Αεκαρα

πρώτη φορά είδαμε μια ΑΕΚ που να βλέπεται, κ να έχει ένα σχέδιο

εξαιρετικοί οι μπελεκ/γκερέιρο, φοβερός. έξυπνος και με τελική πάσα ο βάργκας

με τέτοια άμυνα κ κάκιστο μανωλά δεν πας πουθενά

Στην αμυνα ειμαστε πλημμυρα,να δεχτω οτι δεν υπαρχει δεκαρα τσακιστη για να επαιρναν καποιον αξιολογο αμυντικο η μπακ,με Δελλα,Μανωλα,Γεωργεα,Καλα,και διδυμο στο τερμα Dimi/Αραμπατζη που δεν εμπνεουν ως τωρα εμπιστοσυνη,καθε αντεπιθεση η στημενο του αντιπαλου θα μυριζει φαση για γκολ.Δεν βγαινει με τιποτα η χρονια ετσι,ουτε θα ειναι καθε φορα πασχαλια να βαζεις περισσοτερα γκολ απο οσα θα τρως.

Σε δυο αγωνες μολις η αμυνα της ΑΕΚ αρπαξε 6 γκολ,τι θα γινει οταν θα αρχισουν οι τραυματισμοι,κανενας Δελλας πχ.

7… ακομη χειροτερα…

Δεν μπορώ να καταλάβω για την άμυνα γιατί δεν παίρναν κάποιους εκ των Σανκαρέ, Ντουγκλάο, Ζαραδούκα. Τσάμπα πράμα. Από το να πληρώνουν τα συμβόλαια Χελγκασον, Κάλα πχ, βάζαν λίγες πενταροδεκάρες ακόμα και κλείναν κάποιον απ’ο αυτούς.

μα δεν ειανι μονο η αμυνα. μπορουν να παρουν και για τα χαφ. ο χιμενεθ αλλωστε θελει παρα πολυ να παιζει με εξτρεμ αλλα δεν εχει. προφανως οι λογοι ειναι οικονομικοι. ακομη και για αυτα τα λιγα…

νταξει ειναι κωλοφαρδοι. να το δεχτω. 2,5 φασεις και 3 γολ. μα ρε πουστη μου 3 κιτρινες??? 15 φαουλ? δεν γουσταρω να κραζω το διαιτητη αλλα ΟΛΗ η αμφιβολια παει παοκ. ΟΛΗ. οκ τοτε…

Πρωτο ημιχρονο η ΑΕΚ δεν υπαρχει ρε σεις,οι παικτες δεν ξερουν που βρισκονται και που πατανε,ενα σουτ του λεοναρντο και ολο διαμαρτυριες,δεν υπαρχο πλανο το πως θα αναπτυχθει η ομαδα.

Τραγικοι σημερα…

η ομάδα δεν έχει πλάνο, κ πλέον νομίζω και εγώ πως δεν έχει προπονητή.

όλη η ανάπτυξη του παοκ ήταν από τα άκρα, κ πάει ο ισπανός κ βάζει τρια αμυντικά χαφ, να μαρκάρουν ποιον ? στα άκρα ο βιερίνια και ο λίνο :!: έκαναν πάρτυ. αμυντικό δίδυμο με τον άθλιο πάλι μανωλά κ τον δέλλα δεν υπάρχει. ελπίζω να το γυρίσει σε κάλα-δέλλα μπας κ σώσουμε τα προσχήματα.

τρώμε ένα τυχερό γκολ κ εκεί που βλέπεις ότι συνεχίζουμε να το παλεύουμε, τρώμε άλλα δύο τραγικά. δεν υπάρχει άμυνα, πως σκατά το κατάφερε ο χιμένεθ, δεν καταλαβαίνω

δεν πουλάνε τον γκουντιονσεν να αγοράσουμε σανκαρέ ? δεν βγαίνει η χρονιά έτσι

είχαμε να χάσουμε με 3 γκολ διαφορά από τον παοκ από το 1992 ! και πέρσι φάγαμε 6 από τον γαύρο.

νομίζω ότι ο χιμένεθ πρέπει να φύγει. διασύρει το όνομα της ΑΕΚ. κάκιστο αυτό που μας έδειξε η ομάδα κ πάλι

από την άλλη μπράβο στον ΠΑΟΚ κ μπράβο κ στον μπόλονι. έφτιαξε ένα ΠΑΟΚ που μπορείς να παρακολουθήσεις

το 3 πισω δειχνει να σταθεροποιειται
δυσκολα ομως να βαζουμε 4 σε καθε ματς,χωρις μαλιστα ευκαιρια (αν και ομολογω οτι στο 20’ το εκλεισα γιατι καταλαβα το εργο που θα καταληξει)
ο ΑΠΟΤΥ-ΧΙΜΕΝΕΘ ακομα δεν παραιτηθηκε [-X [-X [-X

Και όταν παραιτηθεί η ομάδα θα πετάει…ο Δέλλας , ο Λύμπε , οι τερματοφυλακάρες μας και τα λοιπά παλικάρια θα βγάζουνε μάτια με την απόδοση τους…

στο κέντρο όλοι να μαρκάρουν τον κανέναν(κυριολεκτικά.!), και μπροστά
γκουντιοσεν/λυμπεροπουλο…!! #-o
πως δεν είχε και κανέναν σε στυλ κουζεν να μας πέσουν τα μαλλιά…(πόσο δύσκολο ειναι να βάλει στην θέση του ενός τον μπελεκ?)…μέσα στον παοκ παίζεις φιλοοοος…

όπως παλαιοτέρα, συνεχίζω…μυρουδιάς ο χιμενεθ…και λίγο απατεώνας

απο το να εχουμε εναν τυπο ο οποιος παιρνει 1,2 το χρονο για να παρουσιαζει αυτο το εκτρωμα καλυτερα να μεινουμε με αδειο παγκο,χειροτερα δε γινεται να παιξουν

Δηλαδή τι διαφορετικό θα γινότανε αν ξεκινούσε ο Μπέλεκ αντί του Λύμπε?Κριτική για την κριτική κάνετε οι πιο πολλοί με βάση και μόνο το αποτέλεσμα…

Δεν παλεύεται ο τύπος! Εγώ το έχω πει. Κάποτε θα μιλάμε για έναν από τους χειρότερους που περάσαν ποτέ από την ΑΕΚ. Υπό την θητεία του κάθε ομάδα θα κάνει το προσωπικό της ρεκόρ με την ΑΕΚ. Ανύπαρκτη σε κάθε επίπεδο :frowning:

Έχει ευθύνες ο Ισπανός και για μένα είναι μαλάκας που δεν έφυγε το καλοκαίρι…αλλά κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος…

που να παει το καλοκαιρι,που εφαγε ολη την Ισπανια και δεν του εδινε κανενας πανω απο 200 χιλιαρικα? χαζος ειναι να φυγει?
και επισης για πες μας ποιο ειναι το δασος που δε βλεπουμε

[B]gatto[/B], ετσι λες εσυ…
σιγα μην είναι το ίδιο ο λυμπεροπουλος με τον μπελεκ…μην τρελαθούμε κιόλας…
εκτός έδρας σε δύσκολο ματς, λυμπε και ο ισλανδος δεν χωράνε
και αυτά τα λέγαμε και πριν απο το ματς…δεν χρειάζεται να χάσει 3-0 η αεκ.ούτε να δούμε το έκτρωμα μέσα στο γήπεδο.

*το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω για δίπλωμα προπονητή…εδω εχει ο χιμενεθ

Το ότι αν σε γυρίσουνε ανάποδα δεν θα πέσει ούτε ένα ευρώ…
Τό ότι το καλοκαίρι έχασες και τους λίγους καλούς παίχτες που έιχες…όχι γιατί δεν τους ήθελες αλλά γιατί δεν μπορούσες να τους κρατήσεις…και για να το πούμε πιο απλά το ότι δεν έχεις ιδιοκτησία!!!

Μακάρι το πρόβλημα της ΑΕΚ να ήταν ότι δεν χωράνε μαζί Λύμπε-Γκούντγιονσεν…