ε, ενα ματς δεν θα το πάρει…τόσες είναι οι δυνατότητές και οι αντοχές της ομάδας…
θα το πιάσουν το νόημα και οι παίχτες με τους επενδύτες που ολο έρχονται…θα βαρεθούν να περιμένουν το μάνα εξ ουρανού…και ας λέει ο γεωργεας, ποια χρωστούμενα αεκ είμαστε…πούτσες μπλε λεω εγώ
κοίτα δε λέω μπάλα είναι όλα γίνονται.αλλά πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα τα κερδίσει τα επόμενα 2 εντός έδρας με πας και κέρκυρα.να μου έλεγες οτι περιμένεις στραβοπάτημα με τον ατρόμητο εκτός να το δεχτώ.αλλά και τότε να στραβοπατήσει θα το έχει κάνει ήδη το 5/5 και θα έχεις γδυθεί:p:lol::lol:.
ετσι και αλλιώς το λεω συνέχεια… ελα μωρή τρελαααααααα
*στην λαρισα οπου και να κατσεις μιλας για αελ…προχθές ήρθε φίλος μου ελληνοαγγλος και μιλήσαμε 2 ωρες μόνο για αελ…αντι να πούμε τίποτα άλλο που έχουμε καιρό να βρεθούμε…καμενιλα…
Χεχε…δεν ασχολείται κανείς πλέον… Πάντως στην διαφορά των γκολ δεν είμαστε η χειρότερη ομάδα των ομίλων. Μόνο η Σάμροκ είναι κάτω από μας. Ελπίζω σε κάτι καλό αύριο στην συνέλευση.
ρε παιδια,ποιος θα χωσει λεφτα στην ΑΕΚ?Δε μου φαινεται να υπαρχει κανεις τοσο βλαμμενος ωστε να επενδυσει σε αυτην την αεκ…διαβαζω για αεκ-επενδυτες στα σαιτ,αλλα μου φαινεται τοσο ουτοπικο
Εσεις πραγματικα πιστευετε οτι υπαρχει καποιος που εχει φραγκα να επενδυθουν και θα επιλεξει να τα χωσει στην ομαδα σας,ενω υπαρχουν αλλοι 1000 τροποι επενδυσης ασφαλεστεροι και με περισσοτερα κερδη?
φανατικος αεκτσης να ημουν,τα λεφτακια μου δε θα τα βαζα ποτε στην παε ετσι οπως ειναι
Δεν είσαι γι αυτό τα λες:) Πάντως λένε ότι βρέθηκε λύση. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Εγώ πάντως άμα είχα τρελό λεφτό και περίσσευαν θα το έβαζα. Δεν ξέρω βέβαια τι μυαλά θα είχα, αλλά δεν βρίσκω λόγο να χεις λεφτά άμα δεν τα χαλάς εκεί που σε γεμίζει.
Καλή προσπάθεια χθες με δεδομένες και τις ιδιαιτερότητες του αγώνα…κρίμα που δεν πήραμε τουλάχιστον τον βαθμό!
Ελπίζω να έχουμε καλά νέα σήμερα από την γσ αν και οι μέχρι τώρα διαρροές δεν επιτρέπουνε και πολύ αισιοδοξία!Την μία Τουρκαλάδες που πασάρουνε ως Άραβες,την άλλη Έλληνας με 10εκ. ,τώρα ξένη εταιρία…ένα απίστευτο κρυφτούλι που δεν πιστεύω ότι θα υπήρχε αν είχανε στα χέρια τους μια ξεκάθαρη λύση!Αναμένουμε…
άγνωστος Χ ο επενδυτής. Ο δικηγόρος, Γιάννης Βλάχος, κατέθεσε πρόταση για την αγορά του 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να γίνει γνωστό το όνομα του επενδυτή που εκπροσωπεί…υπομονή τίποτα άλλο για την ομάδα όπως την κατάντησαν
με αργυριου και αμυντικα χαφ γεωργεα και ρικα μπορω να πω οτι η ομαδα ειναι εξαιρετικη σημερα. φτου φτου! αν συνεχισουμε ετσι θα το παρουμε το ματς ανετα.
δεν ειχα δει τα τελευταια 2-3 ματς αλλα νομιζω οτι η ομαδα σημερα ηταν μια χαρα (με εξαιρεση τις ψιλοκαθυστερησεις στο τελος και την ανεκδιηγητα ανοητη και γελοια τελευταια φαση).
δημιουργησαμε πολλες ευκαιριες με ενα τουλαχιστον κακο ροστερ. καλα με την κερκυρα παιζαμε αλλα εγω προσωπικα βλεπω μια πολυ καλυτερη αεκ σε σχεση με τη φετινη αεκ του χιμενεθ.
Βασικά είναι η μέρα με την νύχτα. Πολύ καλή εμφάνιση. Πολλές ευκαιρίες και αυτοματισμοί τηρουμένων των αναλογιών. Μπέλεκ, Κάρλος μπροστά σούπερ. Από κοντά και ο Σιαλμάς. Πίσω ανίκητος ο Κάλα. Πολύ το χάρηκα. Ένα 3-0 θα ήταν πιο δίκαιο. Χάνει και ο βάζελος όπως είχα προβλέψει. Κυρίως στατιστικά. Κάποτε έπρεπε να κερδίσει και ο Άρης. Πάμε για τίτλο