Αεκαρα

για τα γκάφρα κράτα μια πισινή για το αν είναι δικά του ή είναι μπροστινός. Μην τον δείτε ξαφνικά να κατεβαίνει στο άμεσο μέλλον διπλα στη Ντόροθυ τη κουμπαρούλα του υποψήφιος και τρέξουν όλοι όσοι αγοράζουν γαυροπρωταθλητή και ψηφίσουν με χέρια πόδια.

Πεθαίνωωωωωωω :lol::lol::lol:

Οπαδος ομαδας που χε προεδρο Κοσκωτα και Σαλιαρελη δν εχει εμπιστοσυνη ουτε στον κωλο του .εντ οφ στορι.

Και εγω αυτό που λέω είναι πως ακριβως επειδη ριχνει χρήμα είναι 10 φορες πιο αδικαιολογητος απο τον Αδαμίδη καθώς δεν έχει ανάγκη απο τα επικοινωνιακα τρικ του δικου μας για να κρατηθεί όρθιος. Τεσπα, ο δικος μας εχει καταλαβει πως σε αυτη την θεση [B]αν δεν έχει χρήμα [/B]επιβιώνεις μονο αμα σε πάει η Ορίτζιναλ (ή εστω δεν σε πολεμάει) και ότι μαλακια βλέπουμε απο εκει και πέρα είναι η απορροια αυτης της κατάστασης.

Ότι θα λέγατε κι εσείς αν σας μηδενίζανε και σας αφαιρούσανε το πρωτάθλημα για τα επεισόδια στη Ν.Σμύρνη πριν από μερικά χρόνια…:wink:
Άιντε που σας έπιασε όλους ο πόνος και θα μας κάνετε και μαθήματα ηθικής…

Καημενοι ακομα και στη χαρα.

Γι’ αυτο η συγκεκριμενη ομαδα θα ειναι ΑΙΩΝΙΑ η κουλα.

:slight_smile:

Καημένοι είσαστε εσείς που χαλαστήκατε για την κούπα που σηκώσαμε σκώληκα!Εμείς μια χαρά το χαρήκαμε…:wink:

Δν μπορω να πω πως διαφωνω και καλα κανεις που το λες.Γτ τοσα χρονια λογω της στερησης τιτλων που εχετε, παραλιγο να μας πεισετε πως ειστε οι καλοι του βρωμικου ελληνικου ποδοσφαιρου.Π@τσες μπλε δλδ…

Και για ποιον πονο μιλας?Οτι δακρυσαμε ,δακρυσαμε.Αλλα απο τα γελια .

Πωπω εδω ο κομπλεξισμος εχει φτασει στα ύψη.

Mιλάει και ο Ρούλης…
χααχαχαχαχχα πλάκα έχει να βλέπω τις 2 ομάδες με τα κίτρινα να κοντράρονται…
:lol::lol::lol:

ευτυχως που μονο εγω μπαινω στα θρεντ αλλων ομαδων για να εκφρασω τον κομπλεξισμο μου. μπραβο αγορι μου. θα σου πω κατι με τελειως καλη διαθεση απλως επειδη πιστευω οτι ειναι η αληθεια:

καταλαβετε το μπαοκοσκωληκες, το οτι ειμαστε σε αυτη την κατασταση αυτη την εποχη δεν σημαινει και δεν θα σημαινει ποτε οτι ειμαστε ισα κι ομοια για να μπορειτε να μιλατε επι ισοις οροις για μας. παντα θα ειστε μια συμπαθητικη ομαδα. αλλα μεχρι εκει. μην ζητατε παραπανω πραγματα απο οσα σας αναλογουν. γι αυτο χαρακιτηρισμοι αλα “κουλα” κλπ αστους για αλλους με τους οποιους θα συζητησω κιολας για ματς που αποκαλουνται “ντερμπι”. γιατι τα μεταξυ μας δεν ειναι ντερμπι και αυτο δεν θα αλλαξει μεσα σε 2 χρονια φαγουρας.

δεν θελω να σε προσβαλω απλως να σου υπενθυμισω.

Ωραία τώρα μπορείς να ησυχάσεις…είμαστε κι εμείς βρώμικοι! 8)

Δε μιλαω αγωνιστικα και δε “ζηταω” τιποτα.

Εκτος απο τα αγωνιστικα, βεβαια, μια ομαδα ειναι ΜΕΓΑΛΗ και απο τον κοσμο της.

Ε, εκει καιρο τωρα ειστε ενα τιποτα και γι’ αυτο μαλλον εσεις δεν μπορειτε να μιλατε επι ισοις οροις μαζι μας.

Για ολες τις υπολοιπες ομαδες, το Σαββατο θα ηταν μια γιορτη.

Καταφερατε να ρεζιλευτειτε μονοι σας …εκει πηγαινε το “καημενοι”.

Οντως: http://www.youtube.com/watch?v=dY2jnNgPkC0&feature=player_embedded

μονο σε αυτο θα σου απαντουσα και εγω αλλα στα ειπε ο αποπανως. οχι οτι εσεις εχετε κακο λαο. το αντιθετο. μην ξεχνας ομως οτι πριν λιγα χρονακια χτυπουσαμε σε καθημερινη βαση 40-50 χιλιαρικα ακομη και με ομαδουλες για αντιπαλους. και δεν σου μιλαω για πριν 20 χρονια. οποτε μαλλον αστοχο ειναι το σχολιο σου. ολες οι ομαδες εχουν περασει νομιζω φασεις σσν την τωρινη δικη μας. οταν θα ειστε και εσεις σε τετοια φαση να σας δω…

Πραγματικα, απεδειξε η ΑΕΚ χθες οτι ειναι ενα τιποτα.

Απο αριθμητικα μεχρι καφρολογικα να το παρεις, αυτο που εγινε μακεδονοβλαχε χθες δεν το ονειρευεστε. Ειδικα οι οπαδοι της ομαδας που ο βασικος τροπος να αναγνωριστουν μεταξυ τους ειναι η αυθορμητη κινηση της εμφανισης του κρυμμενου στα κωλομερια κασκολ μολις βρεθειτε στο σχετικα ασφαλες απο παοκς περιβαλλον του 157.

Γελάω με τους γραφικούς της ΑΕΚ που προσπαθούν να αποδείξουν με διαγράμματα, παραλλήλους, γραμμές και δε ξέρω γω τι να μας αποδείξουν ότι το gοal του Λύμπε δεν ήταν offside. Δεν λέω ότι θα άλλαζε τπτ αλλά φτάνει ρε!

Φαντάζομαι γελάς το ιδιο με όσους προσπαθουν να μας αποδειξουν ότι η ΑΕΚ πήρε ενα καλπικο κύπελλο, ε;

Tι εγινε;;;

Ειδαν φως και μπηκαν …γενικα αγνοειστε τα τελευταια χρονια.

Τη στιγμη που στα 90ς η αεκ κυριαρχουσε οπαδικα.

Εμεις μαζευαμε 15 χιλιαρικα στη Β’ Εθνικη.

Ημασταν και θα ειμαστε ΠΑΝΤΑ εκει.

Γι’ αυτο δεν ειναι αστοχο το σχολιο μου.

Οντως, το απεδειξε.

Οσο για το αστειακι, ασ’ το ρε συ καλυτερα, δεν το 'χεις. :wink:

Τώρα έγινε 158 btw, το πήρε ο σαουρίδης lol