Αεκαρα

περιμενει ο ένας τον άλλο. δλδ θα βάλουν λεφτά, μονο αν βαλουν κ οι υπολοιποι

πχ σκεψου να βαλει ο τιγρης 2 εκ κ η ΑΕΚ τελικα να πεσει, επειδη οι αλλοι δεν εβαλαν τπτ. τον επιασαν ή όχι μαλάκα ?

Ο καθένας τους είναι διατεθειμένος να βάλει κάποιο ποσό (όχι σοβαρό βέβαια) αλλά μόνο κάτω από τις δικές του προυποθέσεις!Και δεν μπορούνε να βρούνε άκρη…αυτοί που ήτανε μια παρέα και όλοι μαζί ήρθανε και όλοι μαζί θα φύγουνε!#-o
Η ουσία είναι ότι ούτε θέλουνε να βοηθήσουν σημαντικά αλλά ούτε και να σηκωθούνε να φύγουνε…για τους δικούς τους λόγους!!!

B εθνική, ξεπούλημα παικτών (σιγά την ομάδα δλδ), τίγρης ή όποιος, πιτσιρικάδες κ ανεβήκαμε

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό…πρέπει να βρεις αφμ , να αλλάξεις ονομασία και άλλες τέτοιες ομορφιές!Δεν το γλιτώνεις το ξεφτιλίκι…και η πλάκα είναι ότι οι σωτήρες πιθανότατα θα βγούνε ατσαλάκωτοι!
Το μόνο που μας σώζει είναι ότι λογικά τον Ιούνιο θα πρέπει να υποβιβαστούνε καμμιά δεκαριά ομάδες και να μην έχουνε δικαίωμα να ανέβουνε άλλες 30 από κάτω… και έτσι ίσως την σκαπουλάρουμε όλοι μαζί!Αλλά η ομάδα θα συνεχίσει να φυτοζωεί στις τριτοτέταρτες θέσεις με Λαγούς και Καράμπελες…αν δεν βρεθεί πορτοφόλι!!!

αφού πέρασε ο νόμος. σωθήκατε ήδη…αφαίρεση βαθμών.
ο υποβιβασμός πλέον ειναι για πολύ ακραίες περιπτώσεις και για χρεη που δεν είναι διακανονισμένα μονο προς το δημοσιο(άσχετα αν δεν πληρώνονται).(στα αρχίδια τους οι αθλητές.!!)
εκτός και αν θέλετε να πέσετε μόνοι σας.

*και αν χρειαστεί να πληρώσει κάποια ομάδα, η ΑΕΛ είναι εδώ.

Αθηνής: «Θα δώσω αν δώσουν οι άλλοι!»
\:D/\:D/

Να τι είπε στους ανθρώπους της ΠΑΕ που του ζήτησαν ακατέβατα 2,5 εκατομμύρια Ευρώ ο Νίκος Νοτιάς…

«Δεν είναι δυνατόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή να έρχονται και να θυμούνται μόνο εμένα. Που είναι όλοι οι άλλοι; Ξεκίνησα με 6% στην ΑΕΚ και επειδή δεν έβαζαν άλλοι λεφτά και χρηματοδοτούσα εγώ, βρέθηκα να έχω το 33%. Πέρυσι τέτοια εποχή έβαλα 2,2 εκατ. ευρώ. Πρόπερσι, 1,6 εκατ. ευρώ. Πριν από τρία χρόνια, τέτοια εποχή, 1,3 εκατ. ευρώ. Πάντα όταν έρχεται Φλεβάρης και Μάρτης, τρέχουν να με βρουν και να μου πουν πως θα πρέπει για τελευταία φορά να βάλω χρήματα. Πόσες φορές θα είναι αυτή η τελευταία φορά;
Δίνω κάθε χρόνο 800.000 δολάρια στο δάνειο για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου, στο οποίο εδώ και 15 μήνες η ΑΕΚ δεν έχει πληρώσει ούτε ευρώ. Έβαλα για την εγγυητική, αποπλήρωσα το δάνειο της Aspis για το οποίο έπρεπε να βάλουν και οι υπόλοιποι το μερίδιό τους. Τι άλλο να κάνω; Εγώ μπορώ να διαθέσω 300.000 ευρώ. Έχω φτάσει στα όριά μου. Να βάλουν και οι υπόλοιποι».

Έχει και τα δίκια του το Αμερικανάκι όταν είναι μάλιστα ολοφάνερο ότι κάποιοι θέλουνε να του αποδώσουνε την αποκλειστική ευθύνη για την κατάντια της ομάδας…

Να πρόσεχε το αμερικανάκι και όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι της ΑΕΚ που ήταν άσχετοι με το ποδόσφαιρο (χωρίς να κατακρίνω κάτι τέτοιο) σε ποιους έδιναν τη διαχείριση της επένδυσής τους.

αυτό που λέει ο κρίσπ.οι τελευταίοι διαχειριστές ήταν επιλογές νοτιά και παππά.

Μπα, από την αρχή και τον Ντέμη ξεκίνησε το πρόβλημα.

ο ντέμης καλά το ξεκίνησε αλλά μετά καταχράστηκε την τυφλή εμπιστοσύνη που του έδειχναν.αλλά ναι και ο ντέμης επιλογή τους ήταν.

Για να μην “παρεξηγηθώ”…το μπινελίκι που έχω ρίξει σε όλο το παρεάκι του 2004 σχεδόν από το ξεκίνημα μπορεί και να μην το έχει ρίξει κανένας οπαδός της ΑΕΚ!
Από εκεί και πέρα το όλο εγχείρημα τοτε αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς κατέληξε!Ο Νοτιάς βρέθηκε μεγαλομέτοχος από το πουθενά επειδή έβαζε λίγα ψίχουλα παραπάνω από τους υπόλοιπους…ενώ ήταν αυτός που θα μπορούσε ευκολότερα από τους άλλους να πηδήξει από το “καράβι” μιας και τον περισσότερο του χρόνο τον περνάει στην άλλη άκρη της γης!
Αυτό που δεν δέχομαι είναι το ΣΟΤΟ που προσπαθούν να πασάρουνε κάποιοι που εκπροσωπούνε συγκεκριμένα συμφέροντα…ότι αν υποβιβαστεί η ομάδα ο αποκλειστικός υπεύθυνος θα είναι ο Νοτιάς!!!

Aφου οι αλλοι το εχουν πιασει το νοημα…
Ο μεν παππας δινοντας ποσα της πλακας στην ερασιτεχνικη, εφυγε κυριος με την απατη των supporters και ο δε τακης παραχωρουσε τις μετοχες του με ανταλλαγμα …καποτε να παρει το βολλευ.

Και φυσικα τωρα φταιει ο Νοτιας που δεν ταισε κανενα στομα τοσα χρονια και μαλιστα εκανε προπονητικο απο το οποιο δεν εχει παρει ευρω τσακιστο και καποιοι πηγαν να το περασουν ως…απατη στην πλατη της ΑΕΚ!

Θεωρω οτι ο Νοτιας εχει απολυτο δικιο σε οσα λεει. Αλλος επαιρνε τα μπραβο και τον τσιμπουκωναν επειδη εδινε 10.000 ευρω στον στιβο και αυτος απλα πληρωνε τεραστια ποσα για να κλεινει τρυπες στην παε. Να μην τα ξεχναμε αυτα.

Σε ολα αυτα, ο καθενας κρινεται. Προεδροι, παικτες, δημοσιογραφοι και …προσκυνημενοι οπαδοι.

Τελικα ειναι πολυ σημαντικο να υπαρχει ελληνας επιχειρηματιας στην ΑΕΚ για να βγαζουμε και κανα μεροκαματο στις επιχειρησεις του.

Πως το λεγαμε καποτε;;; Γαυροι ειστε νουμερα, χρηματοδοτουμενα. Σκατα στα μουτρα μας!!!

κανενα stream για το ματς?

http://www.vipbox.tv/watch/41360/1/asteras-tripolis-vs-aek-athens-live-stream-online.html

Ξενιάδης νούμερο 2 (:wink:

Το ΔΣ. της ΠΑΕ ΑΕΚ ολοκληρώθηκε κι όπως προκύπτει ο άνθρωπος που επιθυμεί να βάλει τα 2 εκατ. ευρώ ως (σε πρώτη φάση) ταμειακή διευκόλυνση[B], είναι ο Χαράλαμπος Ξενιάδης, αδερφός του Βασίλη[/B], ο οποίος είχε απασχολήσει τα διοικητικά των “κιτρινόμαυρων” τον περασμένο Δεκέμβριο.

http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/sigh_asyrmatoy_poy_dhmioyrgei_kaxypopsia.1699796.html

:lol2::lol2::lol2:

και το δούλεμα συνεχίζετε.

Άντε, πλησιάζει η λύτρωση… Ας σταυρώσουμε δάχτυλα…

Είμαι αισιόδοξος και εγώ. Πολύ σιγή επικρατεί γενικά. Και από τον κόσμο και από τα νέα. Calm before the storm. Ελπίζω να είναιγια καλό!

Δεδομένου ότι από το ποδόσφαιρο τρώνε στόματα που ούτε φαντάζεται κανείς (βάλτε ακόμα και τα καφέ τις κυριακές) δύσκολα ΑΕΚ,παο,παοκ θα τιμωρηθούν όπως ο ηρακλής ας πούμε.

Λογικά για την ΑΕΚ πάμε σε μοντέλο αυστηρής διαχείρισης αφού και η κάνουλα του κράτους έκλεισε πλέον και όποιος επενδυτής έρθει, θα είναι για το management με κύρια ασχολία του το γήπεδο και όχι την ομάδα. Επίσης λόγω φορολογικής μεταρρύθμισης δε συμφέρει πλέον και το ξέπλυμα.

Αρα λοιπόν πάμε σε ένα “ημιεπαγγελματικό” πρωτάθλημα για όλους πλην του Θηρίου που αν με κάποιο τρόπο τελείωναν τα λεφτά του τσουλου θα έρχονταν στο ίδιο ακριβώς επίπεδο.

Ο κοντός που φημολογείται ότι έρχεται, άρχισε επαφές με Χριστόγλου όπως και κατά την πρώτη θητεία πράγμα που σημαίνει ότι μυαλό δε βάζει και ότι πάλι της μίζας το πανηγύρι θα γίνει στην ΑΕΚ. Το ντεμοτεχνείο στήνεται ξανά, θα διαβάζουμε παντού απίστευτα πράγματα για τον ευεργέτη ντέμη νικολαίδη κοκ.

Ας είναι. Από Δημητρέλους και Αδαμίδηδες καλύτερα αυτός και στην ΑΕΚ των αόρατων, του δημητριάδη και των παιδικών εισιτηρίων στο πέταλο (και ο νοών νοείτω) δεν χωράνε ηθικολογίες.

Πλέον θα υπάρχει κάθε χρόνο ένα ποσό 5-6 εκατομμύρια ευρώ, υπολογίστε ότι το 1 πάει για φάγωμα και φανταστείτε κατά προσέγγιση την ΑΕΚ στο χορτάρι. Δεδομένων των συνθηκών του χρόνου είμαστε για δευτερότριτοι σε ένα πρωτάθλημα που αν ο βαγγέλης είχε λίγο εγκέφαλο θα το τελείωνε βαθμολογικά Γενάρη και όχι από Οκτώβρη.