Πολύ δύσκολα τα πράματα! Τουλάχιστον μην χαλάσει το διοικητικο
αφού του ειπε η παναγια οχι.τι να κάνει
Τραγικο να μην μπορει η ΑΕΚ να βρει προπονητη…
Πως εχουν γινει ετσι οι ομαδες ρε γαμωτο.
Ακομα πιο τραγικο ειναι οτι μπορει να βρει μονο τραγικους προπονητες,γιατι κανενας αξιολογος κ νοημων κοουτς δεν θα ερθει για να χρεωθει στο κεφαλι του εναν ενδεχομενο υποβιβασμο της ΑΕΚ.Ουζουνιδης,Λινεν,Μπατιστα,η κανενας ξενος αγνωστος,δεν φαινεται κατι αλλο στον οριζοντα.
οχι και απο το θεο δελλα…
Τραγελαφικα πραγματα,το μισο ΔΣ εχει παραιτηθει,ο Μαυρος παραιτηθηκε γιατι τον αδειασαν με τον βλαχο,αλλα ειπε σημερα οτι αν δεν κατσει του βιντιαδη θα επιστρεψει με δικο του ΔΣ,ο βασιλομπιλαρος δημητριαδης ειπε τον ΧΧ Σατανα διαβολεμενο:lol:,ο ΧΧ απαντησε οτι τον αγαπαει,ο Τσιαρτας πιστευε οτι αφου εφυγε ο Μαυρος θα γυρνουσε πισω αλλα του ειπε ο Δημητρελος οτι δεν μπορει να τον φερει χωρις εγκριση απο το ΔΣ.
Αιντε καλα,αιντε καλαααα…:?
Λιγο πιο κατω μερα με την μερα…
γέλιο μέχρι δακρύων
παραιτήθηκε ο υπηρεσιακος προπονητής της αεκ, Νίκος Κωτσοβός.αυτός που κρατούσε τα στατιστικά στην αελ και προπονούσε και την ομάδα σαν βοηθός.
μιλάμε δεν υπάρχουν αυτα τα πράγματα
Μιλάμε για πλήρη απαξίωση. Ότι και να ακούσω πλέον δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Κανένας δεν σέβεται πλέον την ομάδα.
[B]δέχθηκα τρομακτικές πιέσεις από τον κ.Βλάχο και άλλους για να τα παρατήσω και να φύγω. Να αφήσω την ΑΕΚ έτσι; Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από τον Βλάχο, τόσα χρόνια είμαστε μαζί συνεργάτες, έπρεπε να ξέρει ποιος είμαι.[/B] Μου είπε να μείνω στην αρχή για 1-2 προπονήσεις και μετά απαίτησε να φύγω, με την ΑΕΚ να μην έχει προπονητή. Νόμιζε ότι έκατσα εκεί για να του φάω την θέση, ενώ το ίδιο μου έλεγαν και άλλοι που με πίεζαν να παραιτηθώ! Άνθρωπος είμαι πάνω από όλα.
Ζητώ συγνώμη από την ΑΕΚ και για λόγους ευθιξίας φεύγω. Και επειδή ήμουν συνεργάτης με Λίνεν, Ουζουνίδη και Κόουλμαν, είτε έρθουν αυτοί στην ΑΕΚ είτε κάποιος άλλος εγώ φεύγω οριστικά από την ΑΕΚ. Ο Κωτσοβός είναι 47 ετών και όλοι ξέρουν ποιος είναι. Συγνώμη και πάλι αν προκαλώ αναστάτωση, ήθελα πολύ να βοηθήσω, αλλά δέχθηκα φοβερές πιέσεις και είμαι άνθρωπος πάνω από όλα. Καλή τύχη στην ΑΕΚ και τον κόσμο της, καλή επιτυχία στο ματς του Σαββάτου".
…
Βλάχος: «Δεν είπα στον Κοτσοβό να παραιτηθεί»
:wacko::wacko:
O Koρδέρο τι τους έχει κάνει και δεν τον ξεκινάνε πλέον…?
Ποιον θα εχουμε προπονητη σημερα;
Μην τυχον και παρουμε νικη, απαπαπα, μακρια απο μας. Καλη Β’ Εθνικη 8)
ρε μην είσαι αχάριστος, είχατε κοτζάμ δοκάρι :!:
Εγω, Kimi, Red Viper, Montecristo, Gatto, ο Μιχαλης ο Purple, Evil, midnight g και μερικοι φιλοι μας, μαζευτειτε να παμε να παιξουμε και να βγαλουμε και κανα ψιλο, οχι τιποτα εξαλλο, να ζητησουμε 500-600 ευρω το μηνα (με τον βασικο μισθο οπως εχει διαμορφωθει τωρα, βασιλιαδες θα ειμαστε). Ψηστε το. Φθηνοι και καλοι.
Ελα οκ τετελεσται,πεσαμε,ας το χωνεψουμε.Στα 5 ματς θα παιρνουμε 2 ποντους κ θα λεμε παλι καλα.Γαμιουνται οι παντες απο το 2008 και μετα,ετσι απλα,καθε χρονο κ χειροτερα μεχρι να πεσουμε.
και ομως οχι. τον χειμώνα θα χρεώσεις το κράτος με 2 εκατομμυρια απο τον φπα απο τους νεους παίχτες και θα σωθείς. ηδη άρχισαν να λένε για ενίσχυση.
[B]«Έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ στην ΑΕΚ»[/B]
Την άποψή του για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ εξέφρασε ο Γιώργος Μπάρκογλου, ο οποίος τόνισε πως κάποιοι παίκτες της «Ένωσης» δεν έχουν καταλάβει πού παίζουν. Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Νίκος Αναστασόπουλος αιτιολόγησε τα λεγόμενα του συμπαίκτη του, μιλώντας για ένα άσχημο περιστατικό στα αποδυτήρια.
«Είναι κρίμα για την ΑΕΚ να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση, αλλά είναι καλό οι παίκτες της ΑΕΚ να σοβαρευτούν γιατί έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ. Πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα είναι, τι φανέλα φοράνε, την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας», δήλωσε ο Γιώργος Μπάρκογλου, για να συμπληρώσει ο Νίκος Αναστασόπουλος:
«Ο συμπαίκτης μου το είπε αυτό για κάτι που έγινε στο ημίχρονο. Απαράδεκτο να βλέπεις παιδιά που ξεκινάνε να παίζουν ποδόσφαιρο τώρα, 19χρονα και 20χρονα, να βρίζουν μάνες, σπίτια και οικογένειες. Ήμουν εκεί και άλλοι μπροστά για αυτά που σας λέω».
Δεν ξέρω τι σημασία έχει, αλλά καθαρό offside το γκολ της Κέρκυρας. Ανύπαρκτη εντελώς. Κανένας σεβασμός ούτε από μέσα, ούτε από έξω…
Για την πρόταση να πιάσουμε δουλειά. Άνετα Από Φουρτάδο και Γιάγκο σίγουρα είμαστε καλύτεροι! Ο Φουρτάδο προκλητικός! Απορώ πως δεν μπήκανε μέσα να τον λιντσάρουν που λέει ο λόγος. Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Για τον Γιάγκο φταίνε οι προπονητές. Ο τύπος δεν το χει το τόπο για κέντρο. Έλεος. Με αντίπαλο που πας για υπεροχή βάλε Κορδέρο.Τόσο καθυστερημένοι πια έχουν μαζευτεί σε αυτό το σύλλογο? Σαν να παρακολουθείς κάποιο πείραμα αχρηστίας είναι///
Και το γκολ της ΑΕΚ καθαρό επιθετικό φάουλ.