λάθη όλοι κάνουν αλλά από πού φαίνεται οτι είναι άσχετος?
εγω δεν θα πω οτι ειναι ασχετος, απλα κραταω ακομα επιφυλαξεις. δεν μου εχει δειξει σε καμια περιπτωση παντως οτι ξερει τι κανει, και δεν φαινεται πουθενα οτι ειναι μεγαλος προπονητης.
Γκρινιαξτε κ λιγο ομως
επιφυλάξεις έχουμε πιστεύω όλοι.το τί μπορεί να κάνει θα το δούμε πιο πολύ φέτος που έχει κάνει προετοιμασία και απότι λένε και οι δημοσιογράφοι δούλεψε αρκετά στην τακτική.
δεν ειναι ομως λογικο να κραταμε επιφυλαξεις 10 μηνες μετα την προσληψη του, ενω ειχε “ταξει” πραγματα απο τις πρωτες βδομαδες που εκατσε στο ποστο του.
και δεν ειναι γκρινια.
εγώ πάντως στηρίζω χιμένεθ προς το παρόν γιατί δεν μου έχει δείξει οτι δεν ξέρει τι κάνει(βλέποντας και το υλικό που έχει για να φτιάξει ομάδα) και γιατί δείχνει να δουλεύει αρκετά στην προπόνηση(συμφωνα με ότι λένε οι δημοσιογράφοι).
Καλά και σεις μην γκρινιάζεται με τίποτα, αφού είστε τόσο ευχαριστημένοι απο το χάλι που έχει η ΑΕΚ επί εποχής Jimenez. Και αυτό με το budget έχει καταντήσει λίγο γραφικό πια. Υπάρχουν ομάδες και ομάδες που έχουν παρόμοιο ή πολύ λιγότερο budget άλλα παίζουν πολύ πιο αξιοπρεπή μπάλα! Μόνο στην Ελλάδα οι μισές τουλάχιστον μικρομεσαίες ομάδες ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία και όπου βρήκαν την ΑΕΚ μέσα έξω είχαν τον κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι! Τέσπα ας ελπίσουμε σε ότι καλύτερο! Απο προπονητή πάντως και καλά του εκατομμυρίου περιμένεις πολύ περισσότερα όπως κα να έχει! Έστω λίγη προσπάθεια για μπάλα…
P.s: Γενικά η ΑΕΚ έχει απαξιωθεί απίστευτα και έχει γίνει ένας άθλιος οργανισμός το οποίο πραγματικά θλίβει πολύ. Δεν εμπιστεύομαι τίποτα πλέον! πχ είμαι σίγουρος ότι το σκηνικό με τον Ντιοπ ήταν στημένο για να τον ξεφορτωθούν ή τέλος πάντων ξέραν ότι ήθελε να φύγει. Τους έχω βαρεθεί!
Δλδ θα προτιμουσες να παιζαμε οπως η καβαλα ή εργοτέλης ξερω γω αξιοπρεπης μπαλιτσα και να μη βγαναμε ευρωπη?Εκει να δεις κραξιμο που θα πεφτε.
Λοιπον ουτε εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την ομαδα αλλα παιρνω 3 χρονια διαρκειας και η περσινη χρονια απο την αφιξη του χιμενεθ κ μετα ηταν μακραν η καλυτερη και αυτη που ευχαριστηθηκα πιο πολυ,συγκριτικα με το ανεκδοτο δωνη και τον απαρχαιωμενο ντουσκο.Αν εχεις αλλη αποψη επαυτου θα χαιρομουν να την ακουσω.
Η φαση με τον ντιοπ με ξενερωσε παρα πολυ και μαζι σου που κραζεις γιαυτο αλλα η χρονια δεν εχει αρχισει ακομα και το μονο που βλεπω ειναι,αν οχι γκρινια,αρνητικη προδιαθεση.Για μενα η φετινη αεκ ειναι ενα μεγαλο ερωτηματικο ακομα,ομως κραταω τη βελτιωση προς το τελος της περσινης χρονιας και εδω ειμαστε ολοι να κρινουμε τα αποτελεσματα μεσα στο γηπεδο
Προσωπικά πιστεύω ότι η ΑΕΚ πλέον βγαίνει Ευρώπη μόνο λόγω ονόματος! Είναι τραγικό να ακούς κόσμο και να σε θεωρούν δεδομένα 4ο ξέρω γω στην καλύτερη! Μπορεί να μην το δέχομαι απόλυτα και πάντα να ελπίζω, αλλά όπως και να έχει είναι ξενέρωμα! Όσο για Jimenez δεν θεωρώ ότι η εναλλακτική είναι ο Ντούσαν ή ο Δώνης καθώς και δεν θεωρώ ότι παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο επί Jimenez από ότι με αυτούς, Οι περσινές ξεφτίλες μαζεμένες δύσκολα επαναλαμβάνονται!! Τέσπα μαζί σας με ελπίδα και πώρωση και ότι καλύτερο! Απλά η εντύπωση μου παραμένει ότι μετά από χρόνια θα μιλάμε για τον Jimenez με άσχημα λόγια:)
Συν ότι με τα ψέμματα το πήγαν εκεί που ήθελαν! Για τις μεταγραφές εννοώ! Άμα δεν περάσουμε η μόνη μεταγραφή που βλέπω είναι ο Λοθάνο και μετά Κάλα στα χαφ! Τρελή μπάλα:)))
Γιατι να μη περασουμε?
Αν πιστευετε οτι θα αποκλειστουμε παραειστε απαισιοδοξοι.
Ουτε και μενα μου αρεσει ολη η ιστορια με τις μεταγραφες φετος,κυριως με φυγη ντιοπ-μιτσελ και αποδυναμωση κεντρου,αλλα πρωτον,δεν εχει τελειωσει ακομα η μεταγραφικη και δευτερον το να λεμε ξαφνικα οτι το πιο πιθανο σεναριο ειναι να αποκλειστουμε απο τη ντιναμο τυφλιδας ειναι απλα υπερβολη.
Πιστευω νικη αυριο κ σχετικα ευκολα,αν ειναι με 2+ γκολ ακομα καλυτερα.
αν δεν έλειπαν οι δυο καλύτεροι παίχτες της αντιπάλου θα έριχνα μερικά χρήματα σε ήττα της αεκ…τώρα όλα ανοιχτά
Keeper21 παραείσαι αισιόδοξος μου φαίνεται! γενικότερα πάνε οι εποχές που οι Ελληνικές ομάδες τα καθάριζαν αυτά τα παιχνιδάκια. Πάντως εγώ δεν είπα πουθενά ότι το πιο πιθανό είναι να αποκλειστεί η ΑΕΚ. Είπα ότι οι μεταγραφικές κινήσεις φαίνεται να είναι εξαρτημένες από αυτά τα παιχνίδια! Πάει και ο Burns μάλλον! Άλλος ένας ανεκμετάλλευτος παίχτης με αρκετά καλά χαρακτηριστικά. Δηλαδή του χρόνου πάμε για μια ομάδα με 12-13 παίχτες?? Πάγκος δεν χρειάζεται? Πραγματικά η απορία μου έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη για τις κινήσεις που κάνουν!
…θα πέσει πολλλή πιτσιρικαρία στον πάγκο, μπορεί και στην εντεκάδα, και αυτό συνήθως στην ΑΕΚ της βγαίνει σε καλό:):!:
Απλά του χρόνου σταματάνε ή φεύγουν Λύμπε, Δέλλας, Γεωργέας, Καφές (ίσως), Μανωλάς αμφίβολος, Καλά, Μπέλεκ, Κάρλος κτλ. Δεν φαίνεται και κανένας νέος ικανός να πάρει σημαντικό πόστο στην ενδεκάδα. Δεν ξέρω νομίζω ότι δεν τα έχουν σκεφτεί καθόλου καλά. Συν ότι δεν θυμάμαι πότε πήγε καλά η ΑΕΚ επικεντρωμένη σε νέους παίχτες. Οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα μιας και δεν το πολυκατέχουν το άθλημα υποδομές.
καλά εσύ έφτασες ήδη στο επόμενο καλοκαίρι.κάτσε να δούμε πώς θα πάει η ομάδα φέτος.για αρχή οι οπαδοι της αεκ μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα με το να πάνε στο γήπεδο με την ντιναμό τιφλίδας.
Για την ΑΕΚ γενικώς συζητάμε εδώ όχι για ένα παιχνίδι! Και βασικά αυτό που λες είναι και ένα από τα τεράστια προβλήματα της ΑΕΚ. Ότι σκέφτονται και φτιάχνουν ομάδες μιας χρήσης χωρίς καμία μελλοντική προοπτική και κανένα κίνητρο! Προτιμώ να φτιάξουν επιτέλους μια γερή βάση με προοπτική παρά να ασχολούνται κάθε χρόνο με το αν θα καταφέρουν να περάσουν στους ομίλους του europa league! Κάτι που θα έπρεπε να είναι δεδομένο!
να φτιαχθεί μια γερή βάση αλλά με τα ελάχιστα λεφτά που διαθέτει η αεκ μόνο προωθώντας νέους ποδοσφαιριστες θα το πετύχει.η αεκ με τα οικονομικά προβλήματα που έχει μπορεί να στηριχτεί σε δανεικούς,σε ελεύθερους και σε μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.το τελευταίο ενέχει μεγάλο ρίσκο αλλά τουλαχιστόν λές οτι δοκίμασες κάποιους έλληνες και δεν σου βγήκαν σύν οτι δεν θα έχεις χαλάσει και πολλά φράγκα.
επίσης
κάποιοι δημοσιογράφοι αλλά και οπαδοί της αεκ λένε από την μια να δοκιμάζονται νέοι έλληνες ποδοσφαιριστές και όταν γίνει κάτι τέτοιο λένε “που πάει μωρέ με τα μικρά…”
δυσκολα τα ματς με τη Ντιναμο. ελπιζουμε γενικα η ομαδα να εμφανισει ενα καλο συνολο και να ξεπερασει το εμποδιο. θα ειναι σημαντικη οικονομικη ενισχυση η συμμετοχη στους ομιλους.
μπορει να μου πει καποιος τι ωρα παιζουμε? στο conn-x εε?
Δέκα παρά τέταρτο στο conn-x.