιατι ο βατραχος κανει ζωη σαν κυρια στην ΑΕΚ, εκεινος μας ελεγε κατι μαλακιες περι αορατου και μην ασχολειστε.
Πως γινεται να τον κατηγορουμε και εμεις αλλα και εσεις για το αντιθετο πραγμα ταυτοχρονα;

Α… μυθικο και εκεινο που ειπες οτι διαλυθηκε η ΑΕΚ με τη φυγη του βατραχου το 2004… να σαι καλα.
Συγκλονιστικη πορεια και μαγικες στιγμες στα λιοσια… μεγαλη ομαδα.

τα παπαγαλακια ειναι παντα παπαγαλακια “καποιου”. ποιου στον που***ο παπαγαλακια ειμαστε θες να μ πεις??? εγω δεν αναπαραγω τα λογια κανενος. εχω τις δικες μου αποψεις. αντιθετως εσυ εισαι παπαγαλακι γιατι δεν εχεις πει ουτε ενα επιχειρημα ολες αυτες τις ωρες περαν δηλωσεων του στυλ: “απο την οριτζιναλ μονο 2 φαινονται και τον προστατευαν”. βρε αγορι μου αν ηταν τοσο μαλακες να πανε με τα προσωπα τους (τα γνωστα μελη της οριτζιναλ δηλαδη) καλως η κακως θα παθαιναν ασχημα ευτραπελα. η θα τους απεκλειε η διοικηση απο το να μπουκαρουν στο γηπεδο η ακομη και η πολιτεια (αν αποδεικνυοταν ποιοι ειναι). βεβαια σε αυτο το κρατος ολοι στα ***** τους για να ασχοληθουν με τετοια θεματα και εκει πατησαν αυτοι που εκαναν την επιθεση. το θεμα ειτε τον πλακωσε η R ειτε οχι ειναειναι οτι ο ανθρωπος εκατσε, οτι παιρνει πολυ λιγοτερα απο τον “με ασυλια” χιμενεθ και οτι δεχθηκε και τον διακανονισμο-που ο χιμενεθ δυσκολα θα κανει…

επισης εγω θυμαμαι πως θες δεν θες με ντουσαν εφερα χ στο μπερναμπεου. και αυτο δεν το εχει κανει κανεις αλλος και νιωθω περηφανος γι αυτο. θυμαμαι και οτι επαιζα μπαλιτσα τοτε. θυμαμαι οτι η οριτζιναλ μετα τη δηλωση μεταμελειας του ειπε “οκ θα κανουμε τοπο στην οργη” και το μονο που εκανε ειναι να μην αναφερεται στον ονομα του λες και ειναι ενα μηδενικο ο ανθρωπος. αυτα ειναι ντροπη. ειναι απο τους λιγους που ειχαν τα @@@@ να γυρισουν πισω μετα τη μαλακια που εκαναν και να ζητησουν συγνωμη. και ζητησε πολλες φορες. ειδες κανα φιγκο η καναν αλλο να γυρναει πισω?

@μανσον21, συγκινηση το 1ο βιντεακι με τους σχεδον 70000!.. α ρε αεκαρα…

άλλο ένα τίμιο ignore.

Mηπως εισαι μικρουλης και δεν θυμάσαι κάποια πραγματακια; Σημερα λοιπόν μάθαμε πως η Original ΔΕΝ εκανε πόλεμο στον Νικολαΐδη. Μάλιστα…

Εδω ειμαστε να τα κρίνουμε όλα. Μην μου λες μαλακιες όμως του στυλ τα βιντεάκια δεν μου λένε τίποτα γιατι στην μετα Μπάρλου εποχη τέτοια ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ δεν υπήρχε ούτε καν την δεκαετία του 90 που έπαιρνε και πρωτάθλημα

Το συμπέρασμα για τις μίζες το έβγαλες μετά από βαθιά μελέτη να φανταστώ ή απλά στο ειπαν; Μάλλον το δεύτερο διαφορετικά δεν ξερεις απλά μαθηματικα. Ώστε ο Ψωμιάδης ήταν άγιος μπροστά του. Τωρα εξηγείται γιατι επί 1,5 χρόνο η Original έκανε την κότα όταν διοικούσε ο Ψωμιάδης. Επειδη θεωρούσε πως ηταν Άγιος.

και ενω ο λαος της αεκ διχαζεται, στα ποδοσφαιρικα τεκτενομενα:

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=50915

τωρα θα βγουν 10 και θα λενε: ναι! μπραβο! να φυγει το παλτο! μυαλα στα καγκελα! και λοιπες ****…

οταν θα παιζει εθνικη και θα τον παρακαλαμε να γυρισει θα λενε αλλα…

παντως εγω δεν ειμαι σιγουρος οτι ευσταθει το δημοσιευμα μιας και οι ιταλοι ειναι σαν τους ελληνες…

Οχι ρε γαμωτο ο Μανωλας. Τον ηθελα τουλαχιστον 1 χρονια ακομα. Βεβαια το παιδι ξερει μπαλα και θα χαραμιζοταν εδω περα, αλλα σε σχεση με κατι Νασουτιδες τον προτιμω.