ετσι και αλλιώς δεν γινεται.άλλαξε ο κανονισμός.
πλέον μόνο για πολύ σοβαρές παραβάσεις προς το κράτος τιμώρησε.
οι αθλητές, κλασμενοι
Πάντως ο “τίγρης” είναι πλήρως απογοητευτικός. Τον θυμήθηκα με το σκίτσο. Τέσπα τι να πεις. Ζούμε στην εποχή της χλιαρότητας. Δεν με βγάζω απ έξω. Ο κόσμος να μας αποδύκνειαν ότι διαλύεται αύριο κανείς δεν θα ασχολιόταν.
Σόρρυ αλλά εγώ προτιμώ να είμαι ηθικολόγος!Προτιμώ μια ΑΕΚ με 22χρονα μέχρι να βρεθεί κάποιος επενδυτής να βάλει 5 ευρώ και να της δώσει μια ώθηση παρά μια σιχαμένη aek στα χέρια “κοντών” φαντασμάτων του παρελθόντος!Αν και πια είναι μάλλον αργά…ήδη κάνει κουμάντο!
Πολύ φοβάμαι ότι δεν έχεις επίγνωση του τι θα πει “ΑΕΚ με 22χρονα”. Δεν θέλω να πικάρω τους φίλους του συμπαθούς κατά τα άλλα Γηραιού αλλά η ΑΕΚ δεν είναι ηρακλής. Από την άλλη δεν φαντάζεσαι πόσο εύκολα μπορεί να γίνει. Φωτεινός οδηγός το μπάσκετ!!!
Οσο για τις ηθικολογίες… αλήθεια σε ποια ΑΕΚ χωράνε; Στην ΑΕΚ του νικολαίδη; Της ορίτζιναλ των τελευταίων 3 ετών; Των πειρατών του ονείρου; Του παππά;
Πόσο πιο σιχαμένη ήταν η aek των pin και του οδδυ σε σχέση με την ΑΕΚ του σταύρου αδαμίδη, των σαπόρτερς και του βασίλη δημητριάδη;
Προσωπικά είχα φτάσει στο σημείο να κερδίζουμε τη μίλαν σε ένα γεμάτο οακα και να μη ξέρω τι μου φταίει και δε μπορώ να χαρώ τη νίκη. Γιατί ο κοντός μας είχε αλλάξει το dna… Για να έρθει μετά ο πέτρος παππάς να μας το ισιώσει.
Άτιμη έννοια αυτή η αξιοπρέπεια. Όλοι τη διαφημίζουν ακριβά αλλά αγοράζεται με λίγα μόλις εισιτήρια!!!
Εχω παραιτηθεί από κάθε ιδεολογική θεώρηση των πραγμάτων περί την ΑΕΚ. Διότι εμείς οι ίδιοι σταθήκαμε ελάχιστοι και τελικά πολύ φτηνοί τα τελευταία χρόνια.
Μια χαρά επίγνωση έχω αδελφέ!Απλά δεν θέλω αυτό που βλέπω να το σιχαίνομαι και να γλύφω εκεί που έφτυνα!!!
Ο Παππάς μπορεί να αποδείχτηκε λίγος αλλά δεν προσπάθησε να σου αλλάξει το dna…διατήρησε αυτό που σου έφτιαξε αυτός που τον κουβάλησε!
Γενικά δεν διαφωνώ με τις διαπιστώσεις σου αλλά δεν μπορώ να βάλω στην ίδια ζυγαριά Νικωλαίδη με Δημητριάδη , Αδαμίδη ή οποιονδήποτε άλλο!Άλλες απαιτήσεις είχες από τον καθένα,άλλος ήταν ο ρόλος του καθενός και τελειώς διαφορετικού επιπέδου οι συνέπειες των κινήσεων του καθενός!!!
Κλωναρίδης χαοτική δύναμη! Κατά τ άλλα ούτε πάσα δεν αλλάζουμε:)
έστω και έτσι ο λύμπε 1-2.για να δούμε.
Ειδαμε…:sleep::sleep: Σκατα στα μουτρα μας, μας ισοφαρισε η κερκυρα στο 94’.#-o Ουτε ενα αποτελεσμα δεν μπορουν να κρατησουν.
Δεν τελειώνει και το φετινό μαρτύριο…γαμώ τα πλει οφ τους!#-o
Ρε παίδες με όλα αυτά με την εφορία κτλ πραγματικά χάνω κάθε ενδιαφέρον. Δηλαδή πως την έχουν καταντήσει έτι την κατάσταση και την ομάδα. Λυπάμαι πραγματικά
[B]«Πόρτα» σε ΑΕΚ για Ψωμιάδη[/B]
Απορρίφθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ για δέσμευση της περιουσίας της οικογένειας Ψωμιάδη. Ενώ για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της κύριας υπόθεσης (για το ποινικό σκέλος), τα νέα για την «Ένωση» δεν είναι ευχάριστα, αφού σε πρώτη φάση δεν είναι δυνατό να εισπράξει χρήματα από τον πρώην ιδιοκτήτη, που παραμένει κρατούμενος στα Σκόπια.
Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΑΕΚ διεκδικεί 21 εκατ. ευρώ που είχαν βρεθεί σε λογαριασμό της οικογένειας (λέγοντας πως τα χρήματα που καταχράστηκε το πρώην αφεντικό της ομάδας διοχετεύτηκαν σε μέλη της οικογένειάς του), ενώ συνολικά αξιώνει 80 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση για τις χρήσεις κατά την περίοδο που ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν αφεντικό στο σύλλογο.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ περιμένουν να λάβουν το σκεπτικό της απόφασης και να σχεδιάσουν την επόμενη κίνησή τους σε μία υπόθεση, που-σε κάθε περίπτωση-θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια και αβέβαια κατάληξη.
Τα ΣΙΓΟΥΡΑ λεφτά…
χαχαχαχαχα
εδώ και τα άλλα που ειναι σίγουρα(τηλεοπτικά, οπαπ) τα έχει υποσχεθεί σε 15 μεριές , ενω είναι ηδη δεσμευμένα αλλού.!
Με τους χασοδικες που εχουμε μπλεξει…Ερχεται ο καθε δικηγορακος να κανει το αγροτικο του στην ΑΕΚ ως προεδρος.ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!
Χεχε,πεστο ψεμματα,αυτα τα τηλεοπτικα εχουν μπει ως εγγυηση και εχουν προεισπραχτει 500 φορες να πουμε.#-o#-o
χάνει την ευρωπη η αεκ.(τελείωσε και η παράταση της παράτασης απο ουεφα)
και ίσως να χάσει και την (πιο ευνοϊκή πεθαίνεις)ρύθμιση του 44. αν συμβεί αυτό, τα χρέη της αεκ θα φτάσουν σε αριθμούς που κανείς εδω μέσα δεν ξέρει να μετράει(9 ψηφια).
Δεν υπάρχει τέτοια ντεντ λάιν για τώρα απ’ όσα ξέρω…τα σπουδαία είναι τον Ιούνιο…αλλά για εκεί πάει!
Έμφραγμα ο Χαρίλαος…όλες οι αρρώστειες θα την βρούνε την οικογένεια ξαφνικά! :lol:
μάλλον εχεις ξεχάσει τι είχε γίνει.
Με έναν χρόνο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με αναστολή, και πρόστιμο 150.000 ευρώ τιμώρησε η Ουέφα την ΑΕΚ, που έχει μπροστά της πέντε βδομάδες για να αποδείξει όσα ισχυρίστηκε στην απολογία της.
Ο Ανδρέας Δημητρέλος με τα όσα ισχυρίστηκε κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της [B]Ουέφα[/B] και να γλιτώσει η ΑΕΚ τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, τουλάχιστον σε [B]πρώτο βαθμό[/B]. [B][SIZE=“4”]Η ?Ένωση? πήρε[U] παράταση μέχρι τις 31 Μαρτίου[/U] όταν και θα κληθεί να αποδείξει εγγράφως πως έχει ξεκινήσει η εξυγίανση και οι υποσχέσεις δεν έχουν μείνει στα λόγια.[/SIZE][/B]
Αυτή η εξέλιξη είναι θετική για την ΑΕΚ, δεν λύνει όμως κανένα πρόβλημα καθώς αν δεν μπουν τα χρήματα που απαιτούνται από τους μετόχους τότε δύσκολα θα γλιτώσει τον αποκλεισμό. Πλέον, τα βλέμματα στρέφονται ξανά στους μετόχους και κυρίως στον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά ο οποίος καλείται να βγει μπροστά για να υλοποιηθεί η πρόταση του Ντέμη Νικολαϊδη.
μετα απο αποδείξεις πως εχει λεφτά στην αναμομη, πήρε μια σιωπηρή παράταση(στην παράταση) για να τα δείξει.και τα χρήματα, και τους νέους διακανονισμούς
[B]EDIT[/B]
[B]Πήρε ενημερότητα από την Εφορία!!![/B]
Μετά από την κακή? αρχή με την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης Ψωμιάδη, επιτέλους και ένα καλό για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιάννης Καραλής η Ένωση πήρε την φορολογική ενημερότητα, ενώ άμεσα ξεμπλοκάρεται και ο τραπεζικός λογαριασμός.
πάλι σώθηκε.ως ποτε βέβαια
Ναι αλλά άνετα σε τιμωρούν τον Ιούνιο αν δεν είσαι συνεπής και ας την σκαπουλάρεις τώρα…όπως και αν σε τιμωρήσουν τώρα απ’ ότι ξέρω είναι εφέσιμη η απόφαση και όλα θα κριθούν τον Ιούνιο!Για το 44 ειδικά δεν υπάρχει κάτι γι’ αυτό το διάστημα…
Με ντεντ λάινς μας τα είχανε ζαλίσει και τον περασμένο μήνα…ο καθένας παίζει τα παιχνιδάκια του…ειδικά η πηγή σου δεν είναι και τόσο αμερόληπτη…όλο το ζουμί εδώ…
Πλέον, τα βλέμματα στρέφονται ξανά στους μετόχους και κυρίως στον μεγαλομέτοχο Νίκο Νοτιά ο οποίος καλείται να βγει μπροστά για να υλοποιηθεί η πρόταση του Ντέμη Νικολαϊδη.
:lol:
ξαναμαντεψε.
αν δεν πληρωθεί η δόση(αυτη τη στιγμή δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ στο ταμείο η αεκ) της συμφωνίας του 44, ξαναγυρίζει στην αρχική κατάσταση προς 44.ο νόμος ετσι λεει.
αλλά ελλαδα είσαι. θα τους λυγίσουμε λίγο μωρέ