Αεκαρα

Ουφ τελειωσε το μαρτυριο και για φετος,γιατι μαρτυριο απο ολες τις αποψεις ηταν να βλεπεις την ΑΕΚ να παιζει ποδοσφαιρο,μεγαλη ανακουφιση πραγματικα.Τωρα τι απολογισμο να κανεις κ τι να πεις…

O χιμενεθ μενει παντως κ για του χρονου,αυτο ειπε ο αδαμιδης στους παικτες.Oσο για το εγχειρημα με τους σαπορτερς δυσκολα να πετυχει αλλα δεν υπαρχει κ κατι καλυτερο στον οριζοντα.

Ειναι δυνατον να στήνεστε για να βγει cl ο εχθρος σας? Κ μην μου πειτε οτι μπαλα ειναι κ ετυχε κ τετοια, επειδη ασχολουμαι με το στοιχημα το διπλο ειχε παρει πολυ μεγαλα ποσα που σημαινει οτι ηταν αναμενομενο να χασετε

εδω μπορει να βγαιναμε εμεις οι ιδιοι τσουλου και πηγαμε και χασαμε. για την παρτη του εχθρου μας λες οτι το καναμε?

ρε γαμωτο δεν αντεχω να βλεπω αυτη την καταντια.ειπα να δω ενα ματς και πονεσαν τα ματια μου.δηλαδη ελεος

Γιατί βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα?Είσαι τόσο σίγουρος ότι μπορούσανε να αγωνιστούν οι Ντιοπ και Γκερέιρο (πότε έγινε αυτός αναντικατάστατος?) ?Εδώ σου λέει ότι και κάποιοι από αυτούς που αγωνίστηκαν δεν ήταν 100% έτοιμοι!!!Τόσο μεγάλη εντύπωση σου κάνει να μην μπορεί να βγάλει ο Ντιοπ 6 παιχνίδια μέσα σε 2 εβδομάδες στο τέλος της χρονιάς?Εγώ είδα ότι με τόσες ελλέιψεις το πάλεψε όσο καλύτερα μπορούσε!Ένα αστείο γκολ φάγαμε, ο ένας γλύστρησε , ο άλλος πήγε να διώξει μέσα στην περιοχή με κόντρα #-o πάνω στον Σισέ…μετά το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο να αντιδράσει η ομάδα!

μα ηταν το τελευταιο ματς της χρονιας! παιζοντουσαν ολα. και να τραυματιζονταν για λιγες μερες σιγα το θεμα (απο την αποψη οτι επρεπε να το παλεψουν παρα πολυ και να ρισκαρουν και αν χρειαστει). και ναι ο γκερειρο σε σχεση με τον κλωναριδη ειναι υπεραπαραιτητος. να σου πω την αληθεια εγω οταν σκεφτομουν τι ενδακαδα θα επρεπε κατ εμε να κατεβασουμε απο το κεντρο και μπροστα πιστευα οτι απο αυτους που ειχαμε επρεπε να παιξουν ΝΤΙΟΠ, μακος, καφες, ΓΚΕΙΡΕΙΡΟ ρομβο και σκοκο και λεοναρντο η εντερ μπροστα και ας μην εχουμε καθαρο φορ. δεν μπορω αλλο ουτε να βλεπω τον ασχετο μπαχα ουτε να χανω απο τον βαζελο και να μου βαζει τον κλοναριδη (που κινδυνευει και να ΚΑΕΙ ετσι…)

ουάου, ασχολείτε με το στοίχημα και μέσω αποδόσεων μπορεί να κρίνει αν μια ομάδα έχει στηθεί ή όχι. Δε μου λες πόσα μύρια έχεις στην μπάνκα. Μετά πέφτουμε απ’ τα σύννεφα όταν μαθαίνουμε για στημένα και παραπονιόμαστε για το επίπεδο μπάλας που δεν βλέπουμε…

Το θέμα δεν είναι αν θα τραυματιζόντουσαν αλλα αν μπορούσανε να ξεκινήσουν και να βγάλουνε το παιχνίδι!Για ποιον λόγο να μην βάλει τον Ντιοπ αν μπορούσε να παίξει?Λες να μην ήθελε να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για συμμετοχή στα προκριματικά του Τσου Λου ο Ισπανός αφού μαθαίνουμε κιόλας ότι είχε αποφασιστεί να συνεχίσει και του χρόνου στον πάγκο!Αν ήταν να φύγει θα καταλάβαινα να του καταλογίζεις αδιαφορία και σταρχιδισμό…

Το διπλό είχε ανοίξει χαμηλά γιατί προ ένστασης μόνο ο βάζελος είχε κίνητρο!Μετά έπεσε κι άλλο εξαιτίας των απουσιών της ΑΕΚ!Μάλλον θα ήταν προτιμότερο να σταματήσεις να ασχολείσαι με το στοίχημα…:lol:

ολη την εβδομαδα παντως δεν θυμαμαι να ακουστηκε κατι για ντιοπ. ηταν στα πλανα. τωρα αν εγινε κατι την τελευταια στιγμη και παλι θα το μαθαιναμε. ωστοσο και 20’ να επαιζε στο τελος που ολοι θα ηταν ψοφιοι και παλι θα εκανε μεγαλυτερη δουλεια απο τον οποιο κλοναριδη. δεν ειμαι απο αυτους που τους αρεσει να το παιζουν προπονητες του καναπε και σπανια το κανω γιατι το θεωρω λαθος. ομως οταν βλεπω σε ενα απο τα σημαντικοτερα ματς της σεζον πριν αρχισει να λενε ακομη και οι εφημεριδες μας να μην δινουν ιδιαιτερο κινητρο για τη νικη (θυμαμαι κατι πρωτοσελιδα “ακομη και τωρα, νικηστε τους” κατι τετοια…) αλλα και ο χιμενεθ μετα τον βολο να λεει οτι τελειωσε το θεμα κλπ τη στιγμη που εκρεμουσε η ενσταση τοτε φρικαρω.

η κανετε ενσταση και τα δινετε ολα κυριοι η καθεστε και τρωτε 5 να γουσταρετε και τα τρωτε και επιδεικτικα οπως ο βολος.

[SPOILER]δεν θα ελεγα κουβεντα αν εβλεπα εναν χιμενεθ μεσοβδομαδα να προετοιμαζει τους “πολεμιστες” που κατα καιρους προετοιμαζε πριν τα ντερμπι και να βαζει την καλυτερη δυνατη ενδεκαδα και οχι με το που τρωμε γκολ να πεταει λευκη πετσετα…[/SPOILER]

Αδελφέ αν έχεις τέτοια υπόνοια για αδιαφορία πάντως αυτό βαραίνει κυρίως την διοίκηση και λιγότερο τον προπονητή ή τους παίχτες…

υπαρχουν 2 πιθανοτητες αν ειναι οπως λεω.

1. να εβαλε το χερακι της η διοικηση ζητωντας απο τον χιμενεθ να χασει η εστω να μην το παλεψει πολυ. αυτο μου φαινεται ηλιθιο ειδικα απο τη στιγμη που εγινε η ενσταση.

2. αδιαφορια - πεσιμισμος χιμενεθ απο ανοησια.

γενικα και τα 2 μου φαινονται τραγικα δε λεω. αλλα δεν μπορω να δικαιολογησω το πως οταν τρωμε γκολ βαζει κλοναριδη και πως δεν ξεκιναει τον καλυτερο του παικτη στο τελευταιο ματς της σεζον (και ειναι πολυ σημαντικο αυτο μιας και ο ντιοπ ειναι επιρεπης στους τραυματισμους αλλα αφου ειναι το τελευταιο ματς και να παθει καμια θλαση δεν θα γινει και τιποτα το τρομερο…)

κάτσε ρε deadmeat από την μια λές πιο πάνω οτι παίρνει μηδεν ο χιμένεθ στην αξιοποίηση νέων και απο την άλλη όταν σου βάζει τον κλωναρίδη μέσα φωνάζεις επειδή τον έβαλε.

Κρατάει Λυμπε-Δέλλα-Γεωργέα

Προτεραιότητα της διοίκησης είναι να «δέσει» και τους τρεις αρχηγούς της για την επόμενη χρονιά.

Τοπο στα νιατα λεμε…:stuck_out_tongue:

με το μικρό μπάτζετ που έχουμε καλά θα κάνει να τους κρατήσει.

ο κλοναριδης δεν εχει παιξει ουτε ενα ματς νομιζω ολη τη σεζον. τον εψηνε για να τον βαλει στο τελευταιο??? δεν το νομιζω…

καλως η κακως στις ακαδημιες μας δεν θα βρει κανεις τον νεο “καπελ” να τον βαλει να παιξει και να κανει παπαδες απο μονος του. δεν ειμαι ικανοποιημενος απο τη γενικοτερη δουλεια του ισπανου και στο θεμα “νεοι” που ειναι και το ατου του (αλλιως δεν θα το ανεφερα) δεν εκανε τιποτα διαφορετικο απο τους προκατοχους του ως τωρα (περα απο το οτι εδωσε 1-2 ευκαιριες σε καποιους μικρους και κανεις ομως δεν τις αξιοποιησε). μακαρι το καλοκαιρι να καταστρωσουν ενα καλο πλανο για τις ακαδημιες και να παρω πισω αυτα που ειπα με ευχαριστηση.

ε ναι αλλά για να δείς αν έχεις τον νέο καπέλ δοκιμάζοντας τους παίκτες θα το καταλάβεις.εγώ είμαι υπέρ του να δοκιμάσει όλους τους πιτσιρικάδες και να κρατήσει οποιον θεωρεί οτι έχει τις ικανότητες να εξελιχθεί στην αεκ.εγώ γενικά είμαι ικανοποιημένος από την παρουσια του χιμένεθ.να τον κρίνουμε αλλά να τον αφήσουμε να κάνει και την δουλειά του ήσυχος.

τοσο καιρο εγραφα μονο συμπαθητικα λογια γι αυτον περα απο το καθαρα ποδοσφαιρικο θεμα οπου πιστευω οτι εξαιτιας του παιζουμε αντιποδοσφαιρο. οταν ομως τον βλεπω να αντιμετωπιζει ενα τοσο σημαντικο ματς (αφου καναμε την εφεση ηταν ματς διχως αυτιο) σαν να ξερει οτι θα χασει τοτε αυτο με ξενερωνει ΑΠΟΛΥΤΑ.

αν και είμαι γνωστός για το πόσο είμαι αντίθετος απέναντι στον χιμενεθ, το χθεσινό δεν εχει όρια…και άμα το βάλεις και δίπλα σε αυτά του βολου , χάνεις τα μυαλά σου…

ακόμη και για τους δυο που ηταν τραυματίες, απο την στιγμή που έβγαλαν το πρόγραμμα θα μπορούσαν να είναι στην αποστολή…τι φοβοταν? μην τους χάσει για τις επόμενες μέρες που θα πανε για μπάνια?
ακόμη και αν κάποιος ειναι ντεφορμέ, παλι έχει θέση στην αποστολή τουλάχιστον…πως βγάζει έξω τον λεοναρντο…?
εκτός αν ολα αυτά δεν τα κάνει απο μόνος του…αλλά και παλι δεν έχει νοημα να του τα πασάρουν…