Αεκαρα

Η δουλειά του εκάστοτε προέδρου δεν είναι να ρουφιανεύει οπαδούς της ομάδας του (όταν μάλιστα είναι ξεκάθαρο ότι είναι άλλα τα κίνητρα στην συγκεκριμένη περίπτωση)!Όπως δεν είναι δουλειά του να τόυς ταίζει και να έχει πάρε δώσε μαζί τους πέρα από τα τετριμμένα!
Για την τάξη και για να μην πεθάνει το οποιοδήποτε άθλημα υπεύθυνο κατά την δική μου αντίληψη είναι το Κράτος , η Αστυνομία , οι Αθλητικές αρχές , η Δικαιοσύνη!Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και επικίνδυνα!Πιστεύω να γίνομαι αντιληπτός…

ναι γίνεσαι…

αλλά όταν ένας πρόεδρος είναι στην θέση του, χωρίς να έχει πάρε δώσε επειδή τον βολεύει, και δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να ρουφιανεψει…!! γιατί πολύ απλά [B]ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ[/B] ρουφιανεμα…
έχεις μια επιχείριση, είναι μερικοί μαλάκες που θέλουν να ελέγξουν τα πάντα, να δημιουργήσουν πρόβλημα, και αυτός αν κάνει κάτι λέγεται ρουφιανιά ?? [B]ΜΑΛΑΚΙΑ[/B], αν δεν κάνει κάτι λέγεται…!!!

*[U]λέμε για κάποιον που είναι καθαρός[/U]…

**και φυσικά εχουν ευθύνη οι πρόεδροι το πως πάει το άθλημα, και το πως τηρείται η τάξη, ανάλογά με το πως συμπεριφέρονται οι ίδιοι…

Ναι αλλά από τις προυποθέσεις που αναφέρεις δεν ισχύει καμμία!
Και είναι τελείως λάθος να συγκρίνουμε την λειτουργία μιας ομάδας με αυτή μιας επιχείρησης!Άσε που κι εκεί ρουφιάνους τους λέμε…:smiley:

Μιλάμε για άλλες ευθύνες και εσύ τώρα το γενικεύεις!Σαφώς και ένας πρόεδρος μπορεί με τις συμπεριφορές του να προκαλεί βία!Δεν διαφωνώ…Αλλά και τότε αν υπάρχει Αθλητική Δικαιοσύνη όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!Δεν χρειάζονται ρουφιάνοι!!!

καλά δεν λέω για την αεκ…γενικά λέω τώρα…

*η αθλητική δικαιοσύνη δεν εχει να κάνει με το αν κάποιος προστατεύει τους ηλίθιους της κερκίδας

σορρυ κιόλας, αλλά αμα έχεις 15-30 άτομα που έχουν κάνει τσιφλίκι το γήπεδο, και κινδυνεύει ο υπόλοιπος κόσμος(ΑΜΕΣΑ) από αυτούς, ετσι και είσαι ιδιοκτήτης και δεν τους δώσεις είσαι επικινδύνως.!!

*ε πως να μην συγκρίνω…εισιτήρια και χρήματα ειναι στη μέση…παρε παράδειγμα στο νεο γήπεδο της λαρισας…στο ματς με την αεκ,στο τελος της χρονιάς είχαμε λιγο πάνω απο 11 χιλιάρικα, και ήταν μερικοί που απειλούσαν να τα γαμήσουν ολα…με (υποθετικό)κίνδυνο για την τεράστια πλειοψηφία…
αν γινόταν κάτι σε έμενα, ή την κοπέλα μου, ή τον κολλητό μου και ο πηλαδακης ήξερε τι και πως και δεν έκανε τίποτα, προσωπικά θα του έριχνα κουτουλιές μέχρι να καταδώσει εμένα…

χτίζουμε γήπεδα και μας εχει φάει η μαλάκια με την φασαρίες, τις δυναμίτιδες(ω ναι), και οτι αλλο υπάρχει που διώχνει τον απλό κόσμο…
εκτός αν νομίζουμε οτι η δύναμη του κόσμου είναι το καθε πικραμένο 15χρονο, ή ο κάθε παράνομος που είναι στα γήπεδα και εχει τα δικά του σχέδια

αν μέσα σε όλα αυτά ο πρόεδρος δεν κάνει κάτι, είναι συνένοχος…ούτε καταδότης ειναι, ούτε εχθρός, ούτε τίποτα.

λολ…ούτε θυμάμαι πως άρχισε…

Για να το κλείσω από την μεριά μου…φαντάσου ο κάθε πρόεδρος να δίνει κατά την βούληση του όποιους γουστάρει!Ζούγκλα!!!
Υπάρχουνε διακριτοί ρόλοι σε κάθε χώρο…αν η αστυνομία και η δικαιοσύνη θέλουν να κάνουν την δουλειά τους δεν χρειάζονται την βοήθεια κανενός!Ο ντέμης και ο κάθε ντέμης δεν είναι ούτε μπάτσος ούτε δικαστής…αν συμπεριφέρεται έτσι λέγεται ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ…από παλιά! :stuck_out_tongue:

επίσης αν αφήσεις την ζούγκλα χωρίς κλάδεμα αυτή μεγαλώνει…

*εγω πάντως δεν λεω να δίνει όποιους γουσταρει…εσυ είσαι ακόμη στο θέμα της αεκ…γενικά λέμε

το σταματάω και εγω να δω μια ταινία…εδώ είμαστε.,.διαφωνούμε και αύριο…:stuck_out_tongue:

Καλα σταματα να γραφεις γιατι δεν το χεις. Και καθολου κιολας. Για να παει κατι στη δικαιοσυνη αρκει να ειναι παρανομο και ειτε να ειναι αυτοφορο οποτε ο αστυνομικος εχει δικαιωμα να σε συλλλαβει ή να λαβει γνωση ο εισαγγελεας με οποιονδηποτε τροπο και να ασκησει ποινικη διωξη (ή με μήνυση).

Για το περιστερι που λες, ο Α…ς Κ…ς το ονομα του οποιου δοθηκε απο την παε ΑΕΚ στη δημοσιοτητα, ηταν σε αμυνα γεγονος που φανηκε πεντακαθαρα. Επισης το ποσο ηθελε το πρεζακι να παταξει τη βια, φανηκε απο το γεγονος οτι μετα η παε ΑΕΚ εστελνε μαρτυρες υπερασπισης στη δικη του.

Επισης, το γεγονος οτι ο νικολαιδης επαιζε πουστικα απεναντι σε οποιον δεν τον πηγαινε αποδεικνυεται και απο το γεγονος της ψευδους καταμηνυσης εναντιον του Τ…γκα απο τους Πειρατες του Ονειρου (εκτος και αν θεωρεις τα παππουδια τους Πειρατες, εγκληματιες ξερω γω). Αλλα για εκει κανενα ντεμοτεχνειο δεν ειπε τιποτε οταν η υποθεση αρχισε να κανει νερα.

Εχω κι αλλα να σου πω για τον ηγετη σας. Αλλα λεγονται δημοσια, αλλα οχι.

Και αν στο τελος ο Α…ς αθωωθει, ποιος θα καλυψει τη ζημια που του εκανε ο νικολαιδης με το να δωσει φορα παρτιδα ονομα σε ολο το πανελληνιο;

Γιατι ο νικολαιδης δεν επραξε τα ιδια με μπαοκια που στο οακα πετουσαν φωτοβολιδες, απεναντι σε βαζελες κοκ;

Γιατι ο νικολαιδης αφου προσωποποίησε το προβλημα στην original, της εδωσε αργοτερα περιπτερο στο οακα να πουλαει εισιτηρια;

Για τον τελικο κυπελλου επειδη η μαλακια πηγε συννεφο, ακου και 2 πραγματα. Η original ειχε μεσα στο ταρταν 7-8 ατομα αναγνωρισιμα με μετωπο προς την εξεδρα. Αν δεις τα πλανα πριν αρχισει το καριολικι, θα τους δεις να προσπαθουν να συγκρατησουν το πληθος. Επειδη δεν γινεται ομως 8 να συγκρατησουν 1000, μπηκαν μεσα. Απο εκει και περα, ολη αυτη η μαλακια με τα αριστεροαναρχικα πιτσιρικια στην ΑΕΚ ξεπερναει την original. Δεν μπορει να μπει φρενο πλεον. Εκτος και αν οποιον κανει μαλακια στο γηπεδο τον αποκαλουμε original και ξεμπερδευουμε.
Παρεμπιπτοντως, εγω στον τελικο ημουν με τα ματ. Και επισης δεν συμμετεχω σε κανενα κλαμπ της original (δεν υπαρχει κιολας εδω που μενω) απλα αν τραβιεσαι με την ομαδα ξερεις κ προσωπα κ καταστασεις. Σιγα τον κοσμο που εχει η ΑΕΚ στην τελικη. Ολοι γνωριζομαστε.

Μην τους χαλάς το παραμύθι…εδώ υπάρχει μια μερίδα που πιστεύει ότι μπορεί να ελέγξει όλη αυτή την σάρα και την μάρα μόνος του ο ΧΧ!

ποιόν ηγέτη μου ρε φίλε.λές και εγώ θα έχω κέρδος αν είναι ο νικολαίδης μπροστά ή όχι.αυτήν την μαλακία κάνουν πολλοί αεκτζήδες και κολλάνε στα πρόσωπα και δεν κοιτάνε την αεκ.κολλάνε όλοι στο αν ο νικολαίδης ή ο μπάγεβιτς ή ο οποιοσδήποτε είναι στην ομάδα.

για δείξε μου γιατί δεν έχω δεί που φαίνεται οτι αμύνεται πεντακάθαρα ο λεγάμενος από το περιστέρι?

οτι και καλά τα αριστεροαναρχικά πιτσιρίκια που λές δεν πάνε στα κλάμπ της ορίτζιναλ και δεν τους ξέρουν τα κεφάλια του κάθε κλάμπ ποιοί ειναι δηλαδή…ασε φίλε πήγαινα και εγώ σε κλάμπ στην οριτζιναλ και είδα την αρρώστεια που υπάρχει και ξενέρωσα.αντί να τους ενδιαφέρει η ομάδα τους ενδιέφερε πότε θα κάνουν ντου στο αντίστοιχο κλάμπ του παο ή του γάβρου στην ιδια πόλη.

είπαν για αναστολή όλων των συνδέσμων για ενα χρόνο…

σχολιάστε…(να ανάψει το κέφι)

κοίτα τα πιο πολλά επεισόδια κατα την γνώμη μου γίνονται από άτομα των συνδέσμων.οπότε μέχρι να καταλάβουν οτι κανουν κακό στο ποδόσφαιρο καλά κάνουν και τους κλείνουν.

Κοιτα το αν υπαρχουν βλαμενα που πλακωνονται στα κλαμπ κλπ δεν ειναι προβλημα της ΑΕΚ. Το προβλημα της ΑΕΚ αρχιζει και τελειωνει στα ορια του γηπεδου. Τα του περιστεριου ειναι πεντακαθαρα και αφου κατηγορεις, οφειλες να τα ξερεις. Αλλα δεν μου απαντησες σε αυτο που σου λεω εγω. Θα το κρινουν κ τα δικαστηρια εξαλλου αυτο, υπομονη.
Τα πιτσιρικια αυτα πηγαινουν σε συγκεκριμενα κλαμπ απ’οσο ξερω εγω και αν ρωτας την αποψη μου δεν ξερω κατα ποσο ειναι original αυτα τα κλαμπ περα απο το ονομα.

Και δεν παω να υπερασπιστω καμια original και εγω εχω ξενερωσει με πολλα εδω και καποια χρονια. Αλλα οχι τωρα οτι το προβλημα της ΑΕΚ ειναι η original. Δηλαδη πρεπει να εισαι χαζος για το πιστευεις αυτο ή απλα ασχετος με τον χωρο.

Τελος, αυτα τα περι κλεισιματος συνδεσμων παλι μονο ενας χαζος τα πιστευει. Οι συνδεσμοι δεν γινεται να κλεισουν εφοσον επιτρεπεται συναθροιση ανω των 3 ατομων. Τροπος και τοπος συναντησης των οπαδων μπορει να αλλαξει. Καταργηση του φαινομενου των οργανωμενων οπαδων, με τετοιες αστειοτητες οχι.

Το αν δημιουργουν προβλημα οι οπαδοι στο ποδοσφαιρο, ειναι αλλο θεμα και σιγουρα δημιουργουν! Αν ομως θελεις να λυσεις πραγματικα το προβλημα, υπαρχει και αλλος τροπος και μαλιστα ουσιαστικος, μακρια απο τα καραγκιοζιλικια του Γερουλανου. Και μιας και περι original ο λογος, αληθεια πως θα την κλεισουν; Θα κανουν δημευση περιουσιας; Ο χωρος ειναι ιδιόκτητος…

Τροποι υπαρχουν πολλοι για να περιορισεις τη βια. Αλλα πρωτα απ’ολα πρεπει να θελεις να την περιορισεις. Για παραδειγμα στον τελικο… τα ματ κανανε μισο ντου και τους πηραν στο κατοπι για 500 μετρα.

το μεγαλύτερο πρόβλημα της αεκ δεν είναι η ορίτζιναλ (η έλλειψη χρημάτων είναι) αλλά εγώ θεωρώ οτι οι εντος της οικογένειας της αεκ κόντρες τις πιο πολλές φορές ξεκινάνε από την ορίτζιναλ και αυτό είναι αρκετά σοβαρο πρόβλημα.οσο ναναι αν δεν υπάρχει ηρεμία εντος των κόλπων μιας ομάδας η ομάδα τότε δεν έχει ηρεμία.

Που αποδειχθηκε ιστορικα λαθος η original ?

πού αποδείχθηκε ιστορικά σωστή?

Αυτος που κατηγορει εχει κ το βαρος αποδειξης.

με ρώτησες που ήταν ιστορικά λάθος η ορίτζιναλ και σου απάντησα με ερώτηση.πότε και πού θεωρεις οτι ήταν ιστορικά σωστή στις εντός της αεκ διαμάχες που ξεκινούσε η ορίτζιναλ?

Μα τι λες? Ποιες διαμαχες ξεκινησαν διχως λογο? Μιλας για την εποχη ψωμιαδη ας πουμε;

μιλάω για εποχές μπάγεβιτς και νικολαίδη.
και για το θεμα μπάγεβιτς πες ο υπόλοιπος κόσμος τους υποστήριζε στην αρχή.μετά όμως όταν ξαναήρθε το παραγάμησαν με αποτέλεσμα να δημιουργούν μονίμως πρόσθετα προβλήματα στην ομάδα(δεν έφταναν τα άλλα που είχε).

στον δε θέμα με τον νικολαίδη δεν θυμάμαι ο υπόλοιπος κόσμος να συμφωνούσε με την κόντρα που είχε ξεκινήσει με τον νικολαίδη.