Γιατί έχω την εντύπωση ότι τα λεφτά για τον Ειντουρ τα βρήκαν απο συμφωνημένη αποχώρηση του Ντιοπ?? Ελπίζω πραγματικά να κάνω λάθος αλλιώς θα με ξενερώσουν πάρα πολύ!
καιρο ειχα να γραψω εδω μεσα:roll:
ουτε εμενα μου γεμιζει το ματι ο γκουντιονσεν
τα προσφατα στατιστικα του
2009?2010 Monaco 9 (0)
2010 → Tottenham Hotspur (loan) 11 (2)
2010?2011 Stoke City 4 (0)
2011 → Fulham (loan) 14 (2)
:?
δεν ξερω αν ηταν τραυματιας γιατι τον ειχα χασει αλλα ειναι ψλοχαλια.μακαρι να διαψευστω και να μη βγει καμια απατη παλι.
Μεταγραφη με στοχο να ξεκολλησουν τα διαρκειας περισσοτερο(που δεν το βλεπω να ξεκολλανε) ,αν τωρα μας βγει ο παικτης κ στο γηπεδο εχει καλως,φαινεται παντως αρκετα ταλαιπωρημενος.
:lol2:
Tον μαμια των γαυρων πως τον λεεεεεν !
Γκουντιονσεν ! Γκουντιονσεεεεεν!
(νο οφενσ αλλα μου φανηκε πετυχημενο )
Πάντως για τον ντιοπ, μόλις βρεθεί λύση με τον ιγγλεσιας της αελαρας, θα φύγει…
αν και μέχρι τώρα δεν εχω δει φως…
κακως βεβαια θα φυγει γιατι ηταν ο καλυτερος παιχτης της αεκ περσυ στο κεντρο και δυσκολα θα βρει ισαξιο αντικαταστατη (τρεμω μακο και γκεντσογλου ληντερζ στο κεντρο) αλλα ειχε μεγαλο συμβολαιο και δεν μπορει η αεκ να κρατησει τετοια συμβολαια… (προτιμοτερο να χουμε μεγαλο συμβολαιο σε ειντουρ που ειναι σε θεση οπου ειχαμε μεγαλες απολειες)
Η ΑΕΚ φετος χτυπάει πρωτάθλημα:)
Τέλος ο Ντιόπ!
Μόνο η ανακοίνωση απομένει, ουσιαστικά, για το διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, μετά τη νέα συνομιλία του με τον Σταύρο Αδαμίδη.
Αντε να βρεις αντικαταστατη του Ντιοπ τωρα…
Δεν ανεβάζει τα διαρκείας ο Γκούντγιονσεν
Μπορεί η ΑΕΚ να απέκτησε τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, αλλά τα εισιτήρια διαρκείας δεν είχαν την ανάλογη αύξηση. Μέχρι στιγμής έχουν φύγει μόλις 6.659 και στην Ένωση προβληματίζονται, αφού περίμεναν αρκετά έσοδα από τα εισιτήρια για να καλύψουν ανάγκες του συλλόγου.
Μια χαρά είναι τια διαρκείας!Με αυτούς τους ρυθμούς θα φύγουν γύρω στα 8-9 χιλιάρικα!Πέρυσι δώθηκαν περίπου 11.000!Για μια ομάδα χωρίς έδρα , που έχει να δει 17 χρόνια πρωτάθλημα και που έχει λίγες πιθανότητες να δει και φέτος , σε ένα σάπιο πρωτάθλημα , με την συνεχιζόμενη μείωση του μπατζετ και την αδιαφορία των “σωτήρων” επενδυτών της και κυρίως με όλη αυτή την οικονομική αβεβαιότητα του μπουρδΈλλαδιστάν και πολλά είναι!Από που κι ως που περιμένανε περισσότερα? #-o
παιδιά δεξι μπακ φέτος θα είναι ο γεωργέας ??? απελπίζομαι από τώρα
Πλακα εχει ο αδαμιδης. Αξιωνει 15 χιλ διαρκειας επειδη εφερε Γκουντιονσεν αλλα δεν μας λεει και ποιοι φυγανε. Δηλαδη σε καιρο κρισης θα παει ο αλλος να παρει διαρκειας ας πουμε για να θαυμαζει ταγαρια οπως ο Γεωργεας (τον αγαπαμε, τον εκτιμαμε αλλα ειναι ταγαρι) και να ακουει τα καθυστερημενα στο πεταλο να εκφραζουν τη χαρα τους λεγοντας για τα φυτα στην Καλαματα…
Και ο καφετζης στο χωριο μου ξερει καλυτερα το marketing απο αυτους.
χίλιες φορές όμως γεωργέας από γιάχιτς…
υπερ-θεικη φάση χθες στην προπόνηση της αεκ…
εχει την μπάλα ο κωσταντοπουλος, την δίνει στον μανωλα, και ο χιμενεθ αμέσως σταματάει το διπλό…!!
[B]χιμενεθ -[/B] κωντσαντοπουλε δεν θα δίνεις την μπάλα στον μανωλα…δεν είναι δελλας, μην τον εμπιστεύεσαι!!
[B]μανωλας -[/B]
[B]κοντοες -[/B] κωστα δεν πειράζει μην σε παίρνει απο κάτω
Βαλε και την τριπλετα με τους μπαρμπαδες λυμπε-δελλα-καφε,ετσι για να υπαρχει καλυτερος ελεγχος των αποδυτηριων.
Ουτε να παραμυθιασουν τον κοσμο σωστα δεν μπορουν πλεον,ο Ντεμης μας ελεγε θα γινουμε αρσεναλ,θα γινουμε τσελσι,θα χτισουμε 50.000 θεσεων γηπεδο,ε καπου τσιμπουσε ο Αεκτζης κ κατι γινοταν,τωρα με τους σαπορτερς να εχουν βγει στη γυρα για κανα διφραγκο με σλογκαν “δωσε και σωσε”,τον αδαμιδη να λεει διαλεχτε τι ΑΕΚ θελετε…ΟΚ.
[B][U]ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ.!!
[/U][/B]
[SPOILER]
[/SPOILER]
βέβαια μετά τα βρήκαν και αγκαλιάστηκαν
[SPOILER]
[/SPOILER]
απλά δεν χώρεσε ο γκουντιοσεν στις αγκαλιές γιατί είναι καινούριος…“αφήστε με να μπω και εγώ ρε μαλάκες.!” (στα σουηδικα…εκτός από το μαλάκες)
[SPOILER]
[/SPOILER]
Γιατι αυτα ρε κριμσον? Ξερουμε τιποτα?
:-s ε καλά πλάκα είναι το ένα…και το άλλο απλά οδηγίες του προπονητή…εκτός αν κάνεις εσυ πλάκα.
Το ξυλο το πηρα στα σοβαρα, ασε
Οδηγιες προπονητη? Ε δεν ηταν λιγο αποτομο αυτο που ειπε?
ναι αλλά καλύτερα…να καταλάβει οτι δεν είναι αυτός για τέτοια…άμα γίνει ο μανωλας playmaker από πίσω, θα κλάψουνε μανούλες…