Αεκαρα

1. Ανέκαθεν. Το τέλειο θα ήταν να συνδιάζεται η καλή μπάλα με το πρωτάθλημα (όπως γίνεται κατά κόρον στις μεγάλες ποδοσφαιρικά χώρες). Εδώ στην Ελλάδα όποια ομάδα και να παίξει την καλύτερη μπάλα, το πρωτάθλημα θα το πάρει ο ΟΣΦΠ (και από πίσω του θα είναι ΠΑΟ, ΑΕΚ, είτε παίζουν μπάλα είτε όχι).

2. Ο διαιτητής γιατί; Παίχτες-προπονητής-διοίκηση φτάινε (με αυτή τη σειρά).

3. Έλα ντε. :-k

1. To πρωτάθλημα αξίζει πάντα να το παίρνει η ομάδα που παίζει την καλύτερη μπάλα αλλά από καταβολής πρωταθλημάτων η διοργάνωση προβλέπει να το παίρνει η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς γιατί το ποδόσφαιρό δεν είναι “So you think you can dance” να ψηφίζει το κοινό ποια ομάδα αρέσει πιο πολύ. Πιστεύω όμως ότι αυτό το ξέρεις οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί πόσταρες αυτή την απορία.:-k

2. Ο Φερέρ φταίει για την κακή μπάλα που έχει παίξει η ομάδα στα 27 από τα 28 παιχνίδια του πρωταθλήματος (το ένα που περισσεύει είναι η τεσσάρα) γι’αυτό και απολύθηκε. Η διαιτησία φταίει που χάθηκαν καθοριστικοί βαθμοί που ίσως συντελέσουν στο να χαθεί το πρωτάθλημα γιατί όπως είπαμε και στο 1 ο τίτλος δεν είναι θέμα καλής μπάλας αλλά περισσότερων βαθμών.

3. Όχι. Εγώ προσωπικά δεν λέω ότι χάθηκε αλλά αν δεν στραβοπατήσει ο Ολυμπιακός με την Λάρισα τότε θα έχει χαθεί οριστικά κατά την γνώμη μου καθώς μόνο οι “βυσινί” ίσως κόψουν βαθμούς από τον γαύρο. Τα άλλα δύο ματς θα τα πάρει. Η ΑΕΚ πιστεύω πως θα κάνει 3 στα 3 ενώ ο Παναθηναϊκός κατά την γνώμη μου ΔΕΝ θα κάνει 3 στα 3. Τουτέστιν ή Δώνης κόβει βαθμούς από τον Ολυμπιακό και παραλαμβάνει την ΑΕΚ πρωταθλήτρια ή ο Ολυμπιακός νικά και παίρνει το πρωτάθλημα. Όλα για μένα κρίνονται σε αυτό το παιχνίδι.

Όχι ακόμα αλλά τον θέλουμε τόσο εμείς όσο και ο Ολυμπιακός και η Άσκολι. Παίζει μαζί με τον Δώνη να έρθει και ο Βενετίδης.

1. Μα, συμφωνουμε. Απλα βλεπω εναν αφορισμο “το πρωταθλημα δεν αξιζει να το παιρνει κανεις απο τους τρεις”. Μα καποιος θα το παρει οπως και να γινει. Και ο Αρης και ο Αστερας που βλεπους μερικους απο δω να λενε οτι επρεπε να το παρουν εχουν κανει ενα σωτο αθλιες εμφανισεις…

2. Ε, τωρα, μεταξυ μας η ΑΕΚ σε καμια περιπτωση δεν αδικηθηκε περισσοτερο απο τους αλλους δυο, ουτε ευνοηθηκε λιγοτερο.

3. Ολα αυτα συν την αποφαση του CAS που εκκρεμει. Εγω ειχα την εντυπωση οτι με βαση τον κανονισμο της ΦΙΦΑ οντως εκανε μαλακια η Καλαμαρια, αλλα ακουγονται κι αλλες αποψεις. Καθε αποφαση θα την δεχτω. Και σε καμια μα καμια περιπτωση δεν προκειται να πανηγυρισω πρωταθλημα (με λιγοτερους απο 4 βαθμους διαφορα) αν δεν εχει βγει η συγκεκριμενη αποφαση…

πλάκα στην πλάκα, το σκεφτόμουν τις προάλλες. Όλοι οι μη Ολυμπιακοί λένε πως θα ήταν άδικο να πάρει ο Ολυμπιακός τους πόντους της Καλαμαριάς που κέρδισε στο γήπεδο. Το ότι το να δοθούν παράτυπα οι πόντοι στην Καλαμαριά που παρανόμησε, συνειδητοποιείτε ότι μπορεί να σημαίνει και τον υποβιβασμό μιας άλλης ομάδας? Οι καημένοι της άλλης ομάδας που ήταν σε όλα νόμιμοι και σωστοί, τι θα πρέπει να πουν?

(και μη μου πείτε ότι τώρα η Καλαμαριά είναι τελευταία και αυτό είναι απίθανο, γιατί και πριν που δεν ήταν δε σας ένοιαζε και τόσο αυτό το θέμα. Ουδέποτε σας ένοιαξε το σωστό και το δίκαιο. Το συμφέρον της ομάδας σας κοιτάτε και εσείς)

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός σήμερα στο κύπελλο με το Θρασύβουλο συνέχισε την άθλια εμφάνιση του ματς με την ΑΕΚ. Δεν έφαγε 4άρα γιατί ο Θρασύβουλος δεν έχει τους παίκτες της ΑΕΚ. Με λίγα λόγια, τίποτα δεν έχετε χάσει ακόμα. Ο Ολυμπιακός που είδα και σήμερα, αν δε βρει τα πατήματα του, δύσκολα μαζεύει 4 πόντους στα τελευταία 3 ματς…

πλάκα στην πλάκα, το σκεφτόμουν τις προάλλες. Όλοι οι μη Ολυμπιακοί λένε πως θα ήταν άδικο να πάρει ο Ολυμπιακός τους πόντους της Καλαμαριάς που κέρδισε στο γήπεδο. Το ότι το να δοθούν παράτυπα οι πόντοι στην Καλαμαριά που παρανόμησε, συνειδητοποιείτε ότι μπορεί να σημαίνει και τον υποβιβασμό μιας άλλης ομάδας? Οι καημένοι της άλλης ομάδας που ήταν σε όλα νόμιμοι και σωστοί, τι θα πρέπει να πουν?
Το εξεφτιλιστικό όμως είναι ότι τις διαδικασίες τις κίνησε ο ΟΣΦΠ και όχι ο Λεβαδειακός ή ο Εργοτέλης που τους έκαιγε περισσότερο. Για μένα δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα για τον ΟΣΦΠ αυτό που έκανε. Η ομάδα που βροντοφώναζε στην περίπτωση με τον Πανιώνιο πριν 3 χρόνια ότι “τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά”. Αυτό είναι το άκρως εξεφτιλιστικό για τον ΟΣΦΠ. Αν τις διαδικασίες τις κινούσαν οι ομάδες που προανέφερα τότε και πάλι θα υπήρχαν αντιδράσεις από τους απανταχού ΠΑΟ-ΑΕΚτζήδες αλλά σαφώς πιο περιορισμένες και λίγες.
Το θέμα είναι ότι έχω πολλούς φίλους Ολυμπιακούς και ΟΛΟΙ μου έχουν δηλώσει ότι δεν θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα λόγω του παιχνιδιού με την Καλαμαριά και αυτό είναι άκρως λυπηρό.

Κι όμως, είσαι λάθος. Η Βέροια κίνησε τις διαδικασίες και είπε στον Ολυμπιακό πως ο Βάλνερ ήταν παράνομος, γιατί η Βέροια αποκλείστηκε στα χαρτιά στο κύπελο, εξαιτίας έφεσης της Καλαμαριάς (και η οποία ζητούσε το μηδενισμό της Βέροιας στο πρωτάθλημα για λάθος που έκανε στο κύπελο)
:wink:

1. έπρεπε να φάτε 4 για να αρχίσετε να μιλάτε σοβαρά ?
  2. αν στους “τυφλούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει”, η ομάδα με την καλύτερη επίθεση, πιθανότατα ίσως να αξίζει το πρωτάθλημα κάπως παραπάνω…

για να δούμε τι θα κάνει ο Δώνης. επίσης πραγματικά περιμένω την ΑΕΚ να κάνει το 3Χ3, αν και την φοβάμαι κάπως…

Δεν εχει να κανει με τα 4 αγαπουλα μου. Με το οτι εφυγε ο Λεμονης εχει να κανει.
Επισης αν εχει βγει η αποφαση του CAS και ειναι υπερ Ολυμπιακου θα κανετε ολοι μοκο.

Επειδή θα είστε νομικά καλυμμένοι θα κάνουμε μόκο; Γιατί ποδοσφαιρικά θα συνεχίσετε να είστε πίσω 3 βαθμούς…

Αυτο εξηπακουεται.:wink:

έχει και λίγο πλάκα όλο αυτό ε:lol: :lol:
και μετά και πριν την τεσσάρα στον γαύρο,η ΑΕΚ παραμένει η ίδια,ίδιοι παίκτες και προπονητής

Οχι λιγο, πολυ αλλα ασε, δεν θελω ν’ανοιξω το στομα μου τωρα…

Ρε παίδες μια ερώτηση προς εσάς τους αεκτζήδες. Με όλα αυτά που γράφονται τελευταία περί Φερέρ, ότι δηλαδή αυτός φταίει που η ομάδα χάνει το πρωτάθλημα(αν το χάσει ε) και τα λοιπά συμφωνείτε πλήρως? Αυτός δεν ήταν όμως που εκθειάζατε οπαδοί και εφημερίδες όταν η Αεκ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μεγάλο σερί νικών? Δεν υπάρχει κάτι λάθος σε αυτήν την εικόνα?

Απλα της καθισαν τα αποτελεσματα στην αρχη + λιγο η διαιτησια που βοηθησε για να ειναι η ΑΕΚ πρωτη εκεινη την περιοδο.Οι εφημεριδες τον εκθιαζαν τον φερερ, ο κοσμος της ΑΕΚ δεν νομιζω. Ακομη και οταν η ΑΕΚ κρατιοταν πρωτη με νυχια και με δοντια ο κοσμος εβλεπε οτι δεν παει αλλο με τον φερερ.

Δεν πιστευω οτι ο φερερ αδικειται απο ολη αυτη την ιστορια,ηταν πολλα τα αρνητικα του φετος σαν προπονητης.

Εγώ ανέκαθεν ήμουν ούτε κρύο ούτε ζέστη για το Φερρέρ. Μάλιστα είχα πεί ότι δεν είναι μπάλα αυτή που παίζουμε γύρω στη 10η αγωνιστική νομίζω. Αλλά έτσι και αλλιώς πρέπει να περάσει κάποιοι διάστημα για να αρχίσεις να κάνεις κριτική. Η κριτική θυμάμαι άρχισε την περίοδο που στο ΟΥΕΦΑ βλέπαμε τη Σάλζμπουργκ σαν Μπάρτσα…
Και κάτι άκυρο: Ο Δώνης έχει κλείσει επίσημα?

Όχι ρε

Φημες για επιστροφη του κατσουρανη αλλα μαλλον δυσκολο γιατι η μπενφικα δεν θα τον αφησει ετσι ευκολα να φυγει και θα θελει να τον πουλησει,ηδη ενδιαφερονται αρκετες ομαδες.

Απο sport-fm…

Εντολή Νικολαΐδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντέμης Νικολαΐδης έδωσε εντολή στο νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΚ να ασχοληθεί με την περίφημη υπόθεση Βάλνερ και να εξετάσει όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης, η οποία θα εκδικαστεί από το Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS). Ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν δικαιώθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και η «Ένωση» τάσσεται στο πλευρό του.

Και πολυ καλα κανει!:slight_smile:

Παρακολουθειτε στενα λεει και ο Κυργιακος…για να δουμε!!