ναι συμφωνώ κ εγώ. ο gudjonsen δεν έχει την ταχύτητα του σισσέ και είναι εντελώς άλλο στύλ.θα φανεί η αξία του μέσα από την δουλειά της ομάδας.
έντιτ:ο βάργκας καλός ήταν αλλά πρέπει να προπονηθεί γιατί φαινόταν αρκετά βαρύς στο γήπεδο.
ναι συμφωνώ κ εγώ. ο gudjonsen δεν έχει την ταχύτητα του σισσέ και είναι εντελώς άλλο στύλ.θα φανεί η αξία του μέσα από την δουλειά της ομάδας.
έντιτ:ο βάργκας καλός ήταν αλλά πρέπει να προπονηθεί γιατί φαινόταν αρκετά βαρύς στο γήπεδο.
οσο εχουμε αυτον τον αχρηστο για προπονητη,που παιρνει και 1.000.000,αν δεν κανω λαθος,δουλεια της ομαδας που αναφερεις δε θα υπαρξει…
Δυστυχώς έτσι είναι! Είναι δυνατόν ρε φίλε να ξεκινάς με Λύμπε, Έιντουρ και Λαγό έξω? Μιλάμε έλεος πραγματικά! Στεναχωριέμαι!
δεν θα κράξω τον προπονητή από το 1ο στραβό αποτέλεσμα.αν βέβαια συνεχίσει η αεκ με τέτοιες εμφανίσεις τότε θα τεθεί αναπόφευκτα θέμα χιμένεθ.ίδωμεν στα επόμενα μάτς.
οκ εγω τον κραζω απο περυσι εχω συνηθησει
επισης φανταζομαι εννοεις πρωτο στραβο αποτελεσμα, για φετος μονο.
αλλα και να βγαλεις τα αποτελεσματα εξω,μονο την εμφανιση να δεις,4/5 φορες η ομαδα ειναι εκτρωμα…ακομα και σε ματς που τα εχει κερδισει
ενα site εχει τίτλο “σε πόσα λεπτά κάνει τα 100 μέτρα ο δελλας” :lol:
πέρα απο την πλάκα, γέρασε…οκ εμπειρία μεγάλη, αλλά άντε για ελλαδα μόνο…έξω τρέχουν, δεν κοιτάνε
Το πρώτο γκολ είναι απο τα πιο αστεία που έχω δει
Sent from my iPad using Tapatalk
karate kind
λυμπε
[I]Σήμερα αποδείχθηκε ότι δεν είμαστε ομάδα για τέτοιο επίπεδο. Μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα είναι καινούργια, μπορούμε να πούμε χίλια δυο αλλά όλα αυτά θα είναι δικαιολογίες. [/I]
*«Ρε παιδιά σας είπα να οργανωθούμε. Μέχρι τώρα έχω φάει τέσσερις και έχω ρίξει μόνο έναν».χαχαχα
[B]Αναζητούνται ταυτότητα και προπονητής…[/B]
“Ομάδα χωρίς ταυτότητα” η μπηχτή στη μικτή ζώνη του Νίκου Λυμπερόπουλου που μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεται σε ποδοσφαιρική αποσύνθεση, αλλά τα λόγια του δεν τα μασάει και καλά κάνει. Τον Λυμπερόπουλο τον οποίο οφείλει να προστατεύσει ο ίδιος ο Χιμένεθ. Με ποιον τρόπο, ας ψάξει να τον βρει ο προπονητής. Γι’ αυτό πληρώνεται. Είναι κρίμα και άδικο, για την προσωπικότητα, την κλάση , την προσφορά, το ήθος του, να απαξιώνεται ο Λυμπερόπουλος με διάφορα υποτιμητικά σχόλια από τον κόσμο, μόνο και μόνο επειδή ο προπονητής τον αφήνει απροστάτευτο. Και τον βάζει να παίξει στην “κόντρα επίθεση” με τον Γκούνγιονσεν. Υπάρχει και ο πάγκος, υπάρχουν και τα εικοσάλεπτα και ημίωρα στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως τα ματς μέσα στο ΟΑΚΑ που η ΑΕΚ θα ασκήσει πίεση και θα χρειάζεται τον Μεσσήνιο.
Αναζητείται, λοιπόν, ταυτότητα σε μια ομάδα που φτιάχθηκε πολύ πρόχειρα και επιπόλαια. Με λογικές μπακαλίστικες, με προτεραιότητα στις περικοπές κι από κει και πέρα, όποιος περνούσε έξω από τα Σπάτα υπέγραφε συμβόλαιο. Η πρώτη δικαιολογία που μπορεί κάποιος να επικαλεστεί είναι ότι η ομάδα δεν είχε χρήματα για να κάνει πιο ποιοτικές κινήσεις. Το δεύτερο επιχείρημα, η απίστευτη (για ΑΕΚ) προεδρική προτροπή “διαλέξτε τι ομάδα θέλετε”. Να συντηρήσει, δηλαδή, ο κόσμος την ομάδα απ’ αυτά που δεν έχει εν έτει 2011 και όχι οι μεγαλομέτοχοι από το περίσσευμα τους. Ωραία λογική, ενός 36χρονου δικηγόρου που ήρθε από το Λονδίνο για να σώσει την ΑΕΚ, κατόπιν “ειδικής συμφωνίας” με τον κ. Παππά.
Αναζητείται ταυτότητα σε μια ομάδα που θυμίζει περισσότερο μικτή παλαιμάχων και ατάλαντων ποδοσφαιριστών. Ατάλαντων για το επίπεδο της ΑΕΚ. Για τον Πανιώνιο, τον Πανθρακικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα πιθανώς να ταιριάζουν μια χαρά και να κάνουν και τη διαφορά. Πέρσι, το φθινόπωρο και τον χειμώνα έφταιγαν η προετοιμασία και οι επιλογές του προκάτοχου. Όταν στράβωνε κάτι, το παραμυθάκι του Χιμένεθ ήταν έτοιμο. Όταν κέρδιζε, αθώος ο κατηγορούμενος (ο προκάτοχος). Φέτος έκανε ο ίδιος την προετοιμασία. Ξεκίνησε μάλιστα και πολύ αργά (μέσα Ιουλίου) για τα ελληνικά δεδομένα. Κάτι παραπάνω θα ήξερε (;), θα δείξει στην πορεία.
Οι επιλογές στις μετεγγραφές ήταν δικές του και της διοίκησης. Άλλωστε στις περισσότερες (σοβαρές) ομάδες, τις μετεγγραφές δεν τις κάνει αποκλειστικά μόνος του ο προπονητής. Γι’ αυτό υπάρχουν τεχνικοί διευθυντές. Ενίοτε και πρόεδροι που ξέρουν μπάλα και επιβάλλουν παίκτες για τους οποίους μπορεί να είναι επιφυλακτικοί οι προπονητές (π.χ. περίπτωση Μπλάνκο - επέμενε ο Ντέμης, παρά τις αντιρρήσεις του Φερέρ).
Επίσης δεν μπορώ να δεχτώ τη δικαιολογία που επικαλούνται οι φαν του Χιμένεθ, ότι δηλαδή η διοίκηση δεν του πήρε παίκτες. Ο Χιμένεθ όταν συμφώνησε να παραμείνει και δεύτερη σεζόν στην ομάδα, γνώριζε πολύ καλά ποιες είναι οι οικονομικές δυνατότητες. Ο Σκόκο είχε πουληθεί, ο Μπλάνκο ήταν ξεκάθαρο πως θα έφευγε, οι Λυμπερόπουλος-Δέλλας θα ανανέωναν. Γνώριζε επίσης ότι δύσκολα θα έμενε ο Μίτσελ. Ήξερε και ενέκρινε τις μετεγγραφές Σιαλμά και Κοντοέ, έφερε τους δικούς του. Αποδέχτηκε τον Μπέλεκ και εννοείται πως καλοδέχτηκε τον Γκούντγιονσεν. Εκτός προγράμματος ήταν μόνον η φυγή Ντιόπ. Όλα τα άλλα τα ήξερε εκ των προτέρων, τα συμφώνησε και μας διαβεβαίωσε πως γι’ αυτό το ρόστερ θα …πεθάνει.
Προηγουμένως ας φροντίσει να δώσει έναν προσανατολισμό στο παιχνίδι της ομάδας. Πως να αμυνθεί, πως να αναπτυχθεί, πως να επιτεθεί. Με το υλικό που έχει. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να κάνει την Αντερλεχτ να μοιάζει με …Μπαρτσελόνα και να δίνει την εντύπωση συνοικιακής ομάδας. Σε τούτη την ΑΕΚ, ο εξαφανισμένος από τον ίδιο τον προπονητή, Λεονάρντο, ο παίκτης που εύκολα θα σούταρε το καλοκαίρι ο πρόεδρος για να γλιτώσει άλλα διακόσια ή τριακόσια χιλιάρικα, ήταν η μοναδική όαση. Ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Για το γκολ αλα Σκόκο που έβαλε, για τις πάσες και τις κινήσεις του από αριστερά στο πρώτο ημίχρονο. Το ότι τον αντικατέστησε στο 70’ (με τον Σιαλμά) δεν μου κάνει εντύπωση. Η εμπάθεια συνεχίζεται. Και ολοκληρώνεται στη συνέντευξη Τύπου. Όπου σε σχετική ερώτηση που του έγινε, στα θετικά ονομάτισε Βάργκας και …Γκέντσογλου. Για τον Λεονάρντο ούτε λέξη.
Σαφώς και θα βελτιωθεί στη συνέχεια η εικόνα της ομάδας. Όχι θεαματικά, αλλά στον βαθμό εκείνο που θα της επιτρέψει να παίρνει τα ματς στο ΟΑΚΑ και στα πιο ζόρικα τουλάχιστον να χάνει δύσκολα. Για να δικαιωθεί και ο πρόεδρος που στις 20 Ιουνίου από τα Τρίκαλα και στη μάζωξη των σαπόρτερς έστελνε προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι συμφώνησε με τον προπονητή “να φτιάξει μια ομάδα που δύσκολα θα χάνει, που για να την κερδίσει κάποιος θα πρέπει να φτύσει αίμα.”
Η όποια βελτίωση πάντως, από μόνη της δεν θα δημιουργήσει προσδοκίες. Είναι τόσο φτωχό το υλικό της ομάδας που πιθανώς σε λίγο καιρό να αντιληφθούν και στη διοίκηση ότι ο Χιμένεθ είναι είδος πολυτελείας. Που κοστίζει (με την εφορία) ενάμισι εκατομμύριο τον χρόνο χωρίς να χτίζει ομάδα…
ΥΓ: Με το καλημέρα εξιλαστήριο θύμα ο Κωνσταντόπουλος! Ναι τα έφαγε όρθιος, αλλά σιγά μην ρίξουμε όλο το ανάθεμα στον καινούριο τερματοφύλακα τον οποίο πρόεδρος και προπονητής επέλεξαν για διάδοχο του Σάχα. Όφειλαν να είχαν τη διορατικότητα και να γνώριζαν εκ των προτέρων αν ο Ντίμι πληρούσε πέρα από τις οικονομικές προϋποθέσεις (φτηνό κασέ) και τις αγωνιστικές. Κατά τάλλα, αν αυτή είναι η βασική άμυνα της ΑΕΚ, τότε θα περιμένει μπόλικη δουλειά και τον Ντίμι και τον Αραμπατζή…
ΥΓ 2: Μετά τον Μάκο της Τυφλίδας, ο Μανωλάς των Βρυξελλών. Κουβαλά κάρτα και πάει να κάνει τον νταή. Κανένας νταής στη διοίκηση να τραβήξει αυτιά, να επιβάλλει πειθαρχία, να ρίξει πρόστιμα; Που καιρός για πρόστιμα, όταν τους χρωστάς περσινά δεδουλευμένα…
ΥΓ 3: Τον Κοζώνη τον έκανε φύλλο και φτερό ο Αδαμίδης πριν από 22 μήνες. Κατ’ εντολή Παππά. Αναμένουμε την ίδια λογική και απέναντι στους Ιταλορώσους μανατζαρέους…
πολυ βαρια ηττα
δεν εχει παιξει ομως ουτε ενα παιχνιδι πρωταθληματος
ενω η Αντερλεχτ εχει παιξει αρκετα
ελπιζω στα υπολοιπα να μην δειξει το ιδιο προσωπο
χιμενεθ σε γεωργεα
«Πήγαινες πολύ αργά στη μπάλα και επέτρεπες στον αντίπαλό σου να μπαίνει εύκολα στην περιοχή. Θα πρέπει να παίζεις πιο σκληρά. Είσαι πολύ καλός άνθρωπος, αλλά ως αμυντικός θα πρέπει να παίζεις πιο δυναμική άμυνα. [B]Όπως είναι το ισπανικό ποδόσφαιρο, δε θα μπορούσες να παίξεις σε ισπανική ομάδα[/B]»,#-o
αν όντως τα έχει πει ετσι, απλά βρίσκεται σε σύγχυση και ψάχνει δικαιολογίες
Λυμπερόπουλε ξεφτιλίζεσαι που συνεχίζεις να παίζεις ακόμα…αν κάνεις και τέτοιες δηλώσεις…
Σαν αρχηγός θα έπρεπε να συμμαζέψεις τα πράγματα μετά από μια τέτοια ήττα τώρα που είμαστε ακόμα στην αρχή και όχι να ρίχνεις τις ευθύνες αλλού!Σωστά η άμυνα ήταν χάλια και έκανε δώρο τα 2 γκολ…η επίθεση πετούσε,ε?
Όαση οι Βάργκας , Λεονάρντο…ας κοιτάξουν να φήσουν το πολύ μπλα μπλα ΟΛΟΙ τους γιατί έτσι δεν χτίζονται οι ομάδες!Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλο!Αυτό ισχύει φυσικά και για τον Χιμένεθ…ήξερε την οικονομική κατάσταση της ομάδας…ας αφήσει τα πολλά λόγια και ας δουλέψει με το υπάρχον υλικό!
εγω πάντως δεν ξέρω κανέναν παίχτη που φταίει που παίζει και ας μην μπορεί…
αυτοί που κάνουν τις επιλογές φταίνε συνήθως…
και αυτοί που κατσαδιάζουν τον γεωργεα σε αυτή την ηλικία και οχι κάποιους άλλους που παίρνουν κόκκινες για να δείξουν πόσο μάγκες είναι…αλλά εκεί κάνει τζιζ…άντε μην κάνουν καμιά προσφυγή και φύγουν νύχτα, και χωρίς να πάρει τίποτα η ομάδα
«Εκανες ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σου, όσο είμαι εδώ. Στην αποβολή όμως έκανε μεγάλο λάθος. Είσαι μικρός και άπειρος ακόμα και πρέπει τώρα να το διορθώσεις που είναι νωρίς».
Jimenez προς Μανωλά. Ρε παιδιά θα μας τρελάνει ο τύπος? Αλλού γι αλλού!
Αναφορικά με τον Λύμπε και αυτά που λέει, προφανώς και δεν είμαι αξιόπιστη πηγή, αλλά μου έχουν πει από πέρυσι ότι ο Λύμπε και οι περισσότεροι παίχτες δεν έχουν σε καμία εκτίμηση τον Jimenez. Καλώς ή κακώς λογικό μου φαίνεται.
Όχι φίλε μου ο παίχτης έχει την κύρια ευθύνη για το πότε θα σταματήσει την καριέρα του ή πότε θα ρίξει αγωνιστικό επίπεδο πηγαίνοντας σε μια μικρότερη ομάδα με λιγότερες απαιτήσεις ή θα πάρει μικρότερο ρόλο σε μία μεγάλη ομάδα!Δεν είναι σωστό το παράδειγμα σου με τον Γεωργέα…πρώτα από όλα κανείς δεν τον κατσαδιάζει…το αντίθετο αυμβαίνει!Ο Γεωργέας είναι ρολίστας και το γνωρίζει και ο ίδιος…θα παίξει βασικός σε 5-6 παιχνίδια και αλλαγή σε άλλα τόσα και ξέρουμε καλά τι μπορεί να προσφέρει και το κάνει μια χαρά…
τι λέμε ρε παιδιά τώρα?
ο παίχτης θα αποφασίσει τι ρόλο θα εχει μέσα στην ομάδα και πόσο θα παίζει και το αν θα είναι για 7-10 παιγνιδια και όχι για 25??!!
όταν λέω κατσαδιάζω τον γεωργεα εννοούσα φυσικά τον χιμενεθ…που του έκανε την αστεία παρατήρηση οτι τον περνάνε όλοι και οτι ετσι δεν παίζουν στην ισπανια.!!!
μα τι λέμε?? τι λέει αυτός βασικά?? είναι σε άλλον πλανήτη λέμε ο άνθρωπος.!
επέλεξε να πει αυτό στον γεωργεα , και στον χαζοχαρούμενο μανωλα επειδή δεν τον παίρνει να του τα χώσει εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης της παε, του λέει άλλη φορά να προσέχεις.!!!
Ναι εννοείται ότι ο παίχτης αποφασίζει όταν είναι παίχτης κλάσης και έχει ταυτιστεί περισσότερο ή λιγότερο με την ομάδα!Ο Μανωλάς αποφάσισε πότε θα σταματήσει με το κεφάλι ψηλά το ίδιο και ο Σαβέβσκι και τόσοι άλλοι!
Δεν έχω πρόβλημα με τις μεγάλες ηλικίες…το αντίθετο μάλιστα!Ο κάθε παίχτης έχει την δική του σωματοδομή , τον δικό του χαρακτήρα και τις δικές του αντοχές!Άλλος στα 32 του σέρνεται και άλλος στα 36 του μπορεί να είναι σε μια χαρά επίπεδο!
Άλλο παράδειγμα που μου έρχεται πρόχειρα είναι ο Βαζέχα που επέλεξε αυτός πότε θα σταματήσει και μέχρι τα 36-37 του ήταν μια χαρά…μετά το παράκανε στην προσπάθεια του να ξεπεράσει κάποια ρεκόρ…
αηδία κ απελπισία για την ΑΕΚ. να σε παίζει ο εργοτέλης έτσι εντός έδρας κ να περιμένεις από τον Αραμπατζή να σε κρατήσει μέσα στο ματς? να παίζουν κεφάλι στην επίθεση ο Γεωργέας και ο Μάκος ? 1-0 με τα χίλια ζόρια? MVP ο Αραμπατζής ? πάλι Γεωργέας μέσα?
Αφου δεν ξεκινησε λυμπε βασικο,ειναι κατορθωμα. Kατα τα λοιπα παιχνιδι αγγαρεια,1 γκολ του μακου,1 δοκαρι του λεοναρντο,στο β’ τιποτα απολυτως.