Αεκαρα

Να βγουν τώρα όσοι μας κατηγορούσαν για μίζερους εμάς που φωνάζαμε ότι πέφτουμε κατηγορία πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς και όλα ξεκινάνε από τη νοοτροπία. Κατευθείαν αβάντα στο κάθε κατσίκι που παίζει μπάλα στην ΑΕΚ. Τις προηγούμενες μέρες διαβάζαμε για τον Παυλή ότι κατ’αρχάς είναι ΑΕΚάρα και κατά τέλους είναι παιχταράς. Ε α γαμηθείτε ρεπόρτερ ΑΕΚ, γκολ με κενή εστία έβαλε αφού ο Πίου γκρέμισε τον τερματζή και σεις με τη μία να μας τον παρουσιάσετε για Ντέμη.

Στα του ματς, ήταν αγώνας παραμονής και μεσοβδόμαδα όλη η ΑΕΚ ασχολούνταν με μαλακίες. Τέλος εκεί.

Δυστυχώς όχι μόνο θα πέσουμε αλλά θα κάνουμε και αρνητικό ρεκόρ στην Α εθνική αφού πάνω από 5 βαθμούς ΔΕΝ…

Προσωπικά δεν ξέρω αν η ίδια η ΑΕΚ θέλει να σωθεί. Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι θα γίνει κάτι σαν το μπάσκετ, θα πέσουμε Β και θα πουν “Πέσαμε που πέσαμε, ας δηλωθούμε στη Δ να φύγει κάνα χρέος”. Και αγωνιστικά αν το δει κανείς, πάλι από άποψη νοοτροπίας και μόνο θα πέσεις. Κατ’αρχάς με τα μωρά του Βλάχου, την ερωτεύσιμη ΑΕΚ και όλα αυτά τα gay. Μετά με την απάρνηση της πραγματικότητας. Αντί να παίξεις ταμπούρι, παίρνεις χώρο στο κέντρο και βγαίνεις μπροστά γιατι “ΑΕΚ σημαίνει επίθεση”. Ε έτσι ακριβώς πέφτουν οι ομάδες.

Είναι εντελώς άναρχες οι σκέψεις μου, σόρρυ παίδες αλλά η θλίψη είναι τεράστια.

είπαμε. δ δεν υπάρχει πλέον αφού τα χρέη πανε σε φυσικά πρόσωπα(οπότε κανείς δεν ειναι τρελός να πει ναι).
οταν έπρεπε να πάτε δ και να καθαρίσετε δεν θέλατε να περιμένετε 3 χρόνια. και ξανακάνατε τα ιδια χρέη και δεν υπάρχει διέξοδος…

Δεν πάνε σε φυσικά πρόσωπα τα χρέη, απλώς δεν διαγράφονται τα χρέη προς το Δημόσιο.

τα χρεη προς το δημόσιο αν διαλύσεις εσυ απο επαγγελματικό σωματείο, πρέπει να πανε σε φυσικό πρόσωπο νομίζω :slight_smile:

Εννοείς να διαλυθεί η ΑΕ. Οι ΠΑΕ δεν είναι σωματεία. Το είχα ψάξει κάποτε αλλά δεν το θυμάμαι τώρα, αν ξεβαρεθώ θα το βρω.

και εγω ειχα διαβάσει ενα μεγάλο άρθρο με ανάλυση γιατι πλέον ειναι ανέφικτη η δ αλλά άντε βρες το :?

Βασικά σόρρυ το ανάποδο έγραψα, τα χρέη στο κράτος γλιτώνει μια ΠΑΕ με τον υποβιβασμό της, όχι χρέη σε τρίτους. Από εκεί και πέρα αν θυμάμαι καλά, προσωπική ευθύνη φυσικού προσώπου τίθεται μονάχα στην περίπτωση του διακανονισμού με το άρθρο 44. Αλλά αυτά είναι εξειδικευμένα νομικά.

ε αυτο ειναι που εχει αλλάξει. τα χρεη σε κράτος παραμένουν νομίζω.
δεν μπορεί αν διαλυθεί μια ομαδα να χρωστάς σε παίχτες αλλά οχι σε κράτος.
βασικά ετσι οπως το παει η αεκ, θα το μάθουμε σύντομα:p

εγω παντως μεσα για αυτο που ειπε ο μαρσιαν.τερματοφυλακας παιζω :razz:

στα σοβαρα τωρα.αυτη η εικονα μονο θλιψη προκαλει.ο υποβιβασμος ειναι σιγουρος,δεν ξερω με τι μπορει να αλλαξει η κατασταση.παντα πικρες αυτη η ομαδα ρε γαμωτο:(

Σύμφωνα με δημοσιογράφους και τα μάτια μου, δεν είναι επιθετικό φάουλ. Κόντρα είναι εκτός μικρής περιοχής. Βάλτο και δες το. Μόλις τώρα το δα πάλι. Όχι ότι έχει σημασία.

Κλασσικος απαραδεκτος και χωρις γνωση για το ποδοσφαιρο Ελληνας διαιτητης. Σφυριξε τουλαχιστον [U]πενηντα[/U] φαουλ χθες. Πενηντα :expressionless: Πως να παιξεις μπαλα μετα; Και δεν μιλαω για τον χθεσινο αγωνα που οκ, τι μπαλα θα εβλεπες, αλλα οι περισσοτεροι διαιτητες εδω περα σφυριζουν στο παραμικρο σπρωξιμο και πεσιμο. Ουτε μπασκετ να ηταν. Περισσοτερο προπονηση στα στημενα ηταν το χθεσινο.

Οσον αφορα την Αεκ, καλη Β’ Εθνικη. Δεν ξερω αν θα πεσει σκοπευμενα ή λογω του οτι απλα δεν εχει ομαδα φετος για να κρατηθει αλλα μονοδρομος ο υποβιβασμος. Μηδεν αξιοπρεπεια και κανενας σεβασμος απο κανεναν. Μας καταντησαν μικρη ομαδα, συγχαρητηρια.

Πραγματικά οι διαιτητές είναι τραγικοί σε αυτή τη χώρα. Λες και υπάρχει κάτι που δεν είναι να μου πεις. Έβλεπα την τετάρτη το Αρσεναλ - Ολυμπιακός και το πρώτο πράμα που μου κανε εντύπωση ήταν ο διαιτητής. Απίστευτος. Το παιχνίδι έρεε συνεχώς. Δεν σφύριζε τίποτα εκτός αν ήταν επιτακτική ανάγκη και δεν αδίκησε και κανέναν.

Η αληθεια ειναι πως κομματακι εσπρωξε Αρσεναλ (αν θυμαμαι το 1ο γκολ ξεκιναει απο λαθος φαουλ υπερ της),αλλα [B][U]κομματακι[/U][/B] και εννοειται πως οταν παιζεις με τετοιες υπερομαδες αυτα ειναι αυτονοητα.Αλλα οντως τζαρτζαρισματα,σπρωξιτσες και πιπες δεν εδινε και για αυτο ετρεχε συνεχως η μπαλα(σε αντιθεση με τον Μανωλα).Στην Ελλαδα ειναι αηδια πια αυτο το καθε δυο βηματα φαουλ…Ειναι που ειναι το επιπεδο χαλια,αμα δεν αφηνεις και τις ομαδες να βρουν ρυθμο…[-X

Εχει περασει μια εβδομαδα και δεν εχουν βρει ακομα προπονητη,με 100k συμβολαιο μονο κανενας μαθητευομενος αν δεχτει.

τα ονόματα που συζητάει δεν έχουν καμία σχέση με 100κ πάντως. δώσε χρέη μωρε

http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=1355&n_id=7796

θεωρώ καλή επιλογή τον Λινεν για αυτό που πρέπει να γίνει

αν κ πλέον δεν ξέρω αν θέλουμε να μείνουμε στην Α Εθνική.

Εγώ τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Λίνεν.Στον Πανιώνιο είχε κάνει φοβερή δουλειά με τα πιτσιρίκια.

Τωρα η ιστορία του στον Ολυμπιακό είναι άλλη κουβέντα.Νομίζω είναι πραγματικά καλή επίλογη με βάση τα δεδομένα .

…ο Λίνεν είναι μια πολύ καλύ λύση, και θα γίνει ακόμα καλύτερη, αν γίνουν και κάποιες μεταγραφές τον Γενάρη:):!: