Αεκαρα

^^παντως αυτό με τον τερματζη ειναι ακατανόητο…μες αυτα τα χρήματα κάνει μεταγραφή παίχτη η λαρισα στην β’ για τερματζη…και οχι η αεκ για βασικό, που έκανε πολύ καλή χρόνια…
απορώ τι σκατά συμφωνία έκανε η κερκυρα…εκτός να το ζήτησε ο παίχτης για να μην χαλάσει η μεταγραφή…αλλά και πάλι

[B][I]Η 15η Ιουλίου είναι καταληκτική ημερομηνία για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Λεφτά, όμως, δεν υπάρχουν και έτσι -σύμφωνα με πληροφορίες- αντί για πληρωμές πάνε για νέους διακανονισμούς.[/I][/B]

φήμες λένε οτι την ημέρα που θα σταματήσει τους διακανονισμούς η αεκ, θα έρθει η συντέλεια του κόσμου.!:stuck_out_tongue:

*η άδεια απο την ουεφα έρχεται?

Για να δούμε…:-k

Πραγματικά απορώ με τον σχεδιασμό των ελληνικών ομάδων, η ΑΕΚ δίνει ένα κάρο λεφτά (που δεν της περισσεύουν) για να πάρει έναν δεύτερο Λυμπερόπουλο.

Από τον Baha πάντως είναι κλάσεις ανώτερος! Λογικά θα παίζει με Beleck κ Eidur με Λύμπε back up!

αυτό που λέει ο Viper.ναι μεν είναι 32 χρονών αλλά από τον μπάχα πιστεύω και εγώ θα είναι καλύτερος.για να δούμε πρώτα αν θα κλείσει και επίσημα το θέμα και τα άλλα τα βλέπουμε εντός γηπέδου.

πάντως εχει σκοράρει 2 γκολ τα τελευταία χρόνια, και φέτος(εξάμηνο) που ήταν στη φουλαμ βοήθησε πολύ λίγο, και ας ήταν όλοι οι επιθετικοί τραυματίες μακροχρόνια…
βέβαια έρχεται στο ελληνικό πρωτάθλημα…

http://www.gazzetta.gr/article/item/209903-sto-aerodromio-te-deutera
Ηρθε.Αντε τυχεροιιι:p

για δές τελικά τον πήραμε τον ice-man.
για να δούμε θα αποδείξει κ εντός γηπέδου την αξία του?

Για να δουμε θα πουλησουμε κανα διαρκειας παραπανω με τον σταρ τωρα ?
Δε μας χαλασε παντως !!! :smiley:

Και εγώ δεν συμμερίζομαι την ευφορία. Απέχει ουσιαστικά τελευταία και παίζει να είναι και μεγάλο φιάσκο συγκριτικά με τον ντόρο που γίνεται! Απλά θεωρώ ότι η ΑΕΚ χρειάζεται και παίχτες σύμβολα και ότι έστω λίγο να πιάσει από την αξία του θα κάνει την διαφορά! Εξάλλου οι εναλλακτικές ήταν αποκαρδιωτικές! Αν κάπως γίνει το θαύμα και πάρουμε και Μιτσελ και αφήσει σιγά σιγά και η Σεβίλλη τον Ακόστα να έρθει δανεικός τότε θα είμαστε θεωρητικά με πολύ καλό ρόστερ! Πιστεύω ότι ο Μίτσελ εξαρτάται από το θέμα του Γκερέιρο!

μερικές εφημερίδες και site το γάμησαν και ψόφησε το θέμα…
ok…είναι όνομα,και ίσως βοηθήσει…αλλά τόσος ντόρος…

Μια εγραφε:ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ :stuck_out_tongue:

εντάξει ρε φίλε τί περίμενες?
οι αθλητικές εφημερίδες το καλοκαίρι πουλάνε τα πιο πολλά φύλλα μόνο και μόνο με τα μεταγραφικά σενάρια.θα ερχόταν ο γκούντγιονσεν και δε θα έκαναν ντόρο?

Μεγαλύτερος θόρυβος έγινε για τον Γεωργιάδη! :smiley:

Μια χαρά μεταγραφή…μακάρι να έρχονται τέτοιοι παίχτες στην Ελλάδα έστω και για τα τελευταία ένσημα!

καλά δεν λέω οτι άσχημα κάναν που ανέδειξαν την μεταγραφή…απλά έπεσε πολύ υπερβολή…

*δυο είναι οι μεταγραφές που θέλουν εξώφυλλα…χασομερης και φωτιάς στην ΑΕΛ.!! αυτά είναι ονόματα…! :smiley:

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι 9 στους 10 το μόνο που ξέρουν για τον Γκούντγιονσεν είναι ότι έχει παίξει σε Τσέλσι και Μπαρτσελόνα. Ούτε τι παίκτης είναι, πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα κτλ.

δεν μου γεμιζει το ματι ο Γκουντιονσεν:-k
παλια ηταν ρεζερβα πολυτελειας και εβαζε γκολ
τωρα ειχε χαθει.δεν ξερω ποσο θα βοηθησει την ΑΕΚ

ας βγω λαθος ελπιζω

Μια χαρα παιχτουρα ειναι στη κατασταση της Αεκ επιθετικα πουερχεται

πολυ καλη μετεγγραφη κατ εμε. φοβερος παικτης που στα καλα του ηταν ΥΠΕΡπαιχτουρα. τον λατρευα στην τσελσι. δεν θα ξεχασω τα ματς που εκανε με την μπαρτσα το 2006 (η το 05 δεν θυμαμαι). δεν εχω παρακολουθησει την πορεια του τελευταια ομως για αυτην την αεκ ειναι τρομερη μετεγγραφη!

TEΡΑΣΤΙΟΣ επιθετικος και μεγαλη λατρεια ο Ισλανδος !! :thumbup: