Αεκαρα

μαλιστα
και εσυ πιστευεις δηλαδη οτι δεν το βλεπουμε αυτο?
το θεμα ειναι οτι εδω προσπαθουμε να κρινουμε το αγωνιστικο θεμα οσο γινεται
τα υπολοιπα τα ξερουμε και τα τρωμε στη μαπα πολλα χρονια τωρα

Σορρυ αλλα δεν αντεξα

μια βδομαδα πριν

σημερα

:lol::lol:

δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα της αεκ…εγω λεω τι περίεργες επιλογές κάνει ο χιμενεθ.

η ομαδα θα ειχε πνευμονια και τσαμπουκα. επιπλεον ο μικρος δηλωνε φτιαγμενος για το ντερμπι. ο λυπμε και ο γκουντι περνανε φαση που οτι σκεφτονται θελουν κανα 5 λεπτο για να δωθει η εντολη στα ποδια να το κανουν. δεν γινεται να παιζουν και οι 2. και εγω προσωπικα προτιμω γκουντι μπας και με τα ματς ισιωσει και βρει τον καλο του εαυτο. ειναι πειραμα παντως.

ΜΑΝΩΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΘΕΣ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ…

πολύ όμως…βγήκε και ειπε πως φταίει η κούραση γιατι στα ματς λεει παίζουν 7 άτομα τα ίδια…!! #-o
μαλακία με 5 ματς ολα και όλα να μην έχουν αλλάξει τα 9 ανα αγώνα…:?

Και αφού το βλέπεις θεωρείς ότι είναι αποκομμένο από το αγωνιστικό θέμα?
Άλλοι βγαίνανε μετά το ματς με την Ξάνθη και τα ΄χώνανε σε όσους βρίζουνε τον Χιμένεθ…κάποιοι άλλοι τώρα μετά την ήττα από τον ζμπάογκ βγάζουνε χολή για τον Ισπανό σαν να εξαρτώνται όλα από αυτόν!
Για εμένα πολύ απλά δεν μπορεί στην ΑΕΚ αυτή την εποχή να είναι αποκλειστικά στο επίκεντρο της κριτικής ο προπονητής ή κάποιος παίχτης ή κάποιος διαχειριστής…

ΟΚ εγώ πριν από μια εβδομάδα περίπου ανέφερα ότι απορώ γιατί συνεχίζει ακόμα το ποδόσφαιρο ο Λύμπε…δεν είμαι υποστηριχτής του…αλλλά δεν βλέπω ότι θα άλλαζε και κάτι τραγικά αν δεν ξεκινούσε αυτός και ξεκινούσε ο μαυρίλας!Τέλος πάντων…

φυσικα και δεν ειναι αποκομμενο,δε διαφωνω σε αυτο
απλα σου ειπα οτι με ενδιαφερει να ασχολουμαι με οτι περιλαμβανει το “αγωνιστικο” θεμα
εμενα με εκνευριζει αυτος ο απατεωνας που εχουμε για προπονητη και μας δουλευει μεσα στα μουτρα
το οτι 1 στις 4 η ομαδα παιζει υποτυποδως καλα,αποδεικνυει πως οτι γινεται ειναι στην τυχη εντελως

Κοίτα. Μεγαλύτερη ευθύνη προφανώς και έχουν όσοι διοικούν. Κάτι όμως πρέπει να γίνει! Αυτούς να τους διώξουμε εύκολα δεν γίνεται. Να αναγκάσουμε άλλους να βάλουν λεφτά επίσης δεν γίνεται, οπότε πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Η ουσία είναι ότι η επιλογή αυτού του προπονητή με αυτά τα λεφτά αποδεικνύεται μέγα λάθος και είναι κάτι βασικό το οποίο μπορεί να διορθωθεί. Αυτό που με στεναχωρεί είναι, ότι με τέτοιο υλικό και διοίκηση ούτε αυτό φτάνει για προκοπή. Χρειάζονται τεράστιες αλλαγές στην ομάδα.

δεν ειδα το παιχνιδι,επειδη γραφω αυριο και διαβαζα.μαλλον τυχερος ειμαι[-X

@πασχαλάκος κ παοκτζής

εγώ είμαι κωλοτούμπας ? στην ξάνθη έπαιξε τον ρόμβο του, πάτησε περιοχή, έκανε φάσεις, έδειξε να έχει κάποιο σχέδιο. στην τούμπα είχαν μαζευτεί όλοι στο κέντρο, να απολαμβάνουν τις επελάσεις των ακραίων του παοκ κ να βλέπουν τον δυσμοιρο γεωργέα κ τον τίμιο καράμπελα να προσπαθήσουν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα. ειχα γραψει κ τότε ότι όταν τρως 3 γκολ απο ξάνθη δεν θα πας μακριά. μπορει οι παικτες να μην πάνε τον χιμενεθ κ να παίζουν όποτε νομιζουν. δεν ξερω τι γινεται

Μηπως υπαρχει κλικα για να παιζουν παντα καποιοι συγκεκριμενοι παικτες?:-kΔεν μπορω να εξηγησω διαφορετικα την εμμονη να ξεκιναει τον λυμπεροπουλο βασικο,οταν εχει μπελεκ,σιαλμα,επισης αφησανε ξεβρακωτη την αμυνα με τον Δελλα,τον Γεωργεα και τους ανυπαρκτους Καλα,Χελγκασον,παρολα αυτα ανανεωσαν και τον γκρεταρσον για την τρομερη δουλεια που κανει ως τεχνικος διευθυντης.

Κοιταξτε με τι αμυνα ευελπιστουν να βγαλουν τη χρονια ,Δελλας,Γεωργεας,Mανωλας,Καραμπελας,Κοντοες,Καλα,Χελγκασον,Κωσταντοπουλος(τερμα),βαζω και τους Καφε,Γκετζογλου.

Ο Μαιστοροβιτς,ο Αλβες,ο Αραουχο μπροστα σε αυτους φαινονται σαν παικτες κλασης.

δεν έχουν λεφτά

με κάλα/δέλλα/καράμπελα/κοντοέ κάτι γίνεται, αλλά φοβάμαι οτι δεν φταίνε τόσο οι παίκτες, όσο ότι δεν γίνεται δουλειά στην προπόνηση

Αυτή η φράση μόνο δε θα πρεπε να σας προβληματίζει? Πέρυσι τέτοια εποχή είχες Μπλάνκο, Σκόκο, Τζιμπούρ…Όσο λαϊκιστή και μέτριο προπονητή θεωρώ τον Μανόλο άλλο τόσο έχει χαμηλώσει το ρόστερ της Άεκ φέτος που μοιάζει ο Σιαλμάς ως καλή εναλλακτική. Οπότε ή θα έπρεπε να είχε σηκωθεί να φύγει μόνος του ο Μανόλο το καλοκαίρι(άτοπο, σιγά μην βρει αλλού τα ίδια λεφτά) ή να σταματήσουν να καλλιεργούν ψευδαισθήσεις για πρωτάθλημα μετά από νίκη στην κάθε Ξάνθη και να δουλέψουν με κάναν πιτσιρικά γιατί όπως φαίνεται αυτή η ΑΕΚ είναι μόνο για φέτος.

πρωτάθλημα δεν περιμένει κανένας λογικός ΑΕΚτζης. θέλει να δει πιτσιρικάδες, μια Α ανάπτυξη, και την ομάδα να μπορεί να καθαρίσει μια φάση, σαν αυτή του δεύτερου γκολ της Ξάνθης που χρειάστηκαν 3 τσαφ για να φάμε γκολ. ούτε στα 5Χ5 δεν γίνονται αυτά

πεσμένος ο Δέλλάς, τραγικός ο μανωλάς, μετράμε 3 σε κάθε παιχνίδι

και αυτα τα 3 τα τρώει μια ομάδα που οι δημιουργοί/διαχειριστές της είχαν πει οτι φτιάχνουν μια ομάδα, που τουλάχιστον θα χάνει δύσκολα…με 3 ανα αγώνα, δεν το βλέπω.

Το ότι η πάμφτωχη ποιοτικά ΑΕΚ (σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χρονιά) απλώς έπαιξε με την καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ελληνική ομάδα αυτή τη στιγμή, δε σας φαίνεται αρκετός λόγος για το χτεσινό αποτέλεσμα?

Με τους μαχητικούς αλλά λιγότερο καλούς σε υλικό Εργοτέλη και Ξάνθη κέρδισε φυσιολογικά, χτες έχασε επίσης φυσιολογικά.

δεν είναι το αποτέλεσμα…εγω προσωπικά λεω για τις επιλογές.
δεν λεω οτι αμα άλλαζε πλάνο θα έπαιρνε νίκη…αλλά άμα εχεις κάποιες πιθανότητες, γιατι να τις χαραμίσεις?

Επειδή είδα μόνο φάσεις, με ρόμβο κατέβηκε πάλι ή με 4-3-3?