Ωραίος παίχτης ο Jose Carlos. Ξέρει μπάλα! Τσάμπα ακυρώθηκε και το γκολ του Κάλα! Άντε να δούμε μπας και ξυπνήσει ο Jimenez και εκμεταλλευτεί και τον Leonardo λίγο! Πολύ καλός και ο Beleck σχετικά με το τι είχε δείξει μέχρι τώρα!
γενικα πως ημασταν σαν ομαδα? εχουμε ελπιδες να παρουσιασουμε κατι καλο στο πρωταθλημα? απο ο,τι καταλαβα απο ραδιοφωνικη περιγραφη στο πρωτο ημιχρονο δεν καναμε και πολλα πολλα…
πολύ καλός σήμερα ο κάρλος.ο λεονάρντο όταν μπήκε ξύπνησε την ομάδα.μέτρια παίξαμε με αρκετή προσοχή στα μετόπισθεν.τουλάχιστον βάλαμε ένα γκόλ και δεν πάμε με το 0-0 εκεί.
ο μπέλεκ σκυλί τρέχει και είναι δυνατός.μπορούσε να βάλει και γκολάκι αν σούταρε πιο γρήγορα.
είχε την κατοχή η αεκ αλλά στο 1ο ειδικά δεν έκανε φάσεις.στο 2ο όπως είπα με το που μπήκε ο λεονάρντο ξύπνησε η ομάδα και άρχισε να πιέζει και έκανε φάσεις.
Ήταν λίγο καλύτερα από ότι περίμενα! Απλά δεν τραβάει το πράμα με Λυμπερόπουλο και συνεχείς αλλαγές στις θέσεις πίσω από τον φορ. Δυσκοίλια κατάσταση. Πάντως χρειάζεται μέσος και μια πιο σταθερή και ευέλικτη μπροστινή γραμμή.
ο μπέλεκ πάντως μπροστά είναι θωρηκτό και είναι και γρήγορος για το ύψος του.
εχω αρχισει να ανησυχω γιατι επαιξε καλα ο πιο αμπαλος παιχτης που εχει περασει απο την αεκ τα τελευταια χρονια,ο λεοναρντο.(καλα ισως ειμαι λιγο υπερβολικος αλλα πραγματικα τον απεχθανομαι =p).ο καρλος φαινεται παιχτακι καλο.αναμενουμε γιατι ειναι αρχη ακομα αν και το πιθανοτερο εινα να φαμε κανα 2 με 3 εξω και μπαι μπαι λαβ μπαι μπαι χαπινες.
ο κωνσταντοπουλος τι σας λεει?γιατι ραδιοφωνικα ειχα συντονιστει και εγω.
Πρώτο ημίχρονο δεν είδα γιατί στην καφετέρια που ημουν εδειχνε βαζελο. Στο δεύτερο μετριοι με ψιλοκαλοί είμασταν. Κουτσα στραβά φτάναμε στην αντίπαλη περιοχή αλλά το χάναμε στην τελική. Η Ντιναμό δεν πρέπει να έκανε ούτε μια φάση. Κανονικό το γκολ του Κάλα. Μαλακία γιατί άλλο 1-0, άλλο 2-0.
Έντιτ: Α, επίσης κάνει μπαμ η απουσία του Ντιοπ στην μεσαία γραμμή.
έμεινε ελεύθερος ο ονουάτσι και μπορεί να φύγει και ο καρντόσο από την καβάλα.αν καταφέρουμε και πάρουμε αυτούς τους 2 θα βελτιωθεί πιστεύω κάπως η ομάδα.
αμα ήταν drag free στα σίγουρα, οι παίχτες τις καβαλας και του βολου θα είχαν δεκάδες προτάσεις…αντίθετος έχουν …καμία…
έ για φέτος δεν θα τους έχει δώσει τίποτα καινούριο ο αγαπούλας ακόμα.δεν θα έχουν “καθαρίσει” από τα “χάπια αϋπνίας”?
ξερω γω…μπορεί να τους έχει κάνει εμφύτευση κανένα χημικό μαντζούνι που κάνει αντίδραση καθε φορά που ανεβάζουν στροφές…φαντάσου να χαλάσει και να μην μπορείς να σταματήσεις…
λές να έχει πρόσβαση σε τέτοια τεχνολογία ο αγαπούλας?
να μου πείς όλος ο ιππόδρομος στο μαρκόπουλο δικός του είναι οπότε στην τελική ότι δίνει στα άλογα του θα δίνει και στους παίκτες…
Βρε δοκιμάζεται τον Γεωργίου; Ο Τσιάρτας μήπως έχει άκρες στη διοίκηση της ΑΕΚ;
Βάργκας μάλλον για ένα χρόνο. Ακούγεται Ταμούδο στα 34. Όλοι καλοί παίχτες αλλά επιμένω ότι δεν υπάρχει κανένα μέλλον. Μέσος όρος ηλικίας τα 35 που λέει ο λόγος και σε δέκα μήνες θα πρέπει πάλι από την αρχή να βρούνε 15 παίχτες και οι μσοί απο αυτούς τουλάχιστον να είναι ενδεκαδάτοι! Δημιουργείτε ένας οργανισμός ο οποίος αποτρέπει οποιοδήποτε δέσιμο μαζί του, η ταύτιση! Το θέμα δεν είναι να βγαίνει μόνο η χρονιά. Εξάλλου με το σκατοπρωτάθλημα που έχουμε δύσκολα το κατακτάς οπότε είτε 2ος είτε 4ος μικρή διαφορά έχει. Δεν ξέρω νομίζω ότι υπάρχει πολύ λάθος φιλοσοφία. Και μην μου αρχίσετε τα σχόλια περί γκρίνιας κτλ. Διαπιστώσεις είναι προς συζήτηση!
εγω συμφωνω πανω κατω αλλα τι να κανουμε. ενα χρονο ακομη θα κατσει ο χιμενεθ, τοσο του φτανει…
απο κει και περα κατι διαβασα για υποβιβασμο μας κλπ αν δεν δωσουμε τη φορολογικη ενημεροτητα ως αυριο αλλα πιστευω ολα οκ θα ειναι τελικα…
Δίκιο έχεις αλλά έχουνε αλλάξει οι εποχές και όταν δεν έχεις λεφτά αυτό που περιγράφεις είναι αναπόφευκτο!Και πιτσιρικάδες να έχεις αν είναι τόσο καλοί και ταυτιστείς μαζί τους το επόμενο καλοκαίρι θα μυξοκλαίς γιατί η διοίκηση τους πούλησε για να επιβιώσει!Και ομάδα δεν φτιάχνεις γιατί θα πρέπει να ξεκινήσεις και πάλι φτου και από την αρχή!Οπότε μάλλον πρέπει να τα ξεχάσουμε τα ινδάλματα…
Ο αποελ με μαντουκα,χιωτη,κοντη,γιαχιτς στο τσου λου,σαν να περασε η ΑΕΚ δηλαδης.
ο ισχύων νόμος επιβάλλει την κατάθεση της πρωτότυπης φορολογικής (και ασφαλιστικής) ενημερότητας καθώς και την κατάθεση παραστατικών της εφορίας, για την καταβολή του φόρου που αντιστοιχεί στο καταβληθέν ποσό, σε κάθε μετεγγραφή, και στην ΕΠΟ (οικεία ομοσπονδία) και στην ΕΕΑ.
Με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα η ΑΕΚ έχει πραγματοποιήσει πάνω από δέκα μετεγγραφές, δεν θα έπρεπε τα παραστατικά αυτά να υπάρχουν στην ΕΕΑ;
Άρα γιατί ζητά ξανά φορολογική ενημερότητα από την ΑΕΚ;
Δεν υπάρχει στο αρχείο της;
Εκτός κι αν τα απαιτούμενα έγγραφα (φορολογική, ασφαλιστική, παραστατικό πληρωμής φόρου) δεν κατατέθηκαν ποτέ, οπότε υφίσταται σοβαρό ζήτημα εφαρμογής των οριζομένων του νόμου από πλευράς ΕΠΟ και ΕΕΑ.
Όπως υπάρχει και ζήτημα εγκυρότητας των μετεγγραφών της ΑΕΚ.
απορώ ποιος ήταν αυτός, που πήγε με φωτοτυπίες στα χέρια, απο την πλευρά της αεκ…πάλι καλά που δεν πήγε με φωτογραφίες των εγγράφων
Κανά link για το ματς;
Αρχιδια, πουθενα δεν το βρισκω. Βασικα ενα εχω βρει αλλα δεν φορτωνει με τιποτα. Και φαγαμε γκολ στο πρωτο λεπτο, ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ, ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ?