Εγω βρηκα ενα αλλα ειναι κανα 15 λεπτο πισω
Τωρα πρεπει και να φυγω αρα ισως το πετυχω σε καμια καφετερια ή καπου…Εχει κανεις ιδεα πως κυλαει ο αγωνας? Παμε για διασυρμο ή εχουμε ορθωσει αναστημα (:Ρ)?
Εγω ακούω λίγο ράδιο και λέει οτι η ΑΕΚ είναι τραγική και για αποκλεισμό.
Ωραια.
πάμε για 3 στα 3 σήμερα…? ελπίζω ο παοκ να σκοράρει και να τελειώσει το ματς με την μια…
Η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου πρέπει να ήταν η χειρότερη ομάδα που έχω δει να παίζει μπάλα! Πρώτη φορά να ακούμπαγαν το τόπι καλύτερα θα έπαιζαν. Δεύτερη πάσα με τίποτα! Συνεχώς λόμπα στον Λύμπε, χάσιμο μπάλας στο καπάκι και αιφνιδιασμός Γεωργιανών. Πρέπει να καταλάβει ο βλακόJimenez ότι ο Λύμπε δυστυχώς δεν μπορεί πλέον. Πάλι μπήκε ο Leonardo και έκανε την διαφορά!
Αυτό όμως που με ενοχλεί πάρα πολύ είναι να βλέπω τόσο καθυστερημένους παίχτες στην ΑΕΚ. Βλέπε Μάκος, Λαγός, Καράμπελας, Μανωλάς και σία. Οι τύποι πραγματικά είναι εκτός τόπου γενικότερα! Δεν μπορώ να τους βλέπω! Και είναι απίστευτα εκνευριστικό πως κυρίως ο Μάκος και ο Μανωλάς φλερτάρουν συνεχώς με την κόκκινη είτε με το απρόσεχτο παιχνίδι τους, είτε με το να είναι μπροστάρηδες σε οποιοδήποτε τσακωμό, τσαμπουκά ή διαμαρτυρία. Δεν παλεύονται!! Πολύ στενάχωρο το θέαμα σήμερα γενικότερα! Τι να πρωτοσχολιάσεις!! Ο Κάλα στο γκολ αφήνει αμαρκάριστο τον σκόρερ για να φυλάξει τον παίχτη που είναι ήδη 3 μέτρα offside! Ο Carlos ήταν καλούλης όσο είχε δυνάμεις και ο Eidur αν και δεν έπαιξε καλά έστρωσε κανά δύο καλά, κέρδισε και το πέναλτι, αλλά έχασε και κάνα δύο απίστευτα εξ επαφής. Αυτές είναι οι πρώτες σκέψεις! Τέλος καλά όλα καλά!
ουφ παλι καλα που το δα εξω γιατι αν το ακουγα θα ειχα σουταρει το ραδιο απο το παραθυρο.
συμφωνω με red viper για πρωτο ημιχρονο.αμυνα στρουμφοχωριο.
παντως στο δευτερο ανεβηκαν αρκετα.2 φοβερες φασεις και γενικα καλη αποδοση.δικαια πιστευω τελικα περασαμε.θετικος ο γκουντιονσεν,στροφαρει σιγα σιγα.για μια ακομα φορα καρλος κανει τη διαφορα,πολυ καλος παιχτης φαινεται.
στα αρντητικα:που πας ρε καραμπελα?
α και με κωνσταντοπουλο θα χουμε προβλημα.σας το λεγω.
τεσπα περασαμε,πηραμε λεφτα,αντε να κανουμε και καμια μεταγραφη μπας και σουλουπωθουμε.
επισης η απουσια ντιοπ φαινεται.:roll:
Τραγικη εμφανιση ειδικα στο πρωτο ημιχρονο,δεν μπορουσαν να αλλαξουν μπαλια στα 2 μετρα μεταξυ τους,ανυπαρκτο αμυντικο δυδιμο με πολλα κενα,ενω στην επιθεση ο μπαρμπαλυμπε δεν βλεποταν,ο γκουντιονσεν εχασε κανα δυο καλες ευκαιριες,κερδισε το πεναλτι,φαινοταν οτι προσπαθουσε,με το που βγηκε ο λυμπε και μπηκε ο λεοναρντο σαν να κερδισαμε σε ταχυτητα,συμπαθητικος ο χοσε καρλος,ο κωσταντοπουλος δεν εμπνεει εμπιστοσυνη στο τερμα.
Παλι καλα που ηταν τραγι ο αμυντικος, παντως, γιατι αλλιως την ειχατε δυσκολα…
Εγώ συμφωνώ απόλυτα! Για τον επίλογο του θέματος:) Δεν παίζεται ο Jimenez με τίποτα!
είδατε σιγά σιγά οτι έρχεστε στα λόγια μου?
Anderlecht προς το παρον !
Δειτε το λαιβ στο σαιτ της UEFA
Νισαφι πια, παλι Αντερλεχτ
Slovan Bratislava η Austria Vienna η και τα δυο να παω γηπεδο… ολοι οι ελληνες της Σλοβακιας εκει θα ειναι… κΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ…
Αντερλεχτ, Λοκομοτίβ Μόσχας και Στουρμ Γκρατς. Παλεύεται!
Τουλαχιστον θα μπορουσε να ειναι πολυ χειροτερα…
αν είχατε ομάδα περνάγατε εύκολα, και πρώτοι μη σου πω. πολύ βατός όμιλος.
Η Αεκ αυτης της στιγμης ειναι δυσκολο να τα καταφερει.Καλος ομιλος ομως σχετικα!
αν ειμαστε σοβαροι(ναι σιγα !) περναμε
νομιζω (γιατι δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι οι 2 απο κατω μας) οτι δεν υπαρχει καποια ΠΟΛΥ ευκολη ομαδα στον ομιλο ωστοσο ολες παλευονται. σε αλλες εποχες θα πιστευα πολυ στην προκριση, τωρα ομως αδυνατω…