έχε χάρη που άλλαξαν οι θέσεις υποβιβασμού και κερκυρα και αρης είναι για τα πανηγύρια. αλλιώς…
Χθες που λετε ημουν γηπεδο και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να κραζουμε τα παιδια. Οκ, μπαλαρα δεν παιξανε. Συμφωνοι δεν παιξανε καν πολυ καλη μπαλα. Αλλα ειχαν μια ροη στο παιχνιδι τους, βγαλανε καποιες ευκαιριες, πιεσαν και ειχαν τρεξιματα. Κοιμηθηκαμε σε μια φαση και οι ανυπαρκτοι εβαλαν γκολ.
Παπαδημητριου μου αρεσε, δεν τον ειχα ξαναδει.
Φουρταδο 5 λεπτα επαιξε ρε Κιμι, μην τον απορριπτεις τοσο γρηγορα. Ρικκα φαινεται ποσο του στοιχισε ο τραυματισμος (οχι πως θα επαιζε σαν τον Scholes τωρα, αλλα ηταν καλος παικτης και με προοπτικες να γινει καλυτερος). Κατσικοκερης τιποτα.
Ισχυει παντως πως πρεπει να νικησουμε, γιατι προβλεπω να εχουμε δραματα.
Δεν ήταν τόσο άσχημοι. Εμένα πχ ο Ρίκκα μου φάνηκε καλός εχτές. Απλά τέτοια παιχνίδια επιβάλλεται να τα κερδίσεις γιατί δεν βλέπω πως αλλιώς μπορεί να κερδίσει μεγάλο αριθμό παιχνιδιών. Ο Άρης δεν πέρναγε καν το κέντρο. Κρίμα. Ελπίζω να βρούνε το κουράγιο, γιατί νομίζω ότι πολλοί από αυτούς είναι αρκετά ταλαντούχοι.
το contra έχω πάψει να το εμπιστεύομαι, αλλά…
Συνάντηση Νοτιά-Βιντιάδη
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Νοτιάς και ο υποψήφιος επενδυτής, Δημήτρης Βιντιάδης συναντήθηκαν την Παρασκευή και μίλησαν για θέματα που αφορούν την ομάδα.
Συγκεκριμένα οι δύο άνδρες είχαν δίωρη συνάντηση στα γραφεία της Μεσογαίας, ανταλλάσσοντας απόψεις για το μέλλον της ΑΕΚ, αλλά και την προοπτική επένδυσης από τον νεαρό επιχειρηματία στην ομάδα. Αντικείμενο συζήτησης ακόμη το προπονητικό κέντρο, για το οποίο ο Νοτιάς δεν έχει εισπράξει μέχρι στιγμής ούτε ευρώ, με την ΠΑΕ να του οφείλει βάσει συμφωνίας, 1,1 εκατομ. ευρώ.
[B][U]Δεν αποκλείεται οι Νοτιάς και Βιντιάδης να έχουν και νέα επαφή στο τις επόμενες μέρες στο Λονδίνο, παρουσία του Κιθ Χάρις.[/U][/B]
Άκρα του τάφου σιωπή…η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου είναι με διαφορά η χειρότερη που χω δει. Σε φάση που γελάγαμε όλοι στην καφετέρια. Πραγματική αμηχανία. Με μέσο όρο ένα γκολ χάρισμα στον αντίπαλο και μισό δικό μας δεν ξέρω πως μπορούμε να γλυτώσουμε έχοντας παίξει ήδη με 2 από τους χειρότερους. Κάθε φορά αισιοδοξώ, αλλά στο τέλος κατεβασμένο κεφάλι. Είναι τόσο χάλια ή χρειάζεται ένα ξέσπασμα?
Ειμαστε απο τα φαβορι για υποβιβασμο ; απλα ισως ειναι δυσκολο ακομα να το πιστεψουμε,με τους αντιπαλους που εχουμε παιξει πηραμε μολις 1 ποντο σε 4 παιχνιδια,νωρις ακομα βεβαια αλλα το πραγμα φαινεται οτι δεν πολυτραβαει.
Να φερναμε Αναστασιαδη που ειναι ειδικος σε τετοιες αποστολες;Να περιμενουμε αν θα μπει ο βιντιαδης σε 1-2 μηνες για να βαλει λεφτα ωστε τον γεναρη να γινουν 3-4 μεταγραφες σωτηριας;Τι τροπος να βρεθει για να ξελασπωσουμε.
Νομιζω μονο μια μεταγραφη μπορει να κανει το χειμωνα.
Δεν ξερω τι παιζει για Ελληνες κατω των 24 (;;;), βεβαια.
το αρπαξαμε νωρις νωρις… #-o
κανενα στριμ γιατι οτι εχω βρει σε αξιοπρεπη αναλυση σουρνεται…
εντιτ: την εικονα του κριμσον σκεφτομαι να τυχαινει στον jiopa :p:p
Καλη Β’ εθνικη,4 ηττες και 1 ισοπαλια σε 5 ματς με αντιπαλους Αστερα εντος εδρας,Ξανθη,Αρη εντος εδρας,Οφη,Πανιωνιο.Τα λογια ειναι περιττα.
Με μαθηματική ακρίβεια. Χάρισμα στον αντίπαλο σε κάθε αγώνα ένα γκολ και καμία ευκαιρία από μεριά μας. Τουλάχιστον 1-0 σε κάθε αγώνα δηλαδή…
Τραγικός σχεδιασμός ομάδας κατε με από Βλάχο και όποια διοίκηση…Δεν παίρνει απολύτως τίποτα από τις 3 μεταγραφές που είχε. Τρομακτικό λάθος. Συν ότι με τέτοιους άγουρους παίχτες το να κάνεις σε κάθε αγώνα 5 αλλαγές στην αρχική και 50 μέσα στο παιχνίδι σε θέσεις κτλ δεν θα σφίξει το σύνολο ποτέ…
Αυτός ο Φούντας κατέστρεψε 3-4 επιθέσεις καλών προδιαγραφών. Ρε Βλάχο τι κάνεις εκεί μέσα. Μόνο δηλώσεις περί ηθικού? Τράβα κάνα αυτί. Δώσε καμιά οδηγία…
Περίπου στις 20:00 αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ από την Νέα Σμύρνη με προορισμό τα Σπάτα. Ωστόσο, εκεί την περίμεναν περίπου 20 φίλοι της Ένωσης που αποδοκίμασαν έντονα όλα τα μέλη της «κιτρινόμαυρης» αποστολής. Συγκεκριμένα, όταν έφτασε το πούλμαν άρχισαν οι αποδοκιμασίες και όταν άνοιξε η πόρτα για να κατέβουν οι οπαδοί άρχισαν οι φωνές.“Μας ντροπιάσατε, δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας”
Με Πανιώνιο επιεικώς μέτριο και πάλι φάγατε ένα. 'τσουλέισιονς.
[SIZE=“1”]Ήμουν στην 3 :ουπς: :ουπς: :ουπς:[/SIZE]
παει ο βλαχος παει και ο μαυρος.
…έρχεται ο Άγγελος όμως:):!:
ευλογησον:papas:
Αλλαξτε τιτλο του θρεντ.
Sorry παιδιά,απλά με ξεπερνάει >> [SPOILER][SPOILER]:lol2::lol2::lol2: http://www.sport24.gr/Paraxena/giati_emeine_ksagrypnos_o_ensaliva.1950537.html [/SPOILER][/SPOILER]
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Edit: " Α.Ε.Κ. Θα συμβουλευτεί τον πνευματικό του ο Αναστασιάδης "
Τς τς τς οι βαζελοι του νοτου[-X
Πορτα απο τον πνευματικο…ουτε ο Θεος δεν μας θελει.