Επίσης να προσθέσω ότι έχω την εντύπωση ότι η ΑΕΚ πρέπει να επενδύσει στον Κωστένογλου. Δεν είμαι κανάς υπερειδικός, αλλά βλέπω ότι σε δυο περιόδους που έχει αναλάβει την ομάδα την έχει πάει τρένο. Ίσως άμα έμενε καιρό να έκανε θαύματα. Μπορεί και όχι, αλλά με την οικονομική κατάσταση που υπάρχει και τα δείγματα που έχει δώσει είναι έγκλημα να σκορπάς λεφτά σε Ισπανούς σαλτιμπάγκους:p
Γκούντγιονσεν, Δέλλας, Βάργκας, Καφές, Λυμπερόπουλος Λεονάρντο και (σημερα) Λαγός οι τραυματίες και εκτός στον αγώνα με τον ΠΑΣ
[B]«Απαιτούμε λύση!»[/B]
Άμεση λύση στα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ ΑΕΚ απαιτούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με κοινή τους ανακοίνωση προειδοποιώντας πως πρόκειται για μία πρώτη μορφή αντίδρασης. «Η ομάδα είναι σε οριακό σημείο και οι αντοχές μας εξαντλούνται. Κάναμε υπομονή, αλλά λύση δεν βρέθηκε και μας ζητήθηκε υπομονή για πολλοστή φορά», αναφέρουν και προσθέτουν: «Αρκετοί αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα, αλλά θα συνεχίσουμε με γνώμονα το καλό της ΑΕΚ».
[B]Αναλυτικά η ανακοίνωση:[/B]
«Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται καθημερινά, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.
Είναι σε οριακό σημείο και οι αντοχές μας εξαντλούνται. Κάναμε μεγάλη υπομονή, μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας, περιμένοντας το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης της προηγούμενης εβδομάδας.
Τελικά, λύση δεν βρέθηκε. Αντί αυτού μας ζητήθηκε για πολλοστή φορά κι άλλη υπομονή.
Δυστυχώς αρκετοί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν πλέον βιοποριστικό πρόβλημα. Παρόλα αυτά η προσπάθειά μας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με γνώμονα το καλό της ΑΕΚ και μόνο.
Απαιτούμε άμεση και βιώσιμη λύση για την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτή είναι μια πρώτη αντίδραση και ευχόμαστε να είναι η τελευταία.
Καλούμε όλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, όπως αρμόζει στην ιστορία και το όνομα αυτής της ομάδας».
ρε τί κάνει το μαλακισμένο ο μανωλάς?αν δε γουστάρει πούλο.
Στα @@ μας, μην ερθεις για προπονηση.
Τα ειχαμε ολα, οι σνομπαριες του Μανωλα μας ελειπαν. Δεν κοιταει λιγο τον εαυτο του λεω γω…
Toν απεκλεισε απο την αποστολη με τα γιαννενα ντεμεκ για τιμωρια,αυτος και ο γκεντζογλου εχουν καταφερει να γινουν οι πιο αντιπαθητικοι παικτες με τις μαλακιες τους,τα αιωνια ταλεντα,εκανε ο κωστακης μια καλη χρονια και ζητουσε 400.000 συμβολαιο,επειδη ΕΤΥΧΕ να τον λενε ΜΑΝΩΛΑ παιζει στην ΑΕΚ,ακομα να το καταλαβει αυτο.
με αυτό το συμβόλαιο που εχει, και εγώ τα ίδια θα έκανα
5/5 η αεκ.σήμερα ήμασταν καλοί μόνο στο 1ο ημίχρονο.ειδικά στα είκοσι πρώτα λεπτά πίεζε πολύ η ομάδα κυκλοφορούσε μπάλα και έβαλε και το γκόλ.στο 2ο πέσαμε πολύ με αποτέλεσμα να φάμε το γκόλ και μετά να προσπαθούμε να κρατήσουμε το σκόρ.
επίσης κρίμσον ξεκίνα να βγάζεις ρούχα.
χεχε…αυτο σκεφτόμουν τώρα…αμα κερδίσετε και ατρομητο θα αναγκαστεί να δει ο κόσμος την κορμοστασιά μου for free.
*o διαιτητής χάνει την μπάλα σε μερικές φάσεις
**σεμνά, ταπεινά, με σκυμμένο το κεφάλι…ποιος να το είπε άραγε
τα ιδια κ απο μενα. στο 1ο ημιχρονο μια χαρα ημασταν. στο 2ο ειδα πολλα παλια στοιχεια. απο τα ασχημα. ομως να νοιαστουμε και λιγο για το αποτελεσμα. μπραβο στα παιδια λοιπον και μακαρι να δουμε ακομα πιο πολυ κοσμο στο γηπεδο στη συνεχεια! εγω θα το τιμησω το γηπεδακι παντως οταν κατεβω αθηνα για χριστουγεννα!
εγώ θα το τιμούσα και σήμερα αλλά είμαι με πατερίτσες (βαριά κάκωση συνδέσμων λόγω πτώσης με την μηχανή) οπότε δεν μπορούσα να πάω.
εδιτ:
ο γεωργέας ο σιδεροκέφαλος έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα και τον έβγαλε νοκ-άουτ.
με το υλικό που είχαμε εχθές και τις απουσίες παίξαμε πάρα πολύ καλά!!!
ελπίζω να επιστρέψουν στον επόμενο αγώνα Λεο και Βαργκας
[B]Οι εισπράξεις για… Αυστρία![/B]
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατάφερε να εξασφαλίσει ότι η αποστολή της ομάδας θα πετάξει για Αυστρία χάρη στα έσοδα από τις εισπράξεις του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα!
Στην πλειονότητά τους οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν απαιτήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα χρήματα που θα συγκεντρωνόντουσαν από την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα να μοιραστούν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και στο υπαλληλικό προσωπικό.
Κι αυτό διότι είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι στην πλειονότητά τους παίκτες και υπάλληλοι είναι στα όριά τους με τους τελευταίους να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης πλέον.
Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι εισπράξεις από το ματς με την ομάδα της Ηπείρου δεν μπήκα στους τραπεζικούς λογαριασμούς ποδοσφαιριστών και υπαλλήλων αλλά στο γραφείο που οργανώνει το ταξίδι της ΑΕΚ για την Αυστρία για τον αγώνα της ομάδας με την Στουρμ Γκρατς (για το Europa League).
Αντιλαμβάνεται κανείς πόσο μεγάλο και σοβαρό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στα Σπάτα μια και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τα δεδομένα έξοδα κάτι που καταδεικνύει φυσικά και την αδυναμία σωστής οργάνωσης και διαχείρισης των όποιων εσόδων.
Η υπομονή των υπαλλήλων και των ποδοσφαιριστών πλέον δοκιμάζεται επικίνδυνα αφού όλοι γνωρίζουν (κι αν όχι όφειλαν να το είχαν μάθει) ότι άπαντες βρίσκονται στα όριά τους. Ολοι σκέφτονται πρώτα το καλό της ΑΕΚ και σέβονται τον κόσμο της ομάδας και την ιστορία της, όμως οι «κιτρινόμαυροι» περνάνε το δικό τους μήνυμα για το πώς θα αντιδράσουν στο άμεσο μέλλον τονίζοντας πως δεν έχουν σκοπό να κάνουν εσαεί υπομονή (θεωρούν κοροϊδία τη στάση της διοίκησης)!
Οι όποιες αντιδράσεις αναμένονται με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ για το 2011 αν και κανείς (όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες στα Σπάτα) δεν μπορεί να γνωρίζει δεδομένα αν δεν πρόκειται να υπάρξουν έστω μεμονωμένα περιστατικά (όπως για παράδειγμα ισχύει με την περίπτωση του Σάββα Γκέντζογλου).
πραγματικά 0 στο ταμείο
*με την αλλαγή τον αδειών(για γελια και αυτη), αν δεν έρθει τελικά επενδυτής η αεκ δεν θα καταφέρει να παίξει την όποια ευρωπαϊκή θέση
Ο Πάτερ και τα θαύματα του. Αναρωτιέμαι αν συνεχίζει κανείς να λέει καλά πράματα για τον Χιμένεθ. Το περίμενα βέβαια για σήμερα εκτός αν γινόντουσαν αναποδιές. Ίδωμεν! Η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη ομάδα από την Στουρμ και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν μαγική εικόνα…
Πολλα μπραβο, επιτελους βλεπω την ομαδα να παιζει δυναμικα! Πραγματικα χαρουμενος που βλεπω αυτην την εικονα, εστω και με τα τοσα προβληματα εστω και αν εχουμε αποκλειστει.
Επισης, εχω ψιλοεκνευριστει γιατι επρεπε να παρουμε το ματς στην Αθηνα, τιποτα ιδιαιτερο η Στουρμ.
[B][I]τιποτα ιδιαιτερο η Στουρμ[/I][/B]
ευγενικός είσαι…
πιο λιανα τοτε: για το μπουτσο η πα-στουρμ.
η ομαδα ηταν πολυ καλη και συγκροτημενη σημερα, φοβηθηκα πολυ στο 1-2 λογω του οτι εχουμε πολλους πιτσιρικαδες μεσα και φανηκε να τους πηγαινει πορδη μολις φαγαμε το γκολ. λιγο πριν βαλει το γκολ ο κλωναριδης σκεφτομουν οτι απο τους μικρους που βαζουμε και παιζουν φετος ειναι μακραν ο καλυτερος και λιγο αργοτερα το παστελωσε. ηταν εντυπωσιακο που το καρφωσε μια χαρα με το αριστερο. οι πιο πολλοι το εχουν κουλο στην ηλικια του.
αρκετα μου αρεσε και ο μπουγαιδης ο οποιος μου βγαζει και οτι ειναι καλο παιδι και θελω να πιστευω οτι θα παει μπροστα. και ο εγγλεζου απο οσο τον εχω δει κατι φαινεται και αυτος να κανει. απο τον τσιτα (που δεν επαιξε σημερα) απο την αλλη, δεν εχω δει κατι το ιδιαιτερο μεχρι στιγμης. ας ελπισουμε ολοι οι μικροι να παιζουν αρκετα και να πανε και καλα για το καλο της αεκαρας αλλα και των ιδιων φυσικα! μπραβο και παλι στον κωστενογλου. εχω την αισθηση οτι δεν ειναι προπονηταρας ομως ειναι πολυ αεκτζης και παντα θα δινει το 101%.
Mπραβο στα παιδια, Κλωναρίδης - Γκερειρο πολυ καλοι.
Επιτέλους νίκη…τα λέγαμε από την κλήρωση ότι ο όμιλος είναι βατός και η ΑΕΚ υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε να προκριθεί και όχι να κινδυνεύει να τελειώσει άποντη…πιστεύω του χρόνου να βάλουνε μυαλό και να σταματήσουν να σνομπάρουν την συγκεκριμένη διοργάνωση γιατί σύντομα στις κληρώσεις θα έχουμε την ίδια τύχη με ομάδες από το Καζακστάν και τα Νησιά Φερόες…
μπράβο στην ομάδα πολύ καλή!!!πιστεύω πωσ μπορούσαμε μια καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία- πρόκριση αν είχαμε καλύτερη εικόνα οπως τα τελευταία παιχνίδια…
βρε τον Κλωναριδη