Τι περιμενατε να πει?
Γαμάτη δήλωση. Τον πάω τον Ντέμη. Πρώτα η κόντρα του με τους οργανωμένους για τα επεισόδια, μετά η ανακοίνωση με τον Ηρακλή και τώρα αυτό. Σωστός
Περιμεναμε να πει κατι, για τους στοχους,για το μελλον της ομαδας κλπ αντιθετα αυτος δεν ειπε κατι που δεν ξεραμε, μιλουσε τοση ωρα και απαντησε σε οσες ερωτησεις τον βολευαν.Καλεσε ολους τους δημιοσιογραφους δλδ για τους πει…τιποτα.:lol: #-o
[B]
Για το πότε θα πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα…[/B]
«Δεν θα κάνουμε κάτι στο παρασκήνιο για να πάρουμε τον τίτλο. Προτείνω σε όλα τα παιδιά και σε όλο τον κόσμο που θέλουν να κερδίζουν συνέχεια και να παίρνουν συνέχεια πρωταθλήματα, να γίνουν Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί.:-s Αν αυτό πιστεύετε ότι είναι η ΑΕΚ, τότε εγώ έχω διαφορετική άποψη. Δεν έγινα ΑΕΚ γιατί έπαιρνε πρωτάθλημα. Από το 1996 ως το 2003 δεν μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Απλά, δεν μπορούσε. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα και θα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο».
Γαματος πραγματι!
Τοσο λιγο τον ενδιαφερε το πρωταθλημα που η ομαδα του στην Ευρωπη κατεβαινε με ανοιχτα ποδια σχεδον σε καθε ματς…
[I]Εκτός ομάδας ο Καλόν!
Σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε στη σημερινή προπόνηση, σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Μοχάμεντ Καλόν! Όπως ανακοίνωσε η Ένωση, ο επιθετικός από τη Σιέρα Λεόνε τέθηκε εκτός ομάδας μέχρι τη Δευτέρα, όταν και θα καταθέσει την απολογία του στον Ντέμη Νικολαΐδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
O ποδοσφαιριστής της ομάδας Μοχάμεντ Καλόν, κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Με απόφαση της διοίκησης ο ποδοσφαιριστής τίθεται εκτός ομάδας μέχρι την Δευτέρα οπότε και θα απολογηθεί ενώπιον του Προέδρου.
[/I]
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=60673
Τα αποδυτηρια εχουν γινει ανω κατω,πλακωνονται ο ενας με τον αλλον…,τον κωστενογλου τον εχουν αχτι φαινεται,τη μια ο ριβαλντο που δεν εδωσε το χερι,την αλλη ο μπλανκο που ουτε αυτος το εδωσε,τωρα ο καλον αντιμιλησε λεει…:-s Πολυ σε υπολογιζουν Νικολακη…:lol:
Θα ξεκινησει τον μπλανκο ο κωστενογλου η οχι? Παραλογο να αφηνουν τον πρωτο σκορερ στον παγκο,αυτο μονο στην ΑΕΚ πρεπει να συμβαινει.
Χοντρες μαλακιες γινοντε στην ομαδα!!Αντι να στρωσουν ολοι κωλο να παιξουν λιγο μπαλα ολο μανουριαζουν!
Ήταν που επήλθε ηρεμία μετά την απομάκρυνση του Φερρέρ και η ομάδα θα έπαιζε καλύτερα…
Θα πάμε συντηρητικά άκουσα, με Λύμπε μόνο μπροστά. Μετά τα τελευταία, βλέπω Μπλάνκο στον Ολυμπιακό του χρόνου Ολόκληρο Ριβάλντο μας έδωσαν, να μη τους το ξεπληρώσουμε ??
Νομίζω πως στην ΑΕΚ έχουν μετανιώσει ήδη που έδιωξαν τόσο νωρίς τον Φερέρ…
Πηραν χαμπαρι τον Κωστε τι φλουτσος ειναι και 8ελουν να κανουν κουμαντο οι παιχτες … αρε Αναστασιαδη που μας χρειαζεται να τους αρχισει στα καντιλια και μετα να τους παει στο Αγιο Ορος :lol: :lol: :lol:
Εκλεισε ο Δωνης στην ΑΕΚ?
29/3/2008
Ο ΔΩΝΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ- Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γιώργο Δώνη, αφού πρώτα ενημέρωσε τον Κων/νο Πηλαδάκη. Ο τεχνικός της Λάρισας θα είναι στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι. (Εξέδρα)
Έτσι άκουσα κι εγώ. Και από ότι λένε φέρνει και τον Κλέιτον μαζί του. Για να δούμε… Ψιλοκαλά μου φαίνονται αυτά.
Ωραια με Κλειτον του χρονου θα το σηκωσουμε σιγουρα!!!:lol:
Ρε φερτε κανα σοβαρο παικτη να φτιαξουμε ομαδα,βαλτε κανα φραγκο!!:twisted:
Σήμερα παίξαμε όπως θα έπρεπε να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια. Ωραίο, γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο.
Όλοι οι παίχτες έπαιξαν εξαιρετικά σήμερα, με εξαίρεση ίσως τον Μπούρμπο που τα χάλασε λίγο.
Μεγάλο παιχνίδι οι Εντίνιο, Ζήκος, Ριβάλντο.
Δυστυχώς όμως δεν βλέπω να παίρνουμε το πρωτάθλημα ούτε τώρα. Κυρίως λόγω ΠΑΟΚ προτελευταία αγωνιστική.
Συμφωνω με Jester,η ομαδα ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημερα…μου θυμισε εποχες στα Φιλαδελφεια…οταν ερχονταν οι διορισμενοι πρωταθλητες και ετρωγαν 2 απο τα αποδυτηρια!Πολυ μεγαλη εμφανιση!!Για πρωταθλημα ενταξει δεν υπραχει λογος να συζηταμε,τα εχουμε πει,θελει δουλεια αυτο σε ολους τους τομεις!Ας απολαυσουμε την σημερινη ΤΕΡΑΣΤΙΑ νικη και εμφανιση!!
Aυτη ναι ηταν ΑΕΚ. Επιτελους παιξαμε μπαλα,επιτελους νικησαμε ενα μεγαλο παιχνιδι,νομιζω οτι ειχε αναγκη η ομαδα αλλα κ ο κοσμος να κερδισει ενα μεγαλο παιχνιδι με εναν τετοιο επιβλητικο τροπο. Λιγο αργα θυμηθηκανε οι παικτες μας να παιξουνε μπαλα και δυστυχως αυτο μαλλον θα το πληρωσουμε χανοντας το πρωταθλημα μεσα απο τα χερια μας,γιατι εστω κ αυτη η χαλια ΑΕΚ φετος με εξαιρεση την σημερινη εμφανιση θα μπορουσε να παρει τον τιτλο.
Γκολαρα ο λυμπε,ο εντινιο εξασφαλισε νεο συμβολαιο μαλλον,καλος παικτης με παθος ,γρηγορος και καλος στην τελικη προσπαθεια. Ο μπουρμπος μονο δεν τα πηγε καλα αλλα οκ μην τα θελουμε και ολα.8)
Παιδες τι λετε για Εντινιο?Νομιζω πως αυτος ο παικτης μπορει να προσφερει!!
Έτσι φαίνεται για τον Εντίνιο. Χαλαρά η πολυτιμότερη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου!
Δεν θέλω να υποτιμήσω σε καμμία περίπτωση τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ, αλλά πιστεύω ότι ΑΝ ο Ολυμπιακός είχε παίξει την μπάλλα που ξέρει, δεν θα γινόταν αυτό το κακό. Καλά μας έκανε η ΑΕΚ και μας κατεδάφισε, αφού κατεβάσαμε τα βρακιά μας. Και τα περί off-side είναι παπαριές.
Συγχαρητήρια…