Αεκαρα

Στις εκλογές του 2005…μοιραίο λάθος που το πληρώνουμε πολύ ακριβά!!!
Τότε βέβαια ήταν καλή η original για τα ντεμάκια και δεν ανακατευόταν στα της διοίκησης…

Απο εκει ξεκινησε… συνεχίστηκε με τα “δικος μας ανθρωπος”, με τα “αορατος” κλπ…

Για τον βατραχο, η αποψη μου ειναι απολυτη. Ειναι ο προπονητης της παραγκας, των στημενων και του κροκους που απο το 1996 και μετα κατεστρεψε την ΑΕΚ. Αυτος ο ανθρωπος δεν ειχε καμια δουλεια να επιστρεψει στην ΑΕΚ.

Για τον νικολαιδη, η κοντρα μαλλον μονοπλευρη ηταν και αυτα για τα περι καταπολεμησης της βιας απο τον κοντο ειναι ανεκδοτο. Το απεδειξε και ο διαχειριστικός έλεγχος χρησης της παε που τα τωρινα ξεφτερια εβγαλαν στη δημοσιοτητα. Νομιζω τουλαχιστον…

για τον μπαγεβιτς πιστεύω οτι ηθικά έκανε μαλακία αλλά οσο ναναι όταν ασχολείσαι επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο τοτε ποτέ μη λες ποτέ.γιαυτο δεν ήμουν και δεν είμαι υπέρ των αντιδράσεων της ορίτζιναλ εναντίον του.μπορούσαν να ξεπεράσουν το οτι ήταν ο μπάγεβιτς και να βλέπουν απλά οτι είναι ο προπονητής της αεκ.το είχαν πάει σε προσωπική κόντρα και αυτό έκανε κακό και στην αεκ.

φιλε στη ζωη το να εισαι απολυτος ειναι τρισμεγιστο λαθος. οι παρωπιδες μονο κακο κανουν. καλως η κακως ο μπαγεβιτς εκανε μαλακια, κανεις δεν το αμφισβητει αυτο, αλλα δεν νομιζω να ηταν και ο αρχοντας της παραγκας! :lol:

Θα μπορουσα να μαθω την ηλικια και των 2 σας; Θελω απλα να δω εαν τα βιωσατε ολα αυτα.

δεν θα σ πω μαλακιες. εγω τα ψιλοβιωσα (23χρονων ειμαι). οχι ολοκληρωτικα. ωστοσο επειδη εχω συγγενικο προσωπο δημοσιογραφο ξερω μπολικα παρατραγουδα κλπ κλπ… και γενικοτερα αρκετα αναλυτικα τα πραγματα της εποχης εκεινης…

δεν νομιζω ομως να εχει να κανει ΤΟΣΟ με την ηλικια. οποιος θελει ψαχνεται… και εσυ αλλωστε δεν ησουν και κανας μεγαλος…

Φίλε μου έχει μεγάλη σημασία να βιώνεις εσύ ο ίδιος τα γεγονότα και να έχεις την δική σου προσωπική γνώμη!Το να έχεις συγγενή δημοσιογράφο ή να έχεις ρωτήσει κάποιους μεγαλύτερους φίλους σου δεν λέει και πολλά!Και αυτό ισχύει για κάθε γεγονός!!!Μπορώ να σου πω δημοσιογράφους που ακόμα και μετά την φυγή του Μπάγιεβιτς πίνανε νερό στο όνομα του και άλλους που θα τον πυροβολούσανε άνετα!Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις έντονης αγάπης και μίσους μην εμπιστεύεσαι κανέναν…

αδαμιδη είσαι μαλάκας.!! μην πας αύριο…χαζός είσαι…τι? να χαλάς βενζίνη…? [-X

είμαι 28 χρονών και έχω βιώσει τα γεγονότα με μπάγεβιτς όπως και τις 3 φιέστες στην φιλαδέλφεια για τα 3 σερί πρωταθλήματα.

νταξει οκ αλλα ειναι αλλο να εχεις μιλησει η ακουσει καποιον δημοσιογραφο να μιλαει και αλλο να τον εχεις στην οικογενεια σου, να μην ανηκει στην οικογενεια των “μαλακοδημοσιογραφων” και να εχεις συζητησει απειρες ωρες μαζι του για το θεμα. στη ζωη καλως η κακως αυτα που δεν μπορουμε να τα ζησουμε ισως να μπορουμε να τα “μαθουμε” και απο τις εμπειριες των αλλων… μακαρι βεβαια να ημουν τοτε σε καλη ηλικια και να μπορουσα να τα δω ολα απο τη δικη μου σκοπια…

Ανανεωσε ο μανωλας,βεβαια αν ερθει καμια καλη προταση κατευθειαν θα τον δωσουν. Κωσταντοπουλος για αντισαχα.

τον πηρατε τον ντιμι στην εκπληκτικη τιμη των 97.000 ευρω. τσαμπα τον δωσαμε την τρελα μου μεσα…

το πιο γαματο απολα ειναι οτι διαβαζω οτι θα πορευτουμε με μπαχα στην επιθεση! οσο και να μου ερχεται να κλαψω, το: :lol: ειναι αδυνατον να μην το κανω!

και αν όχι μπαχά, τότε μάντζιο !

η ομάδα που είχε σκόκο, μπλάνκο, τζιμπούρι

μιζέρια !

Εδω εχουμε κανει τον γεωργιαδη παικταρα και προσπαθουμε μηνες τωρα να τον παρουμε απο τον θεοδωριδη,ακομα και με παρακαλετα απο τον τιγρη,τζιφος παλι.

Εν τω μεταξυ κατι παικτες οπως ο ρικκα,ο αργυριου,ο ματετζιδης,ο μπουγαιδης,ηθελα να ηξερα για πιο λογο τους παιρνουμε,για να τους δινεις συνεχεια δανεικους,ε και τι εγινε,και τον παυλη τον ειχες λιωσει στον δανεισμο μεχρι που εφτασε σε σημειο να τρωει παγκο στον Ελπιδοφορο.

Εφερε και ο Γκρεταρσον εναν παικτη,καποιον χελγκασον,κ αυτος με σηριαλ ηρθε,κοντεψε να χαλασει η μεταγραφη του.

Οσο για το ματζιο,ενταξει,ουτε να γελασεις δεν μπορεις πλεον,ποιοι βλακες ρεπορτερ γραφουν συνεχεια για ενδιαφερον της ΑΕΚ για τον μαντζιο.

Το ταμείο είναι μείον!Τι το ψάχνετε? 8)

Πάντως χίλιες φορές Μάντζιος από Μπαχά! Δεν το συζητάω βέβαια ότι και οι δύο είναι απογοητευτικές περιπτώσεις!

οταν λεμε μαντζιο , εννοούμε αυτόν εδώ που σε τελικό κυπέλλου στο 94, με την ομάδα του να χάνει κάνει αυτο…?? : (στο 9:37)

:smiley: / :stuck_out_tongue:

Έχουνε λυσσάξει με τον άμπαλο!Και εντάξει κάποτε ήταν ο ντουσκόπρος που είναι κουμπάρος με τον μάνατζερ του!Τώρα γιατί???Χαθήκανε τα νεαρά ταλεντάκια?Εκεί τουλάχιστον μπορεί και να σου κάτσει κάποιο λαχείο…από το παροπλισμένο ξυλάγγουρο τι μπορείς να περιμένεις?

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=62385&autid=12&sn=13

πολλές αλήθειες από πανούτσο