Αεκαρα

κοιτα εγω ξενερωσα με το οσφαιντ. βεβαια δεν μας εδωσαν ενα πεναλτι αλλα εκει θα γινοταν το 2-0 και οχι το 1-0 οπως εγινε το οφσαιντ. κατα τα αλλα πιστευω οτι ως το πρωτο μας γκολ μας επαιζε λιγο ο κακος αλλα απο κει και περα επαιξε 50-50 καθαρο. οι ατρομητοι βεβαια καλα κανουν και γκρινιαζουν γιατι υποθετω οτι θα φρικαραν με οσα εγιναν και εχουν και τη στεναχωρια τους. και δεν το λεω ειρωνικα. δεν μπορουμε να θελουμε και να το βουλωσουν. αλλα μιλαω κυριως για τους φιλους τους και τους παικτες τους. οχι τοσο για τον γελοιο τον σπανο.

είναι λογικό ρε συ να διαμαρτυρηθουν και δικαιολογημένα εξάλλου για το 1ο γκόλ.αλλά άλλο να διαμαρτύρεσαι και άλλο να λες οτι είναι κάλπικος ο τίτλος της αντίπαλης ομάδας ή να λές οτι σε έπαιξε 100-0 κατά ο διαιτητής.

Και αν το διεκοπτε ο Κακος οπως λεει?τι θα λεγατε?ρωταω εγω τωρα …

νταξει μωρε εχασαν και κλαιγονται. συμφωνω και εγω οτι ειναι τραβηγμενα αυτα που λενε αλλα και ποιος δε το κανει οταν χανει? τους “λυπαμαι” παρα πολυ γιατι ηταν εξαιρετικη ευκαιρια γι αυτους και εμεις δεν ειμαστε και σε καλη κατασταση και ισως το ειχαν πιστεψει κιολας λιγο…

οτι εκαναν και τωρα…:lol:

εγώ θα στεναχωριόμουν αλλά αν το έκανε ο κάκος δεν θα το έκανε επειδή θα του κατεβαινε στο κεφάλι αλλά επειδή το λέει ο κανονισμός οπότε θα το δεχόμουν εν τέλει.

προφανώς για να μην χαθεί το ματς για την αεκ με αυτό το τρόπο το έληξε πιο νωρίς με την σύμφωνη γνωμη του σπανού.

κατι ανάλογο είχε κάνει για παράδειγμα και η αεκ στην τούμπα στον ημιτελικό για να μην τιμωρηθεί ο παοκ με το λόγο οτι διακόπηκε το μάτς με υπαιτιότητα του.

Κανεις λαθος !

Δν το εληξε,το ΔΙΕΚΟΨΕ .Απλα ο Σπανος που η Αεκ σημερα βγαζει γελοιες ανακοινωσεις εναντιον του ,συναινεσε ωστε να θεωρηθει το παιχνιδι πως εληξε.Αν δν το κανε,το carampola cup θα το κλαιγατε τωρα…

γιατι καραμπολα καπ?

ε ναί ρε αυτό είπα.σφύριξε ο κάκος και με την σύμφωνη γνώμη του σπανού το έληξε μετά.

η αεκ βγάζει γελοίες ανακοινώσεις γιατί γελοία είναι αυτά που λέει και ο σπανός στις ανακοινώσεις του.
όταν ο ολυμπιακός άνοιγε τα πόδια στον ατρομητο για να κερδίσει και να μείνει στην κατηγορία τοτε δεν ήταν μπουρδέλο το πρωτάθλημα ουτε παρωδία…

[SPOILER]Σορυ δν βρηκα το αυθεντικο ,αλλα της εβγα ηταν κι αυτο :stuck_out_tongue:[/SPOILER]

Ο καθενας μιλαει,οταν καει η γουνα του στην Ελλαδα,ειναι γνωστο αυτο

.Και ο βλακας ο υπαλληλος σας οταν ειχαν γινει τα μπαχαλα στο καραισκακη ζητησε απο τον [B] Γαπ να σταματησουν ολα τα πρωταθληματα[/B],τωρα τι λεει ο πουθενας ?Γελαει ο κοσμος.

προφανως δεν ξερω τι παιζει με αυτο το παγωτο. αντι να λες “αινιγματα” δεν εξηγεις τι σημαινει αυτο?

Εχει πλάκα παντως γιατι όταν ρωτηθηκε στο ραδιοφωνο για τα επεισοδια επικαλέστηκε την φραση που λες και είπε: “Εμείς ειμαστε οι πρώτοι που τα έχουμε πει απο την αρχη της χρονιας για τα επεισοδια”. :lol:

[SPOILER][SIZE=“4”]WTF ΡΕ ![/SIZE][SIZE=“3”]ΕΙΡΩΝΕΙΑ [/SIZE]ειναι για την αξια του κυπελλου.[SIZE=“4”]ΝΟΙΩΣΕ ΛΙΓΟ ! [-X[/SIZE][SPOILER]:p[/SPOILER][/SPOILER]

Οh REALLY ?? 8O 8O =D> … Τους εβαλε ολους στη θεση τους δλδ …

Και ολα αυτα πριν πει οτι ο κυριος Σπανος ειναι πικραμενος απο την μεγαλη ηττα της ομδας του η μετα ?

Τεσπα ειναι γελοιο και που το συζηταμε,αν σε καλυπτει εσενα ο “προεδρος” σου εμενα μου περισσευει.

βασικα σε ρωταγα μηπως και το πηγαινες καπου αλλου!

Προφανως και δεν με καλυπτει γιατι πανω απ’ όλα έχει παραδόσει την διοίκηση στην Ορίτζιναλ. Ο δικός σου σε καλύπτει;

Οικονομικά εννοείς αν τον καλύπτει? :lol::lol:

νομιζω πως δεν παιζεται:

[SPOILER][/SPOILER]
:lol::lol::lol:

σχετικά με το σχέδιο σχέδιο του αδαμίδη να πουληθούν μετοχές στον κόσμο της αεκ και ειδικά στους supporters η original τί γνώμη έχει εκφράση?ξέρει κανείς?

@deadmeat

ο ντιόπ αν φόραγε μαύρα ρούχα δε θα φαινόταν:p

Οικονομικα τον καλυπτει σίγουρα και γι΄αυτό τον λόγο είναι και 10 φορες πιο αδικαιολογητος απο τον Αδαμιδη. Αλλα ενταξει, αν η απαντηση του σποουν είναι “ναι” μην μας κανει και μαθηματα ήθους…

Γκετ σιριους ρε.Σιγα μην εκανα μαθηματα ηθους,τα αυτονοητα ειπα …

Οσο για το αν με καλυπτει ο Βαγγος,ολα τα ποστς μου στο θρυλοθρεντ μετα το ντερμπi με παο δειχνουν ακριβως του λογου το αληθες.Με λιγα λογια τετοιο κραξιμο ουτε ο ποστντιτζιταλ δν του χει ριξει(που λεει ο λογος=p)

Φυσικα υπαρχει η εξαιρεση του κομματιου που αφορα καθαρα την ομαδα,οπου εκει μ εχει εκπληξει θετικα + την τρελα που δειχνει να χει για τον Ολυμπιακο,τα απειρα γκαφρα που χωνει κτλ κτλ…