Αεκαρα

το προβλημα δεν ειναι οτι ειμαστε φτωχοι και δεν μπορουμε να τους κρατησουμε αλλα οτι δεν ειμαστε εξυπνοι και κανουμε βλακειες και λαθος χειρισμους…

έλεος, τζάμπα έφυγε. καλύτερα για αυτόν όμως, σε αυτή την αεκ θα καταλήξει ένα ακόμα χαμένο ταλέντο.

Kαλύτερα που έφυγε γιατί με τον μαλάκα τον θείο του το πιθανότερο είναι πως θα πήγαινε στον Ολυμπιακό του χρονου.

Ως επαγγελματιας ποδοσφαιριστης και οχι ως ΑΕΚτζης θα ηταν λαθος
αποφαση ?

Στα θεματα της ΑΕΚ παντως αν και στην απ’εξω συμφωνω με τα τελευταια
σου ποστ οσο δεν παει.

Καλύτερα που έφυγε γιατί αν έμενε Ελλάδα, δεν θα γινόταν ποτέ καλός ποδοσφαιριστής και θα έμενε ταλέντο.

[QUOTE=manson21;1111408[I]][B]Mηπως εισαι μικρουλης και δεν θυμάσαι κάποια πραγματακια; Σημερα λοιπόν μάθαμε πως η Original ΔΕΝ εκανε πόλεμο στον Νικολαΐδη. Μάλιστα…[/B][/I]

[COLOR=“Yellow”][COLOR=“Black”]Ποιος ηταν ο πολεμος; και αν εκανε πολεμο γιατι ο Νικολαιδης της εδινε σταντ στο οακα; Θα μας πεις κατι ουσιαστικο ή θα συνεχισεις να αερολογεις; Δεν ξερω τι εννοεις μικρουλης, ειμαι 26. Αν εισαι κανας 40ρης κωλογερος, ναι ειμαι μικρουλης.[/COLOR][/COLOR]

[I][B]Εδω ειμαστε να τα κρίνουμε όλα. Μην μου λες μαλακιες όμως του στυλ τα βιντεάκια δεν μου λένε τίποτα γιατι στην μετα Μπάρλου εποχη τέτοια ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ δεν υπήρχε ούτε καν την δεκαετία του 90 που έπαιρνε και πρωτάθλημα[/B][/I]

Μαλιστα… προτιμας δηλαδη το 2004 απο τα glory 90s. Δικαιωμα σου, εγω δεν θα παρω.

[I][B]Το συμπέρασμα για τις μίζες το έβγαλες μετά από βαθιά μελέτη να φανταστώ ή απλά στο ειπαν; Μάλλον το δεύτερο διαφορετικά δεν ξερεις απλά μαθηματικα. Ώστε ο Ψωμιάδης ήταν άγιος μπροστά του. Τωρα εξηγείται γιατι επί 1,5 χρόνο η Original έκανε την κότα όταν διοικούσε ο Ψωμιάδης. Επειδη θεωρούσε πως ηταν Άγιος.[/B][/I]

Για πες μας εσυ που ξερεις μαθηματικα τι δειχνει αυτος ο ελγχος που αμφιβαλλω και αν τον εχεις διαβασει και μου ζαλιζεις τα αρχιδια με ανουσια ποστ.
[/QUOTE]

Μισο να ξυσω

οκοκοκ… οταν τεκμηριωσεις εστω και ενα απο αυτα που λες οχι με αερολογιες η λογια της οριτζιναλ ξαναστειλε

σου απαντησε ο ντεντμητ

ναι ρε φανταστικη κριμα που η αεκ ηδη ειχε αρχισει να διαλυεται με το τελος της σαιζον 2002/03 (επιθεση μπραβων του μακαρου στο ντεμη) και στο 2003/04 φυγαν καποιοι παικτες τους οποιους δεν αναπληρωσαμε (αν θυμαμαι καλα ηρθαν ο λυμπε και ο οκκας (ο οπιος δεν προσφερε σχεδον τπτ) και εφυγε ο στιλοβατης της αμυνας ραιτ ο σεντενο, ο μαλαδενης, ο ντεμης για να πουμε καποιους σημαντικους η ομαδα βυθιζοταν στα χρεη και σαν να μην εφτανε αυτο με τους αουγκαλους της οριτζιναλ που τον εβριζαν σε καθε ματς δεν υπηρχε καν ψυχραιμια (αλλα για σενα και σε αυτο φταιει ο μπαγεβιτς)

τεσπα δεν θα κατσω να σου ξαναπαντησω μετα απο αυτο αν εχεις παρωπιδισμο δεν ειναι δικο μου προβλημα ακου και λιγο τους αλλους…

Επίσης να πουμε ότι ο βαρβατος πόλεμος στον Μπάγεβιτς από την Original ξεκίνησε όταν εφυγε ο Ψωμιάδης, ε… :roll:

σημερα λενε οτι η παλερμο αποσυρθηκε και για μανωλα και για βλανκο(που ακουστηκε κ αυτο)… μπουρδελο οι κωλοδημοσιογραφοι… ολο με τα νευρα μας παιζουν…

ξερετε τιποτα για τιμες για τον τελικο του κυπελλου;

δεν νομιζω καν να εχουν βγει…

*Και ακολουθούνε και άλλες εκπλήξεις για άλλες ομάδες…

εγω συνεχιζω να πιστευω οτι μια χαρα θα συμμετεχουμε στο επομενο πρωταθλημα…

να πω σ αυτο το σημειο οτι αν δεν γινει αυτο τοτε θα γινει ενα κτηνωδες μπουρδελο το ελληνικο ποδοσφαιρο. η υποψια μου…

με την προϋπόθεση οτι θα γίνουν διακανονισμοί εννοείς φυσικά…(για πληρωμές δεν λέω καν)
δεν θελω να πιστεύω οτι δεν θα πληρώσεις(>?) κανέναν και μετά να πεις οτι είναι μπουρδέλο αν δεν συμμετάσχεις…

οχι αυτο που λες εννοοω απλως ρε παιδι μου μου φαινεται πολυ τραβηγμενο το να παθουμε κατ πολυ χοντρο απο ολη αυτη την ιστορια. βεβαια καποιος πρεπει να την παθει για να μαθουν και οι αλλοι αλλα δεν πιστευω οτι αυτοι θα ειμαστε εμεις. ειναι και η πρωτη χρονια που εφαρμοζεται ο νομος…

βασικά αμα εφαρμοστεί με πληρωμές και οχι με διακανονισμούς(που δεν γίνεται), και επίσης με εγγυητικές επιστολές, τότε το πρωτάθλημα θα γίνει με 1,5 ομάδα(και πολλές έβαλα)

ακόμη και η λαρισα εχει πρόβλημα με τον μακινουα που προπονείται με την ομάδα νέων εδώ και 5 μήνες…

η αληθεια ειναι οτι ετσι πρεπει να εφαρμοστει κανονικα και ας πεσουν ολοι. αλλα ετσι θα καταρευσουν τα μισα πρωταθληματα της ευρωπης. γι αυτο δεν το βλεπω να γινεται ετσι…

ναι αλλά υπάρχει και μια διαφορά…
άλλο να χρωστάει μια ομάδα ενα τεράστιο δάνειο σε τράπεζα, και άλλο να χρωστάει σε αριστερό μπακ τα χρήματα του εδώ και 8 χρόνια ξέρω γω…

Επειδη ΑΕΚ δεν ειναι μόνο μπαλα και επειδη για να τα λεμε όλα καποιοι εχουν κανει γαμω τις δουλειες στο χαντμπολ, το Σαββατο όλοι γήπεδο με την Παρτιζαν για την προκριση στους “4” του Challenge Cup.