η αεκ των 3 τελευταιων ματς ειναι πολυ χειροτερη απο την αεκ των πρωτων ματς με κωστενογλου. υπαρχουν σοβαροτατες δικαιολογιες ωστοσο. οι παικτες καθε μερα που περναει ειναι… ολο και πιο απληρωτοι, το ροστερ ειναι ιδιαιτερα αποδυναμωμενο λογω απουσιων κλπ. ελπιζω σε κατι καλυτερο γιατι στα τελευταια ματς ξαναπονεσαν τα ματια μου.
στα της διαιτησιας συμφωνω με τον αποπανω.
υγ: κριμα για τον σιαλμα τετοια γκολαρα να την εβαλε στην τυχη…
Η ομάδα γενικά δεν βλέπεται από την αχή της χρονιάς γιατί δεν έχει υλικό ώστε να μπορεί να παίξει μπαλάρα!Από εκεί και πέρα το γεγονός ότι με τόσα προβλήματα βρίσκεται άνετα στην τρίτη θέση δείχνει και το γενικότερο επίπεδο του πρωταθλήματος μας!
Μία είναι η σημαντική απουσία της ομάδας…αυτή του Βάργκας ο οποίος όλως τυχαίως από τότε που έκανε δηλώσεις υπέρ του Χιμένεθ εξαφανίστηκε…
Deadmeat μια χαρά το ήθελε αυτό που έκανε ο Σιαλμάς και ήταν πολύ ωραία ενέργεια!Μπράβο αξίζουν και στον Κωνσταντόπουλο που χθες ήταν πολύ καλός και όποτε χρειάστηκε κράτησε την ομάδα μπροστά στο σκορ…
Πολυ καλοσ ο Σιαλμας, ειτε γυρνουσε πισω και πιεζε ειτε μπροστα με συνεχεις ευκαιριες. Προσπαθησε πολυ να διωξει τη γκαντεμια του προηγουμενου παιχνιδιου. Αδικη κοκκινη.
[B]Σαλιαρέλης μαινόμενος κατά Μαρινάκη! Τον χαρακτήρισε χαπακωμένο, αποκάλυψε πως του κατέβασαν το παντελόνι
[/B]
Ο ΚΟΡΙΟΣ Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα… Με επιστήμονες και όχι μόνον. Το ντέρμπι είναι 1-1 και παίζεται!
Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για τον νυν «ερυθρόλευκο» ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών στο zougla.gr συνεχίζοντας το θέμα με το ξύλο που δέχτηκε μαζί με τον Βασίλη Ξενιάδη πριν από χρόνια.
Ο Αργύρης Σαλιαρέλης άρχισε την συνέντευξη του, λέγοντας: «Εγώ είμαι μπροστινός, δεν κρύβομαι πίσω από κανέναν και ότι έχω κάνει το έχω κάνει μόνος μου, με την τύχη μου θες, την ικανότητα μου θες, αλλά μόνος μου και δεν χρωστώ σε κανέναν, πολιτικό ή επιχειρηματία. Γράφουν για ένα συγκεκριμένο επεισόδιο με τον κ. Μαρινάκη, εμένα και τον κ. Ξενιάδη. Μπορεί να είναι ανήκουστα αυτά τα πράγματα, αλλά είναι και αληθινά. Λένε όμως τη μισή αλήθεια… Προσπαθούσε να πουλήσει στον κ. Ξενιάδη τέσσερα καράβια. Απ’ όσο ξέρω δεν είχε ακόμη την ιδιοκτησία. Φτιαχνόντουσαν στα ναυπηγία.
Το deal χάλασε, δεν έχασε τίποτα, ούτε κέρδισε. Δεν έχασε κάτι ο κ. Μαρινάκης. Πήρε 5-6 μπράβους, σε ένα γραφείο στο Παλαιό Φάληρο και ήρθε μέσα χαπακωμένος, ρωτώντας τον κ. Ξενιάδη που βρήκε τα λεφτά και θέλει να αγοράσει τα καράβια. Τον ρωτούσε αν είναι από ναρκωτικά, αν είναι από λαθρεμπόριο. Του λέει ο άλλος, ότι είναι δικά του λεφτά και τι τον νοιάζει αυτόν… Του τράβηξαν, του έσκισαν το σακάκι. Και λένε ότι κυκλοφορεί και βίντεο. Να φέρουν αυτό το βίντεο να το δούμε.
Μετά από αυτό το επεισόδιο πήρε το αεροπλάνο κι έφυγε. Μετά από δύο μήνες έγινε ένα παρόμοιο επεισόδιο, με τον κ. Μαρινάκη. Αυτό ξέχασε να το πει: ότι του κατέβασαν το παντελόνι. Τώρα είμαστε 1-1! Του δώσαμε να καταλάβει ότι να πηγαίνουν σε έναν ανυπεράσπιστο άνθρωπο 10 μπράβοι δεν είναι αντριλίκι. Είναι ό,τι χειρότερο. Του δώσαμε να καταλάβει ότι δεν πρέπει να τα κάνει αυτά».
Στη συνέντευξη στο zoogla.gr ο Ξενιάδης είπε ότι στην υπόθεση των ενεχυριασμένων μετοχών της ΑΕΚ στη Morgan, εφαρμόζεται το αγγλικό δίκαιο. Προφανώς ψεύδεται, διότι στην παράγραφο 22 της σύμβασης ορίζεται ρητά και κατηγορηματικά ότι “τα αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών έχουν αποκλειστική δικαιοδοσία να ρυθμίζουν οποιαδήποτε διαφορά σε σχέση με την παρούσα σύμβαση…”
Ωχ κι εδώ Αγγλικό δίκαιο?Κανονίστε να μπει ο Mule και να αρχίσει να προσπαθεί να μας πείσει ότι για λόγους οικειότητας έγινε κι αυτό! :lol:
Όποιος θέλει να γελάσει ο Θωμαίδης έχει καλεσμένους τους Ξενιάδη , Τροχανά , Γιδόπουλο ,ΧΧ το βράδυ…
Ο Βασίλης Ξενιάδης είχε παλαιότερα επεισόδιο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη όπου του είχε σκίσει το σακάκι. Η φωτογραφία από το το επεισόδιο είδε το φως της δημοσιότητας.
Η εφημερίδα «Δημοκρατία» στο πρωτοσέλιδο της έχει τον Ξενιάδη με το σκισμένο σακάκι, να είναι εμφανώς ταραγμένος και βουρκωμένος, ενώ δίπλα του είναι και ο Αργύρης Σαλιαρέλης.
Σύμφωνα, με το ρεπορτάζ, στο τραπέζι φαίνεται και ο χυμένος καφές που προηγουμένως είχε βρεθεί στο πρόσωπο του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού…
Petit Chateau,Sabanci,CCC,Νικοστρατος,Λεφτα Ψωμιαδη,Ξενιαδης μπροστινος σε κινεζους και σκισμενα σακακια και live chat στο facebook.Αν προσθεσουμε κ κατι Αντζελος,Σφαελος,αραβες χανεται η μπαλα,ολα αυτα το τελευταιο τριμηνο.
Εχει καταλαβει κανενας απο εσας τι παιχνιδακι παιζεται με ολες αυτες τις μαλακιες που μας πλασαρουν?
εννοοντας οτι τα πιο πολλα απο αυτα γινονται για ΚΑΠΟΙΟ συγκεκριμενο λογο η απλως αναρωτιεσαι. αν εχεις καποιο στοιχειο-υποψια και δεν βαριεσαι παραθεσε το.
εγω προσωπικα (που δεν ασχολουμαι με μανια γ να διαβαζω-αναλυω τα παντα) νομιζω πως απλως μας δουλευουν για να μην τους βριζουμε και τα σπαμε τη στιγμη που ειτε τρωγονται λεφτα απο πισω η απλως η ομαδα εινια καταχρεωμενη και εξαρταται 100% απο τριτα χερια ουσιαστικα. αν λεω μαλακιες διορθωστε με.
Oχι απλα αναρωτιεμαι ρε συ και προσπαθω να καταλαβω τι συμβαινει,οτι ο χρονος περναει,δεν γινεται επι της ουσιας απολυτως τιποτα,ΓΣ περασε δεν αλλαξε τιποτε,ξαφνικα αρχισαν να εφευρισκονται ανυπαρκτοι επενδυτες η προτασεις,τωρα αυτο με τον Ξενιαδη,την μοργκαν στανλευ,αν ειναι ενεχυρες η οχι οι μετοχες.
Το ιδιο πιστευω με αυτο που ειπες εσυ,μας δουλευουν κανονικοτατα,δεν υπαρχει καμια προταση,κανενας ενδιαφερομενος,απλα εμποριο ελπιδας οτι καποιος καποια στιγμη ισως κατι γινει θα δουμε κλπ.
ευτυχως γτ για μια στιγμη νομιζα οπως το ειπες οτι ειμαι στον κοσμο μου. ετσι οπως ειναι η κατασταση δεν εχω ιδεα ποια ειναι η ενδεδειγμενη λυση. η αποχη του κοσμου? να παμε γηπεδο να βρισουμε και να σπασουμε και να απειλησουμε? θα γινει κατι ετσι? δυσκολο το κοβω. εγω προσωπικα νιωθω μια μεγαλη απαθεια απεναντι στην ομαδα αυτη τη στιγμη. ολα φαινονται τοσο ψευτικα. και ο αΓαμιδης φαινεται οτι συχνα μιλαει αλλα λιγα λεει.