Αεκαρα

Κρύος ιδρώτας έπιασε τους Αδαμίδη και Κωνσταντινίδη μετά το… πούλημα του Νίκου Νοτιά

Συγκεκριμένα, ο μέτοχος της Ενωσης ενημέρωσε τη διοίκηση πως δεν προτίθεται να στείλει το 1 εκατ. ευρώ που είχε υποσχεθεί, με αποτέλεσμα μέχρι αργά χθες το βράδυ οι Σταύρος Αδαμίδης και Γιώργος Κωνσταντινίδης να αναζητούν λύση, την οποία -όπως φαίνεται- θα δώσει ο Πέτρος Παππάς, που θα καλύψει το ποσό και του έτερου μετόχου.

Πλερωσε ο Παππας για την αδειοδοτηση,ξινιλα απο Νοτια.Εν τω μεταξυ οι σαπορτερς εχουν μαζεψει κανα μυριο,ενω τα διαρκειας ειναι κοντα στα 6.000.

μερικοί κινδυνεύουν να μασούν και φάπες πάντως…

[B]Οι διάλογοι του Σταύρου Αδαμίδη με τον Μάκη Ψωμιάδη που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες, επέφεραν άμεση απάντηση μέσα από το καυστικό σχόλιο της ORIGINAL.[/B]

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ στέλνει το μήνυμά της στη διοίκηση Αδαμίδη, έχοντας τίτλο «Αυτά δεν τα γράφει καμιά κασέτα της ΕΥΠ», φωτό μια σκουπιδιάρα σε χωματερή και στη συνέχεια το παρακάτω κείμενο.

«Σταύρο του, για ό,τι θελήσεις να τον πάρεις τηλέφωνο (Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού), σίγουρα θα σε βοηθήσει, τόσα καλά έχει κάνει στην Α.Ε.Κ. τόσα χρόνια!

Όσο για τον “άτιμο” Χατζηχρήστο και την “κακιά” ORIGINAL ένα είναι το σίγουρο, ότι την Α.Ε.Κ. ποτέ δεν την πουλήσαμε, ποτέ δεν τη στήσαμε και αν της κάναμε ποτέ κακό το κάναμε από την υπερβολική μας αγάπη και όχι από συμφέρον. Τα περί καπέλου τα αφιερώνουμε στον “αδελφό” μας Ντέμη (που χάθηκες εσύ ρε ψυχή;).

Μήπως έφτασε ο καιρός να μας εξηγήσει κάποιος τελικά πώς χάσαμε από τους γαύρους του Αχιλλέα και τους γαύρους τους οριτζιναλ τόσο εύκολα και τόσο ταπεινωτικά; Μήπως αντί για ταξί κάποιοι πρέπει να φύγουν με τη σκουπιδιάρα;

Φιλικά από τον κοριό της ΕΥΠ στο Δωματιάκι».

κοίτα να δεις που δικαστικά ειναι εχθρός αλλά σε όλα τα άλλα είναι φίλος…δεν εχω ξαναδεί να ζητάς από φίλο δεκάδες εκατομμύρια στα δικαστήρια

Μ@λ@κ@α του αδαμιδη,δηλαδη αντε μετα να σε εμπιστευτει ο οπαδος οταν εσυ καθεσαι και το παιζεις τιμιος,βγαζεις ανακοινωσεις κατα του ολου συστηματος και οτι πολεμας για την καθαρση κλπ,και πισω απο την κουρτινα κανεις κουβεντουλα με τον μακαρο σαν να μην συμβαινει τιποτα,με αυτον που εισαι στα δικαστηρια,να σου δινει συμβουλες κλπ.

Tέλος και από μέτοχος ο Παππάς

Ο Πέτρος Παππάς γνωστοποίησε πως αποχωρεί από τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ, παραχωρώντας το υπόλοιπο ποσοστό των μετοχών του στους Supporters, ενώ θα συνεχίσει να ενισχύει την Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Παράλληλα, άφησε και τις αιχμές του για τον Νίκο Νοτιά, λέγοντας πως η Ένωση περιμένει κι από αυτόν να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τον σύλλογο.

http://www.soccerplus.gr/article/telos-apo-metoxos-pappas

επειδή θα τρελαθώ

μπορεί ένας να μου πει γιατί δεν εμπιστευόμαστε τον Αραμπατζή ??? δλδ ο πάρντο τι καλύτερο έχει >? ή πάμε για περικοπές κ θέλουμε να χρυσοπληρώσουμε τον πρώην παίκτη χίλντεμπραντ ???

ξενέρα, ακόμη δεν άρχισε η προετοιμασία

Εγω παλι δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω με ροστερ και μετεγγραφες. Μου φτανει που θα ακουω τους γαυρους να λενε οτι ειναι οι πιο καθαροι και οι πιο τιμιοι και με δικαστικη αποφαση σε λιγους μηνες. Απλα περιμενω να γινει και αυτο ωστε να παψω μια για παντα να ασχολουμαι με την ΑΕΚ. Στην οποια ΑΕΚ εχω αφιερωσει τεραστιο μερος του χρονου και των χρηματων μου.

Θα μου πεις τι φταιει η ΑΕΚ. Ε φταιει και η ΑΕΚ. Η ανυπαρξια και η φαπα με κουρασαν τοσα χρονια.

Και για οποιον αμφιβάλλει για το που θα καταληξει αυτη η ιστορια, ας ριξει μια ματια στα δημοσιευματα συμφωνα με τα οποια ο Ψωμιαδης συνεχιζει τις επαφες συγχωνευσης με τη γρια λες και δεν ειναι καταζητουμενος, ας δει ποσο προβληματιζονται οι “υγιεις” ποδοσφαιρανθρωποι με τη φημολογια περι εμπλοκης σαχπατζιδη στον παοκ και τα σαλια με τα οποια γλυφουν το πρεζωμενο παχυδερμο προεδρο του γαυρου οι αρδ.

Βγηκε και ο κουντουρης προεδρος του ερασιτεχνη γαυρου… ε οχι καποια στιγμη λες ως εδω.

πηρατε dimi οπως ακουγεται στο νησι… οποτε ξεχνα τους αυτους και να λες και παλι καλα…

μην τα βάζεις πάλι αυτά, θα πέσουν πολλοί φίλοι από τα σύννεφα πάλι και θα έχουμε ιστορίες…

dimi δεν έχω δει πολύ, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι ΔΕΝ βλέπουν στον αραμπατζή. όσο τον είδαμε, ήταν εύκολα στο επίπεδο των ονομάτων που παίζουν.

Ηλιθιοι και γελοιοι δημοσιογραφισκοι…

Βρήκε ευκαιρία ο ρουφ να επανεμφανιστεί…:lol:

ποιός είναι ο ρούφ?ο κοντός?

Πως μπόρεσες να συνδιάσεις ρουφ και κοντό? :stuck_out_tongue:
Το ντεμοτεχνείο σε εγρήγορση…

μπά δεν συμφωνώ με αυτούς που τον λένε ρουφ επειδή στο σκηνικό στο γήπεδο του περιστερίου θέλησε να κατονομάσει αυτούς που κάνανε τα πεισόδια από πλευράς αεκ.
είχε μιλήσει με την ορίτζιναλ και τους είχε πει οτι πήρε εισητήρια για να πάει στο γήπεδο η οριτζιναλ αρκεί να μην κάνουν επεισόδια.αυτοί συμφωνήσανε αλλά τον γράψανε εν τέλει στα @@ τους.

στα επεισόδια που γινανε στον τελικό κυπέλλου φέτος αν ήξερες εσύ ποιοι τα κάνανε δεν θα τους έδινες?

Άστο αδελφέ παλιά ιστορία αλλά κάποιοι δεν ξεχνάμε και ξέρουμε και πέντε πράγματα παραπάνω!Τότε είχε δώσει επιλεκτικά άτομα που του την μπαίνανε στο θέμα κατασκευής του γηπέδου και το έκανε χωρίς λόγο και χωρίς να είναι δουλειά του!
Ο καθένας έχει τον ρόλο του…θα σου φαινότανε λογικό να βγει ο Αδαμίδης μετά τα επισόδια του τελικού και να δώσει ονόματα και στοιχεία έτσι αυθαίρετα?

γιατί να μην βγεί ο αδαμιδης να δώσει ονόματα αν ήξερε.ο νικολαίδης μπορεί να έκανε χίλιες δυο μαλακίες αλλά στο θέμα επεισοδίων ειχε σωστή νοοτροπία.ναι αν ήξερε ατομα από την ορίτζιναλ τα οποία μονιμως προκαλούσαν επεισόδια καλά εκανε και τα έδωσε.όσον αφορά αυτό που λές οτι τους έδωσε χωρίς να είναι δουλειά του…δεν είναι δουλειά του προέδρου μιας ομάδας να προφυλλάσει την ομάδα του από άτομα που προκαλούν επεισόδια?

εσύ δηλαδή προφυλάσεις αυτούς που κάνανε τα επεισοδια στον τελικό κυπέλλου?
από που και ως που μου χαλάει το κάθε τσουτσέκι-πρεζάκι της ορίτζιναλ την διάθεση όταν πηγαινω να παρακολουθήσω κάτι το οποίο και καλά θα ήταν γιορτή του ποδοσφαίρου?

Τι ονόματα να ξέρει ο κάθε Αδαμίδης?Υπάρχει αστυνομία , κάμερες , δικαιοσύνη…οι υπόλοιποι που ανακατεύονται για προσωπικό όφελος ή με τάσεις ρεβανσισμού…σόρρυ αλλά ονομάζονται ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ!

αυτή είναι η αντίληψη της οριτζιναλ φίλε μου.ο χειρότερος καρκίνος για την αεκ είναι η αντίληψη της ορίτζιναλ οτι μπορεί να συμμετέχει στην διοικηση της ομάδας.ναι είναι καλοί στο να φτιάχνουν ατμόσφαιρα,σαν οπαδοί (όπως εξαλλου και όλοι οι άλλοι αεκτζήδες) καλό είναι να βοηθάνε την ομάδα αλλά μεχρι εκει.δεν έχουν καμιά άλλη δουλειά στο να ανακατεύονται στα διοικητικά και πολυ περισσότερο στο να καλύπτουν άτομα που προκαλούν επεισόδια.

για να πάει κατι στην δικαιοσύνη πρέπει να υπάρξει και καταγγελία απο κάποιον στην ομάδα.στην αγγλία οι ομαδες βοηθησαν ώστε να εξαλειφθει το φαινόμενο του χουλιγκανισμού.εγώ θα ήθελα να πηγαινω στο γήπεδο σε τελικό ή σε ντέρμπι που να υπάρχουν αντίπαλοι οπαδοί και να ξέρω οτι θα δώ μονο το ματς και όχι να φοβαμαι οτι μπορεί να γινουν επεισόδια.

Εγώ δεν είμαι στην ορίτζιναλ φίλε μου και δεν με νοιάζει η αντίληψη της!Έχω τις δικές μου…Ο “εξυγιαντής” που υπερασπίζεσαι΄είχε πάρε δώσε μαζί τους και σε κάποιες φάσεις τους είχε χρησιμοποιήσει!Άστο σου λέω…από όπου και να το πιάσεις βρωμάει…

ΖΗΤΩ η αεκ-λαρισα-οτι-άλλο-υπάρχει…θάνατος στο ποδόσφαιρο…!!

*καταλαβαίνω αυτο που λες για ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιάζονται σε μερικούς, αλλά στο τέλος μας τα χαλάς…άμα δεν εχει δουλειά, και αν δεν ξέρει τι γίνεται ο άνθρωπος της ομάδας (πρόεδρος/ιδιοκτήτης/whatever) καληνύχτα ζωή…