Αεκαρα

H ενσταση εγινε πριν το τελευταιο ματς ετσι κι αλλιως.

Και συγγνωμη κιολας, αλλα το να στηνεις μινιμουμ 2 αγωνες (το ματς Πανελληνιος-Καβαλα και το ματς Κολοσσος-Ηλυσιακος), δε σε κανει ακιρβως ομαδα που κερδισε τη σωτηρια της μεσα στο γηπεδο.

Κατα τ’αλλα, φυσικα κι εχουμε μικρυνει σαν ομαδα και φυσικα αυτο δεν αλλαζε με το αν πεσουμε …τωρα στην Α2 ή του χρονου. Αλλα οχι να κανουμε και τους μαλακες με σκυμμενο το κεφαλι υπο την επιφαση μιας φαντασιακης διαφορετικοτητας.

“Η ΝΕΤ που θα μεταδώσει, παράλληλα με το Conn-X TV, τον σαββατιάτικο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο δεν θα δείξει την απονομή του τίτλου στο νικητή και ότι θα ακολουθήσει, καθώς τούτο το δικαίωμα έχει μόνο το IPTV του ΟΤΕ. Το δεύτερο κρατικό κανάλι θα βγάλει και μία πολύ μικρή pre game εκπομπή που θα ξεκινήσει στις 20.00 και ο καθαρός της χρόνος δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 20 λεπτά.
Η ΝΕΤ έχει προγραμματίσει για τις 22.30 του Σαββάτου, δηλαδή αμέσως μετά τον τελικό, την εκπομπή «Στην υγειά μας» που θα είναι αφιερωμένη στον Μάριο Φραγκούλη”

:? :? :?

παμε μωρη ΑΕΚΑΡΑ σημερα! γαμα τους το κωλαρακι να τελειωνουμε στους τιποτενιους! μπες μεσα οπως με πουστογαυρους προπερσι, πετα τους 2 γκολακια και γκουντμπαι! σε θελω σοβαρη, μετρημενη και ΚΑΥΛΩΜΕΝΗ! παμεεεεε!

[SPOILER]σορυ για τις βρισιες εχω μπει στο κλιμα του ματς![/SPOILER]

παμε γερά σήμερα μωρή αρρώστια!!!εννέα χρόνια χωρίς κανένα τίτλο είναι πολλά για την ΑΕΚ.

συμφωνώ με τον αποπάνω όσο δεν πάει.

παμε γερα σημερα! για τον λυμπε να παρει και αυτος κατι
ΑΕΚΑΡΑ :stuck_out_tongue:

καλά ρε αλήτες.! και στο γάμο του πρίγκηπα?! αίσχος…

Αν το πάρει ο Ατρόμητος θα είναι η μεγαλύτερη ΞΕΦΤΙΛΑ του κόσμου…
Δεν θα ξαναμιλήσω ούτε θα κάνω πλάκα σε Αεκτζίδες!!!

:lol::lol:τι καλά να γινόταν κανά τέτοιο σκηνικό:):!:

κριμα. αυτη ειναι η πρωτη λεξη που ερχεται στο μυαλο μου. κριμα για 2 λογους.

1. ο δευτερος (για μενα) αλλα πρωτος ουσιαστικα ειναι τα οσα τραγικα εγιναν πριν κατα τη διαρκεια και μετα το ματς φυσικα. δεν υπαρχουν σχολια περα απο το οτι καμποσοι μαλακες το εβγαλαν ξινο σε καμποσους χιλιαδες που επιτελους ηθελαν να δουν την αεκαρα να κανει και κατι καλο.

2. (για μενα) το αγωνιστικο. ειχα να δω 9 χρονια την ομαδα μου να παιρνει τιτλο. αντε γαμησου ρε μαλακα χιμενεθ ΑΜΥΝΤΙΚΕ προπονητη. καταστρεφεις το θεαμα. δε μπα να παρεις και πρωταθλημα! χεστηκα. τι εκτρωμα ειναι αυτο. το ματσακι ηταν χειροτερο απο το ατρομητος-ολ βολου. ενα εκτρωμα. εγω αν δεν χαρηκα τοσο την κουπα ηταν κυριως γι αυτο. παιξανε οι κοτες με τα κοτοπουλα και λογω εμπειριας κερδισαμε. να το βρασω. εβλεπες λυμπε, γεωργεα, μανωλα και μερικους ακομη να τα δινουν ολα. η σχεδον ολα εστω. ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΛΑΝΟ. δεν ειχαν τακτικη. μας επαιζε ο ατρομητος ρε μετα το γκοοοολ. ρεεεεε! δεν θελω να παιζει ετσι η ομαδα μου. προτιμω να περιμενω 5 χρονια χωρις τιτλο και να παρω εναν και να τους γαμησουμε ολους παρα ετσι κουτσα κουτσα με γκολ στο 98’ και πολλος κλεφτοπολεμους. τεσπα, ισως επρεπε καπως να γινει η αρχη και μακαρι εστω και λιγοι παραπανω αεκτζηδες να παρουν διαρκειας του χρονου και να στηριξουν την ομαδα. ειναι δυσκολες οι εποχες…

κατα τα αλλα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!

ας ελπίσουμε να αρχίσει να γίνετε κάτι με αρχή αυτήν την κούπα.

τι κυπελο ρε παιδια τωρα??σοβαρα μιλαμε??ημουν μεσα στο πεταλο και ξενερωσα την ζωη μου για χιλιους ΜΑΛΑΚΕΣ γαμηθηκε ολο το match.πραγματικα το αγωνιστικο μερος δεν με ενδιαφερει καθολου (πιστευω οτι η ΑΕΚ ευκολα η δυσκολα και χωρις το γκολ του λυμπε θα το επαιρνε).απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις??οτι το match στην ουσια δεν εληξε ποτε?οτι οι συγκεκριμενοι “οπαδοι” αντι να πανηγυρισουν μπηκαν μεσα και καναν επεισοδεια(εκεινη την ωρα υπαρχε μια τεραστια βουβαμαρα στο γηπεδο απο την ξενερα του κοσμου)?οτι ριχναν αντικειμενα στα ΜΑΤ ακομα και την ωρα της απονομης?οτι χτυπηθηκαν παιχτες του ατρομητου?πραγματικα πρωτη φορα χαρηκα στην ζωη μου που εβλεπα ματατζη να χτυπαει ανθρωπο!!πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι για να σταματησει αυτη η φαρσοκωμωδια πρεπει να ανοιξουν μερικα κεφαλακια!η ΑΕΚ χτες θα μπορουσε να βγει κερδισμενη σε πολλους τομεις πχ συσπειρωση κοσμου, προσελκυση επενδυτων ακομα και αναθερμανση του ενδιαφεροντως απο τους νυν μετοχους δυστηχως βγηκε χαμενη σε ολα!πραγματικα απορω με την αισιοδοξια μερικων οτι μπορουν να ερθουν καλυτερες μερες μετα απο αυτον τον τιτλο δυστηχως εγω τα βλεπω ακομα χειροτερα τα πραγματα οχι μονο για την ΑΕΚ αλλα και για ολες τις ομαδες πλην γαυρου πραγματικα πειτε μου εναν σοβαρο επιχειρηματια που θα ασχοληθει με αυτο το πραγμα!

Μόνο ντροπή και ξενέρα μπορεί να νιώθει κάποιος σήμερα, κ ας πήραμε μια κούπα μετά από σχεδόν 10 χρόνια.

δυστυχώς, με την ανοχή της αστυνομίας, τη συμμετοχή των δημοσιοκάφρων και την επίβλεψη των διοικήσεων, το ποδοσφαιρο στην Ελλάδα πάει συνεχώς προς το … κατς. όποιος έχει πολύ κόσμο έτοιμο να δείρει, θα πάει το ματς εκεί που θέλει. αναρωτιέμαι αυτές οι γαμωπορτες γιατι δεν μπορούν να κλείσουν κ βλέπουμε τόσο κόσμο μέσα στο γήπεδο.

αν ήμουν Ατρόμητος κ έτρωγα οφφσάηδ γκολ κ έκλαιγα και 7 λεπτά από τις καθυστερήσεις, δεν ξέρω πως θα αισθανόμουν. ντροπή για το ποδόσφαιρο και για την ιστορία της ΑΕΚ. κρίμα να γίνονται και σε εμάς , αυτά που κοροϊδεύουμε σε άλλους.

κατά τα άλλα χωρίς λύμπε, δέλλα, σκόκο, μπλάνκο του χρόνου, θα παλεύουμε για την 10η θέση με τον Ατρόμητο…

:(:(:(:(:frowning:

Βρήκα και τον πατέρα μου σήμερα και είχαμε μια συζήτηση για τον χθεσινό αγώνα. Ο πατέρας μου ΑΕΚτζης από μικρό παιδάκι ακόμα περίμενε σαν τρελός τον τελικό να δει την ΑΕΚ να σηκώνει το κύπελο. Πρώτη φορά τον είδα να έχει ξενερώσει ΤΟΣΟ πολύ. Και άλλες φορές τον είχα ακούσει να βρίζει τους κάφρους όταν γίνονταν επεισόδια γενικά αλλά σήμερα ήταν διαφορετικά, ήταν μια μίξη ξενέρας και πικρίας δεν το χάρηκε καθόλου το κύπελο. :frowning:

οταν ο νικολαίδης σαν διοίκηση της αεκ τους έδωσε στεγνά στην αστυνομία τότε αρκετοί τον λέγανε ρουφιάνο…

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου γιατί ήθελα να γράφω ακριβώς τα ίδια αλλά με πρόλαβες και με έβγαλες από τον κόπο :slight_smile:

Υ.Γ. : Να συμπληρώσω πως πραγματικά μεγάλη “μαγκιά” να πάρεις το πανό του άλλου, μεγάλη “μαγκιά” να πλακώνεσαι όταν παίζει ο εθνικός ύμνος και μεγάλη"μαγκιά" να βρίζεις/απειλείς φιλάθλους της ομάδας που υποστηρίζεις κι εσύ επειδή σου λένε να βγεις έξω κλπ…Επίσης ήθελα να ξυλοφορτώσουν 10-15 κότες με κουκούλες οι ματατζήδες…Φαντάζομαι θα ονειρεύομαι που θέλω μια τοποθέτηση των οργανωμένων (όχι μονό της Original) για τα όσα συνέβησαν και για το αν θα πρέπει να πάψουν να τους κρύβουν στις τάξεις τους…Κατάντια ρε ΑΕΚΑΡΑ…Σε κατάντησαν να τρως 4 από τον Μπέο, 6 από τον Πόλντο, να σε κοροϊδεύει ο Πανιώνιος, ο Κομπότης, ο Δώνης (κι ας έχει φάει ψωμί από την ΑΕΚ) και ο Σπανός…

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Πόλντο ρε, ποπάυ λέμε, αποπάνε είσαι ΘΕΟΣ :!:

Σωστά αυτα που λετε πανω κατω για την κατάντια της ΑΕΚ χωρίς να αναιρουν ότι το κυπελλο ειναι παναξια δικο μας, ε. Το γενικότερο κλίμα παντως δείχνει πως αν δικαιώνεται σε κατι ο Ντέμης είναι πως ένας τιτλος ειναι απλα μια εφημερη χαρα…

αυτό έλεγα και εγώ και στο άλλο θρέντ για το κύπελο.τα επεισόδια ήταν καφριλίκι και ντροπή απο μέρους των οπαδών της αεκ(της μερίδας αυτής των κάφρων έστω) αλλά τα λεγόμενα του δώνη περί κάλπικου τίτλου όπως και της παε ατρόμητος οτι η διαιτησια ήταν 100-0 υπερ της αεκ είναι αστεία.