χμ…ίσως το λέω λάθος…ίσως απορροφά ειναι μια καλύτερη λέξη.
το ξέρουμε καλά οτι εδω οι αρμοδιότητες του καθένα που δουλεύει σε μια παε είναι all around …τα πάντα ολα που λέμε. φυσικά δεν πρέπει να κρίνεται για αυτό, αλλά εδώ, ετσι είναι…πως να το κάνουμε
και όταν βλέπεις εναν προπονητή με μεγάλο συμβόλαιο περιμένεις πράγματα…άδικο μεν από την στιγμή που οι συνθήκες είναι για τα πανηγύρια, αλλά ετσι είναι.
αμα μπορείς με το 1/4 1/5 των χρημάτων κωστενογλου αντι χιμενεθ (που ανάθεμα και αν τα πάρει ποτε-ελληνας γαρ) να έχεις τα ίδια αποτέλεσμα, το κάνεις χωρίς δεύτερη σκέψη…ετσι κρίνεται σωστή η λύση του άγιου πατέρα…οχι σε σύγκριση με τον χιμενεθ
για τον σαντος αντε να ακουστηκαν-ειπωθηκαν ασχημα λογια μονο στο τελος της θητειας του. γενικοτερα θυμαμαι οτι στην 1η του σεζον χασαμε το πρωταθλημα στην ισοβαθμια με εσας και στην 2η του θητεια πηρε την σμπαραλιασμενη αεκ του 2004 και την ειχε σε αποσταση αναπνοης απο την κορυφη να παλευει για το πρωταθλημα με φρικτο υλικο.
ο χιμενεθ γουσταρε τις αερολογιες. με το που επιασε το νοημα οτι εδω στην ελλαδα ο τυπος παιζει μεγαλο ρολο αρχισε να λεει μαλακιες και να γλυφει. πηραμε ενα κυπελλακι σε εναν τελικο εκτρωμα και αυτος το παιζει πετυχημενος που ειναι ο πρωτος προπονητης μας μετα απο τοσα χρονια που πηρε τιτλο. αρχιδια. σιγουρα ξερει απο μπαλα, η αεκ του ρομβου περσι που πηρε ολα τα ντερμπι εντος, εριξε 4 στο χαλαρο στον παοκ κλπ ειχε πολλα στοιχεια του. αλλα φετος ας πουμε αυτο το πενιχρο υλικο δεν καταφερε να το διαχειριστει καλα. επιπλεον (αυτο δεν ξερω αν ισχυει) η σεβιλλη οταν ηταν προπονητης ειχε πεθανει στους τραυματισμους, το ιδιο και εμεις. αυτο ισως να λεει κατι για την προετοιμασια, ισως και οχι, ας μην το παιζω ειδικος.
αν θες διευκρινησε τι εννοεις με την τελευταια φραση που εχω κανει μπολντ.
Γι αυτό έγραψα, ότι δεδομένου και του χαρακτήρα του, ένας εργαζόμενος θα προσαρμοστεί στις συνθήκες εργασίας που βρίσκει.
Για μένα όλα τελείωσαν στο συμβάν με τα ταξί, εκεί ο Αδαμίδης και οι υπόλοιπες μαριονέτες έπιασαν κυριολεκτικά πάτο και έδειξαν ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να μη δίνει λογαριασμό πουθενά.
Εννοώ ότι σε συνθήκες κανονικού ποδοσφαίρου, με κανονικές διοικήσεις και απρόσκοπτη λειτουργία των ποδοσφαιρικών τμημάτων, ο Χιμένεθ δε θα συγκρινόταν ούτε με 100 Κωστένογλου, στο προπονητικό κομμάτι -αυτό για το οποίο πληρώνεται δηλαδή. Απλώς τα βρήκε μπουρδέλο και δεν έκανε πολλά για να τα αλλάξει. Αν εστιάσει κανείς σε αυτό το κομμάτι, τότε ορθώς τους ασκείται κριτική αλλά μέχρι εκεί.
Αλλά εντάξει εδώ απαξίωναν Φερέιρα οι δημοσιογράφοι (και έπειθαν τα πρόβατα), τι να λέμε τώρα.
συμφωνω στο ποια θα επρεπε αν ειναι η σταση της διοικησης στο σκηνικο με τα ταξι.
ομως ο χιμενεθ θα επρεπε να προσαρμοστει πανω απο ολα στις ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ συνθηκες εργασιας και οχι στο να τα εχει καλα με τον τυπο μονο.
οσον αφορα στην προπονητικη ποιοτητα, τελος, σιγουρα ως ισπανος προπονητης εχει πολλες περισσοτερες γνωσεις. αυτο φαινεται και απο το οτι πολλοι παικτες μας παρα την κακη μας πορεια τον υποστηριζαν. τεχνικα, πιστευω λοιπον οτι οντως ειναι σιγουρα καλυτερος του κωστενογλου. οσον αφορα ομως αλλες “προπονητικες αρετες” πχ αυστηροτητα, πλανο κλπ κλπ εχω την αισθηση πως υστερει.
γενικα μονος του εβγαλε τα ματια του. με αυτα τα γελοια που δηλωνε συνεχεια. εισεπραξε αρκετο σεβασμο με τον ερχομο του στην ομαδα. οχι οτι στηριχθηκε πολυ, αλλα απο την αρχη διαλεξε τον δρομο της μπαρουφολογιας…
Από που προκύπτει αυτό?Εγώ ξέρω ότι η μεγαλύτερη μερίδα του έσκαβε το λάκο από το καλοκαίρι…
Και μην υποτιμάς τόσο πολύ το κύπελλο!Ο τελικός μπορεί να ήταν απέναντι σε μικρή ομάδα αλλά για να φτάσει εκεί πέταξε έξω κάποιους μεγάλους!Και για την ΑΕΚ που είχε 9 χρόνια να δει κούπα ήταν πολύ σημαντική υπόθεση η κατάκτηση του κυπέλλου για πολλούς λόγους!!!
απο το καλοκαιρι ναι. ομως μεχρι τοτε εδωσε μπολικες αφορμες. η 6αρα ηταν μια τεραστια αφορμη. ο μουρινιο 5 εφαγε περσι και αν δεν ηταν αυτος θα εφευγε σουμπητος και ας ηταν το πρωτο του ματς. παρα πολλες αφορμες εδωσε επισης με τα λεγομενα του.
οκ, σιγουρα το κυπελλο ειναι σημαντικο. εμενα ομως προσωπικα δεν μου λεει κατι οταν εχει προελθει με γκολ απο το κεντρο στον βαζελο και με τετοιο τελικο. γενικα ομως φυσικα και εχει αξια. απλως εγω δεν πορωθηκα.
δεν νομίζω οτι ο κωστένογλου αυτή τη στιγμή έχει να ζηλέψει κάτι από τον χιμένεθ σε θέμα προπονητικής.τα αποτελέσματα τουλάχιστον δείχνουν οτι ο κωστένογλου τα πάει πολύ καλύτερα με το ίδιο υλικό συν οτι έχει αξιοποιήσει ως τώρα πολύ περισσότερους παίκτες και ειδικά τους μικρούς σε ηλικία.ο προπονητής πρέπει να δείχνει οτι μπορεί να κουμαντάρει την ομάδα του(σε όλους τους τομείς) ακόμα και σε δύσκολες στιγμές.o κωστένογλου δείχνει οτι μπορεί να το κάνει ως τώρα ο χιμένεθ στην αρχή έδειξε οτι μπορεί αλλά φέτος δεν τα πήγε καλά.
εδιτ:
βγάζουν ξανά σε συλλεκτική έκδοση την εμφάνιση 94-95.
[SPOILER][/SPOILER]
βέβαια για μένα η καλύτερη εμφάνιση της αεκ ήταν αυτή.
[SPOILER][/SPOILER]
Καλά με την ίδια λογική θα πρέπει να ζητάμε να φύγουν και όλοι οι παίχτες που παίξανε στην εξάρα που για εμένα έχουνε μεγαλύτερη ευθύνη από έναν προπονητή σε τέτοιες συντριβές!Επειδή όμως το συγκεκριμένο μάτς “βρωμάει” για άλλους λόγους άστο καλύτερα…
Όσο για το κύπελλο σόρρυ αδελφέ αλλά δεν την καταλαβαίνω την λογική σου!Δεν θα χαρώ επειδή έβαλα γκολ από το κέντρο ή επειδή μπήκανε 200 κάφροι μέσα στο γήπεδο στον τελικό?Ούτε θα πορωθώ βέβαια για ένα κυπελλάκι…ΑΕΚ είμαι!!!
Exω αυτη που αναφερεις, τιν 97-98 απο τοτε πουμουνα πιτσιρικας.
Αν και πιστευω με καλη τιμη θα την αγοραζα την φανελα.
μιλαμε οχι για αφορμες για να φυγει αλλα για αφορμες για να φαει κραξιμο. νομιζω πως ΚΑΙ οι παικτες εχουν φαει τρομερο κραξιμο.
οσον αφορα το τελευταιο, μενω στο μπολνταρισμενο. εγω προσωπικα θα χαρω το κυπελλο σε μια σεζον που θα παω καλα και στο πρωταθλημα. δηλαδη η ομαδα να δουλευει ρολοι, να βλεπω μπαλα και να πω “σηκωσαμε την κουπα γιατι εχουμε ομαδα και τους γαμησαμε”. το 2002 ας πουμε ηταν πολυ πιο ηδονικο το κυπελλο.
200? περίεργα μετράς…
- ενα γκολ οφσάιντ+ενα ματς που δεν τελείωσε ποτέ+τις επιθέσεις στους παίχτες και στις οικογένειες των παιχτών του ατρόμητου…έχεις δίκιο…κανένας λόγος για να στεναχωρηθείς…ολα ωραία…
εσυ μπορεί να μην πωρώθηκες, αλλά τα πανηγύρια των υπολοίπων εκείνη την μέρα ήταν περισσότερα απο το αυτά των οπαδών της ΑΕΛ όταν κερδίσαμε τίτλο μετά απο 20 χρόνια
[COLOR=“White”]3…2…1…go.![/COLOR]
Καθόλου περίεργα…
Και το παραμύθι με τις οικογένειες των Ατρομηταίων άστο…δεν κάνανε λίγα και αυτοί!
Το γκολ όντως ήταν οφσάιντ αλλά μιλάμε για τριάρα και για επικράτηση κατά κράτος σε όλο το ματς!Η ομάδα δίκαια πήρε το κύπελλο αποκλείοντας μεγάλες ομάδες για να φτάσει μέχρι εκεί!!!Όλα τα άλλα είναι “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε”…
Τα πανηγύρια ήταν περισσότερα γιατί έχουμε και λίγο περισσότερο κόσμο!
Και μετά μου λες εσυ για προπαγάνδα απο τις εφημερίδες…
η κερκίδα με τους συγγενείς των παιχτών ηταν ξεχωριστοί, και δεν εχει οπαδούς του ατρόμητου(τουλάχιστον οχι αυτούς που εννοείς εσυ)…δεν λεμε για το πέταλο που ήταν καθε καρυδιάς καρύδι…
ειδικά η αντίδραση του σαρμιεντο τα λεει ολα για το τι επικρατούσε εκεί…ειχε έρθει η οικογένεια του και αντέδρασε εξω απο καθε δικιά του λογική…που προσωπικά μπορώ να σου πω οτι αμα πας και του σκάσεις μπουνιά στα μούτρα, δεν θα κάνει απολύτως τίποτα…δεν του επιτρέπεται απο εκει πάνω…για αυτό έκλεγε ολη την ωρα μετά…και ζητούσε συγγνώμη απο ολο τον κόσμο(ακόμη και απο τον γαμημένα ηλίθιο οπαδό της αεκ!)
*ρε συ…σε ένταση λεω πανηγύρια…μου λες οτι είσαστε παραπάνω…για το θεό
**τα ++ που εβαζα δεν ειναι για να πω οτι κάνατε πήρατε κατι άδικα…απλά για να πω οτι όλο και για κάτι μπορείς να στεναχωρηθείς
Τι σημασία έχει η προπαγάνδα από τις εφημερίδες με αυτά που μου λες?Εγώ μίλησα γενικά για τον κόσμο του Ατρομήτου που έκανε επεισόδια…δεν εστίασα στα παιδάκια…και παιδάκια ΑΕΚτζήδων δεν μπορούσανε να αναπνεύσουν από τα δακρυγόνα!Αυτό είναι άλλη κουβέντα…
Έχω ξεπεράσει την στεναχώρια για το γεγονός ότι υπάρχουν μαλακιστήρια σε αυτή την χώρα εδώ και καιρό…
λεω για την επίθεση στις οικογένειες που ήταν σε συγκεκριμένη θέση διπλά στα επίσημα…
είσαι που είσαι μαλάκας και θες να πλακωθείς, καν το με όμοιο σου…τι πας στις οικογένειες?
για αυτήν την περίπτωση λέω…δεν λέω γενικά. η μαλακία ειναι παντού…
Εδώ πήρανε για λάφυρο πανό με φωτογραφία νεκρού Ατρομηταίου!Όταν όμως πήγανε να το επιστρέψουνε κάποιοι μη χαπακωμένοι ομοιδεάτες μου…οι “οικογενειάρχες” σου τους πετάγανε κροτίδες και καρέκλες!Άστο μην το ψάχνεις…
Από αλλού ξεκίνησε όμως η κουβέντα και αλλού το πήγαμε…
για το θεο δηλαδη…μην ανακατεύεις τις δυο περιπτώσεις…άλλο η μάχη στα δεξιά και άλλο τι έγινε διπλά απο τα επίσημα…εκτός αν εχεις φώτο με τις φωτοβολίδες που κρατούσε η μάνα του σαρμιεντο και τα ξαδέρφια του ιτανζ.!
*φεύγω…παω γήπεδο
Εσύ τα ανακατεύεις και προσπαθείς συνέχεια να το πας στο μελό…
Περιμένεις το μαλακιστήρι που θέλει να κάνει τζερτζελέ να κάνει τέτοιου είδους διαχωρισμούς…εδώ σου λέω ότι ο άλλος βούτηξε πανό με φωτό νεκρού Περιστεριώτη και καμάρωνε!
Και επειδή μίλησες πριν για προπαγάνδα…η προπαγάνδα εκείνων των ημερών ταυτίζεται με αυτά που γράφεις…“οι αλήτες ΑΕΚτζήδες εναντίον των οικογενειαρχών Περιστεριωτών”…
Μην ψάχνεις για καλούς και για κακούς…η μαλακία δεν έχει χρώματα!!!
εχεις καποιος stream για το ματς?
Οχι ρε φιλε…σιγα μην ήθελα να πω αυτο…δεν λεω για αεκτζηδες…το ίδιο θα μπορούσε να κανει και οπαδός της αελ…δεν εχει σχέση η ομάδα