συμφωνα με δημοσιευματα στο sportfm,αυτος θα ναι ο αραβας που θα αναλαβει την ΑΕΚ
[SPOILER][/SPOILER]
συμφωνα με δημοσιευματα στο sportfm,αυτος θα ναι ο αραβας που θα αναλαβει την ΑΕΚ
[SPOILER][/SPOILER]
δυσκολο ματς σημερα. η ομαδα δεν παιζει και πολυ καλα τελευταια. λεο και καφες τα νεα προσωπα στην ενδεκαδα. αν το παλεψουμε πολυ θα τους παρουμε τους βαθμους της νικης ελπιζω.
Πολυ κακος ο Μπελεκ σημερα πιστευω, και Καφες πολλα λαθη, εφερε το πεναλντι ομως.
Επρεπε να βαλει Μπερνς νωριτερα.
εγω βλεπω κατι το αδιανοητο. στα ματς που ειμαστε χ (πχ δοξα και σημερα) και πρεπει να πιεσουμε, το κανουμε μονο στην αρχη του β μερους. ειναι αδιανοητο να τους κλεινουμε στα καρε τους ως το 65-70 και μετα να κανουν οτι θελουν. επισης να πω (και εδω θα κραξω τον κωστε) οτι ειναι τραγικο να κανουμε γιομες απο το 1ο μερος. ειναι τραγικο οι τερματοφυλακες να κανουν παντα βολε. και πιο τραγικο απολα ειναι ο ΚΟΝΤΟΕΣ στο 93 να δινει τη μπαλα πισω γαμω το κεφαλι του γαμω!
θα συμφωνήσω ,ωστόσο είχε και καλα σημεία εχθές ο Κοντοεσ ,για αλλη μια φορα ο Γ εωργεασ εγινε κυριολεκτικά λάστιχο καλύπτοντας τον Καφε.
δεν το κραζω γενικα. το αντιθετο. ειναι φιλοτιμος και το παλευει. αλλα ειναι τραγικο σαν ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ παικτη να κανεις αυτο το πραγμα αν εισαι στην αεκ. εγω ντρεπομαι που ειδα παικτη της ομαδας μου να το κανει αυτο.
Εγώ πιστεύω ότι χτες ο Κοντοές έκανε ένα από τα χειρότερα του παιχνίδια στην ΑΕΚ. Γιογιό μας κάνανε από την πλευρά του. Δεν ήξερε που πάταγε σε κάθε επέλαση τους από κει. Καλά για τον Καφέ δεν το συζητάω. Στο πρώτο ημίχρονο όποτε ακούμπαγε την μπάλα μας κρέμαγε. Στο τέλος νομίζω έπρεπε να βάλει τον Βάργκας γιατί δεν είχαμε τρεξίματα και το κέντρο ήταν άδειο. Δεν ξέρω απλά αν ήταν έτοιμος ή γενικά αν παίζει κάτι άλλο…τέσπα τι να πεις. Απλήρωτοι είναι. Και που παίζουν όπως παίζουν είναι ευχάριστο.
Ο βαργκας απο τοτε που τολμησε να πει, [I]Βάργκας: «Προτιμούσα τη δουλειά του Χιμένεθ»[/I],λες κ τον τελειωσανε,ειτε ανετοιμο τον παρουσιαζουν,ειτε μονιμως τραυματια.Κακως,γιατι ο παικτης αυτος μας βγηκε καλος.Οπως επισης ο παραγκωνισμος του γκερειρο δημιουργει αναλογα ερωτηματικα,ανετοιμος,τραυματιας κ αυτος?
Για τους απληρωτους,σε ολες τις ομαδες υπαρχουν απληρωτοι,οχι οτι αυτο δικαιολογει τιποτε,απλα πρωτον κανενας παικτης ποτε δεν εχασε λεφτα απο την ΑΕΚ,δευτερον υπαρχουν αρκετοι παικτες που εαν κανουν προσφυγη,ξερουν οτι δεν θα βρουν ομαδα ουτε στη β εθνικη,οποτε δεν τους συμφερει κατι τετοιο.
Χοσέ Κάρλος: «Πληρώνομαι κανονικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα»
Βέβαια η δήλωση οι παίκτες είναι πληρωμένοι για την περίοδο 2010-11, είναι ψευδής ή λανθασμένη. Ή ο κ. Παππάς λέει ψέματα ή του είπαν ψέματα και τα χρήματα πήγαν αλλού. Εκτός και αν λένε ψέματα… οι παίκτες(
"Οι παίκτες της ΑΕΚ είναι πληρωμένοι για την περίοδο 2010-11. Εγώ δεν έχω οικονομική υποχρέωση για την παρούσα χρήση 2011-2012, εφόσον έχω πάψει να είμαι μέτοχος από το τέλος της προηγούμενης περιόδου.
Την κολοκυθια παιζουν,ειμαστε απληρωτοι,οχι ειστε πληρωμενοι…:?
Νέα αναβολή για Ψωμιάδη
Για τις 15 Φλεβάρη αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης Ψωμιάδη.
Τι πρωτοτυπο ε…:lol:
λοιπον, απο οτι διαβασα ο χοσε καρλος το ειπε με ΕΙΡΩΝΙΚΟ υφος.
οσο για τον βαργκας θελω να πιστευω πως οτι εχουμε δει απο τον κωστενογλου δεν ειναι ψευτικη εικονα (οτι δλδ ειναι αρκετα δικαιος με τους παικτες) και οτι αληθεια δεν ειναι ετοιμος. αλλωστε και ο λυμπε πριν 2-3 ματς, στην επανεμφανιση του, κατεληξε αναγκαστικη αλλαγη επειδη προφανως ηταν σχετικα ανετοιμος.
ο γκερειρο περσι, στο καλο σερι με χιμενεθ εβγαζε ματια οντως. ειχε πισω του ομως πολυ πιο δυνατα χαφ απο αυτα που εχουμε τωρα. επισης μια παιζει μια δεν παιζει. τεσπα δεν θελω ολη την ωρα ν; δικαιολογω τον κωστενογλου. και εγω ηθελα προχτες να μπει αλλαγη ο γκερειρο αν και ταυτοχρονα σκεφτομουν οτι αν βγει καποιο χαφ θα ξαναεχουμε τρυπα στη μεση οπως με τη δοξα δραμας.
τελος οσον αφορα παπα και ψωμιαδη μονο να γελασει μπορει κανεις…
εντάξει ρε παιδιά καλός ο γκερέιρο αλλά παίζει μπάλα όποτε το θυμάται.ο κωστένογλου προφανώς θέλει την σταθερότητα στην απόδοση.γιαυτό προτιμά άλλους παίκτες.
δεν μετράνε οι πληρωμές μετά θάνατον ρε
Βασικα ,αυτα ειναι λογια του γεωργεα που απλα δανειστηκα.
«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο της. Άλλωστε, ποτέ κανείς δεν έχασε λεφτά από την ΑΕΚ».
αααα…οκ…λάθος δικό μου…you faoul που λένε…
γιατι κατι παλιοί ισπανοι μπακ έχουν κάνει του κόσμου τους διακανονισμούς και ακόμη λεφτά δεν έχουν πάρει.
*έκλαψα με την συνάντηση του μανατζερ γκεντζογλου…πες μας πόσα μας χαρίζεις απο τα δεδουλευμένα να σου πούμε πόσα θα σου δώσουμε …την έχει ακούσει το ελληνικό ποδόσφαιρο
Μόνο για τον φίλο σου τον Χιμένεθ δεν ενδιαφέρεσαι!
πάντως ή στο gazzetta ή στο sport-fm είχαν πει πριν 1-2 βδομάδες οτι μπήκαν τα πρώτα χρήματα που χρωστάνε στον χουανφράν.για γέλια είναι βέβαια μετά από τόσα χρόνια να βάζεις τα πρώτα χρήματα τώρα αλλά ΑΕΚ είσαι…
:lol::lol::lol:
αυτός θα πάρει και περισσότερα απο αυτά που είπαν οτι θα πάρει…και δεν με ενδιαφέρει αν τα πάρει ποτέ
*βαλαν χρήματα στον χουαν φραν?!! οκ…κάνω πίσω γιατί για αυτόν έλεγα (τα πρωτα…λολ…τα υπόλοιπα σαν σύνταξη και ετσι? :p)
θα χαλάσει το όνομα που έχει φτιάξει στην πιάτσα η ΑΕΚ αν τον ξεπληρώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.κάτσε να τον “ψήσουμε” λίγο.
εδώ ακόμα χρωστάνε στον φερέρ…είπαμε ΑΕΚ είσαι…
αντε να δούμε και σήμερα τι θα κάνουμε, ελπίζω να παίξει ο Βαρκας και να κα΄νει ενα καλό παιχνίδι στο κέντρο .
Πως χάσαμε ρε παιδιά? Ούτε μια ευκαιρία δεν έκανε ο ΠΑΟΚ και έβαλε 2 γκολ…το πέναλτι πραγματικά αστείο. Στο 2-0 ας είναι καλά ο Μπελεκ που τελευταία στιγμή το μετάνοιωσε…Όχι ότι και εμείς κάναμε τίποτα. Για ισοπαλία ήταν. Πολύ βαρετό παιχνίδι. Νομίζω ότι το χάλασε ο διαιτητής με το πέναλτι.
Η ομας ξεκινησε σχετικα οκ το παιχνιδι,ανεβαινε ψηλα,κυκλοφορουσε μπαλα,ειχε κατοχη αλλα ανουσια,δεν μπορουσε ομως να δημιουργησει φασεις,τραυματιστηκε ο μακος,εκατσε η φαση του πεναλτι για τον Παοκ και ουσιαστικα αλλαξαν οι ισορροπιες,ενας Παοκ που ηταν κακος μεχρι εκεινο το σημειο.
Στην επαναληψη,δεν αλλαξε κατι,ιδιος ρυθμος,η ΑΕΚ να εχει την κατοχη,ο Παοκ απλα να περιμενει μηπως κατσει καποια αντεπιθεση,εν τελη ευκολα 2-0 με λαθος απο στημενη φαση κορνερ,εκει τελειωσαν ολα.5-0 σε δυο ματς πρωταθλημα-κυπελο μας εχει ο μπολονι.