Θα δεινοπαθήσουμε φέτος:). Ωραίο γκολ ο Μάκος! Ελπίζω να συνεχίσει με Αραμπατζή που παίζει να ήταν και ο καλύτερος μας παίχτης. Μου άρεσε και ο Μπέλεκ! Όσο είχε δυνάμεις ήταν ανίκητος και έφτιαχνε καταστάσεις.
Δεν παλεύεται ο Ολυμπιακός με τίποτα. Μια ζωή η ίδια κωλοφαρδία, ικανότητα πείτε το όπως θέλετε…
Για πόσο κουτούς μας περνάνε??
Άλλο σύμπαν εντελώς!
manson κάνεις ακόμα ρεπορτάζ ΑΕΚ ? τι ξέρεις για τους ρωσοιταλούς (!) μανατζερ. ακούγεται πως θέλουν να κάνουν παρκινγκ ανύπαρκτων παικτών την ΑΕΚ
ενω εφαγε γκολ καταφερε και το γυρισε
1-2
Πολυ καλος ο Μπελεκ, εχασε και το τριτο.
1-3 με Γκουντιονσεν
Η καλυτερη αεκ φετος.
Και ωραιο στησιμο απο χιμενεθ,να μη λεμε μονο για τα λαθη,που οντως εκανε ως τωρα στη σαιζον.
Βαργκας δειχνει η καλυτερη προσθηκη φετος.
Γκερειρο για αλλη μια φορα χρησιμος,πρεπει οπωσδηποτε να τα βρουνε με αυτον γιατι δεν εχουμε περιθωρια να χανουμε οποιοδηποτε παιχτη,ποσο μαλλον ενα απτους καλυτερους τεχνιτες στην ομαδα.
Παρα πολυ κρισιμο και δυσκολο το ματς της τουμπας τωρα.
Εδιτ: 2-3 μαλακα μανωλα
πολυ καλος και φιλοτιμος ο μπελεκ, αρκετα καλος ο βαργκας, κακιστος ο μανωλας. καλη σχετικα ωστοσο η ομαδα… το περιμενα πιο δυσκολο το ματς…
νταμπλ ποστ αλλα αν κανουν μαλακια και ισοφαριστουν θα ειναι αξιοι της μιορας τους…
η μετάδοση της ετ1 θύμιζε κοθρδική τηλεόραση δεκαετίας 80
Το κανάλι όπου νά’ναι κλείνει, έχουν και τις απεργίες τους, τι θέλεις να σου κάνουν:):!:
Και η άμυνα της αεκ έμοιαζε βγαλμένη απο τα 80’…αγγλιας κιόλας
Βελτιωμενη η ομαδα,σημαντικη η νικη,αλλα απογοητευτικη αμυνα και αραμπατζης,αστεια γκολ.
ευτυχώς που γλίστρησε ο αμυντικός και σκόραρε μετά απο 49 ματς ο ισλανδος…
που στο γκολ με τον κλωναριδη αντί να δώσει δίπλα εσκαψε την μπάλα…
Και εμενα με ενοχλησε αυτο
Μεγάλο λαχείο ο Βάργκας! Πανέξυπνος παίχτης! Αλωνίζει στο κέντρο και μπροστά και πίσω! Μου άρεσε πάλι ο Μπέλεκ, αλλά και ο Κοντοές!! Φιλότιμος και γρήγορος.
σχετικά καλή η ομάδα.έδειξε οτι με 4-3-1-2 παίζει πολύ καλύτερα ειδικά στην επίθεση.ο μανωλάς έξω από την ενδεκάδα άμεσα μέχρι να βάλει μυαλό.ο κοντοές μου άρεσε σαν δεξί μπάκ.ο βάργκας πολύ καλός.η άμυνα για τα πανυγήρια και ο αραμπατζής το πνιξε το 1ο γκόλ.για να δούμε με τα παόκια τί θα κάνουμε την κυριακή.
σαν καπως να ξυπνησαμε αλλα 3 γκολ-δωρο[-X
για να δουμε τη συνεχεια!
νταξει παντως κατ εμε δεν καναμε και τιποτα το τρομερο. κοντρα στην οργανωμενη αμυνα της ξανθης καναμε 3 φασεις. οι 2 στημενα και η μια απο αυτες που μπαινουν μια φορα στα 5 χρονια. (τα 2 γκολ και το σουτ του μανωλα μετα απο κορνερ). κατα τα αλλα βαλαμε 2 γκολ στην κοντρα και μαλιστα και στα δυο ειχαμε αρκετη τυχη, στο πρωτο που επεσε το μπακ και στο 2ο που η μπαλα πηγε στον κλωναριδη.
τα γκολ που φαγαμε ηταν καθαρα γκολ αποσυγκεντρωσης (περα απο το πρωτο που ηταν και αρκετα τυχερο), προβλημα απο το οποιο πασχουμε εδω και 3-4 χρονια συστηματικα.
οι υπολοιπες φασεις που δημιουργησαμε (2 δηλαδη οχι και τιποτα το εξωπραγματικο) ηταν ολες στην κοντρα απεναντι σε μια ξανθη που προσπαθουσε να σκαραρει… εγω ουτε καμια μπαλαρα ειδα απο την αεκ λοιπον ουτε τιποτα το τρομερο. απλως ειχαμε χαρακτηρα (που στο κατω κατω παντα πρεπει να εχουμε) και προσπαθησαμε αρκετα σε μια σχετικα δυσκολη εδρα…