Αεκαρα

Ελπιζω να μην διαψευστει ο Μανσον για τον προπονητη που εχει πει…αλλα τα παπαγαλακια της διοικησης επιμενουν και μαλιστα σημερα γραφουν κιολας για Δωνη 100% πλεον επομενο προπονητη της ομαδας!

Ποιος ειναι αυτος ο προπονητης ρε παιδια, τι το κραταει μυστικο ο μανσον μπας και χαλασει?Στειλτε κανα pm να μαθουμε κι εμεις.:stuck_out_tongue:

OΛΟΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΩΡΑ.

ας πούμε κάτι περί μπάλας.

το ματς με τον ολυμπιακό έδειξε ότι αυτή η ομάδα έπρεπε να είναι πρωταθλήτρια. και δεν θα είναι. πρέπει να δούμε ποιος φταίει και να το διορθώσουμε. μια μεγάλη ευκαιρία χάθηκε πάντως.

αγωνιστικά…

Ο μάχο πρέπει να πάρει την φανέλα σπίτι του. ο γεωργέας λείπει πολύ και αυτό φάνηκε με το που γύρισε. ο εντίνιο πρέπει να μείνει - μου αρέσει πολύ αυτό το λίγο που έχω δει. ο μπλάνκο τι πρέπει να κάνει για να αγοραστεί ? ο μπούρμπος είναι λίγος αλλά ανεβαίνει, άντε να δούμε που θα φτάσει.

ο μανσον είχε πει (το αναπαράγω γιατί διέρρευσε κ εδώ κ σε εφημερίδες) ότι ο νέος προπονητής της αεκ θα είναι ο τιμούρ κετσπάγια, που τα τελευταία χρόνια παίρνει κούπες στην κύπρο με την ομόνοια. δεν ξέρω τι προπονητής είναι ο τιμούρ, αλλά προτιμώ πακέτο κλέιτον-δώνη από την λάρισα…

Να σου πω την αλήθεια καλός ο Δώνης, αλλά μου έχει λείψει ο ΑΕΚτζής προπονητής. Έτσι είναι ο Κωστένογλου τώρα και φαντάζομαι θα είναι και ο Τιμούρ. Έχει άλλη σχέση με τον κόσμο και με τους παίχτες. Παίζει και για τη φανέλα.
Ο Δώνης είναι ΠΑΟ και το ξέρουν όλοι. Παρόλα αυτά είναι άψογος επαγγελματίας και όπως και ναχει θα βοηθήσει, χωρίς να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Συμφωνώ για Τιμούρ. Το ότι είναι ΑΕΚ θα βοήθαγε πολύ την ομάδα και θα είχε την πλήρη συμπαράσταση του κόσμου. Επίσης σε περίπτωση αποτυχίας θα αναλάμβανε τις ευθύνες του και δεν θα έκανε τις μαλακίες που έκανε ο Φερέρ που παραλίγο να μας μαδήσει.
Για το Δώνη μου αρέσει η επιλογή του, γιατί είναι ένας προπονητής που ξέρει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει διαρκή ανοδική πορεία, με αποκορύφωμα τη σημερινή χρονιά που η Λάρισα με τον Άρη αποδίδουν το πιο όμορφο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, και πιστεύω πως θα παλέψει για την ΑΕΚ άσχετα αν είναι ΠΑΟ. Στην τελική και τότε που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ έπαιζε καλά και έδειχνε να γουστάρει κιόλας. Επίσης ο Κλέιτον μου αρέσει αρκετά (σίγουρα από τον Μαντούκα και τον Σέζαρ είναι καλύτερος).
Με λίγα λόγια όποιος και αν έρθει από αυτούς τους 2 μέ βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

μου αρεσει πολυ στην ΑΕΚ που ψαχνονται με προπονητη που ξερει την ελληνικη πραγματικοτητα
δεν ειναι βλακες σαν εμας και τον γαυρο να επενδυουν ( και να αποτυγχανουν) σε ξενο προπονητη

πιστευω οποιος και αν ερθει θα κανει πολυ καλη δουλεια , ειτε ειναι ο Δωνης ειτε ο Τιμουρ

παιδιά δεν θέλω προπονητή με επιχειρηματολογία “είναι αεκτζης”. κ εγώ είμαι. ας βάλουν εμένα.

ο σάντος δεν ήταν αεκτζης αλλά έκανε δουλειά. ο δώνης μπορεί να έρθει καθώς οποιοσδήποτε ταγμένος λιγότερο από τον γλίτσα γεωργάτο θα ήταν πιο άνετο να δουλέψει για την ομάδα. αφού μπόρεσε αυτός, όλοι μπορούν

γιατί?

Χμ… Το δώνη όλοι τον ξέρουμε, και αν έρθει πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά στην ΑΕΚ. Τώρα τον άλλο, μόνο ονομαστικά τον ξέρω. Αλλά αν δεν ακουστεί κάτι επίσημα, είναι άτοπο να κάνουμε πλάνα.

Ναι αλλά δεν είσαι προπονητής. Και έναν παίκτη θέλουμε να αγαπάει την ομάδα και να ματώνει τη φανέλα. Θα μπορούσε να πας; Όχι, γιατί δεν είσαι ποδοσφαιριστής. Και έναν πρόεδρο θέλουμε να αγαπάει και να νοιάζεται την ομάδα. Μπορείς να αναλάβεις εσύ; Όχι, γιατί δεν έχεις λεφτά. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω… Φυσικά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είναι καλός προπονητής αυτός που θα έρθει, αλλά αν είναι και ΑΕΚτζής και καλός προπονητής τότε νομίζω ότι αυτός είναι ο ιδανικός. Όπως και να το κάνουμε, όταν αγαπάς τον χώρο που εργάζεσαι, τότε λειτουργείς και καλύτερα σε αυτόν.

το ματς με τον ολυμπιακό έδειξε ότι αυτή η ομάδα έπρεπε να είναι πρωταθλήτρια.
Πιστεύω το ματς με τον ΟΣΦΠ δεν αποδεικνύει ότι πρέπει να το σηκώσουμε εμείς. Αποδεικνύει όμως περίτρανα ότι οι άλλοι 2 (και ειδικά ο ΟΣΦΠ) δεν είναι καλύτερες ομάδες από εμάς και σίγουρα δεν είναι πιο άξιοι από εμάς για να το σηκώσουν. Προσωπικά πιστεύω με την ψυχολογία μας στα ύψη πλεόν θα κάνουμε το 3x3, ενώ από την άλλη ο ΠΑΟ δεν πείθει καθόλου και μια ισοπαλία πιστεύω θα την φέρει σίγουρα στους επόμενους αγώνες και ο ΟΣΦΠ εκτός από το ότι με την ψυχολογία στα πατώματα εναντίον της ισως πιο φορμαρισμένης ομάδας στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή, την Κυριακή, θα χάσει βαθμούς, έχει και την έφεση της Καλαμαριάς να εκρεμμεί η οποία απ’ ότι όλα δείχνουν θα δικαιωθεί.

επειδή το έχουμε ρίξει στο τραλαλά. αν η ομάδα με την καλύτερη επίθεση κ την δεύτερη καλύτερη άμυνα (χωρίς βαζελοτσουκουτσουκου) δεν αξίζει πρωτάθλημα, ας το πάρει η καλαμαριά…

Μια ερώτηση μόνο… Πριν το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ, πίστευες ότι αξίζαμε το πρωτάθλημα;
Γιατί εγώ απορούσα πως γίνεται αυτή η ομάδα να παίζει τόσο άθλια μπάλα και να έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα…

η μπάλα των άλλων είναι πιο άθλια. πιστεύω από την αρχή ότι αξίζαμε το πρωτάθλημα. ψάξε τα ποστ. απλά μετά από τα λάθη του φερέρ κ του Νικολαϊδη και της καλαμαριάς, πιστεύω ότι δεν θα το πάρουμε…

Μερικα απο τα ποιο πετυχημενα βιντεκια που πετυχα στο γιουτιουμπ. Ειναι απιστευτος ο αριθμος των βιντεος σχετικα με τον αγωνα που προστεθηκαν τα τελευταια δυο 24ωρα.

Πολυ ταιριαστο το ασμα:

Kατι τετοια ειδε ο Ζυλ Ντασσεν και εφυγε ησυχος:

Και αυτο μονο και μονο επειδη ειναι ΜΕΤΣΑΛ ΚΑΙ ΘΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΝΑΤΟΣ:

Eιχα βρει και αλλο ενα πολυ πετυχημενο αλλα τωρα δεν το βρισκω…

Πιο αθλια μπαλα φετος επαιξε η ΑΕΚ,αν εξαιρεσουμε το ματς με τον οσφπ 4-0 σε κανενα αλλο παιχνιδι η ΑΕΚ δεν εδειξε οτι αξιζει να παρει το πρωταθλημα λογω καλης μπαλας,σερνοτανε σε καθε ματς.

Πως μπορεις να δικαιολογησεις αυτο που λες οτι αξιζαμε το πρωταθλημα και μαλιστα απο την αρχη? Τι καλυτερο εκανε η ΑΕΚ απο τον ΠΑΟ κ τον ΟΣΦΠ για να αξιζει περισσοτερο το πρωταθλημα.:-k Εντελως αντικειμενικα να το δεις.Δεν λεω οτι οι αλλοι το αξιζουν γιατι και αυτοι ηταν ενα ματσο χαλια.

Απο αποψη μπαλας αν το παμε ετσι το πρωταθλημα το αξιζει ο Αρης,οχι γιατι επαιξε κανενα τρομερο ποδοσφαιρο,αλλα γιατι η μπαλα του Αρη βλεποτανε σε σχεση με την μπαλα των ΑΕΚ-Παο-Οσφπ που δεν βλεποτανε με τιποτα.

Πιστευω κι εγω οτι μας στοιχισαν πολυ τα λαθη φερερ-Νικολαιδη που δυσκολα θα το παρουμε.

ένα πολύ καλό άρθρο που εξηγεί γιατί δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα

Πληρώνει τις τρέλες του Φερέρ

SportDay / Μιαούλης Κώστας

H δική μου άποψη θα διαφοροποιηθεί απ’ αυτή που εκφράζεται πολύ στην ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες, ως προς το παιχνίδι που κοστίζει αυτή τη στιγμή και ίσως να στερήσει από την «Ενωση» τον τίτλο. Δεν μπορώ να θεωρήσω αποτυχία με βάση και την εμφάνιση της «κιτρινόμαυρης» ομάδας εκείνη τη μέρα την ισοπαλία με τον Αρη, που μάλλον κολακεύει την ΑΕΚ. Τα μεγάλα σφάλματα έγιναν επί Φερέρ, με την τραγική τακτική του ή νικάμε ή χάνουμε τελείως το ματς. Από την αρχή της χρονιάς, όταν είχε αρχίσει να γίνεται έντονο αυτό το φαινόμενο με τον Ισπανό τεχνικό, είχα επιμείνει από άλλο μετερίζι που μπορούσα να καταθέτω τη γνώμη μου πως το ιδανικότερο σενάριο είναι όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, να μην το χάσεις.

Για παράδειγμα, όταν η «Ενωση» στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έβγαινε αλόγιστα μπροστά, δεν υπήρχε κανένας λόγος να φύγει με άδεια χέρια και να μην κοιτάξει να διαφυλάξει το μηδέν πρώτιστα, την ώρα που οι άλλοι δύο είχαν χάσει με τον ίδιο τρόπο. Θυμίζω πως στο ματς με τον Ηρακλή που χάθηκε εντός έδρας, την ώρα που η ΑΕΚ έχει ισοφαρίσει 1-1, ο Φερέρ κάνει τη σπασμωδική κίνηση ?λες και ήταν το ματς όχι στο 31’ αλλά στο 75’? να βάλει μέσα τον Σέζαρ, αγχώνοντας όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές του, αλλά ένα ολόκληρο γήπεδο, βγάζοντας ένα αμυντικό χαφ. Τα ίδια και με τον Πανιώνιο, που έπρεπε ντε και καλά να βάλει η ΑΕΚ γκολ από το 5’ με όλη την ομάδα μπροστά. Τέτοιου είδους παρανοϊκές επιλογές πληρώνει η «Ενωση» περισσότερο από την ισοπαλία με τον Αρη. Ματς που μπορούσε τουλάχιστον να μην τα χάσει.

Κι αυτό δεν το γράφω τώρα, για να πει κάποιος ότι κάνω τον μετά Χριστόν προφήτη. Είναι κάτι που είχα αναφέρει γραπτά και προφορικά πάρα πολλές φορές όσο προπονητής ήταν ο Ισπανός. Η ΑΕΚ τώρα πληρώνει τα υπέρμετρα ρίσκα του Φερέρ και όχι την ισοπαλία με τον Αρη, έστω κι αν έχασε αυτή τη νίκη στο 89’. Στο κάτω κάτω της γραφής ο παραλογισμός του Ισπανού φανερώνεται από το ότι η ΑΕΚ έκανε την πρώτη ισοπαλία της την 23η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχει ΑΝ στο ποδόσφαιρο. Και ο Παπασταθόπουλος ΑΝ δεν είχε χάσει τον Κοβάσεβιτς στο πρώτο ματς θα είχε λήξει Χ το παιχνίδι. Άσε που την μπάλα που ξέρει ο Ολυμπιακός ακόμα δεν την έχουμε δει φέτος εντός Ελλάδας. Γενικά δεν μου αρέσει η λογική των γαύρων ότι η τεσσάρα ήρθε λόγω της κακής απόδοσης του Ολυμπιακού. Η τεσσάρα ήρθε λόγω της μπάλας που έπαιξε η ΑΕΚ. Και ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε όχι επειδή οι παίκτες του βαριόντουσαν ή δεν είχαν κίνητρο και άλλα τέτοια αλλά γιατί δεν του άφησε περιθώρια η ΑΕΚ. Και κάτι ακόμα. Άκυρα τα όσα έλεγα για τον προπονητή. Η πληροφόρηση βγήκε λάθος.Ο Δώνης έκλεισε.-

Αποριες:

1. Απο ποτε αξιζει το πρωταθλημα παιρνει η ομαδα που επαιξε την καλυτερη μπαλα και οχι αυτη που πηρε τους περισσοτερους βαθμους?

2. Τελικα φταιει ο Φερερ ή η διαιτησια?

3. Τελειωσε το πρωταθλημα και λετε οτι χαθηκε?

Ελπιζω οχι και ο Κλειτον…